Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Bryant Young Quinn embere érkezik.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Bobby Turner RB-edző megy Shannyvel a 49ershez, ez viszont deepthroat.
empty taxi
Nem az volt, hogy ő nem mehet?
Creepy
De.
Gondolom felmondott, akkor meg nem tudsz mit csinálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
empty taxi
Nem az volt, hogy ő nem mehet?
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 915
Nem örülnék Falconsként ezeknek a döntéseknek.
Lesz ott baj a holtszezonban Szvsz úgy néz ki.
több mint 9 éve
Egyébként Quinn a defensive play caller, nem a DC.
Cox Quinn mellett volt DL-segédedző a Jetsnél azért maradt az előző stábból..

Madden hates me.
több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Cox leváltása sokkal fejvakarósabb, pláne, hogy azt hiszem ő volt az egyetlen fontosabb edzői pozíciót betöltő szaki akit quinn meghagyott a régi rezsimtől. Gondolom majd kiderül, hogy miért kellett mennie...
peach
Szerintem Cox-nak nem sok köze volt az egészhez, Freeney dobott ennyit a DL-on. Meg ő nem is Quinn embere. Egyszerű itt a matek szvsz.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Olvastam hogy a D edzőt menesztették. Laikus kérdés, kérlek ne a nicknév mellett logó alapján itélkezzetek.
A meccs végi leolvadás SZERINTETEK mitől lehetett? A D fáradt el, esetleg rossz playeket hívhattak, vagy a már sokat emlegetett Offense rossz hívásai? Mert nekem a Defense munkája nem tűnt rossznak, én talán ott a fáradtság rovására írnám. Ma vissza néztem pár Highlight-os tőletek, és szerintem a D-tek (szigorúan az összefoglalók alapján) nem feltétlen indokolná az edző menesztését.
DeX
Sztem minden mindennel összefügg. A második félidőben a d átváltott preventre, az o meg biztonsági hívásokra. Utóbbi miatt nem nagyon tudtunk haladni, a d meg sokat volt a pályán. Aztán az ominózus red zone balfaszkodás után mikor visszakerült a labda a patshez kitört a pánik a védelemben. Fáradtak voltak és fiatalok is, vhol érthető. Pláne, hogy ki irányított a labda másik oldalán...
Smith leváltása, amennyiben igazak empty infói gondolom a jövőnek szól...ő egy idősebb faszi, míg manuel fiatal. Sztem nagyra tartja őt quinn, ezért is szeretné előrébb mozagtni a coach charton nehogy vki elvigye a közel jövőben. Erre utalhat az is, hogy smithnek van ajtó nyitva hagyva a visszatérésre más pozícióba. Cox leváltása sokkal fejvakarósabb, pláne, hogy azt hiszem ő volt az egyetlen fontosabb edzői pozíciót betöltő szaki akit quinn meghagyott a régi rezsimtől. Gondolom majd kiderül, hogy miért kellett mennie...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
shanny csak egy vonalas füzetet vigyen magával ahová fel tudja 100 x írni hogy ne hagy de a playbook-ot b@zdmeg.
6atos
Amúgy tényleg...A playbook "elhagyása"..aztán az agyatlan playcall a negyedik negyedben. (nem rámenni a fg-ra ..stb) csak nekem gyanús?! 😀
Greengo
Lehetett arra fogadni, hogy elhagyja e a playbookot az oc vegasban? Mert ha igen akkor nem gyanus. Ha nem akkor... Lol. De a field goal az katasztrofa. Siman megprobalod. Es akkor valszeg vege,vagy lepereg annyi ido, meg ha ki is hagyod ne legyen ido egyenliteni. Maradt 2 mp az egyenlites utan ugye. Harmadik, ha marad sok ido az egyenlites utan, akkor meg meg johet a falcons egyszer.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 242
Olvastam hogy a D edzőt menesztették. Laikus kérdés, kérlek ne a nicknév mellett logó alapján itélkezzetek.
A meccs végi leolvadás SZERINTETEK mitől lehetett? A D fáradt el, esetleg rossz playeket hívhattak, vagy a már sokat emlegetett Offense rossz hívásai? Mert nekem a Defense munkája nem tűnt rossznak, én talán ott a fáradtság rovására írnám. Ma vissza néztem pár Highlight-os tőletek, és szerintem a D-tek (szigorúan az összefoglalók alapján) nem feltétlen indokolná az edző menesztését.
DeX
Hat bocsi hogy en probalok erre irni, de szerintem a def egyben volt. Egyeszen addig, amig mutattak, hogy az off masodik fellidos toketlenkedeseig nagyon sokat voltak fennt. Es hat ha jol emlekszem jol megoldottak az elejen, az nyomast es viszonylag keves emberrel. Ez jo is volt a meccs elejen, de ti mielott eladtatok a labdat akkor is a falcons 20 anal voltatok az int elott.

Aztan meg tuti elfaradtak a masodik felidoben. Es egy ok amit latok, hogy nem tortent valtozas, valtoztatas a def teren. Marmint nem tudott kitalalni a meccs vegere elfarado def re egy valaszt. Es nem tudta lelassitani csak annyira az otokat, hogy ne legyen ideje kiegyenliteni. Szoval tudom bradyt nem lehet nagyon blitzelni, meg ilyenek, de nem lattam ilyen trukkos hivasokat. Altalaban a dline al probalta megoldani, meg meg max egy emberrel. Ami jol ment, de amikor mar nem, nem tortent valtoztatas.

