Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
TOP 20 Free Agents for 2016:
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000602379/article/top-20-unrestricted-free-agents-for-2016
Sugar611
Eskü nem akarok köcsögölni, de csak egyszer az életben úgy másolj be ide bármilyen cikket, hogy kommenteled is, tükrözze a vélemenyed. Mert tőled olyat még nem nagyon olvastam...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
TOP 20 Free Agents for 2016:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/f6qkxuk8408tygtbzbzi
Top 20 unrestricted free agents for 2016
Muhammad Wilkerson and Alshon Jeffery are poised to hit the free-agent market, but they represent just a smidgen of the potential March bounty. Gregg Rosenthal lists the top 20 unrestricted free agents.
több mint 10 éve
4? Ez sztem azért túlzás. Tény, hogy pár meccs kivételével jó volt a fal de akkor is...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Ha már támadófal, a mi Chris Morganünk lett az Év OL-edzője a PFF-nél, szerintük tavaly a 26. legjobb OL-ünk volt, ezt tornázta fel Morgan a 4. legjobbá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Én inkább centert keresnék, mint guardot, de utóbbiban is van igazság (pláne ha Chester nem jön vissza).

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
 atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/20/cover-99-5-players-for-the-falcons-to-watch-at-the-senior-bowl/

Garnettet hol lehet aláírni így előre?

több mint 10 éve
Roddy interjú:  www.tmz.com/2016/01/20/roddy-white-falcon-forever-ping-pong/

Madden hates me.
több mint 10 éve
3 éve ilyenkor..NFC döntőre készültünk..bakker de közel volt pedig a SB... 😕
Keano
az első félidőben Ryan és Julio tönkre szopatta a 49ers-t, aztán jött a félidei leolvadás....
Sugar611
Előtte a Seattle meccsen is megvolt a mutatvány. Másodszorra már nem úsztuk meg.. 😕
Kenji
És utána még hányszor, de hányszor...
Mondjuk nekem továbbra is a lions elleni londoni meccs az etalon smith időkérésével a végén. az akkora mutatvány volt, hogy beleégett a retinámba 😀

több mint 10 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Keano
az első félidőben Ryan és Julio tönkre szopatta a 49ers-t, aztán jött a félidei leolvadás....
Sugar611
Előtte a Seattle meccsen is megvolt a mutatvány. Másodszorra már nem úsztuk meg.. 😕
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Keano
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan

több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
Köszi a gyors válaszokat! Akkor talán nem is olyan rossz választás Robiskie... Jó lenne, ha a mi elkapóinknak is tudna segíteni, főleg DGB-nek és Hunternek, de akár Douglastól is többet várhatnánk. (Wrightot csak azért nem írom, mert nem tudni, hogy megy, vagy marad.) A kora és rendszer nálam is kérdőjel, de ahogy olvasom, Ariansnak több 60 év feletti segítője is van, mégis jól megy a csapatnak.

Music City Miracle
több mint 10 éve
Ezzel (sem) vitatkozom. Csak leírtam nagyjából rob ténykedését az itt töltött idejében. Ezzel pedig szvsz nem lehet vitatkozni. Amúgy én kedveltem sajnálom, hogy elment. Az biztos, hogy a white-jj-douglas sor évekig ligaelit volt.

