Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Ejj ezek a hímivarsejtek megváltoztatták az URL-t így azért nem dobta ki a könyvjelzőbe tett linkemre.Egy időben az NFLPA nyilvánosságra hozta a hivatalos adatokat, de ma már nem.Tessék: www.nflpa.com/public-salary-cap-report
empty taxi
Ne nézzétek meg, szerintük csak két és fél millió helyetek van. 😊
tomi-tomi
Köszi mindenesetre 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Egy időben az NFLPA nyilvánosságra hozta a hivatalos adatokat, de ma már nem.Tessék: www.nflpa.com/public-salary-cap-report
empty taxi
Ne nézzétek meg, szerintük csak két és fél millió helyetek van. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Dimmy a mágus előhúz még néhány millát a salary cap-ből..😊
több mint 8 éve
Tosz m1, dimmyék tudják a matekot ez a lényeg, nyílván így fogunk mozogni... 😉
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Igen! 😀Dehogy nincs ott Alfie és Schraeder, csak más capszámmal, izgi mi? 😀Értem..de akkor mennyi van? 😀
Létezik az úgynevezett designated post-June cut, T-Jax így lett el küldve, gyakorlati szögből megfogva ugyanúgy ki lehet venni a szerződését 1 trackerből, csak a dead money oszlopban nem x-et kell az adott évre elkönyvelni, hanem x/2-t és ugyanannyit a kövi évre is.
empty taxi
Creepy
| Szvsz a Spotrac számítása talán közelebb van a valósághoz, de a rossebb tudja h konkrétan mennyi az annyi. Egy időben az NFLPA nyilvánosságra hozta a hivatalos adatokat, de ma már nem. |

Madden hates me.
több mint 8 éve
Dehogy nincs ott Alfie és Schraeder, csak más capszámmal, izgi mi? 😀Értem..de akkor mennyi van? 😀
Létezik az úgynevezett designated post-June cut, T-Jax így lett el küldve, gyakorlati szögből megfogva ugyanúgy ki lehet venni a szerződését 1 trackerből, csak a dead money oszlopban nem x-et kell az adott évre elkönyvelni, hanem x/2-t és ugyanannyit a kövi évre is.
empty taxi
több mint 8 éve
Dehogy nincs ott Alfie és Schraeder, csak más capszámmal, izgi mi? 😀Személy szerint most azért használtam a spotracet, mert az otc-nél láttam h pl. még nem szedték ki T-Jax szerződését.De T-Jax szerződése azért van bent, mert az a pénz majd csak Június 1. után lesz elérhető, szóval csak kicsit több mint 1 milla dead money lesz nem 3.5 milla..a Spotrac-nál nincs ott Alfie szerődése, Schraeder szerződése és szerződésmódosítása..azért pontosabb akkor az OTC szerintem.
Szitufüggő h épp melyiket érdemesebb használni.
empty taxi
Creepy

Madden hates me.
több mint 8 éve
Személy szerint most azért használtam a spotracet, mert az otc-nél láttam h pl. még nem szedték ki T-Jax szerződését.De T-Jax szerződése azért van bent, mert az a pénz majd csak Június 1. után lesz elérhető, szóval csak kicsit több mint 1 milla dead money lesz nem 3.5 milla..a Spotrac-nál nincs ott Alfie szerődése, Schraeder szerződése és szerződésmódosítása..azért pontosabb akkor az OTC szerintem.
empty taxi
több mint 8 éve
Személy szerint most azért használtam a spotracet, mert az otc-nél láttam h pl. még nem szedték ki T-Jax szerződését.Meg kell nézni, pontosan hogyan jön ki, de általában az eltérés oka az szokott lenni, hogy nem minden szerződés van naprakészen felkönyvelve, vagy csak a top51-et nézik, esetleg az összes kontraktot.Spotrac szerint van 12.2 millió helyünk kb. 5 milla kell a rookie classnak, marad 7.2...Az Over The Cap meg 5.4 millió ír..hogy lehet ekkora eltérés? És melyik a validabb?
empty taxi
Creepy
gabokocka

