Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 7 éve
7 sacket szereztünk, szóval hülye voltam, hogy a D line-t pécéztem ki bűnbaknak..a Cards O-line komolyságát mutatja, hogy Steven Means, azaz Jelentések Pityu is odaért Rosenhez.
*megnyitja a PFF oldalát, hogy megnézze milyen játékosok alkotják a Cards O line-t*
*elmormol egy Úristent*
De a 7 sack akkor is 7 sack..
Creepy
Szerkesztette: shawnka
több mint 7 éve
7 sacket szereztünk, szóval hülye voltam, hogy a D line-t pécéztem ki bűnbaknak..*megnyitja a PFF oldalát, hogy megnézze milyen játékosok alkotják a Cards O line-t*
*elmormol egy Úristent*
De a 7 sack akkor is 7 sack..
több mint 7 éve
Nem akarom bántani az ellenfelet de ahol Beasley tud sacket bemutatni az nagyon gyenge csapat, ja mi is! 😊
több mint 7 éve
Ekkora győzelem és sehol egy komment? 😀Elképesztő #D teljesítmény, Sark is végre megtalálta a helyes taktikát, és még a coaching staffban (mindenki) is remek volt. Mindenki tudta a dolgát, és kis híján hiba nélkül sikerült lehozni a meccset. Ha így folytatjuk, simán meglehet a rájátszás... oh wait... 😕
Creepy
Szerkesztette: Kenji
több mint 7 éve
Ekkora győzelem és sehol egy komment? 😀
több mint 7 éve
Ha jól látom 1987-ben már volt egy ekkora mester FalconsHa ez bejön akkor sokkot kapok az tuti. 😊Hat ha iden mar nem nyerunk.....akkor ugye kikapunk a Cardstol jovoheten, akkor eleg ha a 49ers es a Raiders 1-et 1-et nyer, es megtortenik minden csapat álma..es elsokent huzhatunk. Fu nem tudom mit erezzek hogy ez ilyen siman kijon 😀Már 4.-ként húzhatunk..... Alakul ez! 😊Ahogy elnézem mehetünk még lefelé.
6atos
Cipi
nnnorbert
Cipi
több mint 7 éve
m.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/mls-az-nfl-t-imadja-de-a-labdarugassal-ert-fel-a-csucsra-2674293"nem megyek sehova, túl korán van" komolyan a szívem szakad meg. Mi is borzasztóan éltük meg azt a döntőt de van pár ember, akiről el sem tudom képzelni, mit élhetett át... kapásból mondjuk Atlanta teljes lakosságával kezdve. de Arthur Blanket sajnálom a legjobban :/ Nagyon nagyon örülök neki hogy az Atlanta megnyerte az MLS-t, öröm volt nézni ahogy emelte a kupát 😊
Fattyu
Szerkesztette: nnntm
több mint 7 éve
Egy régi dakota közmondás szerint:" Ha két éve még SB-t játszottál, idén meg top3-ban húzol, akkor valamit kegyetlenül elb*sztál."A top3 pick vetekedne a 3-28alA top3 pick legalább hoz valami pozitívat is..
peach
Creepy
több mint 7 éve
A top3 pick vetekedne a 3-28alA top3 pick legalább hoz valami pozitívat is..
peach
több mint 7 éve
A top3 pick vetekedne a 3-28al
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ha ez bejön akkor sokkot kapok az tuti. 😊Hat ha iden mar nem nyerunk.....akkor ugye kikapunk a Cardstol jovoheten, akkor eleg ha a 49ers es a Raiders 1-et 1-et nyer, es megtortenik minden csapat álma..es elsokent huzhatunk. Fu nem tudom mit erezzek hogy ez ilyen siman kijon 😀Már 4.-ként húzhatunk..... Alakul ez! 😊Ahogy elnézem mehetünk még lefelé.
6atos
Cipi
nnnorbert
több mint 7 éve
Na Sarkkal ellentétbe DeFilippot gyorsan lapátra rakták.....Blank úr bepörgethetné magát! 😀A pancserznál vannak következmények, a vikesnál vannak következmények. Mi meg üldögélünk a langyos hugyban. Érdekes, hogy a szezon előtt ők is contendernek tűntek. Ráadásul nem is 4-9el állnak. #brotherhood
zekeffron
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Na Sarkkal ellentétbe DeFilippot gyorsan lapátra rakták.....Blank úr bepörgethetné magát! 😀
több mint 7 éve
Melegség a lábszáron😂Összepisiljuk magunkat az örömtől.
Dimi unatkozik egy darabig mert nem kell gondolkodni a fel treden.
Ehhez kéne még Mattynek összedobálni annyit hogy qb 1 legyen a statja JJ wr 1 és minden f@sza.
több mint 7 éve
Hat ha iden mar nem nyerunk.....akkor ugye kikapunk a Cardstol jovoheten, akkor eleg ha a 49ers es a Raiders 1-et 1-et nyer, es megtortenik minden csapat álma..es elsokent huzhatunk. Fu nem tudom mit erezzek hogy ez ilyen siman kijon 😀Már 4.-ként húzhatunk..... Alakul ez! 😊Ahogy elnézem mehetünk még lefelé.
6atos
Cipi
több mint 7 éve
Már 4.-ként húzhatunk..... Alakul ez! 😊Ahogy elnézem mehetünk még lefelé.
6atos
több mint 7 éve
Nagyon sajnálom Bryant papát, de tegnap feltette az idényre (I-re) a pontot. Jövőre jöhet a ballábas olasz suttyó.
több mint 7 éve
Már 4.-ként húzhatunk..... Alakul ez! 😊
több mint 7 éve
Akkor tudod igazan, hogy kuka a szezon ha Money missel.
több mint 7 éve
Hihetetlen ez az egèsz. Nem is értem hogy tud így szétesni az egész csapat? Szerintem már jobban várják a szezon végét mint mi.
több mint 7 éve
hehe... vezet a 49ers és a Raiders is, tényleg jön az az 1/1
több mint 7 éve
Ha Ryan hívja a playt akior haladunk és TD is a vége.Következő meccsekre Ryan helyett Schaub, Sark helyett Ryan. És mondjuk Schaub helyett Sark
6atos
több mint 7 éve
Szánalmas ez az egész, várom a változást.😁
több mint 7 éve
Ha Ryan hívja a playt akior haladunk és TD is a vége.