Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Brian Hoyert claimeltük waiverről... 😀 Cserébe Ohrnberger ment IR-re.Dexxter TailorLa Canfora gonoszkodott is: The Cards are signing QB Brian Hoyer, recently released by the Steelers. Instantly becomes the best QB on their roster
😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Brian Hoyert claimeltük waiverről... 😀 Cserébe Ohrnberger ment IR-re.Dexxter TailorRájöttetek, hogy nem Ohrenberger miatt hasított ennyire a Pats offense az elmúlt években, Hoyer a következő próbálkozás. 😀
több mint 11 éve
Brian Hoyert claimeltük waiverről... 😀 Cserébe Ohrnberger ment IR-re.
több mint 11 éve
"fun fact": a legutóbbi TD-t Beanie Wells szerezte a Rams ellen, a második negyed közepén, azóta szereztünk két fg-t 157 perc alatt... jó az offense! 😀
több mint 11 éve
Persze biztos szar érzés, de mintha kicsit túldimenzionálnátok ezt az eredményt, ami szerintem 100-ból 1-szer fordulhat elő, ez most pont az egy volt, de ti is tudjátok, hogy ennyivel nem vagyunk jobbak. Bár Kolbot én n(s)em szeretem, de vele még nem is volt rossz csapat a Cards idén. Viszont biztos nem esett jól neki h nem ő kezdett az 1. fordulóban, hanem ez a bizonyos Skelton...szerintem is coaching változások kellenek, de nincs rálátásom megmondani, hogy ki, de Horton HC-nak nem rossz elképzelés, talán vele még Kolbba is lehetne új életet lehelni, lásd A. Smith sok év után in San Franciska! 😊 Köszönöm az olvasást! 😊
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
catattack
3 520
Kíváncsi lennék FUCU véleményére... Merre vagy mester? 😀silent7939Dolgozik, mint mindenki...
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék FUCU véleményére... Merre vagy mester? 😀silent7939szerintem a tegnap esti agyvérzést heveri ki éppen....
több mint 11 éve
Kíváncsi lennék FUCU véleményére... Merre vagy mester? 😀
több mint 11 éve
Ha rajtam múlna akkor Kolbot is kivágnám. Az mégsem járja, hogy egy rahedli pénzért szezononként 4 meccset játszik le. Semmi baj, nem tehet róla, de a csapat érdeke mást kíván, nem azért van a kezdő QB, hogy szezononként kevesebb meccse legyen, mint a cseréknek. És nem foghatjuk a falra, mert van jó pár csapat, ahol közel ennyiszer sackkelik az irányítót, de mégis játszik, ha kell fél lábbal is.A tulajnak nem jelent meg nyilatkozata az elmúlt heti teljesítmények hatására?
több mint 11 éve
Ezért is nem Őt hibáztatom... a 2 eset után le kellett volna ültetni és átadni a PR szerepet másnak. Főleg úgy hogy idén nem hozza azokat a számokat mit vártak tőle.Ezt megertem. De azert ez mind nem kicsit lehet fizikailag es pszichesen faraszto a csapat tobbi nyugjevel egyutt. Amugy az is eleg nagy tulzas hogy a legjobb CB hord vissza. Delonso_Lehet szidni PP-t a fumblek miatt, de nezzuk mar meg hany pickje van, mennyit vedekezik masok helyett+ visszahord+ hasznaljatok mar futonak es elkaponak is. Meg nem rugott es viszonylag keves TD passzt ad.Delonso_A sokadik volt idén és nem őt szídom hanem azt aki bent hagyja a 6 vagy 7-ik drop után PR-besilent7939
több mint 11 éve
