Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
TOP 20 Free Agents for 2016:Eskü nem akarok köcsögölni, de csak egyszer az életben úgy másolj be ide bármilyen cikket, hogy kommenteled is, tükrözze a vélemenyed. Mert tőled olyat még nem nagyon olvastam...
www.nfl.com/news/story/0ap3000000602379/article/top-20-unrestricted-free-agents-for-2016
Sugar611
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
4? Ez sztem azért túlzás. Tény, hogy pár meccs kivételével jó volt a fal de akkor is...
több mint 10 éve
Ha már támadófal, a mi Chris Morganünk lett az Év OL-edzője a PFF-nél, szerintük tavaly a 26. legjobb OL-ünk volt, ezt tornázta fel Morgan a 4. legjobbá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én inkább centert keresnék, mint guardot, de utóbbiban is van igazság (pláne ha Chester nem jön vissza).

Madden hates me.
több mint 10 éve
atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/20/cover-99-5-players-for-the-falcons-to-watch-at-the-senior-bowl/Garnettet hol lehet aláírni így előre?
több mint 10 éve
Roddy interjú: www.tmz.com/2016/01/20/roddy-white-falcon-forever-ping-pong/

Madden hates me.
több mint 10 éve
És utána még hányszor, de hányszor...Előtte a Seattle meccsen is megvolt a mutatvány. Másodszorra már nem úsztuk meg.. 😕3 éve ilyenkor..NFC döntőre készültünk..bakker de közel volt pedig a SB... 😕az első félidőben Ryan és Julio tönkre szopatta a 49ers-t, aztán jött a félidei leolvadás....
Keano
Sugar611
Kenji
Mondjuk nekem továbbra is a lions elleni londoni meccs az etalon smith időkérésével a végén. az akkora mutatvány volt, hogy beleégett a retinámba 😀
több mint 10 éve
Előtte a Seattle meccsen is megvolt a mutatvány. Másodszorra már nem úsztuk meg.. 😕3 éve ilyenkor..NFC döntőre készültünk..bakker de közel volt pedig a SB... 😕az első félidőben Ryan és Julio tönkre szopatta a 49ers-t, aztán jött a félidei leolvadás....
Keano
Sugar611
több mint 10 éve
3 éve ilyenkor..NFC döntőre készültünk..bakker de közel volt pedig a SB... 😕az első félidőben Ryan és Julio tönkre szopatta a 49ers-t, aztán jött a félidei leolvadás....
Keano
több mint 10 éve
3 éve ilyenkor..NFC döntőre készültünk..bakker de közel volt pedig a SB... 😕

