Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Köszi a választ, nem nagyon szerrtném amúgy hogy bejussunk mert csak pofozó zsák szerepét töltené be a csapat bár szerintem a gb-t még lehet hogy eltudnánk csípni látam én már fűvön szarvast 😀Mi az esélye annak hogy bejussunk po-ba ? Nem mintha ott sok esélyünk lenne csak kíváncsiság. 😀Nincs sok esély.
Midnight
Az kell, hogy nyerjük a két hátralevő meccsünket (vs. CAR, vs. NO) és az, hogy mind a Vikings (vs. NYG, @GB) mind a Seahawks (vs. STL, @ ARI) bukja mindkettőt, ebben az esetben a három 9-7-es csapat közül a Vikings esik ki a gyengébb sorsolás miatt, mi meg becsúszunk a 6. helyen azt mehetünk a Lambeaura...
Itt ugyanezt megtalálod bővebben angolul.
Alapvetően élénk a fantáziám, de hogy a Rams miként tud nyerni Seattle-ben arról elképzelésem sincs 😀
empty taxi
több mint 10 éve
Mi az esélye annak hogy bejussunk po-ba ? Nem mintha ott sok esélyünk lenne csak kíváncsiság. 😀Nincs sok esély.
Midnight
Az kell, hogy nyerjük a két hátralevő meccsünket (vs. CAR, vs. NO) és az, hogy mind a Vikings (vs. NYG, @GB) mind a Seahawks (vs. STL, @ ARI) bukja mindkettőt, ebben az esetben a három 9-7-es csapat közül a Vikings esik ki a gyengébb sorsolás miatt, mi meg becsúszunk a 6. helyen azt mehetünk a Lambeaura...
Itt ugyanezt megtalálod bővebben angolul.
Alapvetően élénk a fantáziám, de hogy a Rams miként tud nyerni Seattle-ben arról elképzelésem sincs 😀
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mi az esélye annak hogy bejussunk po-ba ? Nem mintha ott sok esélyünk lenne csak kíváncsiság. 😀
több mint 10 éve
Jó persze. Shanny összességében jó volt, de mikor úgy akar play actiont játszani, hogy Pancake-et kiállítja split endbe ne csodálkozzunk rajta, hogy nem hiszik el, hogy futni fogunk 😀

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kb ugyanerre jutottam én is magamban, de akkor sem tudok erre nem anomáliaként gondolni. Mert eddig letudtam azzal, hogy hátrányban voltunk majd minden meccsen így dobáltunk mint a világtalan, ergó a D sem fáradt el annyira. Ezzel szemben most szépen elvolt osztva kb 50-50%ban a pass-run snapek száma. Az eredmény, hogy freenek több negatív yardosa volt mint pozitív a 4. negyedben. Most szerencsére(?) nem számított, de nem egyszer szívtunk vele idén, hogy behalt a 4.ben a futás és ezért nem bírtuk enni az órát. Továbbá még ok lehet, hogy a csuda falunk fizikiailag nem bírja a tempót és jobban kidöglenek mint az ellenfél frontja. Ez a jags D nem túl acélos egyébként, de mégis mennyire más volt a játék képe, hogy roddy meg hardy is nfl produkciót rakott le az asztalra. Ryan is jobbnak tűnt így, de legalábbis magabiztosabb volt az tuti. Emlékezzünk meg arról is ha már korábban ekézgettük, hogy alford nagy tanár volt tegnap, meg arról is, hogy a szent tehenünket, azaz trufantot vki bassza mán tarkón, hogy azért mert elment az idény nem kell takarékra vennie.A needek közé meg fel lehet venni a safety posztot is, ricardo allen hiába ballhawk kurva bizonytalanul szerel nagyon sok a missed tackle. Ishmael jó lesz csak sokat kell játszania, therezanak is min kell még 2 év amíg kancellár 2.0 lesz belőle 😊
Szerk. A változatos playhívásról annyit, hogy amikor egymásután háromszor ugyanazt próbáltuk eladni azt hittem felköpök és alá állok. Ugyanezt megcsináltuk egy ryan féle rollout playel is 😀
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Folytatva egy gondolatot a követőből sztem is végre ez egy jó meccs volt shannytől, sokszor a büntetések akasztottak meg.Ezen agyaltam én is, aztán ahogy visszatekertem az agyamban a meccset végül arra jutottam, hogy az egyetlen ésszerű magyarázat erre, hogy dzsatta ugyanazokat a running playeket használjuk egész meccsen, azt közben már szereznek felvételeket és felkészítik meccs közben rá a védelmet. Plusz ugye tegnap a 4. negyedben elővételezhetőbb, hogy mikor fogunk futni, mint pl. az elsőben, ez is sokat számít.
Am az hogy van nálunk, hogy a futás hatékonysága meccs végére esik vissza, mikor ált az a jellemző, hogy a meccs végére egyre jobban megy a fáradó védelmek ellen...?
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Grat a Whez.köszi azért nem volt olyan rossz meccs 😀 van még hova fejlődni de azért nem annyira vészes a dolog egyik csapatnál sem 😀
iktriad
több mint 10 éve
Grat a Whez.
több mint 10 éve
Folytatva egy gondolatot a követőből sztem is végre ez egy jó meccs volt shannytől, sokszor a büntetések akasztottak meg.Am az hogy van nálunk, hogy a futás hatékonysága meccs végére esik vissza, mikor ált az a jellemző, hogy a meccs végére egyre jobban megy a fáradó védelmek ellen...?
több mint 10 éve
Ha egy LBnk picket szed Ryantől, akkor az max Telvin Smith lesz.A Jags topikban amúgy olvasható mennyire bizakodó vagyok a mai meccsel kapcsolatban.
több mint 10 éve
Olvasom, hogy Worrilow helyett Nate Stupar kezd majd nálatok. Ex-jaguár. Mondjuk mi anno elsősorban csak ST játékosnak használtuk.Paul biztos megoldja, amennyi picket mi szórunk...
Yeldon nem lesz nálunk, viszont Paul Posluszny visszatér MLBben nálunk a törött kezével. Talán ő nem fog picket szedni Ryantől vasárnap így.
iktriad
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan GM csere elé néztek La Canfora szerint.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25419912/kirchner-paton-are-favorites-to-replace-dimitroff-as-falcons-gm
több mint 10 éve
Ha valaki ellen lehet törött kézzel picket szedni idén... azok mi vagyunk...

