Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Quinn tegnap az interjúban elmondta, hogy Collins és Tru lesz a szélen, Alford lesz a nickel CB, Poole pedig át lesz mozgatva a FS pozícióba. Tetszetős.
több mint 8 éve
Nézd csak meg azt a hk jelenetet mikor papucsban vmi ratyi népi hangszeren melankólikusan penget a barom a többieknek. Tuti megszereted 😀Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊True that, én is Anthony Fasanot akartam leigazolni (öreg, de blokkolásban ligaelit), de úgy se volt hajlandó aláírni h a legutóbbi Titanses szerződésének feltételeit kínáltam 1 évre, azt mire ez kiderült, véget ért FA-period a szimulációban. Toilolo engem rettentően irritál, persze ez senkit nem érdekel 😊
Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊True that, én is Anthony Fasanot akartam leigazolni (öreg, de blokkolásban ligaelit), de úgy se volt hajlandó aláírni h a legutóbbi Titanses szerződésének feltételeit kínáltam 1 évre, azt mire ez kiderült, véget ért FA-period a szimulációban. Toilolo engem rettentően irritál, persze ez senkit nem érdekel 😊
Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Garlandot dl játékosnak vettem 😛 😊Szerk. Toilolot nem vettem figyelembe, mert amúgy én őt megtartanám. Hasznos blokkoló te és special team játékos. Hooper a rookie szezonja alapján megérdemli a bizalmat, perkinsbe meg valszeg nagyon lát vmit a stáb ha már nem mertük tavaly ps-ban hagyni. Nyílván ezek a dolgok az új offense staffal változhatnak. Ha toilolot mégis elengedjük akkor is inkább vmi veteránt hoznék még egy rookie helyett.
Szerkesztette: peach
több mint 8 éve
Ben Garland doesn't like you.Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Annyi, hogy a draft classban nem tetszik, hogy nem jött interior ol depth Azért az egy szem shweitzerrel a padon nem mennék neki a szezonnak. A második körös te picket is luxusnak érzem egy évvel a hooper draft után.
Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
Pancake 1.495 misi/év, 5% garantált, 3 évre
Upshaw, 2.375 misi/év, 40% garantált, 3 évre
Tamme és Spoon nem fogadta el az offert, amit ajánlottam.
FA:
Greg Zuerlein, 3.2 misi/év, 30% garantált, 4 évre
Larry Warford, 8 misi/év, 50% garantált, 4 évre
Dontari Poe, 9.25 misi/év, 45% garantált, 4 évre
Draft:
1/31 Charles Harris, DE (Missouri)
2/31 Gerald Everett, TE (South Alabama)
3/31 Chris Wormley, DL (Michigan)
4/29 Davon Godchaux, DT (LSU)
5/30 Brendan Langley, CB (Lamar)
7/31 Ben Boulware, LB (Clemson)
empty taxi
peach
Mivel sem Tamme sem Toilolo nem maradt ebben a szcenárióban, muszáj volt TE-t hozni, talán lehetett volna később is, de én ezt a jelen esetben fontos neednek ítéltem.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Annyi, hogy a draft classban nem tetszik, hogy nem jött interior ol depth Azért az egy szem shweitzerrel a padon nem mennék neki a szezonnak. A második körös te picket is luxusnak érzem egy évvel a hooper draft után.
Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
több mint 8 éve
Legatron bőven jó K, örülnék neki.Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Van reális esélyünk Poera?
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
Nem tudom Zuerlein mennyire válna be, de megmondom őszintén én parázok a Bryant utáni időszaktól, nagyon csíptem az öreget és elég megbízható volt.
zekeffron
Így h Berry hosszú távút kapott a KC-nél, elképzelhető h Poe taget kap, akkor pedig esélytelen a megszerzése.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Van reális esélyünk Poera?
Resign:
FA:
Draft:
empty taxi
Nem tudom Zuerlein mennyire válna be, de megmondom őszintén én parázok a Bryant utáni időszaktól, nagyon csíptem az öreget és elég megbízható volt.
több mint 8 éve
Nyomtam egy mock offsezlonyt Fanspeaken.Bryantet cutoltam, feltételezem h visszavonul. rajta kívül csak Blidi Wreh-Wilsont vágtam ki (1.8 millió $ nyereség, pályára meg nem nagyon lépne).
Resign:
FA:
Draft:

