NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
417
54
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Creepy
890
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Én követem Twitteren Juliot, ő még követi Ice-t és a hivalatols Falcons Twitter oldalat is, meg vannak Falconsos képei még mindig. Szóval nyugi..
miageci
shawnka
több mint 6 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Hekk
miageci
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."Megy a Saints-be
miageci
shawnka
több mint 6 éve
"Julio Jones just made his Twitter account private, unfollowed everyone from the Falcons organization, and deleted all Falcons pictures from his account except his profile pic."miageci
több mint 6 éve
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.szerintem sokat mondtál. Ez a schedule borzalmas.
Jó esetben 10-6.
empty taxi
több mint 6 éve
Creepy
890
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.Ugyan lesz az több is. Mondjuk annak nem örülök, hogy idegenben zárunk..de inkább Florida, ha már lehet választani.
Jó esetben 10-6.
empty taxi
több mint 6 éve
Decemberben irány GB, bye week a Giants-Skins meccs között, csodás.Jó esetben 10-6.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az első hat meccs brutál, 3 csoport meccs + eagles és steelers idegenben. Utána sztem korrekt, bár az a decemberi wisconsini túrát nem nekünk találták ki. Naggyon fontos, hogy jól kapjuk el a rajtot.
több mint 6 éve
Creepy
890
Itt az összes csapat menetrendje. A Saintsnek a BYE után jön ám a s*ggbekuki.twitter.com/NFL/status/987142031515369474?s=19
Szerkesztette: Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Baltimore/Green Bay Decemberben..my sweet baby Jesus..
több mint 6 éve
Idei menetrendA szezonnyitó mellett a Giants elleni hazai és a Saints elleni idegenbeli meccsek fő műsoridősek.
több mint 6 éve
Creepy
890
Meg sem ismertem Money-t..twitter.com/MelissaGBryant/status/985020765019033600?s=19
Szerkesztette: Creepy
több mint 6 éve
Most akkor #brádöhúd vagy #rájzáp a szlogenünk?
több mint 6 éve
Kenji
642
Jalen Collinst megint eltiltották. Hát, szegény nem egy agysebész... 😊
több mint 6 éve
Két D edzővel bővültünk.
több mint 6 éve
Az a kérdés, hogy mennyire erős a keret? Elég egy általunk magasra scoutolt ember vagy nem. Ha felmegyünk az elsőben 10en helyet akkor az idénre egy db plusz impact ember. Ha maradunk a seggünkön akkor ez minimum kettő, de egy második kör végére, harmadik legelejére visszamászva lehet akár 3 is.Ebből azért ne legyen VITA, de szerintetek esetleg felmehetünk 10-15 közé pl hogy miénk legyen Vita Vea?Elképzelhetőnek tartom a feltrade-et (we're talking about Thomas Dimitroff), értelme is lenne, de azért drafttőkében nem állunk olyan fergetegesen (de nincs is nagy szegénység), így sztem max 10 helyes felmozgás az, ami racionális volna.
Dimit ismerve minden elképzelhető! 😊
6atos
empty taxi
Sztem a kezdő továbbra is az egyik legjobb a ligában, lehet, hogy egy szuper tehetség aki beválik hasznosabb lenne a csapatnak. A maradék wr3, lb, dt depth needet meg lehetne orvosolgatni a draft utáni cutok után. Sztem két kezdő ember kell még, egy dt és egy slot receiver. Nem állunk rosszul szvsz.
több mint 6 éve
Ebből azért ne legyen VITA, de szerintetek esetleg felmehetünk 10-15 közé pl hogy miénk legyen Vita Vea?Elképzelhetőnek tartom a feltrade-et (we're talking about Thomas Dimitroff), értelme is lenne, de azért drafttőkében nem állunk olyan fergetegesen (de nincs is nagy szegénység), így sztem max 10 helyes felmozgás az, ami racionális volna.
Dimit ismerve minden elképzelhető! 😊
6atos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ebből azért ne legyen VITA, de szerintetek esetleg felmehetünk 10-15 közé pl hogy miénk legyen Vita Vea?Dimit ismerve minden elképzelhető! 😊