Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Shanny sztem is marad ez már fix. Kicsit lehiggadva lehet nem is baj ez 1 év nem túl sok egy új rendszer eredményes kiépítéséhez lásd pl. panthers. Ha viszont ryan jövőre is ilyen szezont hoz akkor nyílván el kell gondolkoznia quinnek helyes e ez az irány. Engem inkább az érdekelne, hogy az 5-0ás kezdés és az ott mutatott offense játék után mi vezetett ehhez a negatív 180 fokos fordulathoz...nyílván videózik a többi csapat és nem hülyék ott sem, hogy lássák mi lehet a falcons O achilles sarka de csak erre nem lehet fogni sztem. Ha mégis, akkor shanny kvalitásainak a plafonját már ismerjük is. A másik ok lehet még hankerson kiesése. Azért az első 5 meccsen nagyon rendben volt, utána jöttek a sérülések, droppok és a formahanyatlás. Egyszerűen volt egy ordas nagy lyukunk a passzjátékban. A harmadik dolog ryan. Egyszerre a fentebb említettekkel bekattant nála valami. Lehet hurcolt magával vmi sérülést vagy meghalt a nagymamája vagy nemtudom, de ezekután csak erőlködött, borzasztó döntéseket hozott és a presnap olvasás sem ment neki pedig ezzel nála nem volt gond eddig. Mondjuk úgy láttam sokkal kevesebb áthívás volt a játékok előtt mint megszoktuj tőle, valszeg ez sem tett jót neki. Másrőszről ott van pozitívumként a futójáték és a fal elfogadható teljesítménye, bár sztem freeman egyszerűen saját talent szintje miatt is volt ilyen jó.
Ha már korábban volt páhuzamként említve, elinak is ráment az első éve mire megtanulta mcaddo rendszerét, azóta meg a legjobb számait hozza...
Szóval sztem az a kérdés, hogy ha olyan offense játékkal kezded az idényt mint ahogy mi, az hogy a toszba fordulhat elő, hogy ilyen leolvadást produkáljon a társaság fél szezonon át....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Azzal, hogy nem az öreg Shanny lett a Frisco HC, gyakorlatilag biztos h marad Kyle.
Kíváncsi lettem volna, hogy mit lép Quinn ha KS lelép. Továbbra is azt szeretné h mind az offense mind a defense hasonló legyen mint Seattle-ben avagy enged. Shanny meg Bevell is west coast gyökerű offense-t tol zone blockinggal, mondjuk Wilson adottságai miatt a Hox passzjáték elég messzire került a hagyományos WCO-tól. Kyle-nak hála először van futójátékunk mióta Burner kiégett, stabilizálta az OL-t úgy, hogy ilyen Mike Personok kezdenek. Az érem másik oldala viszont, hogy Ryannek úgy tűnik ez kevésbé fekszik mint akár a Koetter-féle akár a Mularkey-féle rendszer. Quinn Ks lelépése után továbbmaradt volna-e ennél a filozófiánál mert tudunk futni és van OL vagy keres egy Matty-kompatibilisebb OC-t, elvégre mégiscsak ő a franchise QB.
Elnézést a hosszúra nyújt lamentálásért.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Összeállt a Koetter-Smith páros Tampában.
Örülünk?

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
A mi jó Mikey Smith-ünk megy DC-nek abba a Bucsba, ahol Koetter lett a HC.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
PFF-nél Jake lett a 3. legtöbbet fejlődött játékos az idényben.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Asszem idén is volt vkinek ilyen és a liga telibe szarta a kérvényt... 😀

több mint 10 éve
Így, hogy a Rams LA-be költözik két meccsünk lesz a nyugati parton, Rich McKay azt nyilatkozta, hogy kérvényt fogunk benyújtani az NFL-nek, hogy a két meccset egymást követő fordulókban rendezzék.

Madden hates me.
több mint 10 éve
egy kis szezon visszatekintés:

baromira érdekes egy szezon volt ez. mindenki látta, nem kell részleteznem. viszont ami a szezon közepén történt arra én nem tudok épeszű magyarázatot. a legnagyobb baj, hogy se quinnek se shannynek nem volt erre ellenszere az egészen az utolsó három mérközésig. pont az utolsó 3 meccs miatt viszont legalább lehet reménykedni a következő idényre. mert azt nem lehet elvitatni, hogy quinnéknek sikerült megállítani a lejtmenetet, ami a panthers féle k.o. után nem kis bravúr. akár azt is mondhatnám, hogy rájöttek hol van a kutya elásva csak későn. ez nekem azt bizonyítja, hogy van bennük azért kakaó, sikerült egy atomjaira hullott bandát visszakormányozni a győzelem útjára. ez, hogy miért kellett 8 meccsnek ehhez eltelnie sztem a legnagyobb talány, de hiszek benne, hogy képesek lesznek ezt megfejteni a holt szezonban. muszáj lesz. a szezon előtt én min. 9-7et vártam a csapattól. ez kis híján bejött, de nem teljesen úgy ahogy azt vártam. szerencsére úgy tűnik, hogy ebben előrébb leszünk vele mint smittyvel, hogy ha már zuhanunk nem állunk bele a földbe végleg, hanem van esély a korrigálásra.
ez a szezon sztem a 2 tampa meccsen ment el, azok a vereségek és ahogy történtek bármelyik csapatatot megviselték volna. ráadásul a lehető legrosszabb időpontokban. ettől függetlenül amit akkoriban produkáltunk az vállalhatatlan.
a szezon előtt azt hittem, hogy ez a keret po alkalmas. mostmár látom, hogy nem az.
egy okos szabad ügynök piac mozgással és egy jó draftal viszont jövőre a po-nak kell az elvárásnak lennie. sztem a legnagyobb needek : cover lb, de, te, wr, s, ol depth.
ebből 2 posztot az fa-n, kettőt a draftról kell orvosolni. sztem az első négy az ahova egyértelmű kezdő, kiemelkedő kaliberű ember kell. azt, hogy ezt kikkel meg miként oldja meg a stáb az ő dolguk, de azt hiszem az első évre ilyen szempontból nem lehet panasz.
a holtszezon tán legfontosabb része az lesz, hogy shanny ( ha marad ) és ryan jusson egymással közös nevezőre, mert a qb játékán áll vagy bukik szinte minden. különös tekintettel a red zone tevékenység terén.
összességében quinn sztem hozta amit vártunk tőle, a védelmet úgy ahogy meg amire volt lehetőség rendbe szedte, volt válasza az 1-7es sokkra is mégha későn is. jövőre minden téren, O, D, coaching, kultúra, stílus előrelépést várok.
tudom ez kicsit ilyen se füle se farka komment lett, de részletesebb, akár személyi kérdésekre ( fa, draft, ki kéne mikor honnan hogyan stb...) vonatkozó kérdésekre még itt az egész offseason... 😊

