NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Azt hittem van valami komolyabb baj is vele. Csóri legyőzte a rákot, most a gyerekét kell meggyógyítani, én tőle nem sajnálom a pénzikét 😊Hát milyen pénzt kapott az öreg?Kivágták Suht.Eskü én örülnék neki mostmár.Ebron sem lenne rossz,bár sokat kéne tejelni.Mit ártott az a szerencsétlen ember neked?
Eközben Nate Solder edd ki a vetést.
És itt tenném,hozzá hogy most fog csak következni az igazi bravúr a FO részéről,ugyanis Ryan,Beasley,Matthews,Trufant,Julio,Deion,Mack,és Jarrett is nagy szerződéssel fog rendelkezni,ezek mellett a számok mellett összepakolni egy rostert igazán embert próbáló feladat lesz.
Kenny
Wyatt
Kenny
több mint 6 éve
Hát milyen pénzt kapott az öreg?Kivágták Suht.Eskü én örülnék neki mostmár.Ebron sem lenne rossz,bár sokat kéne tejelni.Mit ártott az a szerencsétlen ember neked?
És itt tenném,hozzá hogy most fog csak következni az igazi bravúr a FO részéről,ugyanis Ryan,Beasley,Matthews,Trufant,Julio,Deion,Mack,és Jarrett is nagy szerződéssel fog rendelkezni,ezek mellett a számok mellett összepakolni egy rostert igazán embert próbáló feladat lesz.
Kenny
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kivágták Suht.Eskü én örülnék neki mostmár.Ebron sem lenne rossz,bár sokat kéne tejelni.Mit ártott az a szerencsétlen ember neked?
Kenny
több mint 6 éve
Kivágták Suht.Eskü én örülnék neki mostmár.Ebron sem lenne rossz,bár sokat kéne tejelni.Eközben Nate Solder edd ki a vetést.
Szerkesztette: Kenny
több mint 6 éve
szépen csöndben maradunk le minden normális playerről.Tetszik 😀
több mint 6 éve
Megpróbálhatnánk a 3. körünket elküldeni ohioba colemanért. Sőt akár a másodikat is ha nagyon muszáj.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Wilkerson jönni fog, tudja ő is, hogy van mezem a nevével.
shawnka
több mint 6 éve
Wreh-Wilsont visszaigazoltuk 1 évre.Csampioncsip!
empty taxi
több mint 6 éve
Wreh-Wilsont visszaigazoltuk 1 évre.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Wilkerson jönni fog, tudja ő is, hogy van mezem a nevével.
több mint 6 éve
Mo Wilkerson egy Poe szerződéssel?Suh-t jobban lájkolnám ha kib@ssza a Phins 😊
Creepy
Madden hates me.
több mint 6 éve
Creepy
890
Egy kis Dimi mágia:twitter.com/mattkaroly/status/971903253775638528?s=19
több mint 6 éve
Creepy
890
Mo Wilkerson egy Poe szerződéssel?
Nyugalom.Marad. Ő is belement a paycutba.
Sejtek én itt egy nagy nevet a Dlineba.
Kenny
több mint 6 éve
Creepy
890
Wow, Levitre.. 😮twitter.com/vxmcclure23/status/971806479018840064?s=19
És a Reed paycut örömére egy spin move:
twitter.com/Allen_Strk/status/971883087771693056?s=19
több mint 6 éve
Nyugalom.Marad. Ő is belement a paycutba.
Sejtek én itt egy nagy nevet a Dlineba.
több mint 6 éve
Creepy
890
Sajnálom Bennettet, jól jött volna, de mindegy, bízok a FO-ban, hogy az idén is megoldják. Viszont hogy legyen jó hír is, Levitre szerződését módosították, lesz több hely a cap alatt, mondjuk még nem derült ki, hogy mennyi.
több mint 6 éve
hozzuk vissza Mike Smith-t sürgősen.
Kenny
ilyennel nem viccelünk.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 6 éve
Nálunk meg negyedik körről beszéltek. Hát Bennett sem talál haza apucihoz mostmár.ha Bennettért negyedik kört akartunk adni,akkor hozzuk vissza Mike Smith-t sürgősen.
6atos
több mint 6 éve
Majd jön Sherm vagy Kam esetleg EarlEgyikre sincs szükség. Na jó, thomas lehet upgrade lenne ricohoz képest 😊
dande
több mint 6 éve
Nálunk meg negyedik körről beszéltek. Hát Bennett sem talál haza apucihoz mostmár.
több mint 6 éve
A sec jó, a DL nem annyira.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Majd jön Sherm vagy Kam esetleg Earl
több mint 6 éve
hetedik körért ment Bennett a Phillybe. Annyit talán megért volna.
több mint 6 éve
Creepy
890
Ezt sosem fogom elfelejteni:twitter.com/AtlantaFalcons/status/971189041214382080?s=19