Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Itt hagyománya van a rookie fb-nek. Mughelli, Snelling, Ewing, Pencake. Mindenki tudja ki volt ezek közül a legjobb (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Mondjuk ennek a DiMarco deal-nek a fényében... ennyire kellett nekünk Schaub 2 évre 9 misiért ?

több mint 8 éve
Ez faszság.DiMarco 4 évre 8.5 misi...ebből 4 garantált... a Bills ezzel vitte..sajna nem a Bills, maradt a csoportban. a Panthersbe ment
Keano
Sugar611
több mint 8 éve
DiMarco 4 évre 8.5 misi...ebből 4 garantált... a Bills ezzel vitte..sajna nem a Bills, maradt a csoportban. a Panthersbe ment
Keano
több mint 8 éve
DiMarco 4 évre 8.5 misi...ebből 4 garantált... a Bills ezzel vitte..

több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839570066060546066

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Büdös picsába, Pancake-et leigazolta a Bills 😕

Madden hates me.
több mint 8 éve
Mondtam én h 2. kör megy Gabrielre 😛

Madden hates me.
több mint 8 éve
Köszöntem 😊Kicsit segitsetek..ez a második körös tender dolog mit jelent ? 2. körös pickért vihetik, és aki vinné tesz egy ajánlatott a játékosnak amit ha mi tartunk akkor marad ?Ahogy mondod.
www.atlantafalcons.com/news/blog/article-1/Falcons-Place-Second-Round-Tender-on-Gabriel/79da3fd8-44e0-442c-8c52-814190623943
Keano
Van joga más csapatokkal tárgyalni, de a kialkudott ajánlatot a Falcons tarthatja. Ekkor marad azért a szerződésért, amit a másik csapat kínált neki. Ha a Falcons-nak nem felel meg a cucc, akkor viszi a másik csapat és cserébe küldi az idei 2. körét.
Ha nincs semmilyen ajánlat, akkor egy évre marad a tenderben megjelölt pénzért.
tomi-tomi

több mint 8 éve
Kicsit segitsetek..ez a második körös tender dolog mit jelent ? 2. körös pickért vihetik, és aki vinné tesz egy ajánlatott a játékosnak amit ha mi tartunk akkor marad ?Ahogy mondod.
www.atlantafalcons.com/news/blog/article-1/Falcons-Place-Second-Round-Tender-on-Gabriel/79da3fd8-44e0-442c-8c52-814190623943
Keano
Van joga más csapatokkal tárgyalni, de a kialkudott ajánlatot a Falcons tarthatja. Ekkor marad azért a szerződésért, amit a másik csapat kínált neki. Ha a Falcons-nak nem felel meg a cucc, akkor viszi a másik csapat és cserébe küldi az idei 2. körét.
Ha nincs semmilyen ajánlat, akkor egy évre marad a tenderben megjelölt pénzért.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Kicsit segitsetek..ez a második körös tender dolog mit jelent ? 2. körös pickért vihetik, és aki vinné tesz egy ajánlatott a játékosnak amit ha mi tartunk akkor marad ? www.atlantafalcons.com/news/blog/article-1/Falcons-Place-Second-Round-Tender-on-Gabriel/79da3fd8-44e0-442c-8c52-814190623943

több mint 8 éve
Akkor jó. Mostanában brillírozok 😀Én azt nem értem, hogy tavaly kapott új szerződést. Akkor idén mire fel tárgyalunk újra egy ir-es szezon után?Az 5. éves opciót hívtuk le, nem új szerződést kapott, 2018-ban FA lenne ha minden marad így.
peach
empty taxi
több mint 8 éve
Ígyvan. A védelem jelenlegi rendszerben "minden pénzt" megér az öreg Tru.Én azt nem értem, hogy tavaly kapott új szerződést. Akkor idén mire fel tárgyalunk újra egy ir-es szezon után?Az 5. éves opciót hívtuk le, nem új szerződést kapott, 2018-ban FA lenne ha minden marad így.
peach
empty taxi
több mint 8 éve
Én azt nem értem, hogy tavaly kapott új szerződést. Akkor idén mire fel tárgyalunk újra egy ir-es szezon után?Az 5. éves opciót hívtuk le, nem új szerződést kapott, 2018-ban FA lenne ha minden marad így.
peach

Madden hates me.
több mint 8 éve
Én azt nem értem, hogy tavaly kapott új szerződést. Akkor idén mire fel tárgyalunk újra egy ir-es szezon után?
több mint 8 éve
Nem lesz az kicsit sok? Mert szeretem Tru-t meg minden, de 14 millió picit sok szvsz. De ha Alfi 9 millájához viszonyítjuk, akkor pedig rendben van.
több mint 8 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/839246450433359872

Madden hates me.
több mint 8 éve
Terrell McClain ha behúzzuk és 31-re DE jön akkor szerintem itt is meglehetünk. Quinn Dimivel nem tudom hogy gondolkodik de eddig elég jól draftoltak.
több mint 8 éve
A hozzáértők szerint az ide drafton pass rusher tekintetében elég masszív a felhozatal...hátha valaki ott marad még a végére..lehet minőséget fogni ott is.. sőt Deion Jonest tavaly a második körben pecáztuk ki.. 😊

több mint 8 éve
A rekesz sör az aduász 😊Ohhh értem😐 hogy az a . Na majd adunk érte pár éve elsökört meg másodikat meg 2 plazma tv-t meg egy rekesz sört és már be is van húzva 😂Ki most a legjobb pass rusher a drafton?? És van e rá esély, hogy elhozzuk? Csak mert azt olvastam hogy Quin szeretne még egy passz siettető játékost.Myles Garrett és mivel ő az 1/1 várományos nem hiszem 😊 Egyébb kérdés? 😊 Persze a Browns szeret tradelni szóval soha ne mondd hogy soha 😊 A legjobb pass rusherek jobbára top10-ben mennek, tehát utolsó előttiként húzva nem sok esélyed lesz a legjobb pass rusherekre 😊
Midnight
Tomcsik
Midnight
több mint 8 éve
Ohhh értem😐 hogy az a . Na majd adunk érte pár éve elsökört meg másodikat meg 2 plazma tv-t meg egy rekesz sört és már be is van húzva 😂Ki most a legjobb pass rusher a drafton?? És van e rá esély, hogy elhozzuk? Csak mert azt olvastam hogy Quin szeretne még egy passz siettető játékost.Myles Garrett és mivel ő az 1/1 várományos nem hiszem 😊 Egyébb kérdés? 😊 Persze a Browns szeret tradelni szóval soha ne mondd hogy soha 😊 A legjobb pass rusherek jobbára top10-ben mennek, tehát utolsó előttiként húzva nem sok esélyed lesz a legjobb pass rusherekre 😊
Midnight
Tomcsik
több mint 8 éve
Ki most a legjobb pass rusher a drafton?? És van e rá esély, hogy elhozzuk? Csak mert azt olvastam hogy Quin szeretne még egy passz siettető játékost.Myles Garrett és mivel ő az 1/1 várományos nem hiszem 😊 Egyébb kérdés? 😊 Persze a Browns szeret tradelni szóval soha ne mondd hogy soha 😊 A legjobb pass rusherek jobbára top10-ben mennek, tehát utolsó előttiként húzva nem sok esélyed lesz a legjobb pass rusherekre 😊
Midnight
Szerkesztette: Tomcsik