NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Armstrong nem mellesleg foglalkozott már védelemmel (DB ill. LB-edző) és támadókkal (WR-edző) is pályafutása során, szal mindenre van rálátása, 24 éve NFL-edző szal kapcsolati hálója is megvan valszeg, plusz néger, így a Rooney-rule-t is ki lehet lőni vele.Szerk. vki azért összetrollkodta a wikijét, a positionhöz beírta h professional interviewer 😀
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenji
642
Nekem valamiért elég sok szabálytalanság, meg a rossz field poziciók ugrottak be. Bár ugye ehhez Robert-nek is van némi köze, meg lehet ma pesszimistábban állok hozzá az átlagnál.Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
Kenji
peach
Abban meg teljesen igazad van, hogy sosem volt gond vele. Pár csapat biztos örülne annak a ST-nek, amit most leszaroztam. 😀
Szerkesztette: Kenji
több mint 6 éve
Sztem nem volt szar. Lett volna több nagy játékunk is, csak visszafújták őket szabálytalanságok miatt. A play off-ban meg csináltak 3 TO-t. Igazából mióta itt van, az st miatt sose kellett főnie a fejünknek. Remélem marad és beszerünk egy fasza returnert mert roberts nem az.Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
Kenji
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Kenji
642
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.Annak fényében, hogy idén milyen szar volt a ST, nem sírnánk annyira....vagy de? Valaki homályosítson fel, ha rosszul gondolom. 😊
empty taxi
több mint 6 éve
Creepy
890
Na ezt ki tudja végigkövetni? 😀twitter.com/mattkaroly/status/953775320276111360
több mint 6 éve
Emlékezzünk meg arról is h ST coordinatorunk Keith Armstrong 2. körös HC-interjún vesz részt a Cardsnál.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Knapp jó QB-edző, OC-nek még Sarknál is szarabb, Fisch vmivel kreatívabb elme, örülnék ha elhoznánk PGC-nek és Morris foglalkozhatna csak a WR-ekkel, szvsz az is belejátszott a sok idei dropba h extrafeladatot kapott Raheem, így kevesebb ideje volt az elkapókra.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Edzői stáb változás lehet. Knapp és Fischt nézegetik!Tudják ezek, hogy mi is tudjuk, hogy nekik tudniuk kell, hogy mi tudjuk.
több mint 6 éve
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoárPoe megtartása mellett nagyon necces, akkor ki kellene vágni néhány veteránt. Shelby, Reed és Toilolo olyan, hogy nem hagynának betölthetetlen űrt maguk mögött, de azért értelmezhető pénzmennyiséget sikerülne a kivágásukkal spórolni (3.25, 3.56, 2.5 millió).
Tdog
Madden hates me.
több mint 6 éve
Tdog
653
Annyira nem vagyok tisztában a fizetési sapkával, azonban szerintetek lenne reális esélyünk Grahamra? Egy jó TE sokat jelentene kritikus pillanatokban, bővülne a taktikai repertoár
több mint 6 éve
Shanahan bevitt minket a döntőbe,majd el is bukta azt nekünk.Sarkot bevitte a védelem a rájátszásba,majd Sark elbukta azt.Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
shawnka
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.twitter.com/nerdybirdatl/status/953386673936785409
shawnka
több mint 6 éve
Reed pl az, akit gondolkodás nélkül basznék ki rubin, de leginkább ishmael helyett.
több mint 6 éve
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?Clayborn
Creepy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Kenji
642
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.Ha előhúz egy Shanny féle feltámadást, akkor megbocsátok neki.
shawnka
több mint 6 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.eddig se voltam ideges 😊
shawnka
Madden hates me.
több mint 6 éve
Sarkisian marad, megnyugodhat mindenki.
több mint 6 éve
Creepy
890
Quinn mellett kiét nem írtam helyesen?az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
Rubin,Ishmael,Upshaw minden szívfájdalom nélkül mehet.Mindegyik pótolható.
Kenny
Szerintem meg Rubin és Ishmael nagyon kell a futás védekezéshez.
Creepy
Kenny
De szerencsére ezt nem nekem kell kitalálnom, hogy legyen.
Creepy
Kenny
több mint 6 éve
az élő Istenre kérlek,legalább a nevüket írd le helyesen.Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Kétpem, hogy Poe marad, inkább egy első körös DT-re számítok, a másodikban egy G, ha Harlow nem úgy fejlődik ahogy kellene, meg ugye Clayborne pótlására egy hibrid középső körös. Valamint valószínűleg idén is húzunk egy RB-t meg egy CB-t. Egy fiatal backup QB sem lepne meg, Schaub 3 millát szabadítana fel, valamint Levitre vagy belemegy a kisebb fizetésbe (Garland gyenge játékát látva hülye lenne) vagy kivágjuk 7 milliót felszabadítva.
