Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Schraeder kapott egy második körös RFA tendert ami nagyjából 2,5 millió dollár.Nem lennék meglepve ha valaki megpróbálná elvinni,mondjuk akkor még mindig matchelhetjük az offert,Jake-Schraeder páros hosszú időre megoldhatná a T posztot.
több mint 9 éve
Hova jutott a világ, itt elmélkedünk együtt mint régi harcos társak miközben a panthers vígan lubickol az elit vip clubban. Majd minden szavaddal egyetértek gyurma. Írtam is a saints topicban nemrég, hogy így, hogy a panthers a főgeci nem a régi a dolog. Roddy volt valóban tán az utolsó falcon aki nem ment a szomszédba egy kis dumáért, szemétségért. Nem maradt olyan játékos itt akiben ez benne lenne sajnos. Ez sztem baj, minden csapatban sztem kell, hogy legyen egy-két tróger, úgyhogy remélen szerzünk be ilyenből. Ryan valóban most a homályban van, jj az jj, trufant meg hiába elit nem egy olyan karakter aki beleég az ember agyába. Freemannek meg kell legalább még egy ilyen év, hogy elitnek lehessen nevezni. És kb ennyi a falcons jelenleg. Túl sok a jófiú, kellene egy zorall arc a keretbe. A saintsnél is kb ugyanezt érzem brees ide vagy oda.Amúgy pont ma gondolkoztam ezen, terveztem is írni egy ilyen kis emocionális szösszenetet, erre mikor ezért feljövök ezt olvasom... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Roddynál sosem lehetett tudni, hogy mennyir a smash mouth és mennyire gondolja komolyan. Tény, hogy nem voltak igazi balhéi, csak a duma ment sokat, de legalább mindig hozta a pályán a jó teljesítményt. Az elmúlt két évben a duma megmaradt, a teljesítmény már nem.tudom, tudom gumicsont, de Roddy nem túl jó "vesztes" (én sajnálom hogy elment, őt könnyű volt utálni 😊 )az lett volna meglepő ha nem mar bele shanananbe.Mondjuk teljesen érthető,szezon közben azt gondoltam belőle is lehet egy Fitzgerald,aki kiment slotba és olyan alázattal tette a dolgát hogy öröm volt nézni.Nem így lett sajnos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641716/article/roddy-white-kyle-shanahan-cost-falcons-two-wins
Gyurma Pappa
Kenny
Talán shawnka írta az új szerződésekor, hogy abban már benne volt, hogy "bármikor" el lehessen küldeni, és szerintem nincs már benne az a nagy fellendülés, így kézenfekvő volt az idei év. Talán elviszi valamelyik csapat "levezetni", de kétlem hogy lenne benne még elég kakaó.
Pár éve beszélgettünk róla, hogy a csoportból ki lehet HoF tag (ugye az egy nyilvánvalón kívül), és ott szó volt a White-Smith-Colston hármasról (akkor még nem volt JJ). Most hogy elküldtük Colstont, a saját topikunkban is emlegettem, hogy kár érte, mert sosem lesz tag, és ez igaz Roddyra is, pedig neki első körösként tök jó esélyei is lehettek volna, de gyűrű nélkül kb. esélytelen.
Mindegy, én szerettem utálni White-ot, ő volt az egyik fő harcosa a rivalizálásnak, kicsit így nekem "arcavesztett" lett a Falcons ebből a szempontból. Most lehet, hogy ez kicsit túlzás, de olyan sótlan így ez az egész, ha az Atlantára gondolok most, akkor JJ jut eszembe, őt meg nehéz nem elismerni, Ryan is teljesen beleszürkült most mindenbe. Lehet, hogy ez általános NFL apátiám miatt is van.
Azt kívánom, hogy menjen a Ramsbe játszani, őket amúgy is utálom, szóval még egy okom lesz rá 😊

több mint 9 éve
Azt hankerson kidöglése után ugyan ki maradt volna a szélire ha roddy slotból indult volna mindig...?!tudom, tudom gumicsont, de Roddy nem túl jó "vesztes" (én sajnálom hogy elment, őt könnyű volt utálni 😊 )az lett volna meglepő ha nem mar bele shanananbe.Mondjuk teljesen érthető,szezon közben azt gondoltam belőle is lehet egy Fitzgerald,aki kiment slotba és olyan alázattal tette a dolgát hogy öröm volt nézni.Nem így lett sajnos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641716/article/roddy-white-kyle-shanahan-cost-falcons-two-wins
Gyurma Pappa
Kenny
több mint 9 éve
Viszont ha kritizálja Shannyt (amit mi is megteszünk olykor 😀), akkor elvárom, hogy ne vonuljon vissza és tegyen le vmit az asztalra egy másik csapatnál, mert különben ez így csak nettó rinyálás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
tudom, tudom gumicsont, de Roddy nem túl jó "vesztes" (én sajnálom hogy elment, őt könnyű volt utálni 😊 )az lett volna meglepő ha nem mar bele shanananbe.Mondjuk teljesen érthető,szezon közben azt gondoltam belőle is lehet egy Fitzgerald,aki kiment slotba és olyan alázattal tette a dolgát hogy öröm volt nézni.Nem így lett sajnos.