Madden hates me.
több mint 8 éve
Meg kell nézni, pontosan hogyan jön ki, de általában az eltérés oka az szokott lenni, hogy nem minden szerződés van naprakészen felkönyvelve, vagy csak a top51-et nézik, esetleg az összes kontraktot.Spotrac szerint van 12.2 millió helyünk kb. 5 milla kell a rookie classnak, marad 7.2...Az Over The Cap meg 5.4 millió ír..hogy lehet ekkora eltérés? És melyik a validabb?
empty taxi
Creepy
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Spotrac szerint van 12.2 millió helyünk kb. 5 milla kell a rookie classnak, marad 7.2...Az Over The Cap meg 5.4 millió ír..hogy lehet ekkora eltérés? És melyik a validabb?
empty taxi
...A Freeman szerződéséhet hiányzó 8 milliót meg elő lehet teremteni egy Ryan átstruktúrálással meg egy cuttal, aki sokmindenki lehet, valóban a DE-k közül (Reed, Clayborn, Upshaw) lehet valaki az áldozat a szerződéseket és a csapatban betöltött szerepüket vizsgálva.Mind Reed mind Clayborn ~1 milla dead money és ~4 milla költőpénz a post June 1 cut-al..lehet ezért várnak nyárig, mert kettejük közül is megy egy, esetleg mindkettő a drafttól és Freeney-től függően. Upshaw elbocsátása csupán egy milla hasznot hozna, szerintem nem sok értelme volna, főleg hogy neki megy a DT és a DE is.
empty taxi
több mint 8 éve
Na, tegnap éjjel azt nyilatkozta Dimi, hogy az OTA-kig hosszabbítani fognak Tru-val és Free-vel. Úgy néz ki, erre megy majd el a T-Jax pénz, ami a post June 1 cut miatt szabadul fel..habár szerintem az nem lesz elég, valószínű, hogy mégvalaki repül, habár fogalmam sincs, kit vágnék ki..talán Reed-et. Jobb ötlet?Spotrac szerint van 12.2 millió helyünk kb. 5 milla kell a rookie classnak, marad 7.2.
Creepy
Tru szerződése olyan évi 13 millió körül lesz, az ötödik éves opcióhoz képest kb. 5 millával emeli az idei cap hitjét, marad 2.2 millió hely.
A Freeman szerződéséhet hiányzó 8 milliót meg elő lehet teremteni egy Ryan átstruktúrálással meg egy cuttal, aki sokmindenki lehet, valóban a DE-k közül (Reed, Clayborn, Upshaw) lehet valaki az áldozat a szerződéseket és a csapatban betöltött szerepüket vizsgálva.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Na, tegnap éjjel azt nyilatkozta Dimi, hogy az OTA-kig hosszabbítani fognak Tru-val és Free-vel. Úgy néz ki, erre megy majd el a T-Jax pénz, ami a post June 1 cut miatt szabadul fel..habár szerintem az nem lesz elég, valószínű, hogy mégvalaki repül, habár fogalmam sincs, kit vágnék ki..talán Reed-et. Jobb ötlet?
több mint 8 éve
Freeman tudtommal már idén nyáron új szerződést akar. Én nem adnék neki jelenleg, előbb bizonyítsa be h shanny rendszerén kívül is 1500 scimmige yardos játékos. Aztán kaszálhat megérdemelten ha sikerül...Dimitroff le is nyilatkozta h per pillanat nincs napirenden a hosszabbítás.
peach

