Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Na akkor elvileg a csoporton kívül 2016 Home : Arizona, 49ers, Kansas City, San Diego, Packers Away : Rams, Seahawks, Broncos, Raiders, EaglesEz a schedule arra mindenképpen jó, hogy ha hasítunk jövőre már nem fognak egy kézlegyintéssel elintézni, hogy csak a gyenge sorsolás miatt van 😀 brutálnak néz ki...
Keano
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
10 ok Dimmy kirúgására:atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/04/10-reasons-to-dump-general-manager-thomas-dimitroff/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nézem..így a nfl.com szerint 1/17. a 9-7-el 1/20 lett volna...a top need-re safety-t írnak...de lehet belőle DE / TE vagy ILB...Hozzácsaphatunk akár egy WR-t is.
Keano
több mint 10 éve
nézem..így a nfl.com szerint 1/17. a 9-7-el 1/20 lett volna...a top need-re safety-t írnak...de lehet belőle DE / TE vagy ILB...

több mint 10 éve
Többet hibáztunk, megérdemeltük.erről van szó,több hasznunk lett a lossal mint a winnel.
A mérlegünk így is jobb lett, mint a Szennyzé és jobb helyről is draftolunk mint ha nyertünk volna.
empty taxi
hülyén hangzik,de így van.
több mint 10 éve
Az int szvsz egy pech volt, a centerünk totál kitakarta sanfoldot, így matty nem látta. Ezzel együtt is baromság volt odadobni. Ez a meccs hűen tükrözte a szezonunkat sztem 😊Igen, az utolsó mondatot, azt több helyen is láttam hasonló megfogalmazásban. Kár érte... viszont Hardy és Alford elég korrekt meccset játszott
peach
több mint 10 éve
Az int szvsz egy pech volt, a centerünk totál kitakarta sanfoldot, így matty nem látta. Ezzel együtt is baromság volt odadobni. Ez a meccs hűen tükrözte a szezonunkat sztem 😊
több mint 10 éve
Csak sikerült idén még egyszer úgy igazán tökön rúgni magunkat. A "Hogyan bukj el egy NFL meccset " könyv borítójára tuti, hogy Falcons logó kerülne. A múlt héten is érdekes volt a meccs vége, de ez........ Lesz min dolgozni az offseasonben.
több mint 10 éve
Többet hibáztunk, megérdemeltük.A mérlegünk így is jobb lett, mint a Szennyzé és jobb helyről is draftolunk mint ha nyertünk volna.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Saints oda-vissza, BRAVÓ!Ryanen legalább látnám, hogy felbassza ha dob egy INT-et, de agyfaszt tudok kapni tőle, hogy jön le rezzenéstelen arccal. a szezonban szerintem csak egyszer láttam, hogy dühösen veszi fel a baseball sapkáját a padon.
Tru elég homály lett a szezon végefelé (nem rajta ment el a meccs, csak úgy a mérkőzést nézve ez eszembe jutott. jó pár yardot elkapott az embere)
több mint 10 éve
na a szezon utolsó derbije, hálistennek a saints ellen ami hátha jobban feltüzeli a csapatot mintha bárki mással játszanánk. örülnék a 9-7nek, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy örök rangadó ide vagy oda, 1000%al fog pörögni mind2 gárda egy valljuk be, egy tökm1 meccsen. szal bízzunk a presztízs erejében 😊
több mint 10 éve
ez azért megnyugtató 😀 😀 😀 😀 😀Ha nyertek, a SEA kikap, akkor is a SEA lesz benn a PO-ban?Oh, igen!
Kájzerszóze
peach
köszi! Este jó kis meccs lesz....

több mint 10 éve
Ha nyertek, a SEA kikap, akkor is a SEA lesz benn a PO-ban?Oh, igen!
Kájzerszóze
több mint 10 éve
Ha nyertek, a SEA kikap, akkor is a SEA lesz benn a PO-ban?

több mint 10 éve
meg pozitív szezon is 😀www.youtube.com/watch?v=kbjnDzgXQMMemlékszem erre az idényre,utoljára itt volt pass rush.
Sugar611
Kenny
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=kbjnDzgXQMMemlékszem erre az idényre,utoljára itt volt pass rush.
Sugar611
több mint 10 éve
azért a PREDATOR elég jól muzsikált!! mondjuk ő csak 28 volt amikor jött, nem 30 fölöttiMario Williams??Ray Edwards, Stephen Jackson. Sztem beleillene a sorba, nem igazán szoktak nekünk ezek a nagy veterán igazolások beválni...
www.thefalcoholic.com/2015/12/31/10695936/bills-may-release-mario-williams-and-the-falcons-should-be-interested
Sugar611
peach
több mint 10 éve
Mario Williams??igazi Dimitroffos megmozdulás lenne.
www.thefalcoholic.com/2015/12/31/10695936/bills-may-release-mario-williams-and-the-falcons-should-be-interested
Sugar611
több mint 10 éve
Mario Williams??Ray Edwards, Stephen Jackson. Sztem beleillene a sorba, nem igazán szoktak nekünk ezek a nagy veterán igazolások beválni...
Sugar611
több mint 10 éve
Mario Williams??www.thefalcoholic.com/2015/12/31/10695936/bills-may-release-mario-williams-and-the-falcons-should-be-interested
több mint 10 éve
Nem, ő horror pézt fog kérni az uccsó nagy szerződésére. Inkább ilyen lowery féle hasznos de nem túl drága veteránra gondolok. Kb egy premier embert lesz pénzünk megfizetni és vannak nagyobb needjeink azért...Adom. Annyiban módosítanék, hogy a therezie,ishmael,allen s poszt így vékony ezért mindenképp hoznék egy veterán safetyt. Az interior ol embert szintén nem hagynám a 4. körig. Még egyszer nem lesz ilyen malacunk, hogy elmegy a szezon ir nélkül, lásd az előző éveket. Greent mondjuk én annyira nem bírom de ez ízlés kérdése...Eric Weddle??? 😀
peach
Kenji
több mint 10 éve
Adom. Annyiban módosítanék, hogy a therezie,ishmael,allen s poszt így vékony ezért mindenképp hoznék egy veterán safetyt. Az interior ol embert szintén nem hagynám a 4. körig. Még egyszer nem lesz ilyen malacunk, hogy elmegy a szezon ir nélkül, lásd az előző éveket. Greent mondjuk én annyira nem bírom de ez ízlés kérdése...Eric Weddle??? 😀
peach