NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Kenji
642
Ez hülye..😀Már a drafton is látszott, hogy nem 100as a srác! 😀
twitter.com/Takk/status/952709826668351488
Creepy
több mint 6 éve
Uraim!Ne aljasodjunk le az átlag Saints-drukker szintjére, jobbak vagyunk mi ennél.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
shawnka
PEEtör
Nem felejtünk.Nyugi.
több mint 6 éve
Fujj de aljas 😀
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
Nem igazán érdekel, hogy miről szólt, vagy mi van mögötte, bergerdani és shawnka posztja ott van feketén fehéren, erre reagáltam.most néztem a td ismétlését, ugyanolyan csodálatos volt másodszor is 😛
Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem vagyok "salty", és nem is gyűlölködés végett írtam a posztomat, csak a két poszt után (illetve az eredménykövetőben is voltak hasonlók) nem bírtam megállni.
PEEtör
Mindig jövőre
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Nem igazán érdekel, hogy miről szólt, vagy mi van mögötte, bergerdani és shawnka posztja ott van feketén fehéren, erre reagáltam.Kicsit el vagy tévedve, mert itt nem a tegnapi vereségről van szó, vagy arról, hogy kapott ki a Saints. MEg nem is vergődött senki, szóval nem értelek, ne légy ilyen salty.Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
shawnka
PEEtör
Arról van szó, hogy Peyton magánszáma Freeman irányába, meg a kis Saints műsor a Superdome-ban, kb. ezt váltja ki. MEg biztos ismerős az is, hogy "Karma is a bitch".
További jó gyűlölködést. 😀
Kenji
Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem vagyok "salty", és nem is gyűlölködés végett írtam a posztomat, csak a két poszt után (illetve az eredménykövetőben is voltak hasonlók) nem bírtam megállni.
több mint 6 éve
Kenji
642
Kicsit el vagy tévedve, mert itt nem a tegnapi vereségről van szó, vagy arról, hogy kapott ki a Saints. MEg nem is vergődött senki, szóval nem értelek, ne légy ilyen salty.Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
Kenji
shawnka
PEEtör
Arról van szó, hogy Peyton magánszáma Freeman irányába, meg a kis Saints műsor a Superdome-ban, kb. ezt váltja ki. MEg biztos ismerős az is, hogy "Karma is a bitch".
További jó gyűlölködést. 😀
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
Kenji
shawnka
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
pontosan ezt akartam mondani. megérdemlik aEzt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
Kenji
shawnka
Szerkesztette: shawnka
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
Kenji
több mint 6 éve
Kenji
642
Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
több mint 6 éve
Kenji
642
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??G, DT
Midnight
több mint 6 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??WR,DT
Midnight
több mint 6 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??BPA. Az se baj ha DT vagy guard 😊
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??
több mint 6 éve
Nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni, mert Takk egy forró fejű tini, de azért ez baj..Nem baj. Ugassanak csak egy kicsit, mi felénk amúgy is mindenki olyan jófiú. Az O skill playerek közül csak a két rb és sanu hozta magát az egész szezonban. Ryan, JJ, hardy, gabriel mind gyenge szezont tolt. Sőt még schreaderer is! Ez is ennek a fasznak a hibája, illuminátus!!!
twitter.com/EvanBirchfield/status/952363731190722560
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
közben a Falcons még mindig 10 ponton van Philadelphiában.
több mint 6 éve
Tudom, azért írtam. Kvázi felfelé bukott, mikor hozzánk került HC-nek(és produkálta a Jags leggyengébb szezonját evőr 2-14-el), mert különben kirúgtátok volna. 😊Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.with your season on the line. 1st and goal.Mike Mularkey díjas playcalling.
1. fade
2. shovel pass to the 3rd string RB
3. slant
4. rollout
ezen nem bírom túltenni magamat
shawnka
iktriad
empty taxi
több mint 6 éve
Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.with your season on the line. 1st and goal.Mike Mularkey díjas playcalling.
1. fade
2. shovel pass to the 3rd string RB
3. slant
4. rollout
ezen nem bírom túltenni magamat
shawnka
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenji
642
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.Alapból Juliora volt kihegyezve szerintem, nem véletlenül mozgott ki egyből jobbra a zsebből, miután látta, hogy 'elcsúszott'. Pedig olyankor nyilván szétnézhetett volna még. Mint ahogy másik két játéknál is őt kereste. Bár ez is a 'sohasem fog kiderülni' kategóriába tartozik.
dande
több mint 6 éve
Creepy
890
Amúgy van egy jó hírem fiúk:twitter.com/MelissaGBryant/status/952558618678845440
több mint 6 éve
Creepy
890
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.Nem mindig kapja meg a lehetőséget, hogy változtasson (ami szerintem nagy marhaság, ő olvassa ott a védelmet és jobban ismeri a csapattársakat is), ez volt a SB-ban is.
dande
több mint 6 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.