Madden hates me.
több mint 8 éve
Freeman tudtommal már idén nyáron új szerződést akar. Én nem adnék neki jelenleg, előbb bizonyítsa be h shanny rendszerén kívül is 1500 scimmige yardos játékos. Aztán kaszálhat megérdemelten ha sikerül...
több mint 8 éve
A Spotrac kiadott egy elemzést Devonta jövőbeli szerződéséről, 10.1 millió dolláros éves átlagot hoztak ki.Freeman szerződése a 2017-es szezon után jár le, ráadásul egy elég kis ügynökségnek az ügyfele (konkrétan Duke Johnson még a másik jelenlegi NFL játékos, aki ügyfele a cégnek). Szal az ügynöke, Kristin Campbell valszeg ezen a szerződésen akar meggazdagodni...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Sztem nagyjából ugyanez lenne a helyzet mint most. Amúgy is green volt a primer target a drafton, csak bengals nem volt hajlandó tradelni annyira kellett nekik aj. Cseppet sem bánom, hogy így alakult...Érdekes kérdés egyébként h mire menne Julio Daltonnal ill. Green Ryannel.Twitteren kérdezték Sanu-t, hogy ki kapja el jobban a labdát, Julio vagy ő, erre ő azt felelte, hogy Hardy a legjobb. Az az elkapása Peterson ellen a vonal mellett tényleg menő volt. 😊 Van 4 menő elkapónk, meg Fuller aki biztató volt, ezt nem sokan mondhatják el magukról..😊Pedig ma azt almodtam h csereltetek Juliot Greenre a bengalssal 😀 meg jo h felebredtem
Creepy
Adirotor
empty taxi
több mint 8 éve
Érdekes kérdés egyébként h mire menne Julio Daltonnal ill. Green Ryannel.Twitteren kérdezték Sanu-t, hogy ki kapja el jobban a labdát, Julio vagy ő, erre ő azt felelte, hogy Hardy a legjobb. Az az elkapása Peterson ellen a vonal mellett tényleg menő volt. 😊 Van 4 menő elkapónk, meg Fuller aki biztató volt, ezt nem sokan mondhatják el magukról..😊Pedig ma azt almodtam h csereltetek Juliot Greenre a bengalssal 😀 meg jo h felebredtem
Creepy
Adirotor

Madden hates me.
több mint 8 éve
Twitteren kérdezték Sanu-t, hogy ki kapja el jobban a labdát, Julio vagy ő, erre ő azt felelte, hogy Hardy a legjobb. Az az elkapása Peterson ellen a vonal mellett tényleg menő volt. 😊 Van 4 menő elkapónk, meg Fuller aki biztató volt, ezt nem sokan mondhatják el magukról..😊Pedig ma azt almodtam h csereltetek Juliot Greenre a bengalssal 😀 meg jo h felebredtem
Creepy
több mint 8 éve
Hardynak max a szakálla a menő 😀
több mint 8 éve
Twitteren kérdezték Sanu-t, hogy ki kapja el jobban a labdát, Julio vagy ő, erre ő azt felelte, hogy Hardy a legjobb. Az az elkapása Peterson ellen a vonal mellett tényleg menő volt. 😊 Van 4 menő elkapónk, meg Fuller aki biztató volt, ezt nem sokan mondhatják el magukról..😊
több mint 8 éve
Debo az NFL.com legjobb 25 év alatti játékosa között..lassan kezdik elismerni a csapatot? 😊 Beasley a szezon elején már 25 lesz, Neal-nek meg nincs szerencséje, ott van Collins a Giants-ből..talán még Grady fért volna oda.
Nem rossz ez, reméljük jövőre egy G vagy egy DE lesz a listán Jones mellett a csapatból. 😊
több mint 8 éve
Jó az öreg a háznál..😀
több mint 8 éve
www.thefalcoholic.com/2017/3/24/15034950/sean-weatherspoon-instagram-message-returning-to-atlanta-falconsgyeregyere
több mint 8 éve
Jött még a tavalyi draft egyik legjobb nevű prospectje, Soma Vainuku (FB). Felton (még?) nem írt alá, így nem volt eddig fullbackünk, mondjuk sztem ha csak Vainukuval a rosteren vágunk neki a draftnak, akkor lehet húzunk egyet vagy legalább UDFA-ként hozunk vkit.A Seahawks-tól is hoztunk egy FB-t..ami nem rossz ajánlólevél, ha Lynch, Rawls és a többiek előtt blokkolsz, de mindjuk voltak drogos ügyei meg rablás, ami után volt sitten is meg közmunkát is végzett.
empty taxi
Amúgy szerintem nem gáz a no name FB-k leigazolása, DiMarco is alig élte túl a keretszűkítést annak idején..
Thorton szvsz pedig nem Compton helyett jöhetett, hanem hogy az edzőtáborokra legyen elég játékos, hogy mindkét QB előtt legyen O-line és szeptemberre már el is fogjuk feledni, hogy itt volt.
p.s. A volt Seahawk FB Derrick Coleman ráadásul teljesen süket is. Tényleg nem lehet könnyű számára a profik között.
Szerkesztette: Creepy