NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
PJONGCSANG '18
több mint 6 éve
Kenji Atlanta Falcons 642
Ez hülye..😀
 twitter.com/Takk/status/952709826668351488
Creepy
Már a drafton is látszott, hogy nem 100as a srác! 😀
több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Ez hülye..😀
 twitter.com/Takk/status/952709826668351488
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Uraim!

Ne aljasodjunk le az átlag Saints-drukker szintjére, jobbak vagyunk mi ennél.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ezt itt hagyom azoknak, akik szeretik a meme-ket. shawnka már biztos látta.
 www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
24-23 az új 28-3 #BLEWDAT
shawnka
Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊
PEEtör

Nem felejtünk.Nyugi.

több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Fujj de aljas 😀
több mint 6 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Nem igazán érdekel, hogy miről szólt, vagy mi van mögötte, bergerdani és shawnka posztja ott van feketén fehéren, erre reagáltam.
Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem vagyok "salty", és nem is gyűlölködés végett írtam a posztomat, csak a két poszt után (illetve az eredménykövetőben is voltak hasonlók) nem bírtam megállni.
PEEtör
most néztem a td ismétlését, ugyanolyan csodálatos volt másodszor is 😛

Mindig jövőre
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
 www.thefalcoholic.com/2018/1/15/16892690/best-memes-from-dramatic-vikings-win-over-the-saints-and-yes-they-are-mostly-about-marcus-williams
Kenji
shawnka
Aranyos, hogy itt vergődve próbáljátok bizonygatni a hülyeséget, de ne zavarjon meg az a tény, hogy 24-23=1+24=25, azaz huszonöt pontról kaptatok ki egy negyed alatt az SB-ben. 😊
PEEtör
Kicsit el vagy tévedve, mert itt nem a tegnapi vereségről van szó, vagy arról, hogy kapott ki a Saints. MEg nem is vergődött senki, szóval nem értelek, ne légy ilyen salty.
Arról van szó, hogy Peyton magánszáma Freeman irányába, meg a kis Saints műsor a Superdome-ban, kb. ezt váltja ki. MEg biztos ismerős az is, hogy "Karma is a bitch".
További jó gyűlölködést. 😀
Kenji
Nem igazán érdekel, hogy miről szólt, vagy mi van mögötte, bergerdani és shawnka posztja ott van feketén fehéren, erre reagáltam.
Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nem vagyok "salty", és nem is gyűlölködés végett írtam a posztomat, csak a két poszt után (illetve az eredménykövetőben is voltak hasonlók) nem bírtam megállni.
több mint 6 éve
Kenji
shawnka
PEEtör
Kicsit el vagy tévedve, mert itt nem a tegnapi vereségről van szó, vagy arról, hogy kapott ki a Saints. MEg nem is vergődött senki, szóval nem értelek, ne légy ilyen salty.
Arról van szó, hogy Peyton magánszáma Freeman irányába, meg a kis Saints műsor a Superdome-ban, kb. ezt váltja ki. MEg biztos ismerős az is, hogy "Karma is a bitch".
További jó gyűlölködést. 😀
több mint 6 éve
PEEtör New Orleans Saints 1 758
Kenji
shawnka
több mint 6 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Kenji
shawnka
pontosan ezt akartam mondani. megérdemlik a faszszopók tetyák a karácsonyi műsor után.

Szerkesztette: shawnka

Mindig jövőre
több mint 6 éve
Kenji
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??
Midnight
G, DT
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Na 26 draft helyen mit lehet húzni ?? Vagy ki mit húzna, melyik posztót erősítené ??
Midnight
WR,DT

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Midnight
BPA. Az se baj ha DT vagy guard 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Nem tudom mennyire kell ezt komolyan venni, mert Takk egy forró fejű tini, de azért ez baj..
 twitter.com/EvanBirchfield/status/952363731190722560
Creepy
Nem baj. Ugassanak csak egy kicsit, mi felénk amúgy is mindenki olyan jófiú. Az O skill playerek közül csak a két rb és sanu hozta magát az egész szezonban. Ryan, JJ, hardy, gabriel mind gyenge szezont tolt. Sőt még schreaderer is! Ez is ennek a fasznak a hibája, illuminátus!!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
közben a Falcons még mindig 10 ponton van Philadelphiában.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
with your season on the line. 1st and goal.

1. fade
2. shovel pass to the 3rd string RB
3. slant
4. rollout

ezen nem bírom túltenni magamat
shawnka
Mike Mularkey díjas playcalling.
iktriad
Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.
empty taxi
Tudom, azért írtam. Kvázi felfelé bukott, mikor hozzánk került HC-nek(és produkálta a Jags leggyengébb szezonját evőr 2-14-el), mert különben kirúgtátok volna. 😊
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
with your season on the line. 1st and goal.

1. fade
2. shovel pass to the 3rd string RB
3. slant
4. rollout

ezen nem bírom túltenni magamat
shawnka
Mike Mularkey díjas playcalling.
iktriad
Matty 1. OC-je ő volt profi pályafutása során.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.
dande
Alapból Juliora volt kihegyezve szerintem, nem véletlenül mozgott ki egyből jobbra a zsebből, miután látta, hogy 'elcsúszott'. Pedig olyankor nyilván szétnézhetett volna még. Mint ahogy másik két játéknál is őt kereste. Bár ez is a 'sohasem fog kiderülni' kategóriába tartozik.
több mint 6 éve
Amúgy van egy jó hírem fiúk:
 twitter.com/MelissaGBryant/status/952558618678845440
több mint 6 éve
Nem bántásként csak tényleg a hülyeség netovábbja: direkt néztem az ismétlésben az utolsó playt dobhatta e volna máshová Ryan? Simán. A másik oldalon talán Sanu? olyan jól lépett be a védő elé h egy Ryan szintű irányító, minden további nélkül odateszi. De Ryan eleve csak Juliot kereste.... (amit senki nem gondolt volna) sztem itt eltérhett volna a játékhívástól.
dande
Nem mindig kapja meg a lehetőséget, hogy változtasson (ami szerintem nagy marhaság, ő olvassa ott a védelmet és jobban ismeri a csapattársakat is), ez volt a SB-ban is.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 776 — Így remélem megfelelek nektek.....