NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
621
64
19-től, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
korrekt roster helyzet Daren UrbantőlSzerintetek a UFA- k közül ki kaphat új szerződést? Egyáltalán kit lenne érdemes megtartani?
prod.static.cardinals.clubs.nfl.com/assets/docs/2013Darren/RosterChartPost2012.pdfFucu
több mint 13 éve
két rövid hír:- Az első védelmi edző távozó Deshea Townsend, aki saját maga döntött úgy hogy elhagyja az edzői stábot és inkább a Mississippi State defensive backs edzője lesz a következő szezontól.
- Hét játékos lett szerződtetve jövőbeni szerződéssel (ezek a kontraktusok csak azért jövőbeniek, mert csak a következő szezon kezdtén márciusban lépnek életbe): Tim Fugger (LB), Ricky Lumpkin (DT), Colin Parker (LB), Everrette Thompson (DE), Fozzy Whittaker (RB) és Jeremiah Warren (OG).
több mint 13 éve
Én a kinti Steelers fanokra gondoltam, az ottani fórumokon szabályosan máglyára akarják küldeni szerencsétlent.Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.Nem szidjuk mi őt. Leginkább Soldi kardoskodik mellette, hogy el kéne küldeni, de még ő is jó OC-nak tartja.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
Én meg örülnék ha maradna nálunk, mert nem benne látom a fő problémát az offense-ünk gyengélkedése miatt.Roth
több mint 13 éve
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.Nem szidjuk mi őt. Leginkább Soldi kardoskodik mellette, hogy el kéne küldeni, de még ő is jó OC-nak tartja.
Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.csongi
Én meg örülnék ha maradna nálunk, mert nem benne látom a fő problémát az offense-ünk gyengélkedése miatt.
több mint 13 éve
Steve Keim röviden.én örülök neki, hiszen már rég óta képben van a Cardsnál, mint Mona Lisa 😉
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/10/Az_uj_general_manager/Fucu
egy fotót itt is megér ez az arc 😀

csak még két szót: amerikai álom 😀
több mint 13 éve
volt Jay Gruden HC interjún (Bengals OC) bit.ly/UDABY8Nekem is szimpatikus felállás lenne. Sztem nem egy lehetetlen küldetés. Nagyon sok helyről nem lehet hallani, hogy Horton vezetné a versenyt a melóért.
személy szerint egy Mike McCoy (HC) - Ray Horton (DC) kettősnek nagyon örülnék, bár ez elég esélytelenDexxter Tailor
Néhány pletyka, amit a napokban olvastam:
Cardinals DC Ray Horton has reportedly reached out to ex-Chargers coach Norv Turner to gauge his interest in running Horton's offense in the event of a head-coaching opportunity.
Mike Jurecki received information that if Ray Horton was hired as Head Coach, his two coordinators would be Lou Spanos, current UCLA defensive coordinator, as his Defensive Coordinator and Kirby Wilson, Steelers RB coach, as his Offensive Coordinator.Eléggé eltérő hírek, szóval valószínűleg szimpla spekuláció. Bár előbbihez már írt Urban is. ( blog.azcardinals.com/2013/01/02/hortons-norv-turner-connection/)
Jason La Canfora reported:Ennek lehet valóságalapja, mert Darren Urban Twitterjén is volt róla szó.
"Former Eagles OL coach/DC Juan Castillo interviewing with the Cardinals. Would imagine its for the OL spot vacated by Russ Grimm."
több mint 13 éve
volt Jay Gruden HC interjún (Bengals OC) bit.ly/UDABY8személy szerint egy Mike McCoy (HC) - Ray Horton (DC) kettősnek nagyon örülnék, bár ez elég esélytelen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Steve Keim röviden.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/10/Az_uj_general_manager/
több mint 13 éve
ja tényleg, ez az "apróság" elkerülte a figyelmem 😊 HC az más tészta...Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.csak nem OC-nek interjúztattuk, hanem HC-nakFucu
több mint 13 éve
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.csak nem OC-nek interjúztattuk, hanem HC-nak
több mint 13 éve
Bármennyire is szídják a Steelersnél Haleyt, meg gondolom a Chiefs drukkerek se gondolnak vissza rá szívesen, szerintem nem lenne rossz megint OC-ként látni nálunk.Lehet, hogy őt is csak Warner tette naggyá, de kifejezetten bátor, ötletes playhívásai voltak, és hát azóta se volt olyan jó az O nálunk.
több mint 13 éve
az ügynöke viszont tagad még mindig 😊Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra.CardsMa pedig Haley, ezt a Steelers elnöke is megerősítette.vassadi
több mint 13 éve
Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra.CardsMa pedig Haley, ezt a Steelers elnöke is megerősítette.
több mint 13 éve
Keimnek örülök, jó szakembernek tatják és évek óta a Cardsnál dolgozik és szépen küszött fel a ranglétrán. Nem véletlenül volt jelen a HC interjúkon, nem nagyon hittem, hogy más lesz a befutó.Annyira nem meglepő, hogy nincs még HC.
Hat éve január 1-én repült Danny Green s csak 13-án lett WHiz az új HC.