Ezt megertem. De azert ez mind nem kicsit lehet fizikailag es pszichesen faraszto a csapat tobbi nyugjevel egyutt. Amugy az is eleg nagy tulzas hogy a legjobb CB hord vissza.Lehet szidni PP-t a fumblek miatt, de nezzuk mar meg hany pickje van, mennyit vedekezik masok helyett+ visszahord+ hasznaljatok mar futonak es elkaponak is. Meg nem rugott es viszonylag keves TD passzt ad.Delonso_A sokadik volt idén és nem őt szídom hanem azt aki bent hagyja a 6 vagy 7-ik drop után PR-besilent7939
több mint 11 éve
Lehet szidni PP-t a fumblek miatt, de nezzuk mar meg hany pickje van, mennyit vedekezik masok helyett+ visszahord+ hasznaljatok mar futonak es elkaponak is. Meg nem rugott es viszonylag keves TD passzt ad.Delonso_A sokadik volt idén és nem őt szídom hanem azt aki bent hagyja a 6 vagy 7-ik drop után PR-be
több mint 11 éve
Azért ez megnyugtató hogy nem csak én gondolom így... sajnos valóban sikerült leépíteni a csapatot és hiába is emlékezünk 2008-ra és 2009-re... valójában az sem Whizék érdeme volt. Jött egy nyugdíj előtt levezetni vágyó Warner backupnak és adott 2 gyönyörű évet nekünk... azt ne felejtsük el hogy alapvetően nem az Ő játéka volt az irány. Aztán visszavonult teljesen érthetően. Leigazoltuk Derek Andersont draftoltuk Skeltont és ott volt még az UDFA Max Hall... ez azért sok mindent mutatott már akkor is, de bíztunk. Produkált a csapat egy 5-11-es szezont. Nem is értem mit vártak DA-től 😀... Warneri feltámadást? 😀😀 Vicc volt az egész. Aztán jött a Kolb éra. Leigazoltunk egy jól láthatóan sérülékeny irányítót akit egy sittről szabadult Vick kiszorított a Phily kezdőjéből, és mindezt persze hatalmas pénzért. Játszott néhány meccset csinált egy erősen negatív első évet. Beraktuk Skeltont és az éppen összeálló D-nek és a mázlis ST-nek köszönhetően kihoztak egy 8-8-as szezont. Na ez maga volt a csoda. El is jutottunk az idei évig ahol is be kell ismerni, visszatekintve az elmúlt 4-5 évre az látszik hogy Horton sokat tett a csapatért de az edzői stáb nagy része eléggé alkalmatlan ebben a felállásban.Leon felvetésére!Ha mondjuk ez a meccs nem 58-0, hanem csak 31-20, és a többi meccsen is helytállva kapunk ki, akkor azt mondtam volna, hogy talán, de most már szerintem nagyon valószínű, hogy kb akkora nagytakarítás lesz offseasonben, mint tavaly a Bucsnál. Igaz, ott a teljes edzői stáb ment, itt Hortonék biztos, hogy maradnak. Ha meg új HC jön (akár Horton is lehet az), felesleges előre jósolgatni.
Szerintetek érdemel Whiz még egy esélyt?Helmut Zimmer
Nyilván Kolb marad (vagy backupnak, vagy kezdőnek), Skelton, Lindley kuka (talán Lindley marad 3. számú), aztán vagy FA-ról vagy draftról jön egy QB, aki majd Kolbászt kiszorítja a kezdő pozíciójából. Az O-Line-t is FA-ról + draftról fogjuk megoldani, és egy RB drafton sem lepődnék meg, ha már Ryan Williams ekkora bustnak tűnik...
Mindegy, várjuk az offseasont, és szurkoljunk a playoffban a Coltsnak 😀Dexxter Tailor
VÁLTOZÁS KELL!!!!!
több mint 11 éve
legalább már megint foglalkoznak velünk az NFL kezdőlapján, két cikkben is: Wilson a visszavonulását fontolgatja, Whis bocsánatot kért...Na már csak az hiányzik, hogy szétszéledjen a csapat. Azért Wilson az csak egy Wilson, a védelem alapköve...
de ez nem NFL szint, no comment...