több mint 10 éve
Hát nemtudom. Ugye nekünk az elmúlt 5 évünket a jj-white-douglas trió uralta. Ez egy liga szinten is kiemelkedő egység. Rajtuk kívűl viszont sehol senki mióta itt van. Csak hester mutatott wr kvalitásokat tavaly. De egy db hátsókörös vagy udfa v akármilyen fiatalt nem sikerült felépíteni...
peach
Sz@rból nem lehet várat építeni és hát a vezetőség se törte magát azért, hogy mély legyen a WR-sorunk, Robo 8 éve alatt összesen 4 WR-t draftoltunk, ebből ugye JJ meg Douglas volt korai körös választás, Hardyt egyelőre ne temessük, most h Kerry Meierből nem lett játékos az meg sztem ink Dimmy f@szsága, mikor abban az évben 30 pickkel később draftolta a Steelers Antonio Brownt.
FA-n meg a 2 legnagyobb szerzemény az a visszahordó Hester meg a Washingtonban egyszer már leszerepelt Hankerson volt Robo idején.
Plusz az se állítanám, hogy lett volna olyan WR-ünk, aki ha itt nem akkor máshol karriert csinált később, mert nem volt ilyen. A legtöbbre még Michael Jenkins vitte azzal, hogy még két évig a ligában volt a Vikingsnál miután innen elment.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hát nemtudom. Ugye nekünk az elmúlt 5 évünket a jj-white-douglas trió uralta. Ez egy liga szinten is kiemelkedő egység. Rajtuk kívűl viszont sehol senki mióta itt van. Csak hester mutatott wr kvalitásokat tavaly. De egy db hátsókörös vagy udfa v akármilyen fiatalt nem sikerült felépíteni...

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Az öreg Robo alá is írt a Titanshez, kereshetünk WR-coachot.
empty taxi
Milyen véleménnyel vagytok róla? Jó munkát végzett a WR-ekkel, vagy jó, hogy megy?
Nandito
A számodra is ismerős Harry Douglas volt itt 1000 yardos elkapó JJ és White sérülésének idején.
A csávó rutinjáról meg asszem elég annyi, hogy ő még volt a Los Angeles Raidersnél (nem írtam el) is OC. Persze 2004 óta nem volt koordinátor, nem tudom mennyire naprakész a rendszere.
empty taxi
Nem is értem miért nem a Ramshez ment 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
empty taxi
Milyen véleménnyel vagytok róla? Jó munkát végzett a WR-ekkel, vagy jó, hogy megy?
Nandito
A számodra is ismerős Harry Douglas volt itt 1000 yardos elkapó JJ és White sérülésének idején.
A csávó rutinjáról meg asszem elég annyi, hogy ő még volt a Los Angeles Raidersnél (nem írtam el) is OC. Persze 2004 óta nem volt koordinátor, nem tudom mennyire naprakész a rendszere.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 317 — Titans fan
empty taxi

Music City Miracle
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Emery a fedélzeten. Alig várom a levitézlett fa medvéket 😀
peach
simaliba

több mint 10 éve
peach
Emery régi ismerős 2004-08 között a scouting igazgatónk volt, onnan ment a Chiefshez, ahol meg ugye összespanolt Piolival is.
Közben Mularkey is vinni akarja egy régi spanját, a Titans engedélyt kért a WR-coachunk Terry Robiskie interjúztatására OC posztra.

Madden hates me.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kirúgtuk Lionel Vital director of player personnelt, elindult a scouting részleg ígért tisztogatása. Tavaly még Tampában volt GM-interjún.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ol-ben chestert vissza kell igazolni így kezdődik. Ami need oda egy értelmesebb center. Esetleg levitre mögé kell egy guard és megversenyeztetni őket a tc-ben. Amúgy szép ez a 4590 yard, csakhogy szarra se megyünk vele egy 18-15 td-int mutatónál. És nem kevés a 15 a int, de a 18 td az botrány. Az bridgewater szint...

több mint 10 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Nem tudom én látom máshogy de 4591yrd dobált össze. 5. a sorban ez azért nem olyan szar!!! Viszont többször is leírtam már én abban látom ezt a leolvadást, hogy nem nehéz olvasni a freeman fut JJ elkap felállást. Semmi más alternatívánk nem volt. Szerintem ahol nincs top TE egy csapatban az nem is jut sehová 1 elkapóval végignyomni egy idényt az gáz. Ezért is égető a TE WR megoldása a jövő évre RZ-ben is sokkal eredményesek lennénk ami a W hozná maga után ha csak ezt az idényt nézem akkor legalább két meccs hozható lett volna ha nem impotens az O a 20yrd belül. OL szintúgy gatya ott is nagyon kell a frissítés.