Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 6 éve
Tdog Atlanta Falcons 653
Félek jövőre negatív szezonunk lesz, ha Sark nem tud meg újulni és nem tudja kihasználni az offensben lévő erőt. Ha még is pozitív szezonunk lesz akkor az a D#-nek lesz köszönhető.
Midnight
Mennyire fix, hogy Sark marad? Ertem hogy Quinn ezt mondta, de hatha a felsobb vezetes osszeul es belatjak, hogy ennek nem lesz jo vege, mert igy a legjobb evek mennek el. Ha az o csak egy kategoriaval lenne rosszabb a tavalyinal az a Dnek hala orvosolhato lenne, de idenre sajnos nm egy kategoriat csokkent az o. Rams ellen is ha a special team nm hoz kiemelkedot, sztem akkor nagyon nyogvenyelos lett volna a meccs..
több mint 6 éve
Tdog Atlanta Falcons 653
Durva milyen szerencsétlen ez a csapat. Kb sikerült hasonlóan kikapni mint az SB-n,megcsináljátok a munka nagy részét.Most is végig mentetek a pályán, aztán 9 yardon megállt a tudás. Julio is a legvégén esik el és utána a levegőt fogja meg. 😕
Ezt valahogy kinőnétek félelmetes csapat lehetnétek hosszú évekig.
Mr.Breaker
Sajnos mimdig van egy oc aki romba donti az almokat. Tavaly a merleg masik nyelve, amikor a sima field goal nem volt eleg,iden pedig a kreativitas teljes hianya...
több mint 6 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
Félek jövőre negatív szezonunk lesz, ha Sark nem tud meg újulni és nem tudja kihasználni az offensben lévő erőt. Ha még is pozitív szezonunk lesz akkor az a D#-nek lesz köszönhető.
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 903
Durva milyen szerencsétlen ez a csapat. Kb sikerült hasonlóan kikapni mint az SB-n,megcsináljátok a munka nagy részét.Most is végig mentetek a pályán, aztán 9 yardon megállt a tudás. Julio is a legvégén esik el és utána a levegőt fogja meg. 😕
Ezt valahogy kinőnétek félelmetes csapat lehetnétek hosszú évekig.
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Sziasztok!
Új vagyok meg a forumon, egy ideje viszont mar olvasom a topicot.
Szamomra hihetetlen ez az utolso red zone game calling.
Mi a francert nem lehet pl 4&goala futast valasztani? Vagy pl en 1&goal ra is legalbb egy futast beprobaltam volna, hogy hatha kozeledunk ...
Egyebkent elegedett vagyok a vedelem fejlodesevel, nem tudom esetleg a tamado falat lehetne e erositeni? Ugy ereztem erre a meccsre elfogyott a kakao 😕
Tdog
persze, az teljesen nonszensz hogy 1 perccel a vége előtt 1. és gólra meg se próbáljuk. Coleman 7.9 yardot hozott 10 próbálkozásból. legalább ölni még az órát.

nem értem tényleg, egy 13 éves kisfiú, aki játszott 30 órát maddennel tudja hogyan kell menedzselni, de Sark még mindig nem tart ott.

WHO DAT
több mint 6 éve
Tdog Atlanta Falcons 653
Sziasztok!
Új vagyok meg a forumon, egy ideje viszont mar olvasom a topicot.
Szamomra hihetetlen ez az utolso red zone game calling.
Mi a francert nem lehet pl 4&goala futast valasztani? Vagy pl en 1&goal ra is legalbb egy futast beprobaltam volna, hogy hatha kozeledunk ...
Egyebkent elegedett vagyok a vedelem fejlodesevel, nem tudom esetleg a tamado falat lehetne e erositeni? Ugy ereztem erre a meccsre elfogyott a kakao 😕
több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
innét hajrá Saints természetesen
shawnka
He?
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönjük srácok, egy lyukas garast nem adtam volna, hogy nyerhetünk, további jó építkezést 😊
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 192 — Chalk Dawk fan
Kemény csapatotok van, jó küzdelem volt. Jövőre ugyanitt!

több mint 6 éve
Tudom Quinn kijelentette, hogy marad Sark az OC, de nem lehetne még is inkább leváltani ?
több mint 6 éve
shawnka
Így így 😊
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
ilyen O játékkal inkább most mint később... sark megkoronázta az idei teljesítményét... fakk..mondjuk én a Vikings zakó után temettem az idényt..jövőre hazai SB...hátha...

Szerkesztette: Keano

több mint 6 éve
jó, megint megvertük magunkat.

ha a Neal pick megvan, sima FG a végén, nincs miről beszélni.

ahogy a Julio catch se volt catch a végén. ezért nincs ha.

jó volt amúgy a szezon, soha rosszabbat.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Sajnos szarrá dominálta az eagles a los-t, quinn tudta limitálni őket, sark nem. Egy konzervatív, minden kreativitást nélkülöző ember ő, aki baszik a játékosállományára skillsetjére építeni, változtatni, megújúlni képtelen. Meg volt ez írva, hogy előbb-utóbb jön az Otol egy totál betli meccs. Cox és az eagles front7 meghaladta a képességeit.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
És jövőre is Sark lesz az OC 😭😭😭
több mint 6 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
sajnálom hogy nem jutottatok tovább 😕, Sarkisiant az utolsó 1&goal és 2&goal hívásért még a meccs vége előtt kirúgnám
több mint 6 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
remélem a mai egy izgalom mentes este lesz, de tuti nem lesz az... 😊

több mint 6 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
izgultok már ti is?
shawnka
Nem, lefárasztottak az ügyfelek mentálisan, néhány sör társaságában kaktusz üzemmódban fogom nézni..még a hajnali meccsek előtt is éberebb szoktam lenni.. 😕
több mint 6 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 041 — !SuPeR6BoWL!
Rettegek, hogy el fogok aludni. 10 órán keresztül bútorokat cipeltem és szereltem össze ma. Kurva jól jött ki, mondhatom :/
peach
Te már megdolgoztál a továbbjutásért most a csapatnak kell 😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
izgultok már ti is?
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Rettegek, hogy el fogok aludni. 10 órán keresztül bútorokat cipeltem és szereltem össze ma. Kurva jól jött ki, mondhatom :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
https://www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10155405306812842/

új rise up videó. teljesen haldoklok tőle. <3
shawnka
Ennek az embernek brutál hangja van 🙂🙂🙂
Midnight
WE ARE THE STRUGGLE!!!

Mindig jövőre
több mint 6 éve
https://www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10155405306812842/