Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Az mindenkinek megvan, hogy a meccs előtt Willie Snead tolta, hogy hogy nem fog kegyelmezni, aztán 1 elkapása volt komoly 0 yardért? 😀De az kegyetlen volt.
Creepy
több mint 8 éve
Figyi nem azt mondtam hogy sima ügy lesz hanem hogy ha minden össze jön akkor akár még az is meglehetHát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Én meg az egyesült államok negyvenhatodik elnöke is lehetek akár.
Midnight
HajduImre
több mint 8 éve
Az mindenkinek megvan, hogy a meccs előtt Willie Snead tolta, hogy hogy nem fog kegyelmezni, aztán 1 elkapása volt komoly 0 yardért? 😀
több mint 8 éve
Hát azért ilyen butthurt módon ilyet beköpni ide..tényleg fájhatott a hajnali meccs.Hát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Én meg az egyesült államok negyvenhatodik elnöke is lehetek akár.
Midnight
HajduImre
több mint 8 éve
Matty a Detroit ellen is 3 INT-et dobott, ha jól emlékszem, akkor is nyertünk. A meccs utáni beszélgetésben Matt elmondta, hogy ez a legfontosabb, hogy vissza tudsz-e térni egy ilyen mélypontról.A D pedig állat, mindent megtettek, amit kellett, büszke vagyok rájuk.
több mint 8 éve
Azért örülök különösen ennek a w-nek, mert támadó oldalon egy gyenge játékkal, egy gyenge 3 intes napot kifogott irányítóval tudtunk fordítani amire idén nem volt példa. Volt tartása a csapatnak, nem adták fel egy pillanatig sem és ennek meglett a jutalma. Persze ordas nagy malacunk volt a saintset sújtó sérülés cunamival és a bírók sem voltak ellenünk, de ez ezzel együtt is egy nagyon fontos w volt pszichológiailag. Továbbra is tartom, hogy nem magunkra fogadnék a po versenyben, de ha egy ilyen kiszenvedett győzelem után sem sikerül visszatérni a boys ésva hawks ellen mutatott támadó játékhoz és állandósítani azt, akkor soha.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Én meg az egyesült államok negyvenhatodik elnöke is lehetek akár.
Midnight
több mint 8 éve
Jól van...működik a dolog..ha az éjszakai meccseket kihagyom...GB, Hawks, Saints... jön a W 😊

több mint 8 éve
Hát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.Sztem elsőre verjük meg a tampát, igazi szenvedős trap gamere számítok.
Midnight
több mint 8 éve
Hát ez egy nehéz meccs volt, de inkább csak azért mert mi azzá tettük. Lehet ha nincs ennyi sérült a Saints-nél akkor nem így alakul a meccs, de ez a w fontos volt és nem mondom azt hogy csak mázlink volt, azért a védelem rendesen oda tette magát. A phantersnél jobbak vagyunk szerintem és így meg lehet a po a végére de azért még mindig nem lesz könnyű ha össze jön a 11-5 akár még csoport győztesek is lehetünk.
több mint 8 éve
Rico is FA lesz nem? Gondolom, hogy őt is marasztalnák, Kazi draftolása ellenére is.14-15 millió $-nyi helyünk lesz jövőre, szvsz max akk vágjuk ki LeVitre-t ha Poe és Gabriel is multi-year contractot kap.Arra gondoltam, hogy LeVitre kap-e új szerződést, aztán rájöttem, hogy az övé nem jár le, csak baromi sokat fog keresni, szóval valójában az érdekelt, hogy kivágjuk-e LeVitret, ha Garland jól teljesít?Mivel megint ott vagyunk, hogy ha elbukjuk a meccset, viszlát PO, hogy elvonjam a figyelmet, mit gondoltok, ha Garland jól teljesít Levitre helyén, mégis hosszabbítunk vele vagy Garland lesz jövőre a LG, Harlow pedig a backup G és draftolunk egy hátsó körös C-t?Garland RFA, sztem kapni fog egy original round tendert azt jónapot.
Creepy
empty taxi
Creepy
empty taxi
több mint 8 éve
Mostmár nem vágom. True lesz vagy sem?
több mint 8 éve
14-15 millió $-nyi helyünk lesz jövőre, szvsz max akk vágjuk ki LeVitre-t ha Poe és Gabriel is multi-year contractot kap.Arra gondoltam, hogy LeVitre kap-e új szerződést, aztán rájöttem, hogy az övé nem jár le, csak baromi sokat fog keresni, szóval valójában az érdekelt, hogy kivágjuk-e LeVitret, ha Garland jól teljesít?Mivel megint ott vagyunk, hogy ha elbukjuk a meccset, viszlát PO, hogy elvonjam a figyelmet, mit gondoltok, ha Garland jól teljesít Levitre helyén, mégis hosszabbítunk vele vagy Garland lesz jövőre a LG, Harlow pedig a backup G és draftolunk egy hátsó körös C-t?Garland RFA, sztem kapni fog egy original round tendert azt jónapot.
Creepy
empty taxi
Creepy

