NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 178
81
19-től, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Haley-nek örülnétek?A Chiefs-nél bukott,HC tapasztalata nem sok.
Viszont nálatok sikeres volt OC-ként/nálunk a megítélése minimum vegyes,de inkább negatív/.
Megérné-e a rizikót?
több mint 13 éve
Igazából egy tapasztalt edző volt Reid is. Tragédia nem lett volna, csak furcsa lett volna a pálya mellett látni. Abban se vagyok biztos, hogy megvan még benne az a lendület, ami kirángatná a támadóalakulatot(és a csapatot) a gödörből.A védekező-támadó felfogású edző dolog meg érdekes kérdés. A def a legnagyobb erősségünk, ott van a használható játékosaink 70%-a. Egyértelmű, hogy erre kell építkezni. Sok múlik azon, hogy kit gondolnak OC-nak az említett nevek. Hortonnak állítólag megvan a fix listája, és valszeg ő aki a legközelebbről látta-tapasztalta a bőrén, mennyire húzza le a csapatot az impotens támadógépezet. Jó lesz ez, én bizakodó vagyok. Annyira nem bánnám, ha valaki olyan jönne, aki nem egy kész tervel érkezik, és abba akarja beleerőszakolni a jelenlegi keretet. Könnyen lehet Reid ilyen lett volna, bár kétségkívül Kolbnak nem tett volna rosszat.
több mint 13 éve
Akkor az esélytelen, hogy Horton DC-ként maradjon?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
A KC is egyre mélyebbre ássa magát.😊 Most már csak egy jó kis 1/1-es balfasz draft hiányzik nekik és máris kész a 2013-as év 😊
több mint 13 éve
Úgy néz ki megúsztuk Reid-et, megy a KC-be.
több mint 13 éve
Igen, tisztában vagyok vele, pusztán azt mondom,hogy az én véleményem szerint a jó DC mellé egy defenzív szemléletű edző kell ebben a csoportban! Hogy az legyen a prioritás. Ezen kívül nyilván meg kell oldania a Qb kérdést, de pl PC is védelmi "guru", és azért Schneiderrel együtt sikerült úgy látszik rendezni a Qb kérdést!Szerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!Pont nem a D-vel volt a gond, ebben szerintem a többi csoportellenfél szintjén vagyunk. Védelmi gurunak meg ott van (volt) Horton.csongi
Én legalábbis így látom!undisputedly
Summa summarum, remélem nem valami töketlen HC jön!
több mint 13 éve
Szerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!Pont nem a D-vel volt a gond, ebben szerintem a többi csoportellenfél szintjén vagyunk. Védelmi gurunak meg ott van (volt) Horton.
Én legalábbis így látom!undisputedly
több mint 13 éve
Mit gondoltok, mennyire vonzó most itt a HC állás? Ugye tudjuk, hogy Horton első opciója vagyunk, de vajon Reid vagy McCoy minket favorizálna? Elég rossz az időzítés, mert bőven üresedtek meg HC állások idén, és valljuk meg, nem mi vagyunk a legszexibb választás ligautolsó környéki offensel. andreeSzerintem az is egy befolyásoló tényező lehet,hogy az NFC-W egy, vagy talán 2 éven belül a liga legkeményebb csoportja lehet. A Frisco-Hawks-Rams hármas mind igencsak tetszetős védelemmel rendelkezik, és nektek sem hiányzik sok ehhez a szinthez! Kiegyenlített a csoport, és nehéz lesz innen rájátszásba menni, legyen szó a négyes bármelyik tagjáról! Szerintem egy védelmi guruval járnátok jól. Annyira hat egymásra,hogy melyik csapat milyen stílust játszik,hogy évi 6 mérkőzés, ami a divízióbeliség miatt minimum 6+1-nek számít, nem hagyható figyelmen kívül. Azonosulni kell a csoport trendjével!
Én legalábbis így látom!
több mint 13 éve
szerintem mindegyik HC jelöltben van bizonyítási vágy. Itt most szar az offense. Tudja hogy ezen kell javítani. Ha nincs elképzelése, hogyan tudná véghezvinni ezt a javulást akkor nincs értelme HC-nak menni. Most az más kérdés, hogy sikerül-e neki vagy sem. Én ilyentől nem félek. Ha tökös az edző akkor a szarból is igyekszik várat építeni.
több mint 13 éve
Mit gondoltok, mennyire vonzó most itt a HC állás? Ugye tudjuk, hogy Horton első opciója vagyunk, de vajon Reid vagy McCoy minket favorizálna? Elég rossz az időzítés, mert bőven üresedtek meg HC állások idén, és valljuk meg, nem mi vagyunk a legszexibb választás ligautolsó környéki offensel.
több mint 13 éve
Új HC jelölt a kosárban: Todd Haley, engedély megkérve a Steelerstől, interjú időpont természetesen még nincs.
