Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 8 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Aztán elmegyünk a Sasokhoz és a védelmük levadásznak minket. Tartok én attól hogy azon gondolkodjunk hogy a Viks lenne nekünk jó döntőzni. Nekünk csak egy kicsit is megcsúszik a védekezésünk, befáradunk és nekünk kell az eredmény után menni és nem fordítva történik akkor ez az O nem képes szerintem a fordításra "MÉG". De ne legyen igazam és izzadjuk ki a W-t.
több mint 8 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
És a favoritok is mi vagyunk az Eagles ellen 😀 Még nem volt ilyen, hogy a 6. az 1. ellen az lett volna... elég menő. Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, a Rams legyőzésében lehetett bízni, az Eagles megint a lehető legjobb eset, akit kaphattunk, de az fog csak igazán nagyot szólni, ha a Vikingst vagy a Saintset le tudnánk győzni a döntőben. Leginkább a Vikingst szeretném amúgy, hiába erősek, szerintem őket inkább meg lehet fogni majd.
Mindenesetre ez a 6. kiemelés az elmúlt évek legjobbja, és nagyon jó úton vagyunk afelé, amit tavaly mind megálmodtunk a Super Bowl után... 😀 Ismerjük be, mind vissza akarunk vágni, és egyelőre jó esélyünk van rá.

Szerkesztette: nnntm
több mint 8 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 503 — zászló zászló szív
Most őszintén, nem teljesen mindegy, hogy mennyire ismeri el bármelyik újságíró/szakértő/akárki a csapatot, ha nyeri a meccseket? 2009-ben 13-3-mal nyertük az alapszakaszt, és 5.-k voltunk PR-on, ha jól emlékszem két NFC csapat is előzött. Aztán végül nem előzött senki 😊

Kenji mondta jól, az a csapat érdemli meg jobban, aki továbbjut. A másik meg nem annyira.

több mint 8 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀
Creepy
Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
dande
Bocsi, mi tavaly már ezt megmutattuk, hogy lehet.
Creepy
Igen, ez tavaly valóban így volt. Viszont mi a franchise irányító nélkül vagyunk.
georgeberger
Körbeudvarolhatjuk itt egymást, de a végén az lesz, hogy amelyik csapat jobban megérdemli, az bejut az NFC döntőbe. Foles meg szerintem simán az egyik legjobb beugró, aki lehetséges. 😊
Creepy hsz-ére visszaugorva, meg azért nem hinném, hogy az NFC esélyesei lettünk. Szerintem a Saints-et meg a Vikes-ot mindehol erősebbnek gondolják, mint minket. A Rams-et letudták annyival, hogy egy PO rutin nélküli csapatot vertünk meg, ha megvernénk az Eaglest, akkor meg mondják majd, hogy franchise QB nélküli csapatot vertünk meg. Ha bejutunk SB-ba, akkor lenne elismerve a csapat tudása megfelelő módon szerintem.
több mint 8 éve
georgeberger Philadelphia Eagles 4 — Eagles fan
Most, hogy legyőztük a Ramst, hirtelen mi lettünk az NFC egyik fő esélyesei meg minden..egy hete még mi voltunk a leggyegébbek az NFC ből a PO-ban. 😀
Creepy
Wentz kiesése óta azok mi voltunk, vagyunk azok, és reméljük, megmutatjuk, hogy leggyengébben is lehet sokáig jutni 😊
dande
Creepy
Igen, ez tavaly valóban így volt. Viszont mi a franchise irányító nélkül vagyunk.

We're from Philadelphia.We fight.
több mint 8 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
"A PFF nem hazudik.."
 twitter.com/PFF/status/726213661677785088
több mint 8 éve
Creepy
dande
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Creepy
több mint 8 éve
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 cdn.vox-cdn.com/thumbor/z9kyceaYuNJCx-pzMTl5bzR_YAw=/0x0:533x300/720x0/filters:focal(0x0:533x300):gifv():no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9989781/return_of_the_mack.0.gif

Kenny
1 képen összefoglalva:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
 cdn.vox-cdn.com/thumbor/z9kyceaYuNJCx-pzMTl5bzR_YAw=/0x0:533x300/720x0/filters:focal(0x0:533x300):gifv():no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9989781/return_of_the_mack.0.gif

csak halkan a mérkőzés jelenete.
ÉS AKKOR A MUZSIKA!
 www.youtube.com/watch?v=uB1D9wWxd2w

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 781 — a new hope (again)
nem tudom eleget dicsérni a csapatot, de baszki

amit Bosher művelt egész meccsen, az az igazán elképesztő. konkrétan inasba vágta Hekkert.
shawnka
Mindezt úgy hogy általában a saját endzoneunk torkából kellett rugdosnia a lasztit, sztem 50 yard alatti rúgása nem is nagyon volt.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
nem tudom eleget dicsérni a csapatot, de baszki

amit Bosher művelt egész meccsen, az az igazán elképesztő. konkrétan inasba vágta Hekkert.
több mint 8 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
akkor idén is " madár " csata lesz... az nfc döntőbe jutásért.. 😊

több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Jön nektek egy könnyű meccs.

Szep W volt az eleje eleg kuzdelmes volt de kijött a PO rutin.
Janek
Sztem 3 éve nem játszottunk olyan zergebaszó hidegben mint ami nálatok van, szóval ha nyerünk is könnyű biztos nem lesz...
peach
Nem lesz olyan hideg, szinte biztos nem fagy, viszont eső lehet.
picksix
azt idén már majdnem csúnyán benyeltük egyszer a keleti parton, hálistennek a Jets szerencsétlenebb volt nálunk

Mindig jövőre
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
<---- ez a férfi srácok
shawnka
 www.youtube.com/watch?v=TeXatquVqAc

több mint 8 éve
picksix Philadelphia Eagles 821

Janek
Sztem 3 éve nem játszottunk olyan zergebaszó hidegben mint ami nálatok van, szóval ha nyerünk is könnyű biztos nem lesz...
peach
Nem lesz olyan hideg, szinte biztos nem fagy, viszont eső lehet.

easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 781 — a new hope (again)

Janek

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
dogbite Los Angeles Rams 929 — What's Next?
 twitter.com/atlantafalcons/status/949880027797049349

Ez szép. Gratulálok a győzelemhez, megérdemeltétek! Sok sikert a továbbiakhoz!

Szerkesztette: dogbite

Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Mindig jövőre
több mint 8 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Irány Phipibe megfagyni.😁
több mint 8 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
szép volt srácok, gratulálok!
több mint 8 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Quinn szépen outcoacholta mcvayt, ez férfi munka volt a javából 😊