NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 6 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
Josh Sittonnak örülnénk? Beférne?
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ha Suh-t kivágja a Miami szerintetek jó ötlet lenne le igazolni ?? Meg tudná nevelni Quinn? Persze csak ha Suh bele menne valami kisebb szerződésbe 😁
Midnight
annyi pénzért menjen a brownsba bohóckodni. Soha nem fizetnénk neki annyit amennyit kér.Nagyon helyesen teszem hozzá.

több mint 6 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Ha Suh-t kivágja a Miami szerintetek jó ötlet lenne le igazolni ?? Meg tudná nevelni Quinn? Persze csak ha Suh bele menne valami kisebb szerződésbe 😁
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 920
PFF TOP101 játékos:

35. DEION JONES, LB, ATLANTA FALCONS
49. ALEX MACK, C, ATLANTA FALCONS
58. MATT RYAN, QB, ATLANTA FALCONS
84. GRADY JARRETT, DI, ATLANTA FALCONS
empty taxi
A teljes listát belinkelnéd? Köszi
steelwolf
Google beütöd PFF top 101, és kiadja a lehetőségek közt a teljes listàt. Én is ott néztem meg.

Szerkesztette: Fattyu

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
PFF TOP101 játékos:

empty taxi
A teljes listát belinkelnéd? Köszi
több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
PFF TOP101 játékos:

empty taxi
Jarrett <3
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
PFF TOP101 játékos:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Egy kis pozitívum: rajtunk kívűl a phili O mindenkin röhögve gázolt át a playoffban 😀 most azért kicsit irigylem őket 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Blank is kijelentette, amit úgyis mind tudunk: olyan szerződést készülnek adni Mattynek, melynek összege távolról, szabad szemmel is igen jól látszik.

www.thefalcoholic.com/2018/2/3/16966828/arthur-blank-weighs-in-on-matt-ryans-next-contract

Mindig jövőre
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Most esett le egyébként h páratlan év volt a 2017-es, Ryan meg hagyományosan a páros években focizik jobban, szal jobb lesz ez majd, nem kell félni 😊
empty taxi
nee már megint ez a páros, páratlan!
iktriad, te vagy az?

több mint 6 éve
Most esett le egyébként h páratlan év volt a 2017-es, Ryan meg hagyományosan a páros években focizik jobban, szal jobb lesz ez majd, nem kell félni 😊

Madden hates me.
több mint 6 éve
6atos Atlanta Falcons 668 — Falcons Fan
Olvasgattam egy kis FA és drafttal kapcsolatos gondolatokat és részemről már mehetne is.
Clayborn maradna hoznánk Eifert TE, Line FB, Bennett DE
draftról DT, WR, OL lyukakat foltoznánk be.
több mint 6 éve
Quinn sajtótájékoztató van éppen. Megerősítette Sark érkezését, és azt mondta, hogy megtartják Shanny rendszerét, ezzel fog az új OC tovább dolgozni. Tulajdonképpen Sarkot fogják beépíteni a működő dologba, nem a játékosokat beleerőltetni Sark esetleges új elképzeléseibe.

Mondtam én, hogy a pdf-et meg kell tartani, aztán onnét kb. ki ül a boothban. A játékosok értik a rendszert, működik is, felesleges baszakodni vele.
shawnka
Ez annyira nem jött be 😀

Sark kinevezése még nem is hülyeség.
1. Ő imádja a no huddle-t, így ebből nem lesz konfliktus Mattyvel
2. Szép inside zone runok voltak a USC-s playbookjába, ahhoz adott itt minden
3. Route konceptualizálásban képes hasonlóan szép dolgokra, mint Shanny

Ami miatt aggódok egyedül, hogy visszatérnek a Koetter-érából ismert idióta bubble screenek Julióra, hogy biztosan összetörjön a liga legjobb elkapója.
empty taxi
Ez sem 😀 😀 😀

több mint 6 éve
Az idei évben nagyon sokat dropoltak az elkapók fontos szituációkba, így esély sem volt hogy közel kerüljünk az end zone hoz. Vagy legalább is nem olyan gyakran hogy sokat keresse Juliot. Az utolsó 4 próbálkozás látványos volt, hogy 2 x is őt kereste, de én se nagyon emlékszek rá hogy sokat ment volna felé a labda, a 3 td is ezt mutatja, de talán majd jövőre kicsit változtat Sark 😊
több mint 6 éve
Mondjuk az is talány h Juliot miért csak elvétve keressük az end zone-ban...
empty taxi
Keressük. Feldobja neki ryan, azt hátha behúzza. Kreatív és ötletes.

több mint 6 éve
Mondjuk az is talány h Juliot miért csak elvétve keressük az end zone-ban...

Madden hates me.
több mint 6 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?
Midnight
Pontokban tényleg jobbak voltunk most (15.-ek), mint Shanny 1. évében (21.).
empty taxi
Ez elég csalóka stat, mert az offenzív csapategységünk még javában csak magolta a shanny féle programtervezetet és ezért ryannel az élén szórtuk a labdát a redzoneban mint bolond gyerek a lisztet.
peach
Azt olvastam hogy Sark nem a saját playbookját használta és hogy még nem voltak össze szokva. Quinn úgy nyilatkozót, hogy 2015 ben ugyan ezeket a kérdéseket kaptam Shannyvel kapcsolatban is, 2016 ban meg a legjobb támadó alakulat lettünk. Kíváncsi leszek mit alakítanak jövőre. Amit szerintem biztos hozni kéne az egy biztos kezű TE az RZ-ba. Nem vagyok nagy rajongója, de arra hogy a RZ ben használjuk talán jó lehet JG ha viszonylag olcsón alá írna. Igaz nagyon nem fognak érte teperni, róla is azt nyilatkozták, hogy már nem mai emberke és lényegébe véve csak az RZ-ben lehet jól használni. Igaz azért idén is elkapott 500+ yardot.
több mint 6 éve
Hardynak vállműtéte volt. Játszott ő az Eagles ellen?
több mint 6 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni ? Vagy hol lehet ezt látni?
Midnight
empty taxi
Ez elég csalóka stat, mert az offenzív csapategységünk még javában csak magolta a shanny féle programtervezetet és ezért ryannel az élén szórtuk a labdát a redzoneban mint bolond gyerek a lisztet.

több mint 6 éve
Azt olvastam hogy Sarknak jobb volt az első éve mint Shany-nek. Tudna valaki likelni valami oldalt ahol ezt meg lehet nézni? Vagy hol lehet ezt látni?
Midnight
A pályán nem nagyon lehetett. 😕
több mint 6 éve
Midnight

Madden hates me.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na, Armstrong marad, Neal pedig Pro Bowler. 🙂
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Várható volt..aki minket legyőz a PO-ban / Ryan érában / az SB-ba jut.... 😊 pluszban így mi lehetünk az első csapat aki hazai pályán SB játszik.... jövőre 😀

több mint 6 éve
Az nfc döntőt nézve az jutott eszembe, hogy jövőre rettegjen mindenki az atlanta védelmétől 😁