több mint 10 éve
Olvasom, hogy Worrilow helyett Nate Stupar kezd majd nálatok. Ex-jaguár. Mondjuk mi anno elsősorban csak ST játékosnak használtuk.Yeldon nem lesz nálunk, viszont Paul Posluszny visszatér MLBben nálunk a törött kezével. Talán ő nem fog picket szedni Ryantől vasárnap így.
több mint 10 éve
Pontosítok tovább: 3. éve van a ligában, ezen idő alatt egy olyan másik lb sem volt mellette aki futás és passz ellen is legalább elfogadhatóan teljesített volna...sőt...
több mint 10 éve
Olyan kezd lenni a topik mint egy tudományos bizottság, lassan haladunk egy pontos Worrilow definíció felé 😊

több mint 10 éve
Pontosítsunk akkor: Worrilow kurva jó játékos csak idén ő is szar szezont fut... ( egyedül nehéz is 3 ember melóját hiba nélkül csinálni )Pontosítsunk újra.Worrilow egy jó szituációs player.semmi több.sajnos.
peach
több mint 10 éve
Pontosítás 2.0: Worrilow egy jó játékos, aki nagyon kilóg felfelé ebből a védelemmel évek óta, de a kurva jó szinthez képest vannak még hiányosságai (lásd coverage). 😊Hogy Worrilow nem valami jó játékos? Üss a kezedre! Ilyet Falcons drukkereknek nem írunk! 😀
KenjiPontosítsunk akkor: Worrilow kurva jó játékos csak idén ő is szar szezont fut... ( egyedül nehéz is 3 ember melóját hiba nélkül csinálni )Mea maxima culpa.
peach
iktriad
Egyébként TD munkásságának egyik hatalmas kakukktojása, még mindig nem tudom eldönteni, hogy mákja volt vele vagy mindenki más vak 😊

több mint 10 éve
Hogy Worrilow nem valami jó játékos? Üss a kezedre! Ilyet Falcons drukkereknek nem írunk! 😀
Kenji
Pontosítsunk akkor: Worrilow kurva jó játékos csak idén ő is szar szezont fut... ( egyedül nehéz is 3 ember melóját hiba nélkül csinálni )Mea maxima culpa.
peach
több mint 10 éve
Pontosítsunk akkor: Worrilow kurva jó játékos csak idén ő is szar szezont fut... ( egyedül nehéz is 3 ember melóját hiba nélkül csinálni )
több mint 10 éve
Hogy Worrilow nem valami jó játékos? Üss a kezedre! Ilyet Falcons drukkereknek nem írunk! 😀Worrilow out vasárnapra. Julius Thomas careee day is coming. Banyard meg beteljesíti toca jóslatát -> ap 2.0.Az egyik fő Jagses elemző, Jeff Lageman szerin ő nem valami jó játékos a felvételek alapján, ezért lehet jobban jártok, ha nem játszik.
peach
iktriad
több mint 10 éve
Worrilow out vasárnapra. Julius Thomas careee day is coming. Banyard meg beteljesíti toca jóslatát -> ap 2.0.Az egyik fő Jagses elemző, Jeff Lageman szerin ő nem valami jó játékos a felvételek alapján, ezért lehet jobban jártok, ha nem játszik.
peach
Nem Juliustól kell a legjobban tartani, hanem inkább a Hurns- A-Rob-greene triótól.
És Banyard szerintem sokat nem fog futni. Denard lesz az 1. számú futó (ő kapja a carryk nagy részét). Mindjárt rakok egy pár perces hanganyagot a Jags topikba, azt tudom ajánlani meghallgatni a meccsel kapcsolatba.
Szerintem/sokak szerint nagyon szoros meccs lesz.
több mint 10 éve
Worrilow out vasárnapra. Julius Thomas careee day is coming. Banyard meg beteljesíti toca jóslatát -> ap 2.0.