több mint 10 éve
 atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/12/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-keep/
Ledbetternek is elgurult a gyógyszere, Godfrey mint must keep??? Nekem eszembe nem jutna vele hosszabbítani plusz Wheeler visszahozatala sem feltétlen muszáj, az LB-sorban nem a mennyiség, hanem a minőség a gond.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció:  atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/

Állítólag egyébként Dimmy csak úgy maradhatott, hogy kipucolja a scouting részleget, ami hamarosan el is kezdődik.
empty taxi
Ez már biztos, hogy dimmy megúszta? Ha igen, nagy survivor tomika...
peach
Igen. Quinn kiállt mellette, hiába akarta elzavarni Blank, így az lett a kompromisszum, hogy akkor végezzen nagytakarítást a scouting részlegben.
empty taxi
Én még ott tartottam, hogy quinn nyílvánosan kiállt a haverság mellett. Egyrészt ez jó mert marad a kontinuitás, másrészről meg nemtudom...írtam korábban, hogy csak akkor cserélném ha tudjuk, hogy jobb ember jöhet. Quinn seattlei haverjáról olvastam, nem vagyok biztos benne, hogy sokkal jobb lett volna.

több mint 10 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Ledbetter a free agentekről, 1-4-ig még van is benne ráció:  atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/11/5-free-agents-the-atlanta-falcons-must-consider/

Állítólag egyébként Dimmy csak úgy maradhatott, hogy kipucolja a scouting részleget, ami hamarosan el is kezdődik.
empty taxi
Nem rossz jöhetnek 😀
több mint 10 éve

empty taxi
peach
Igen. Quinn kiállt mellette, hiába akarta elzavarni Blank, így az lett a kompromisszum, hogy akkor végezzen nagytakarítást a scouting részlegben.

Madden hates me.
több mint 10 éve

empty taxi

több mint 10 éve

empty taxi
Irving,Boone párost bármikor aláírnám.

több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 516 — zászló zászló szív
Armstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...
peach
Bosher ligaelit punter lett, utoljára 2010-ben kaptunk ST TD-t, jah lóf@szt se csinált...
empty taxi
#neverpunt

több mint 10 éve
Armstrong az elmúlt 2-3 évben már semmi kiemelkedőt nem alkotott az ST-vel csak mondom...
peach
Bosher ligaelit punter lett, utoljára 2010-ben kaptunk ST TD-t, jah lóf@szt se csinált...
empty taxi
Arra gondoltam h mi se. Van az az egy db hester return tavalyról. Idén meg kaptunk punt blokkból td-t szal az sem igaz amit írtál. Én elismerem, hogy jó edző de sztem az extrák már nem jönnek a ST-től pár éve...

több mint 10 éve
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
a secondary coach-unk, Marquand Manuel is interjúra megy, ő a Jags-hez DC pozícióba. Sajnos az edzői stáb értelmesebb részét egy ilyen év után is szétkapkodják.
deadmike
Armstrong nagyon jol vegzi a munkajat evek ota. Megerdemli az eselyt egy komolyabb pozicioban. Tavaly sajnaltam hogy nemleptettek elo.

több mint 10 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
a secondary coach-unk, Marquand Manuel is interjúra megy, ő a Jags-hez DC pozícióba. Sajnos az edzői stáb értelmesebb részét egy ilyen év után is szétkapkodják.
több mint 10 éve
Ahogy várható volt,marad mindenki.

több mint 10 éve
Úgy néz ki, hogy Keith Armstrong ST Coach eligazol, megy át a Jets csapatához.
deadmike
Kár érte, jó szakember.
empty taxi
Már tavaly is vitte volna Bowles, de akkor még volt egy év a szerződéséből, ami idén értelemszerűen lejárt, vagyis már csak rajta múlik a váltás. Szóval lesz változás az edzői sorban, csak nem az, amiért sokan-sokszor "kiabáltunk".
deadmike
Ha az öreg Shanny vhol vezetőedző lesz akk sztem Kyle is lelép.

Ledbetter a tegnapi után megírta az 5 túlteljesítőt is:  atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/08/5-falcons-who-exceeded-expectations-in-2015/

Madden hates me.
több mint 10 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
deadmike
Kár érte, jó szakember.
empty taxi
Már tavaly is vitte volna Bowles, de akkor még volt egy év a szerződéséből, ami idén értelemszerűen lejárt, vagyis már csak rajta múlik a váltás. Szóval lesz változás az edzői sorban, csak nem az, amiért sokan-sokszor "kiabáltunk".
több mint 10 éve
deadmike
Kár érte, jó szakember.

Madden hates me.