Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Tdog
653
Félek jövőre negatív szezonunk lesz, ha Sark nem tud meg újulni és nem tudja kihasználni az offensben lévő erőt. Ha még is pozitív szezonunk lesz akkor az a D#-nek lesz köszönhető.Mennyire fix, hogy Sark marad? Ertem hogy Quinn ezt mondta, de hatha a felsobb vezetes osszeul es belatjak, hogy ennek nem lesz jo vege, mert igy a legjobb evek mennek el. Ha az o csak egy kategoriaval lenne rosszabb a tavalyinal az a Dnek hala orvosolhato lenne, de idenre sajnos nm egy kategoriat csokkent az o. Rams ellen is ha a special team nm hoz kiemelkedot, sztem akkor nagyon nyogvenyelos lett volna a meccs..
Midnight
több mint 6 éve
Tdog
653
Durva milyen szerencsétlen ez a csapat. Kb sikerült hasonlóan kikapni mint az SB-n,megcsináljátok a munka nagy részét.Most is végig mentetek a pályán, aztán 9 yardon megállt a tudás. Julio is a legvégén esik el és utána a levegőt fogja meg. 😕Sajnos mimdig van egy oc aki romba donti az almokat. Tavaly a merleg masik nyelve, amikor a sima field goal nem volt eleg,iden pedig a kreativitas teljes hianya...
Ezt valahogy kinőnétek félelmetes csapat lehetnétek hosszú évekig.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Félek jövőre negatív szezonunk lesz, ha Sark nem tud meg újulni és nem tudja kihasználni az offensben lévő erőt. Ha még is pozitív szezonunk lesz akkor az a D#-nek lesz köszönhető.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Durva milyen szerencsétlen ez a csapat. Kb sikerült hasonlóan kikapni mint az SB-n,megcsináljátok a munka nagy részét.Most is végig mentetek a pályán, aztán 9 yardon megállt a tudás. Julio is a legvégén esik el és utána a levegőt fogja meg. 😕Ezt valahogy kinőnétek félelmetes csapat lehetnétek hosszú évekig.
több mint 6 éve
Sziasztok!persze, az teljesen nonszensz hogy 1 perccel a vége előtt 1. és gólra meg se próbáljuk. Coleman 7.9 yardot hozott 10 próbálkozásból. legalább ölni még az órát.
Új vagyok meg a forumon, egy ideje viszont mar olvasom a topicot.
Szamomra hihetetlen ez az utolso red zone game calling.
Mi a francert nem lehet pl 4&goala futast valasztani? Vagy pl en 1&goal ra is legalbb egy futast beprobaltam volna, hogy hatha kozeledunk ...
Egyebkent elegedett vagyok a vedelem fejlodesevel, nem tudom esetleg a tamado falat lehetne e erositeni? Ugy ereztem erre a meccsre elfogyott a kakao 😕
Tdog
nem értem tényleg, egy 13 éves kisfiú, aki játszott 30 órát maddennel tudja hogyan kell menedzselni, de Sark még mindig nem tart ott.
WHO DAT
több mint 6 éve
Tdog
653
Sziasztok!Új vagyok meg a forumon, egy ideje viszont mar olvasom a topicot.
Szamomra hihetetlen ez az utolso red zone game calling.
Mi a francert nem lehet pl 4&goala futast valasztani? Vagy pl en 1&goal ra is legalbb egy futast beprobaltam volna, hogy hatha kozeledunk ...
Egyebkent elegedett vagyok a vedelem fejlodesevel, nem tudom esetleg a tamado falat lehetne e erositeni? Ugy ereztem erre a meccsre elfogyott a kakao 😕
több mint 6 éve
Köszönjük srácok, egy lyukas garast nem adtam volna, hogy nyerhetünk, további jó építkezést 😊
több mint 6 éve
Kemény csapatotok van, jó küzdelem volt. Jövőre ugyanitt!
több mint 6 éve
Midnight
1 233
Tudom Quinn kijelentette, hogy marad Sark az OC, de nem lehetne még is inkább leváltani ?
több mint 6 éve
innét hajrá Saints természetesen
több mint 6 éve
jó, megint megvertük magunkat.ha a Neal pick megvan, sima FG a végén, nincs miről beszélni.
ahogy a Julio catch se volt catch a végén. ezért nincs ha.
jó volt amúgy a szezon, soha rosszabbat.
több mint 6 éve
Sajnos szarrá dominálta az eagles a los-t, quinn tudta limitálni őket, sark nem. Egy konzervatív, minden kreativitást nélkülöző ember ő, aki baszik a játékosállományára skillsetjére építeni, változtatni, megújúlni képtelen. Meg volt ez írva, hogy előbb-utóbb jön az Otol egy totál betli meccs. Cox és az eagles front7 meghaladta a képességeit.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Midnight
1 233
És jövőre is Sark lesz az OC 😭😭😭
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
sajnálom hogy nem jutottatok tovább 😕, Sarkisiant az utolsó 1&goal és 2&goal hívásért még a meccs vége előtt kirúgnám
több mint 6 éve
remélem a mai egy izgalom mentes este lesz, de tuti nem lesz az... 😊
több mint 6 éve
Creepy
890
izgultok már ti is?Nem, lefárasztottak az ügyfelek mentálisan, néhány sör társaságában kaktusz üzemmódban fogom nézni..még a hajnali meccsek előtt is éberebb szoktam lenni.. 😕
shawnka
több mint 6 éve
Rettegek, hogy el fogok aludni. 10 órán keresztül bútorokat cipeltem és szereltem össze ma. Kurva jól jött ki, mondhatom :/Te már megdolgoztál a továbbjutásért most a csapatnak kell 😁
peach
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
izgultok már ti is?
több mint 6 éve
Rettegek, hogy el fogok aludni. 10 órán keresztül bútorokat cipeltem és szereltem össze ma. Kurva jól jött ki, mondhatom :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
bergerdani
4 913
WE ARE THE STRUGGLE!!!https://www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10155405306812842/Ennek az embernek brutál hangja van 🙂🙂🙂
új rise up videó. teljesen haldoklok tőle. <3
shawnka
Midnight
Mindig jövőre
több mint 6 éve
Midnight
1 233
https://www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10155405306812842/Ennek az embernek brutál hangja van 🙂🙂🙂
új rise up videó. teljesen haldoklok tőle. <3
shawnka
több mint 6 éve
https://www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10155405306812842/új rise up videó. teljesen haldoklok tőle. <3