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2013/01/03/NFC_West_All_Star/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Arizona Cardinals will interview Redskins pro personnel exec Morocco Brown for GM spot on Friday in Washington.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az idei TD termésünk 25 darab... 😕 (tavaly 37) a 2010-es 5-11-es szezonban is azért hellyel-közzel megvolt a meccsenkénti kettes átlag: 31 TD...nemcsoda, hogy idén, szó szerint megbukott a támadó vezérkar... a csúcsszuper TE edzőnket kivéve ugyebár 😉
www.nfl.com/standings?category=league&sort=TOUCHDOWNS&order=desc&colSel=9
több mint 13 éve
csak felkerült az SF meccs az ukrán oldalra, csak muszáj lesz megnéznem 😉sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 13 éve
jó lenne ha maradna...............!Horton második interjúja Bidwillel megtörtént. Jelen volt Steve Keim és Jason Licht is jelen volt.én támogatnám Hortont, had szóljon 😊Cardinalis
Utána találkozott riporterekkel. Azt mondta, hogy a Cards az első számú opciója tehát szívesen maradna, de mint HC.
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.Fucu
több mint 13 éve
Horton második interjúja Bidwillel megtörtént. Jelen volt Steve Keim és Jason Licht is jelen volt.én támogatnám Hortont, had szóljon 😊
Utána találkozott riporterekkel. Azt mondta, hogy a Cards az első számú opciója tehát szívesen maradna, de mint HC.
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.Fucu
több mint 13 éve
Horton második interjúja Bidwillel megtörtént. Jelen volt Steve Keim és Jason Licht is jelen volt.Utána találkozott riporterekkel. Azt mondta, hogy a Cards az első számú opciója tehát szívesen maradna, de mint HC.
Tegnap este találkozott a Browns tulajjal, és ma még a Bills vezetőséggel fog találkozni.
több mint 13 éve
Vagy ittak egy jó gyógysört 😀Horton will get a second interview with the Cardinalsprofootballtalk.nbcsports.com/2013/01/01/horton-will-get-a-second-interview-with-the-cardinals/
Lehet tegnap csak ettek egy kis káposztalevest, és erőtlenül feküdtek az asztalon. 😀 andree
több mint 13 éve
Horton will get a second interview with the Cardinalsprofootballtalk.nbcsports.com/2013/01/01/horton-will-get-a-second-interview-with-the-cardinals/
Lehet tegnap csak ettek egy kis káposztalevest, és erőtlenül feküdtek az asztalon. 😀
több mint 13 éve
A fizukat meg lehet nézni valahol?Leon78www.rotoworld.com/teams/contracts/nfl/arz/
több mint 13 éve
Még az a kis örömünk se lenne, hogy a védelem megnyer egy két meccset.. 😊Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!catattackHatalmas baklövés lenne elengedni még őt is. Ne legyen így de szerintem nagyon csúnya szezonnak néznénk elébe.silent7939
Remélem nem azért szerződtetünk új edzőt, hogy Kolb karrierjét irányítsa, alakítsa. Ez abszurdum lenne. Úgy tiszteljük, mintha egy félisten lenne, pedig nemhogy nem halhatatlan, de sérülékenyebb, mint az átlag QB.
A prospectek között most néztem meg Glennont, mit mondjak rakéta keze van a srácnak, ráadásul szerintem elég gyorsan szabadul a labdától, ami a mi falunk mögött nem hátrány. Szóval akár ő is lehetne egy 2.-3. körös irányító választás.
A fizetés csökkentésekről mi a véleményetek? Elképzelhető, hogy Fitz fizuja is csökken? Jó lenne spórolni egy kis pénzt, persze Kolbon is....
A fizukat meg lehet nézni valahol?
több mint 13 éve
Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!catattackHatalmas baklövés lenne elengedni még őt is. Ne legyen így de szerintem nagyon csúnya szezonnak néznénk elébe.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Tuti, ha nem Horton lesz a HC, akkor elmegy!
több mint 13 éve
Meg lehet nyugodni. a Cards hivatalos PR embere most írta twitterre, hogy délután volt Bidwill-Horton találkozó. Valószínűleg a hétvége során lesz interjú Mike McCoynak. Reid-ről még semmi hír.