több mint 10 éve
Köszi a gyors válaszokat! Akkor talán nem is olyan rossz választás Robiskie... Jó lenne, ha a mi elkapóinknak is tudna segíteni, főleg DGB-nek és Hunternek, de akár Douglastól is többet várhatnánk. (Wrightot csak azért nem írom, mert nem tudni, hogy megy, vagy marad.) A kora és rendszer nálam is kérdőjel, de ahogy olvasom, Ariansnak több 60 év feletti segítője is van, mégis jól megy a csapatnak.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Ezzel (sem) vitatkozom. Csak leírtam nagyjából rob ténykedését az itt töltött idejében. Ezzel pedig szvsz nem lehet vitatkozni. Amúgy én kedveltem sajnálom, hogy elment. Az biztos, hogy a white-jj-douglas sor évekig ligaelit volt.
több mint 10 éve
Hát nemtudom. Ugye nekünk az elmúlt 5 évünket a jj-white-douglas trió uralta. Ez egy liga szinten is kiemelkedő egység. Rajtuk kívűl viszont sehol senki mióta itt van. Csak hester mutatott wr kvalitásokat tavaly. De egy db hátsókörös vagy udfa v akármilyen fiatalt nem sikerült felépíteni...Sz@rból nem lehet várat építeni és hát a vezetőség se törte magát azért, hogy mély legyen a WR-sorunk, Robo 8 éve alatt összesen 4 WR-t draftoltunk, ebből ugye JJ meg Douglas volt korai körös választás, Hardyt egyelőre ne temessük, most h Kerry Meierből nem lett játékos az meg sztem ink Dimmy f@szsága, mikor abban az évben 30 pickkel később draftolta a Steelers Antonio Brownt.
peach
FA-n meg a 2 legnagyobb szerzemény az a visszahordó Hester meg a Washingtonban egyszer már leszerepelt Hankerson volt Robo idején.
Plusz az se állítanám, hogy lett volna olyan WR-ünk, aki ha itt nem akkor máshol karriert csinált később, mert nem volt ilyen. A legtöbbre még Michael Jenkins vitte azzal, hogy még két évig a ligában volt a Vikingsnál miután innen elment.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hát nemtudom. Ugye nekünk az elmúlt 5 évünket a jj-white-douglas trió uralta. Ez egy liga szinten is kiemelkedő egység. Rajtuk kívűl viszont sehol senki mióta itt van. Csak hester mutatott wr kvalitásokat tavaly. De egy db hátsókörös vagy udfa v akármilyen fiatalt nem sikerült felépíteni...
több mint 10 éve
Nem is értem miért nem a Ramshez ment 😊A számodra is ismerős Harry Douglas volt itt 1000 yardos elkapó JJ és White sérülésének idején.Az öreg Robo alá is írt a Titanshez, kereshetünk WR-coachot.Milyen véleménnyel vagytok róla? Jó munkát végzett a WR-ekkel, vagy jó, hogy megy?
empty taxi
Nandito
A csávó rutinjáról meg asszem elég annyi, hogy ő még volt a Los Angeles Raidersnél (nem írtam el) is OC. Persze 2004 óta nem volt koordinátor, nem tudom mennyire naprakész a rendszere.
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
A számodra is ismerős Harry Douglas volt itt 1000 yardos elkapó JJ és White sérülésének idején.Az öreg Robo alá is írt a Titanshez, kereshetünk WR-coachot.Milyen véleménnyel vagytok róla? Jó munkát végzett a WR-ekkel, vagy jó, hogy megy?
empty taxi
Nandito
A csávó rutinjáról meg asszem elég annyi, hogy ő még volt a Los Angeles Raidersnél (nem írtam el) is OC. Persze 2004 óta nem volt koordinátor, nem tudom mennyire naprakész a rendszere.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Az öreg Robo alá is írt a Titanshez, kereshetünk WR-coachot.Milyen véleménnyel vagytok róla? Jó munkát végzett a WR-ekkel, vagy jó, hogy megy?
empty taxi
Music City Miracle
több mint 10 éve
Az öreg Robo alá is írt a Titanshez, kereshetünk WR-coachot.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Emery a fedélzeten. Alig várom a levitézlett fa medvéket 😀simaliba
peach
több mint 10 éve
Emery a fedélzeten. Alig várom a levitézlett fa medvéket 😀Emery régi ismerős 2004-08 között a scouting igazgatónk volt, onnan ment a Chiefshez, ahol meg ugye összespanolt Piolival is.
peach
Közben Mularkey is vinni akarja egy régi spanját, a Titans engedélyt kért a WR-coachunk Terry Robiskie interjúztatására OC posztra.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Emery a fedélzeten. Alig várom a levitézlett fa medvéket 😀
több mint 10 éve
Kirúgtuk Lionel Vital director of player personnelt, elindult a scouting részleg ígért tisztogatása. Tavaly még Tampában volt GM-interjún.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ol-ben chestert vissza kell igazolni így kezdődik. Ami need oda egy értelmesebb center. Esetleg levitre mögé kell egy guard és megversenyeztetni őket a tc-ben. Amúgy szép ez a 4590 yard, csakhogy szarra se megyünk vele egy 18-15 td-int mutatónál. És nem kevés a 15 a int, de a 18 td az botrány. Az bridgewater szint...
több mint 10 éve
Nem tudom én látom máshogy de 4591yrd dobált össze. 5. a sorban ez azért nem olyan szar!!! Viszont többször is leírtam már én abban látom ezt a leolvadást, hogy nem nehéz olvasni a freeman fut JJ elkap felállást. Semmi más alternatívánk nem volt. Szerintem ahol nincs top TE egy csapatban az nem is jut sehová 1 elkapóval végignyomni egy idényt az gáz. Ezért is égető a TE WR megoldása a jövő évre RZ-ben is sokkal eredményesek lennénk ami a W hozná maga után ha csak ezt az idényt nézem akkor legalább két meccs hozható lett volna ha nem impotens az O a 20yrd belül. OL szintúgy gatya ott is nagyon kell a frissítés.