1 2 3 4 OT Total
Arizona Cardinals 0 0 0 0 0 0
Seattle Seahawks 10 28 13 7 0 58
ARIZONA CARDINALS
Passing Cmp Att Yds TDs INT
J. Skelton 11 22 74 0 4
R. Lindley 8 17 59 0 0
Rushing Car Yds Avg TDs
W. Powell 5 20 4 0
C. Wells 6 18 3 0
Receiving Rec Yds Avg
R. Housler 7 36 5.1
A. Roberts 3 36 12
M. Floyd 2 30 18
W. Powell 2 13 8
E. Doucet 2 7 6
P. Peterson 1 7 7
L. Fitzgerald 1 2 2
L. Stephens-Howling 1 2 2
SEATTLE SEAHAWKS
R. Wilson 7 13 148 1 1
Rushing Car Yds Avg TDs
M. Lynch 11 128 11.6 3
R. Turbin 20 108 5.4 0
Receiving Rec Yds Avg TDs
A. McCoy 3 105 35 0
ARIZONA CARDINALS
Fumbles FUM LOST REC YDS
P. Peterson 2 2 0 0
J. Skelton 2 1 1 -1
R. Lindley 1 1 0 0
Total First Downs 10 (vs. 22)
Total Net Yards 154 (vs. 493)
Time of Possession 25:33 (vs. 34:27)
Total Turnovers 8 (vs. 1)
Cardinalis
több mint 11 éve
Lehet szidni PP-t a fumblek miatt, de nezzuk mar meg hany pickje van, mennyit vedekezik masok helyett+ visszahord+ hasznaljatok mar futonak es elkaponak is. Meg nem rugott es viszonylag keves TD passzt ad.
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
ja és fantasyban láttatok már 2.16 összpontszámot Cards kezdőkkel? íme:fantasy.nfl.com/league/1482426/team/9/gamecenter
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Cardinalis
5 801
legalább már megint foglalkoznak velünk az NFL kezdőlapján, két cikkben is: Wilson a visszavonulását fontolgatja, Whis bocsánatot kért...de ez nem NFL szint, no comment...
1 2 3 4 OT Total
Arizona Cardinals 0 0 0 0 0 0
Seattle Seahawks 10 28 13 7 0 58
ARIZONA CARDINALS
J. Skelton 11 22 74 0 4
R. Lindley 8 17 59 0 0
Rushing Car Yds Avg TDs
W. Powell 5 20 4 0
C. Wells 6 18 3 0
Receiving Rec Yds Avg
R. Housler 7 36 5.1
A. Roberts 3 36 12
M. Floyd 2 30 18
W. Powell 2 13 8
E. Doucet 2 7 6
P. Peterson 1 7 7
L. Fitzgerald 1 2 2
L. Stephens-Howling 1 2 2
SEATTLE SEAHAWKS
R. Wilson 7 13 148 1 1
Rushing Car Yds Avg TDs
M. Lynch 11 128 11.6 3
R. Turbin 20 108 5.4 0
Receiving Rec Yds Avg TDs
A. McCoy 3 105 35 0
ARIZONA CARDINALS
Fumbles FUM LOST REC YDS
P. Peterson 2 2 0 0
J. Skelton 2 1 1 -1
R. Lindley 1 1 0 0
Total First Downs 10 (vs. 22)
Total Net Yards 154 (vs. 493)
Time of Possession 25:33 (vs. 34:27)
Total Turnovers 8 (vs. 1)
THIS IS THE WAY
több mint 11 éve
Leon felvetésére!Ha mondjuk ez a meccs nem 58-0, hanem csak 31-20, és a többi meccsen is helytállva kapunk ki, akkor azt mondtam volna, hogy talán, de most már szerintem nagyon valószínű, hogy kb akkora nagytakarítás lesz offseasonben, mint tavaly a Bucsnál. Igaz, ott a teljes edzői stáb ment, itt Hortonék biztos, hogy maradnak. Ha meg új HC jön (akár Horton is lehet az), felesleges előre jósolgatni.