Mondtam, hogy a lényeg, hogy a Senior Bowlra legyen HC és offense stáb, hogy tudják nézni a játékosokat edzés közben.
több mint 13 éve
Csütörtökön Jay Gruden érkezik állásinterjúra. Vélemények? 😊
több mint 13 éve
Darnell Dockettről egy cikk 😀#RESPECT 😀
www.nemzetisport.hu/sportszelep/minden-idok-legpofatlanabb-csajozasi-kiserlete-az-ncaa-donto-alatt-kepek-2205711emberke22
több mint 13 éve
Fasza. Elvileg tehetségek felismerése terén nagy koponya. Remélem jól megy majd neki a GM-kedés.
több mint 13 éve
Darnell Dockettről egy cikk 😀www.nemzetisport.hu/sportszelep/minden-idok-legpofatlanabb-csajozasi-kiserlete-az-ncaa-donto-alatt-kepek-2205711
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreerArizona VP of player personnel Steve Keim has entered into negotiations to become the Cardinals' next GM. Also a finalist in Jacksonville.
több mint 13 éve
McCoy csak HC-nek jöhet ha van érvényes szerződéseJó nagy a csend HC ügybensilent7939jaja.
Kérdés:
Ha mondjuk Horton lesz kinevezve HC-nek, akkor OC-ként kik jöhetnének szóba?
McCoy esetleg? Vagy ő csak mint HC jöhetne el Denverből? Natloz
több mint 13 éve
Jó nagy a csend HC ügybensilent7939jaja.
Kérdés:
Ha mondjuk Horton lesz kinevezve HC-nek, akkor OC-ként kik jöhetnének szóba?
McCoy esetleg? Vagy ő csak mint HC jöhetne el Denverből?
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 13 éve
Jó nagy a csend HC ügyben
több mint 13 éve
Sztem érdemes nézni azt is, mennyibe kerülne FA-ról pótolni egy posztot, ha már 7-ik helyen húzunk. Ezért is gondolok elsősorban LT pick-re. Az FA-ról az őrült pénz, és szűk merítési lehetőség. Szóval inkább Lewan-ra szavazok Te'o-val szemben. Egy elit LT alapjaiban rendezné át a falat. Nem veszem meg a rookie fal tündöklését. Sztem lényegesen kevesebbet támadták azokat az irányítóinkat, akik köztudottan méterekkel hibázták el a szabad célpontokat, mellé meg napi rutin szinten dobálták a pick6-eket. Persze ez lehet hülyeség, nem láttam erre statot. Kolbot viszont agyonverték pillanatok alatt, ez tény. andreeIgazad lehet, de a 2.körben is marad sztem jó LT bent a kalapban, meg ahogy néztem azt weboldalt sok a tehetséges OT meg QB. Szóval Te'o(esetleg Mingonak) örülnék 😊, utána OT, majd QB, de abban egyetértek h FA-ról LT-t pótolni elég költséges..ha meg nem Te'o akkor örülnék én is az LT,QB draftsorrendnek
több mint 13 éve
Bőven lehet FA-n is erősíteni. Sőt ennyi need-el kell is. Te'o nekem is nagyon tetszett, bennem is felsejlett a Washingtonnal alkotott párosának fantáziaképe, de sztem ILB-t találunk majd a piacon, ahogy 2.számú CB-t is(DRC? 😀😀). Persze nem sírnám el magam ha elit def prospect jönne. Van is rá esély ha Horton lesz a HC. Mingo(sztem elég jó lenne 3-4ben) vagy Te'o reális célpontok, ahogy Miliner is, esetleg Jarvis Jones(Szigorúan laikus-szurkolói szemmel Mingo jobban bejött az egyetemi meccseken). Sztem érdemes nézni azt is, mennyibe kerülne FA-ról pótolni egy posztot, ha már 7-ik helyen húzunk. Ezért is gondolok elsősorban LT pick-re. Az FA-ról az őrült pénz, és szűk merítési lehetőség. Szóval inkább Lewan-ra szavazok Te'o-val szemben. Egy elit LT alapjaiban rendezné át a falat. Nem veszem meg a rookie fal tündöklését. Sztem lényegesen kevesebbet támadták azokat az irányítóinkat, akik köztudottan méterekkel hibázták el a szabad célpontokat, mellé meg napi rutin szinten dobálták a pick6-eket. Persze ez lehet hülyeség, nem láttam erre statot. Kolbot viszont agyonverték pillanatok alatt, ez tény.
A guardoknál nem gáz, hogy nem őrült mély a mezőny, bőven csúszkálnak majd késői körökbe. Ott Warmackba vagyok szerelmes, de ő pont a vakfoltunkra esik(ha nem lesz letrade az első körben). Ha nem ő, akkor majd jön valaki a végén, ha nem akkor sincs nagy baj. Azért eltudnék viselni egy nagyon jót, de Snyder után sztem nem megyünk újabb drágább OG-re a piacon.
QB-t én húznék már a 2. körben. Valóban nem valószínű, hogy az első kör elején sokan mennek ki, de sztem a 2. körben 2 csapat is választhat előttünk oda, és akkor máris szűkebb a merítési lehetőség, és könnyen lehet, ha a 3. körre hagyjuk, már alig lesz olyan valaki, akit igazán szeret a stáb.
RB: Van bőven korrekt játékos 3-5. kör között. Szerintem is elfér oda egy pick azon a környéken.