Madden hates me.
több mint 8 éve
Upshaw abból jött, nem? Szvsz ő bevállt. Mondjuk nem is tudom, ki jött 3-4-ből Reed-et leszámítva..T-Jax, Spoon Arizonában tett egy rövid kitérőt 3-4-ben, meg tán Soliai, de itt tényleg kifújt.
Creepy

Madden hates me.
több mint 8 éve
Upshaw abból jött, nem? Szvsz ő bevállt. Mondjuk nem is tudom, ki jött 3-4-ből Reed-et leszámítva..
több mint 8 éve
Vált itt már be vki aki 3-4ből jött?
több mint 8 éve
A 2. kör -> Sheldon Richardson trade jó ötlet lenne szerintetek?
több mint 9 éve
Szerintem Mitchell nekünk ennyit nem ért volna meg.Funfact (peach 😉):
twitter.com/allen_strk/status/835205106186530817
Szerkesztette: Creepy
több mint 9 éve
Mitchell will be signing with the San Francisco 49ers on a four-year deal worth $16 millionNem is kell már nálunk gondolkodni a szerződésén.
több mint 9 éve
május végére lesz kész a sólyom az új stadion előtt:hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/fradi-szobor-uj-falcons-szobor-atlantaban-magyar-tervezo
több mint 9 éve
Úgy néz ki Tamme megy Shanahan után...Részlet kérdés, hooper bőven vállalható rookie szezont tolt szóval a te poszt miatt nem aggódnék. Sőt a hooper-toilolo-perkins hármas nekem megfelelne. Persze ha levine marad. Amúgy is olyan mély skill poszton az offense, hogy ennek a te corpnak elégnek kell lennie. A jövő szezonunk úgyis azon múlik, hogy
Keano
1. sark mit tud kezdeni az offensel
2. ryan összetudja e szedni magát fejben
3. quinn össze tudja e szedni az egész csapatot fejben
4. fejlődik e annyit az defense mint amit elvárunk tőlük
5. a teljes offense stáb cseréje milyen kihatással lesz a csapatra
6. freeman szerződés hosszabbítása hogyan sül el
több mint 9 éve
Roddy leverte volna Shanahan-t, ha még mindig a csapat tagja:szegény Roddynak már érik egy agyi CT vizsgálat
“I’m glad I wasn’t a part of that team because I probably literally would’ve fought him,” White said. “You destroyed a dream for a city,” White said. “It’s bigger than me. The city of Atlanta needed that championship and you had it. Arthur Blank needed that championship and he deserved to win that game, with everything he’s been through. It was finally our time to win and it just hurt me that we didn’t get it done.”
Sugar611
több mint 9 éve
Roddy leverte volna Shanahan-t, ha még mindig a csapat tagja:“I’m glad I wasn’t a part of that team because I probably literally would’ve fought him,” White said. “You destroyed a dream for a city,” White said. “It’s bigger than me. The city of Atlanta needed that championship and you had it. Arthur Blank needed that championship and he deserved to win that game, with everything he’s been through. It was finally our time to win and it just hurt me that we didn’t get it done.”
több mint 9 éve
Annyi lyuk van a rosteren, hogy nem éri meg nekik azt a +2. körös picket. Tehetségeket kell gyűjteniük, hülyeség lenne dupla erőforrást ellőniük erre.Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit...A Niners se? Shanny tudja, mit tud és lóvéjuk is van..
empty taxi
Creepy

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit...A Niners se? Shanny tudja, mit tud és lóvéjuk is van..
empty taxi
több mint 9 éve
Oké, hogy az elmúlt draftok okésak voltak, de találtál egy meghatározó playat miért rizikóznád az elvesztését egy bizonytalan 2. körös emberért?Szvsz NINCS olyan csapat, aki hajlandó lenne egy zsíros szerződést adni Gabrielnek (amit nem tudunk/akarunk matchelni) és mellé beáldozni egy 2. körös cetlit és kb. 1.2 millióval olcsóbb a 2.körös tender, mint az 1.
peach
Richard Smith végül a Chargers LB-edzője lett egyébként.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.