Gyurma Pappa
több mint 9 éve
tudom, tudom gumicsont, de Roddy nem túl jó "vesztes" (én sajnálom hogy elment, őt könnyű volt utálni 😊 )
több mint 9 éve
Ma kezdődik a cirkusz, nem bánnám ha egy schraderer, chester szerződéshisszabbítás bejelentésével indulnánk...
több mint 9 éve
Quinn nyilatkozott a sajtónak, azt mondta FA-n a tavalyi évhez hasonlóan idén is rövid távú szerződéseket tervezünk kötni. Tavaly ugye 1 éves deallel jött Schofield, Chester, Wheeler és Adams is.

Madden hates me.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Lau ugyanazt tudja, mint Worrilow, csak öregebb...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Laurinaitis jön 2 napos vizitre,hát nemtudom én Trevathan-nek jobban örülnék,de kétségtelen előbbi olcsóbb lenne.
több mint 9 éve
Bejnamin marad a Brwons-nál,ami a kintiek szerint azt jelentheti hogy rámegyünk Mack-re.reméljük, ő nem a pasikat szereti.
Kenny
több mint 9 éve
Bejnamin marad a Brwons-nál,ami a kintiek szerint azt jelentheti hogy rámegyünk Mack-re.
több mint 9 éve
Asszem William Gayt sem fogjuk behúzna FA-n. | Tudom nincs szükségünk CB-re, de nincs más opció a szóviccre |Állítólag megkérdezte az egyik emberetek Eli Applet, hogy "buzi-e vagy". Szóval most kínos a dolog.Jól tette. Ha vki buzi vállalja csak fel...pláne egy nfl öltözőben.
abcnews.go.com/Sports/eli-apple-falcons-coach-asked-gay-meeting/story?id=37405174
Amadeus91
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
Állítólag megkérdezte az egyik emberetek Eli Applet, hogy "buzi-e vagy". Szóval most kínos a dolog.Jól tette. Ha vki buzi vállalja csak fel...pláne egy nfl öltözőben.
abcnews.go.com/Sports/eli-apple-falcons-coach-asked-gay-meeting/story?id=37405174
Amadeus91
több mint 9 éve
Állítólag megkérdezte az egyik emberetek Eli Applet, hogy "buzi-e vagy". Szóval most kínos a dolog.végülis.megmondták,hogy nem akarnak karakterproblémás embereket draftolni =DDD
Amadeus91
több mint 9 éve
Állítólag megkérdezte az egyik emberetek Eli Applet, hogy "buzi-e vagy". Szóval most kínos a dolog.abcnews.go.com/Sports/eli-apple-falcons-coach-asked-gay-meeting/story?id=37405174
több mint 9 éve
Kérjél nascarost, azt biztos kapsz 😛mégsem látom a dedikált mezt a falamon....de mondom én megszállottja vagyok a magas elkapóknak.köszi, jól esik!
Kenny
shawnka
Kenny
több mint 9 éve
mégsem látom a dedikált mezt a falamon....de mondom én megszállottja vagyok a magas elkapóknak.köszi, jól esik!
Kenny
shawnka
több mint 9 éve
...de mondom én megszállottja vagyok a magas elkapóknak.köszi, jól esik!
Kenny
több mint 9 éve
Olyan elkapót kell hozni, aki képes megnyújtani a pályát, tavaly is azért szívtunk miután megsérült Hankerson, mert utána egyedül Julio volt erre képes.Sanu slot WR, Benjamint sztem egyrészt nem fogja elengedni a Browns, másrészt fizikálisan ő sem egy szélső elkapó.
Marvin Jonesnak örülnék a legjobban, de felék, hogy vhol WR1-ként fognak vele számolni.
Matthews és Randle abszolút valid opció és ők be is érnék szvsz egy WR2-es fizetéssel.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/03/02/5-free-agent-candidates-to-replace-roddy-white/Ledbetter összekapta a listát a lehetséges utódokról.Én valamiért egy tankot képzelnék el JJ párjaként(slotnak ott van Williams vagy Hardy),de ha már közülük kéne választani akkor Matthews vagy Sanu.
ha draft akkor második-harmadik körben el lehetne hozni Doctsont vagy a jó öreg De'Runnyat.De mondom én megszállottja vagyok a magas elkapóknak.
Szerkesztette: Kenny