De amugy meg csak igy lehet bradyt zavarni, ha van egy jo dl on es allandoan sietteted, zavarod. Es ez meccs elejen sikerult. Vege fele nem. Talan ez. De ez lehet csak en vagyok. Mert a meccs elso felidejeig kivalo munkat vegzett a dc. Meg utana is. Csak a leolvadast nem szabadott volna hagynia.. Es mivel senki sem forditott ekkora hatranybol talan ezert. Bar en meg igy sem ertem ezt a lepest. Mert elotte meg jol megoldotta.
több mint 9 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 310 — Eagles fan
shanny csak egy vonalas füzetet vigyen magával ahová fel tudja 100 x írni hogy ne hagy de a playbook-ot b@zdmeg.
6atos
Amúgy tényleg...A playbook "elhagyása"..aztán az agyatlan playcall a negyedik negyedben. (nem rámenni a fg-ra ..stb) csak nekem gyanús?! 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Ha minden igaz nem lesz OC a Ninersnél, Shanny maga intézi azt is, a támadóstábból pedig McDaniel fog vele tartani.
Ellenben egyre biztosabb h LaFleur lesz a Rams OC-je. Kelleni fog egy új QB-edző.

Madden hates me.
több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR

több mint 9 éve

Szerkesztette: 6atos
több mint 9 éve
Felmerült még Jerome Henderson és Raheem Morris előléptetése is, Hendersont szintén vinné DC-nek Shanny, Morrist nem mozdítanám el támadóoldalról, számomra teljesen váratlanul sikerült egy nagyon jó WR-corpot összehozni.

Manuel egyébként tavaly volt Jacksonville-ben DC-interjún. Richard Smithnél meg felmerült h tanácsadóként marad a csapatnál, de szétnéz a piacon, hogy kitől milyen ajánlatot kap.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Manuelt tartják most leginkább a befutónak.
több mint 9 éve
 twitter.com/RapSheet/status/829327788565999616
Kenny
Mindketten 2009-ben fejezték be az aktív játékos pályafutásukat 😊
Egyébként arról szólt a fáma, hogy ha Tom Cable végül HC állást kapott volna vhol, akkor ő Manuelt vitte volna DC-nek. Plusz Shanny kapcsán is felmerült h kettejük közül vinne magával DC-t (vagy Raheem Morrist, de ugye őt jelezte a franchise, hogy nem engedi el).

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
 twitter.com/RapSheet/status/829327788565999616

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Lehet ezt bárhogy elemezni a lényeg nem változik, a Falcon fanok szempontjából sajnos. Egy valaki van, aki miatt sajnálom ezt a dolgot, és nagyon kijárt volna neki: őt Arthur Blanknek hívják. Ha bár a Patsnek drukkoltam, miatta tudtam volna örülni, ha ti nyertek. Mert ő tényleg szívét-lelkét beletevő tulaj, aki régóta dolgozik ezért.
dande
 www.instagram.com/p/BQMeq0VAv-T/
Buga
Nagy arc az öreg. Pedig készítettem a lájkot a táncára, de ez sokkal többet elmond róla.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 481 — Expect the Best !
Mondjuk Quinn, mint védelmi guru, csak látja, hogy mit lehetne kihozni az egységből és szerinte ezek szerint ez kevés.
Érdekes felvetés, ha Shanny nem krepál be a végén, akkor is mennek?
gabokocka
kíváncsi lennék tényleg hogy SB győzelem után hány embert rúgtak ki összesen eddig!
nem hinném hogy sokat!
a vereségtől függetlenül erre is érdemes lett volna még aludniuk 1-2-t talán!
szép feladat lesz Quinnek a következő szezon így mindenestül!

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Ez most eléggé wtf lépés sztem. Egy ilyen második fél szezon után...hát quinn biztos tudja mit miért, shannyt sem baszogatta a tavalyi meltdown után és igaza lett. Reméljük most is az lesz.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Mondjuk Quinn, mint védelmi guru, csak látja, hogy mit lehetne kihozni az egységből és szerinte ezek szerint ez kevés.
Érdekes felvetés, ha Shanny nem krepál be a végén, akkor is mennek?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
#izgi

Coxtól mint szakembertől én sosem voltam elájulva, mondjuk az tényleg bizarr, hogy az a szezon után küldjük el, amikor a legjobban teljesített az általa trenírozott egység.
Richard Smithre meg már korábban 2x is nagy volt a DC-kabát és szezon közben a kinti fórumokon állandóan téma volt h ki kéne vágni. A liga egyik legjobb LB-edzője, szal ő biztos talál vhol munkát.

Madden hates me.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Falcons fired defensive coordinator Richard Smith and defensive line coach Bryan Cox.
Even after Atlanta's Super Bowl meltdown, the moves are very surprising. Smith's young defense improved steadily over the course of 2016, while Cox's defensive line harassed Tom Brady relentlessly on Sunday before running out of gas on a whopping 93 defensive snaps, not including six penalties. Dan Quinn presumably had misgivings about both before the Super Bowl, because Smith and Cox's units played about as well as could have been hoped. With Kyle Shanahan gone to San Francisco, the Falcons will have two new coordinators in 2017.

?
gabokocka
elgurult a gyógyszer úgy néz ki..
Szesze
Ez nem jó jel...
Állandóságnak lőttek...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
Falcons fired defensive coordinator Richard Smith and defensive line coach Bryan Cox.
Even after Atlanta's Super Bowl meltdown, the moves are very surprising. Smith's young defense improved steadily over the course of 2016, while Cox's defensive line harassed Tom Brady relentlessly on Sunday before running out of gas on a whopping 93 defensive snaps, not including six penalties. Dan Quinn presumably had misgivings about both before the Super Bowl, because Smith and Cox's units played about as well as could have been hoped. With Kyle Shanahan gone to San Francisco, the Falcons will have two new coordinators in 2017.

?
gabokocka
elgurult a gyógyszer úgy néz ki..
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding

?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.