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Arra gondoltam, hogy LeVitre kap-e új szerződést, aztán rájöttem, hogy az övé nem jár le, csak baromi sokat fog keresni, szóval valójában az érdekelt, hogy kivágjuk-e LeVitret, ha Garland jól teljesít?Mivel megint ott vagyunk, hogy ha elbukjuk a meccset, viszlát PO, hogy elvonjam a figyelmet, mit gondoltok, ha Garland jól teljesít Levitre helyén, mégis hosszabbítunk vele vagy Garland lesz jövőre a LG, Harlow pedig a backup G és draftolunk egy hátsó körös C-t?Garland RFA, sztem kapni fog egy original round tendert azt jónapot.
Creepy
empty taxi
több mint 8 éve
Mivel megint ott vagyunk, hogy ha elbukjuk a meccset, viszlát PO, hogy elvonjam a figyelmet, mit gondoltok, ha Garland jól teljesít Levitre helyén, mégis hosszabbítunk vele vagy Garland lesz jövőre a LG, Harlow pedig a backup G és draftolunk egy hátsó körös C-t?Garland RFA, sztem kapni fog egy original round tendert azt jónapot.
Creepy

Madden hates me.
több mint 8 éve
Mivel megint ott vagyunk, hogy ha elbukjuk a meccset, viszlát PO, hogy elvonjam a figyelmet, mit gondoltok, ha Garland jól teljesít Levitre helyén, mégis hosszabbítunk vele vagy Garland lesz jövőre a LG, Harlow pedig a backup G és draftolunk egy hátsó körös C-t?
több mint 8 éve
Hovatovább sztem a vikes ellen is teljesen korrekt voltGarland kezd. Kétkedve fogadom ezt a hírt,egyrészt örülök Garland-nak mert nagyon szimpatikus amit képvisel az egész ember,és hogy odaért a kezdőbe(akár ilyen áron is) ez örömteli,másrészt nem tudom elég lesz-e az amit tud.A baloldaladon Jake a jobboldaladon Mack, így azért nehéz nagyon rossznak lenni 😊
Én reménykedem benne,hogy nem ég meg,mert eddig akármikor akármilyen posztra tették be helyt állt.
Mindenesetre én felülök a Garland hype trainre.
Kenny
empty taxi
több mint 8 éve
Garland kezd. Kétkedve fogadom ezt a hírt,egyrészt örülök Garland-nak mert nagyon szimpatikus amit képvisel az egész ember,és hogy odaért a kezdőbe(akár ilyen áron is) ez örömteli,másrészt nem tudom elég lesz-e az amit tud.A baloldaladon Jake a jobboldaladon Mack, így azért nehéz nagyon rossznak lenni 😊
Én reménykedem benne,hogy nem ég meg,mert eddig akármikor akármilyen posztra tették be helyt állt.
Kenny

Madden hates me.
több mint 8 éve
Garland kezd. Kétkedve fogadom ezt a hírt,egyrészt örülök Garland-nak mert nagyon szimpatikus amit képvisel az egész ember,és hogy odaért a kezdőbe(akár ilyen áron is) ez örömteli,másrészt nem tudom elég lesz-e az amit tud.Én reménykedem benne,hogy nem ég meg,mert eddig akármikor akármilyen posztra tették be helyt állt.
több mint 8 éve
Ez nem nagyon vetíti azt előre, hogy akár Tru akár Poole felépül :/De Collins helyére amúgy sem igazolt még a csapat cornert, vagy rosszul emlékszem? 😮
McFadden 2013-ban 3. körös volt, rookie évében kezdett is 2 meccsen Clevelandben, azóta sosem sehol, pedig játszott többek között a SF, a NYG és a DAL színeiben is.
Btw Tru, Alford és BWW után a 4. olyan CB-nk, akiről van fent ismertető az oldalon a 2013-as draft classból 😀 bowl.hu/prospect-ismertetok/2013/cornerback
empty taxi
több mint 8 éve
Ez nem nagyon vetíti azt előre, hogy akár Tru akár Poole felépül :/McFadden 2013-ban 3. körös volt, rookie évében kezdett is 2 meccsen Clevelandben, azóta sosem sehol, pedig játszott többek között a SF, a NYG és a DAL színeiben is.
Btw Tru, Alford és BWW után a 4. olyan CB-nk, akiről van fent ismertető az oldalon a 2013-as draft classból 😀

Madden hates me.
több mint 8 éve
signed CB Leon McFadden to the active roster and have waived RB Terrence Magee