Nyilván Kolb marad (vagy backupnak, vagy kezdőnek), Skelton, Lindley kuka (talán Lindley marad 3. számú), aztán vagy FA-ról vagy draftról jön egy QB, aki majd Kolbászt kiszorítja a kezdő pozíciójából. Az O-Line-t is FA-ról + draftról fogjuk megoldani, és egy RB drafton sem lepődnék meg, ha már Ryan Williams ekkora bustnak tűnik...
Mindegy, várjuk az offseasont, és szurkoljunk a playoffban a Coltsnak 😀
több mint 11 éve
Leon felvetésére!Szerintem nem...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
catattack
3 520
Mi van itt Istenem? 😂
több mint 11 éve
Leon felvetésére!Szerintetek érdemel Whiz még egy esélyt?
több mint 11 éve
Látva a top10 pick irányába mutató formánkat, én már a múlt héten betáraztam pár NCAA meccset. Lehet csak rossz meccsét kaptam el de Barkley se tűnt egy világmegváltó figurának. 5-6. pickel húznám a számat ha bevállalnánk. Tipikus desperate pick lenne szerintem.Van benne valami! Miközben írtam, valami hasonló fogalmazódott meg bennem is. Egy biztos. Kell valahol elől egy jónak kinéző QB-t levadásznunk és nem mindig a lepattanóra várni. Jól látszik hogy egy 5. 6. körös QB még backupnak sem az igazi.
Ha Geno Smith nem csúszik hozzánk(minimális az esélye), én most ott tartok, hogy Warmacknak örülnék a legjobban. Nagy reachnek tűnik guardot húzni TOP 10-ben, de számunkra szerintem bőven lenne értelme. Van egy fasza védelem, építsünk rá egy hatékony futójátékot. Levi visszatérésével és Warmackal jócskán javulhatnánk ebben. Ez Kolbnak is baromi sokat segítene. A második körben a legjobb bent lévő QB-t húznám be. Van rá minimális esély hogy Barkley lecsúszik 2. körbe hozzánk, de ha mégsem akkor Wilson vagy Jones szinte biztosan ott lesz.
Persze erre jöhetne, ha már falember, akkor miért nem tackle, de ha azt nézzük, az egyik poszt foglalt Levinek, a másikon már most is van 2 fiatal. Inkább FA-ról hoznék arra a posztra egy tapasztalt játékost. Warmackról nagyon jókat írnak szinte mindenhol. Vele biztosan nem nyúlnánk mellé. Nem egy fancy pick de sztem nagyot dobna a csapaton. andree
több mint 11 éve
andree
1 737
Látva a top10 pick irányába mutató formánkat, én már a múlt héten betáraztam pár NCAA meccset. Lehet csak rossz meccsét kaptam el de Barkley se tűnt egy világmegváltó figurának. 5-6. pickel húznám a számat ha bevállalnánk. Tipikus desperate pick lenne szerintem. Ha Geno Smith nem csúszik hozzánk(minimális az esélye), én most ott tartok, hogy Warmacknak örülnék a legjobban. Nagy reachnek tűnik guardot húzni TOP 10-ben, de számunkra szerintem bőven lenne értelme. Van egy fasza védelem, építsünk rá egy hatékony futójátékot. Levi visszatérésével és Warmackal jócskán javulhatnánk ebben. Ez Kolbnak is baromi sokat segítene. A második körben a legjobb bent lévő QB-t húznám be. Van rá minimális esély hogy Barkley lecsúszik 2. körbe hozzánk, de ha mégsem akkor Wilson vagy Jones szinte biztosan ott lesz.
Persze erre jöhetne, ha már falember, akkor miért nem tackle, de ha azt nézzük, az egyik poszt foglalt Levinek, a másikon már most is van 2 fiatal. Inkább FA-ról hoznék arra a posztra egy tapasztalt játékost. Warmackról nagyon jókat írnak szinte mindenhol. Vele biztosan nem nyúlnánk mellé. Nem egy fancy pick de sztem nagyot dobna a csapaton.