Creepy
Kenny
Creepy
Kenny
Creepy
több mint 6 éve
Creepy
890
Amikor Rubin a pályán volt, sokkal jobban fogtuk a futást, valamiért az ő leigazolása után lett jobb a futásvédelem. Meg ahogy Riley megsérült és Ish játszott a helyén, egyből kevesebb lett a missed tackle, szóval hasznos backup mindkettő. Amennyire Qinn fétise a D-line rotálása (és ez Manuel szerelme is), kell a sok ember oda, köztük Brooks "Spin Move" Reed is.16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Creepy
Kenny
Creepy
Kenny
több mint 6 éve
16,9. Dehogy kellenek.Tucat játékos mindekttő.Sőt igazság szerint Reed ideje is lehet lejárt,vele tudnánk fogni még némi pénzt.Az Over The Cap szerint 16, a Spotrac 10, szóval valahol a kettő között van az igazság.Hát az a rossz hírem, hogy kb. 10 millánk lesz idén, meg ugye a salary cap nő ~15 millával úgy, hogy Money, Rubin, Ishmael, Garland, Poe, Upshaw azok akikkel hosszabbítani kellene. Gabriel ugye biztosan nem marad, Clayborne sem. Jövőre meg jön Ryan, Matthews és a '15-ös class a hosszabbításért.17 az a 10.
Creepy
Kenny
Creepy
több mint 6 éve
Kenji
642
Igen, az szurkolói mentalitás kérdése is, hogy ki milyen edzőt/HC-t tart szimpatikusnak. Gurulós focival jó párhuzamot lehet állítani, de abba most inkább nem megyek bele. Mindegyiknek megvan a jó/rossz oldala. 😊Szerintem nem szorulok kioktatásra SP viselt dolgait illetően (még akkor sem, ha nem követem 13 éve). Csak meglehetősen nagy baromság egy PO csapat HC-ának a részéről, ha a meccs vége előtt elkezdi az ellenfél szurkolóit szivatni idegenben. A történtek fényében, talán lett volna jobb dolga is. 😊Hát, most mondanám, hogy nincs igazad, de igazad van. De ¯\_(ツ)_/¯ , ezt kaptuk, ezzel dolgozunk. Engem akkor zavar, hogy bunkó, ha közben nem hatékony. Jelen esetben pl. zavar. (Bár, hogy a védelem dolgába mennyire szól bele, az más kérdés, de most Dennis Alan fikázást elrakom későbbre.) Én úgy voltam vele korábban is, hogy inkább legyen parasztbunkó, de nyerjünk, mint egy Jim Caldwell, aki nagyon kedves, de nem nyer. Nem juthat mindenkinek egy Rivera féle role modell 😊
Ha pedig a meccs után mindenhová kiírják, hogy KARMA, meg bunkó, akkor azon ne legyen már sértődés. És ezt meg is fogja kapni mindig, amíg ilyeneket csinál.
A bounty-botrányt (ha igaz), nem feltétlenül az ő nyakába kell varrni, szóval ez nálam mellékes.
Kenji
Nem akartalak kioktatni, nem listázom, hogy ki mennyit tud SP-ről, és a postod rácsodálkozónak tűnt.
Gyurma Pappa
több mint 6 éve
Nincs twitterem szóval....Ilyet nem tudni.. 😁CreepyMoney az ki? 😊
peach
twitter.com/AtlantaFalcons/status/952295577974378496
Creepy
#36 pótolható? Normális vagy?
több mint 6 éve
Szerintem nem szorulok kioktatásra SP viselt dolgait illetően (még akkor sem, ha nem követem 13 éve). Csak meglehetősen nagy baromság egy PO csapat HC-ának a részéről, ha a meccs vége előtt elkezdi az ellenfél szurkolóit szivatni idegenben. A történtek fényében, talán lett volna jobb dolga is. 😊Hát, most mondanám, hogy nincs igazad, de igazad van. De ¯\_(ツ)_/¯ , ezt kaptuk, ezzel dolgozunk. Engem akkor zavar, hogy bunkó, ha közben nem hatékony. Jelen esetben pl. zavar. (Bár, hogy a védelem dolgába mennyire szól bele, az más kérdés, de most Dennis Alan fikázást elrakom későbbre.) Én úgy voltam vele korábban is, hogy inkább legyen parasztbunkó, de nyerjünk, mint egy Jim Caldwell, aki nagyon kedves, de nem nyer. Nem juthat mindenkinek egy Rivera féle role modell 😊
Ha pedig a meccs után mindenhová kiírják, hogy KARMA, meg bunkó, akkor azon ne legyen már sértődés. És ezt meg is fogja kapni mindig, amíg ilyeneket csinál.
A bounty-botrányt (ha igaz), nem feltétlenül az ő nyakába kell varrni, szóval ez nálam mellékes.
Kenji
Nem akartalak kioktatni, nem listázom, hogy ki mennyit tud SP-ről, és a postod rácsodálkozónak tűnt.