Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Thornton a profik között csak guardot játszott, mondjuk az Illinoison játszott LT-t, LG-t és RT-t is. Ha Compton helyett tényleg Thornton lesz a swing tackle, akkor a szart fosra cseréltük.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Compton helyett Thornton. Annyíra rímel , hogy ez nem lehet véletlen. Kár, hogy az elithez viszonyítva nem olyan jó mint a dartsos kollégája. Viszont cserébe sokkal rosszabb.Más. Egyelőre nem veszi be a belem, hogy a liga egyik legjobb fullbackjét lecseréljük ilyen noname haiti harcosokra...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Érkezett Hugh Thornton (G) a Coltstól, ritka rossz játékos, remélem max depthként számolunk vele.Jött még a tavalyi draft egyik legjobb nevű prospectje, Soma Vainuku (FB). Felton (még?) nem írt alá, így nem volt eddig fullbackünk, mondjuk sztem ha csak Vainukuval a rosteren vágunk neki a draftnak, akkor lehet húzunk egyet vagy legalább UDFA-ként hozunk vkit.
Más: szabad a csapat a mock draft játékban, ha vkinek kedve szottyanna játszani itt jelentkezhet:
Időpont: Április 9. vasárnap 21:00

Madden hates me.
több mint 8 éve
Az b*szna be..😀Ki lesz az kicker?második körben elhozzuk Gonzalezt.
peach
Kenny
több mint 8 éve
Bryant hivatalosan még nem vonult vissza, lehet marad még 1 évet.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ki lesz az kicker?második körben elhozzuk Gonzalezt.
peach
több mint 8 éve
Ki lesz az kicker?
több mint 8 éve
Poe ráadásul nem a legjobb pénzügyi ajánlatot választotta, mert tőlünk többet kapott volna.sok lett volna az a jóból,nem úgy gondolod?😀
twitter.com/JosinaAnderson/status/842498940314488832
iktriad
több mint 8 éve
Poe ráadásul nem a legjobb pénzügyi ajánlatot választotta, mert tőlünk többet kapott volna.twitter.com/JosinaAnderson/status/842498940314488832
több mint 8 éve
Igen én is a hátára gyanakszom,de nekünk meg akkor beeshet egy jó zsíros komp pick.Állítólag ennek oka h nem teljesen ok a hátahogy hogy csak 1 éves szerződést kapott Poe?Gondolom megpróbál rámenni a gyűrűre és jövőre robbantja a piacot.
manuszka86
Kenny
Ha itt király lesz, akkor jövőre 10+ misi/éves szerződést köthet simán több évre, sőt ha All-Pro szinten tolja, akkor Dareus-szintű pénzt kaphat.
empty taxi
több mint 8 éve
Pénz ide vagy oda, a liga egyik legjobb játékosa falcon lett. Örülünk Vincent!
több mint 8 éve
Állítólag ennek oka h nem teljesen ok a hátahogy hogy csak 1 éves szerződést kapott Poe?Gondolom megpróbál rámenni a gyűrűre és jövőre robbantja a piacot.
manuszka86
Kenny
Ha itt király lesz, akkor jövőre 10+ misi/éves szerződést köthet simán több évre, sőt ha All-Pro szinten tolja, akkor Dareus-szintű pénzt kaphat.

Madden hates me.
több mint 8 éve
hogy hogy csak 1 éves szerződést kapott Poe?Gondolom megpróbál rámenni a gyűrűre és jövőre robbantja a piacot.
manuszka86
több mint 8 éve
Az igazolás örömére elkezdtem draftszimulálni Fanspeaken:Fanspeakes board:
31: R1P31
OT FORREST LAMP
WESTERN KENTUCKY
63: R2P31
DL CHRIS WORMLEY
MICHIGAN
95: R3P31
EDGE DEMARCUS WALKER
FLORIDA STATE
136: R4P29
LB ELIJAH LEE
KANSAS STATE
174: R5P30
QB CHAD KELLY
MISSISSIPPI
249: R7P31
FB SAM ROGERS
VIRGINIA TECH
CBS-es board:
EDGE DEREK BARNETT
TENNESSEE
G DION DAWKINS
TEMPLE
DL JARRON JONES
NOTRE DAME
LB ELIJAH LEE
KANSAS STATE
QB JOSHUA DOBBS
TENNESSEE
FB NATE IESE
UCLA
Matt Miller big boardja:
EDGE DEREK BARNETT
TENNESSEE
G DAN FEENEY
INDIANA
DL JALEEL JOHNSON
IOWA
LB ALEX ANZALONE
FLORIDA
QB CHAD KELLY
OLE MISS
FB FREDDIE STEVENSON
FLORIDA STATE
Nekem az uccsó a legszimpibb.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Azt írták ő akart mindenhol csak egy évet tárgyalni.
több mint 8 éve
Na akkor most már nektek is szurkolhatok egy kicsit.Schaub aggódhat ....
több mint 8 éve
Lehet hogy optimista vagyok, de nekem nagyon keménynek tűnik a védelmünk (papíron). De messze van még a kezdés 😣😤😢
több mint 8 éve
Tinkivinki dipszi lala POE!!!!!!

Madden hates me.
több mint 8 éve
Köszi, hogy elvittétek KC-ből 😀 És szerintem is a gyűrű esély miatt jött, az többet ér, mint +1 millió.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Lehet gyűrűt szeretne és az Atlantával lát rá legtöbb esélyt. 😁 én örülök neki, nagyon kíváncsi leszek a védelemre és hogy milyen szezont fognak így zárni, remélem a támadó sor nem veszít a lendületből és egy jó védelemmel megint ott lehetünk az SB-n 😊
több mint 8 éve
1 év 8 millió, azért ez nem akkora nagy összeg amit mások ne tudtak volna kifizetni, már pedig járt egy két helyen, ahol a hírek szerint azért többet adtak volna neki.Azért grat hozzá.

több mint 8 éve
Amúgy ez a Felton hír honnan?Rapoport.
Creepy

Madden hates me.