Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Na akkor elvileg a csoporton kívül 2016 Home : Arizona, 49ers, Kansas City, San Diego, Packers Away : Rams, Seahawks, Broncos, Raiders, Eagles
Keano
Ez a schedule arra mindenképpen jó, hogy ha hasítunk jövőre már nem fognak egy kézlegyintéssel elintézni, hogy csak a gyenge sorsolás miatt van 😀 brutálnak néz ki...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
10 ok Dimmy kirúgására:
 atlantafalcons.blog.ajc.com/2016/01/04/10-reasons-to-dump-general-manager-thomas-dimitroff/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Na akkor elvileg a csoporton kívül 2016 Home : Arizona, 49ers, Kansas City, San Diego, Packers Away : Rams, Seahawks, Broncos, Raiders, Eagles

Szerkesztette: Keano

több mint 10 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
nézem..így a nfl.com szerint 1/17. a 9-7-el 1/20 lett volna...a top need-re safety-t írnak...de lehet belőle DE / TE vagy ILB...
Keano
Hozzácsaphatunk akár egy WR-t is.
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
nézem..így a nfl.com szerint 1/17. a 9-7-el 1/20 lett volna...a top need-re safety-t írnak...de lehet belőle DE / TE vagy ILB...

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
Többet hibáztunk, megérdemeltük.
A mérlegünk így is jobb lett, mint a Szennyzé és jobb helyről is draftolunk mint ha nyertünk volna.
empty taxi
erről van szó,több hasznunk lett a lossal mint a winnel.
hülyén hangzik,de így van.

több mint 10 éve
Az int szvsz egy pech volt, a centerünk totál kitakarta sanfoldot, így matty nem látta. Ezzel együtt is baromság volt odadobni. Ez a meccs hűen tükrözte a szezonunkat sztem 😊
peach
Igen, az utolsó mondatot, azt több helyen is láttam hasonló megfogalmazásban. Kár érte... viszont Hardy és Alford elég korrekt meccset játszott
több mint 10 éve
Az int szvsz egy pech volt, a centerünk totál kitakarta sanfoldot, így matty nem látta. Ezzel együtt is baromság volt odadobni. Ez a meccs hűen tükrözte a szezonunkat sztem 😊

több mint 10 éve
Csak sikerült idén még egyszer úgy igazán tökön rúgni magunkat. A "Hogyan bukj el egy NFL meccset " könyv borítójára tuti, hogy Falcons logó kerülne. A múlt héten is érdekes volt a meccs vége, de ez........ Lesz min dolgozni az offseasonben.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Többet hibáztunk, megérdemeltük.
A mérlegünk így is jobb lett, mint a Szennyzé és jobb helyről is draftolunk mint ha nyertünk volna.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Saints oda-vissza, BRAVÓ!

Ryanen legalább látnám, hogy felbassza ha dob egy INT-et, de agyfaszt tudok kapni tőle, hogy jön le rezzenéstelen arccal. a szezonban szerintem csak egyszer láttam, hogy dühösen veszi fel a baseball sapkáját a padon.

Tru elég homály lett a szezon végefelé (nem rajta ment el a meccs, csak úgy a mérkőzést nézve ez eszembe jutott. jó pár yardot elkapott az embere)
több mint 10 éve
na a szezon utolsó derbije, hálistennek a saints ellen ami hátha jobban feltüzeli a csapatot mintha bárki mással játszanánk. örülnék a 9-7nek, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy örök rangadó ide vagy oda, 1000%al fog pörögni mind2 gárda egy valljuk be, egy tökm1 meccsen. szal bízzunk a presztízs erejében 😊

több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???
Ha nyertek, a SEA kikap, akkor is a SEA lesz benn a PO-ban?
Kájzerszóze
Oh, igen!
peach
ez azért megnyugtató 😀 😀 😀 😀 😀
köszi! Este jó kis meccs lesz....

több mint 10 éve
Kájzerszóze
Oh, igen!

több mint 10 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 686 — playoffs???

több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=kbjnDzgXQMM
Sugar611
emlékszem erre az idényre,utoljára itt volt pass rush.
Kenny
meg pozitív szezon is 😀

több mint 10 éve
Sugar611
emlékszem erre az idényre,utoljára itt volt pass rush.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Mario Williams??
 www.thefalcoholic.com/2015/12/31/10695936/bills-may-release-mario-williams-and-the-falcons-should-be-interested
Sugar611
Ray Edwards, Stephen Jackson. Sztem beleillene a sorba, nem igazán szoktak nekünk ezek a nagy veterán igazolások beválni...
peach
azért a PREDATOR elég jól muzsikált!! mondjuk ő csak 28 volt amikor jött, nem 30 fölötti
több mint 10 éve
Mario Williams??
 www.thefalcoholic.com/2015/12/31/10695936/bills-may-release-mario-williams-and-the-falcons-should-be-interested
Sugar611
igazi Dimitroffos megmozdulás lenne.

több mint 10 éve
Mario Williams??
Sugar611
Ray Edwards, Stephen Jackson. Sztem beleillene a sorba, nem igazán szoktak nekünk ezek a nagy veterán igazolások beválni...

több mint 10 éve
Mario Williams??
több mint 10 éve
Adom. Annyiban módosítanék, hogy a therezie,ishmael,allen s poszt így vékony ezért mindenképp hoznék egy veterán safetyt. Az interior ol embert szintén nem hagynám a 4. körig. Még egyszer nem lesz ilyen malacunk, hogy elmegy a szezon ir nélkül, lásd az előző éveket. Greent mondjuk én annyira nem bírom de ez ízlés kérdése...
peach
Eric Weddle??? 😀
Kenji
Nem, ő horror pézt fog kérni az uccsó nagy szerződésére. Inkább ilyen lowery féle hasznos de nem túl drága veteránra gondolok. Kb egy premier embert lesz pénzünk megfizetni és vannak nagyobb needjeink azért...

több mint 10 éve
Adom. Annyiban módosítanék, hogy a therezie,ishmael,allen s poszt így vékony ezért mindenképp hoznék egy veterán safetyt. Az interior ol embert szintén nem hagynám a 4. körig. Még egyszer nem lesz ilyen malacunk, hogy elmegy a szezon ir nélkül, lásd az előző éveket. Greent mondjuk én annyira nem bírom de ez ízlés kérdése...
peach
Eric Weddle??? 😀
több mint 10 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Én úgy tudom Asamoah-t már kiraktuk kb egy vagy két hete.