Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Offszezonban jön a retool, ha nem vezet eredményre, akk 2020-ban új HC-nk lesz.
empty taxi
Javítsatok ki ha tévednék de Quinn itt van 3-4 éve, és én nem emlékszem h ez idő alatt, akár egy középmezőnyi D lett volna a Falconsnál. Tudom vannak sérültek most, de ennyire kilátástalannak nem szabadna lennie egy védelemnek. Lehet túlértékelt ő a Seahawksban és Falconsban végzett és elért munkájáért.
KeyG
Az utóbbi két évben a D# top 10 volt. Azt minden védelem meg érezné ha 4 kezdő játékosa ki esik a fél szezonra :/
Midnight
Igen, megérezné. De nem kapna 130 pontot 3 meccs alatt. Számomra bebizonyosodott amit pedzegettem korábban, itt a fejétől bűzlik a hal...
peach
Nem értem mért vagy ennyire az edzők ellen. Amióta az Atlantanak szurkolok szerintem most a legjobb az edzői stáb (persze Sarki még nem a legtökéletesebb, de tavalyhoz képest ő is rengeteget fejlődött) Quinn össze rákot egy elég erős kezdő védelmet az elmúlt 2-3 évben, most már csak a csere sort kell egy kicsit előrébb hozni hogy ha késik a kezdő játékos legyen aki rendesen be ugrik helyette. De ez nem megy egyik évről a másikra. A seahawksnál is bele telt pár évbe mire össze állt a védelem. És továbbra is tartom hogy ha a 4 kezdő védő játékosod ki esik nincs olyan védelem ami ne nyele be ugyan ennyi pontot és yardot. Teljesen új védelme van a pályán mert a cserék nem véletlen cserék 1-2 playre beugranak hogy tudjon a kezdő pihenni. Most meg nyomják egész meccsen. Persze én is boszankodtam tegnap hogy nem igaz, hogy nem tudnak még csinálni egy szerelést, de ezt nem Quinn számlájára írom.
több mint 7 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Igazatok van, hogy van egy kiváló első sorunk és utána egy hatodrendű hátsó egység. Nagyon jól gondolkodnak a draftok során viszont a csapatépítés itt meg is áll. A jó munkásemberek hiányoznak akit ha felkeltesz mert a padon szundikál akkor is tud hozzátenni a játékhoz. Ilyenek vannak a NE, GB, PHI, NO -nál évről évre de nálunk nincs.
több mint 7 éve
Korábban írtam (és mindenki felhördült! 😊 ) 8-8!!!!
Hát most már csak 6-10 😊
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 759 — zászló zászló szív
empty taxi
Javítsatok ki ha tévednék de Quinn itt van 3-4 éve, és én nem emlékszem h ez idő alatt, akár egy középmezőnyi D lett volna a Falconsnál. Tudom vannak sérültek most, de ennyire kilátástalannak nem szabadna lennie egy védelemnek. Lehet túlértékelt ő a Seahawksban és Falconsban végzett és elért munkájáért.
KeyG
Az utóbbi két évben a D# top 10 volt. Azt minden védelem meg érezné ha 4 kezdő játékosa ki esik a fél szezonra :/
Midnight
az én drága táskabástyám shawnka pontosan 2 hete írta le szépen, hogy attól hogy cserejátékos vagy, még kellene tudni legalább egy tackle-t bemutatni, vagy legalább néha-néha eltalálni a szöget a szereléshez... az a baj, hogy az olyan hentesek mint Poole 10-ből 10-szer high risk playeket csinálnak, mert arra koncentrál, hogy nagyot üssön, és nem arra hogy biztosan szereljen

az, hogy ez a mennyiben a játékos, az edzők (aki nem magyarázza el neki, hogy ne) vagy a FO hibája (aki sorozatosan ilyen játékosokat draftol/szerződtet), azt innen nem lehet megmondani

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Mikor néztünk bele hasonlóan nagy lángosba legutóbb? Sztem az elmúlt 2,5-3 évben tuti nem. Talán a tavalyi pats meccsen voltunk ennyire esélytelenek, de oda úgy is mentünk fel, hogy a tele gatya szaga idáig bűzlött...
peach
'15-ben kullogtunk haza Charlotte-ból egy röpke 0-38 után, azóta ez a legnagyobb különbségű vereség.

Quinnt lehet b@szogatni, én nem tudom akkor, ha ennyire beüt az injury bug.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 851 — a new hope (again)
empty taxi
KeyG
Midnight
Igen, megérezné. De nem kapna 130 pontot 3 meccs alatt. Számomra bebizonyosodott amit pedzegettem korábban, itt a fejétől bűzlik a hal...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Mikor néztünk bele hasonlóan nagy lángosba legutóbb? Sztem az elmúlt 2,5-3 évben tuti nem. Talán a tavalyi pats meccsen voltunk ennyire esélytelenek, de oda úgy is mentünk fel, hogy a tele gatya szaga idáig bűzlött...

több mint 7 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
empty taxi
KeyG
több mint 7 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
empty taxi
KeyG
Tavaly Top10 volt a D.
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 591 — Omar's Coming Yo!
Csak az derült ki amit eddig is tudtunk, hogy zero depth van a csapatban.
Vannak előnyei ha sztárjátékosaid vannak, de pl ez hátrány, hogy szarrá kell fizetni őket és az utánuk következők nem ebben a ligában játszanak.
Amúgy az is elkeserítő valóban ahogy Quinn menedzseli a dolgokat, kirúgni nem feltétlen kell, de valami áthidaló megoldás kell, mert így ez a szezon kurva hosszú lesz.

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 168
empty taxi

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Super Bowl hazai pályán mi? Rövidke kis szezon volt ez...

több mint 7 éve
 twitter.com/FalcoholicDW/status/1049027905152585730?s=19
több mint 7 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 977
Botrány.

Mindig jövőre
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 672 — Tyrone Creek
ezt hívják úgy, hogy kijózanító vereség. gondolom most jön majd az a rész, hogy igazolunk valakit FA-ról, mondjuk Dezt hogy még az öltöző is szét legyen baszódva.

jöhetne a bye
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Valaki valami pozitívat? 😀
Creepy
bármi lehet, csak ne az 1 éjszakás kaland utáni terhességi teszt 😊
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Creepy
Megraktam tippmixen a Falcons W-t. Pozitívnak számít? 😀
KeyG
Szerintem bukta. Uccsó drive, Vasas támad, 1 ponttal kikapunk. Kocsit, házat rá, SZÍVESEN! 😀
Kenji
A ti O-tok rendben van. A Steelers-nél akadozik az is. Ezért raktam rátok, és ne csináljatok azt amit a Bengals ellen. 😀
KeyG
Pedig.. 😂😂😂
Creepy
Hát, még van idő a meccsig, szólok a srácoknak, hogy ne basszák el.
több mint 7 éve
Creepy
KeyG
Szerintem bukta. Uccsó drive, Vasas támad, 1 ponttal kikapunk. Kocsit, házat rá, SZÍVESEN! 😀
Kenji
A ti O-tok rendben van. A Steelers-nél akadozik az is. Ezért raktam rátok, és ne csináljatok azt amit a Bengals ellen. 😀
KeyG
Pedig.. 😂😂😂
több mint 7 éve
Creepy
KeyG
Kenji

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Creepy
KeyG
több mint 7 éve
Creepy

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 672 — Tyrone Creek
alig várom már, hogy ma milyen módon sikerül összetörnie a szívemet a csapatnak
több mint 7 éve