Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
ez azért nem volt csúnya...dailysnark.com/slo-mo-video-shows-cam-newton-throwing-one-filthiest-passes-youll-ever-see/
több mint 10 éve
Jó lenne nekünk vasárnap is a W, szóval legyen igazad. Julionak 150 yardja lesz, már most megjósolom.Márpedig nem fogja, szarok vagyunk és ezt el is könyvelték a játékosok is. Sztem a stábban sem hisznek, legalábbis shanahanban tuti nem. Szegény jj-t sajnálom, ő még így is 100 yard körül van minden meccsen pedig duplázzák, triplázzák állandóan.Hát mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy 51 pont közeli eredményt csináljunk, maximum defense oldalon...Mi 21 szezon óta először csináltunk ilyet alapszakasz meccsen. Nem hiszem, hogy egyből ismételnénk.. 😊 Szerintem szoros találkozó lesz, és a győztes 1 TDn belül lesz a másik csapathoz képest. Ha ez a 0ázás nem paprikázza fel a kedélyeket a játékosok körében, akkor itt hatalmas bajok vannak.
Kenji
iktriad
peach
több mint 10 éve
Márpedig nem fogja, szarok vagyunk és ezt el is könyvelték a játékosok is. Sztem a stábban sem hisznek, legalábbis shanahanban tuti nem. Szegény jj-t sajnálom, ő még így is 100 yard körül van minden meccsen pedig duplázzák, triplázzák állandóan.Hát mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy 51 pont közeli eredményt csináljunk, maximum defense oldalon...Mi 21 szezon óta először csináltunk ilyet alapszakasz meccsen. Nem hiszem, hogy egyből ismételnénk.. 😊 Szerintem szoros találkozó lesz, és a győztes 1 TDn belül lesz a másik csapathoz képest. Ha ez a 0ázás nem paprikázza fel a kedélyeket a játékosok körében, akkor itt hatalmas bajok vannak.
Kenji
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hát mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy 51 pont közeli eredményt csináljunk, maximum defense oldalon...Mi 21 szezon óta először csináltunk ilyet alapszakasz meccsen. Nem hiszem, hogy egyből ismételnénk.. 😊 Szerintem szoros találkozó lesz, és a győztes 1 TDn belül lesz a másik csapathoz képest. Ha ez a 0ázás nem paprikázza fel a kedélyeket a játékosok körében, akkor itt hatalmas bajok vannak.
Kenji
több mint 10 éve
Hát mondjuk az a veszély nem fenyeget, hogy 51 pont közeli eredményt csináljunk, maximum defense oldalon...
több mint 10 éve
A Bucs meccs után megmondtam, ki se álljunk a hátralévő meccsekre, asszem bejött.Én azért tartok attól, hogy vasárnap megrázzátok magatokat ellenünk.
empty taxi
több mint 10 éve
A Bucs meccs után megmondtam, ki se álljunk a hátralévő meccsekre, asszem bejött.Igen, egyértelmű, hogy a két bucs elleni meccsen ment el a szezon. Mind2 olyan mentális k.o. volt, hogy fal adta a másikat...
empty taxi
több mint 10 éve
A Bucs meccs után megmondtam, ki se álljunk a hátralévő meccsekre, asszem bejött.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Írtam a héten a panthers topicban, hogy kivégzésre számítok, de erre azért talán mégsem gondoltam. 0 pont bazmeg, 0! Mondjuk amint elindítottam a streamet már láttam, hogy kikaptunk annyira kint volt az arcokon, hogy ők sem hiszik el, hogy itt bármi keresni valónk lenne. Meg is lett az eredménye. Nemtudom mikor fordult elő utoljára, hogy kinyomtam a picsába az egészet a félidőben. Most ezt tettem. Borzasztó ez a szezon, csak lenne már vége...jön még 3 zakó, ezeken legalább próbáljunk meg szépen meghalni...
több mint 10 éve
Ha a Saints ellen nem találunk ki valamit..akkor csoporton belül oda-vissza picsáz minket mindenki..nem tudom mikor volt rá példa utóljára...

több mint 10 éve
Kb. 20 misi cap space-szel kezdjük majd offsezlonyt. Fontosabb lejárók: Clayborn, Chester, Biermann, Schofield, Worrilow (RFA), Schraeder (RFA), Ricardo Allen (ERFA).sörösön kivül mindenkit itt tartanék.persze ha nem kell túlfizetni őket.
Hankersont én nem marasztalnám, nem győzött meg.
Egy WR2 még tán bele is férhet a ktgvetésbe, viszont sokkal több nem az FA-piacról.
empty taxi
több mint 10 éve
Szvsz a kezdőbe a fő 3 need wr2, lb, te. Ezt nem lehet csak draftról megoldani, vmeik poziba kellene egy komoly fa-t hozni. Illetve fogunk mi még pénzt felszabadítani szvsz...
több mint 10 éve
Kb. 20 misi cap space-szel kezdjük majd offsezlonyt. Fontosabb lejárók: Clayborn, Chester, Biermann, Schofield, Worrilow (RFA), Schraeder (RFA), Ricardo Allen (ERFA).Hankersont én nem marasztalnám, nem győzött meg.
Egy WR2 még tán bele is férhet a ktgvetésbe, viszont sokkal több nem az FA-piacról.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Néztem a vikings-cards meccset és az járt közben a fejemben, hogy absz nem volna hülye ötlet dimmytől ha körbe udvarolná wallacet. Az elmúlt két szezon alapján nagy lóvét nem kérhet, viszont a vikesnak amúgy sem fog annyit érni mint amennyit keres, amúgy is olvastam már olyat, hogy nem fekszik neki a csapat meg teddy sem. Ideális volna jj mellé, én amúgy is fa-ról oldanám meg a 2nd wr kérdést..
több mint 10 éve
Nagyon fasza álmom volt, shanny közölte, hogy nem tud ryannel együtt dolgozni így eltradeltük mattyt a ramsbe ahol megint nem ment neki így továbbadták a raidersnek. 😀 mi meg rg3al hasítottunk tovább...én nem biztos hogy mattyt tradelném azért mert most van egy szar éve xD főleg nem rg3 nem kell ide xDD
peach
több mint 10 éve
figyelj,ha letolsz egy utcát minden meccs előtt egyből jobban játszunk.Vagy inkább kevés, elég szar trip ez a szezon 😀Nagyon fasza álmom volt, shanny közölte, hogy nem tud ryannel együtt dolgozni így eltradeltük mattyt a ramsbe ahol megint nem ment neki így továbbadták a raidersnek. 😀 mi meg rg3al hasítottunk tovább...sok volt a kábszi barátom.
peach
Kenny
peach
több mint 10 éve
Vagy inkább kevés, elég szar trip ez a szezon 😀Nagyon fasza álmom volt, shanny közölte, hogy nem tud ryannel együtt dolgozni így eltradeltük mattyt a ramsbe ahol megint nem ment neki így továbbadták a raidersnek. 😀 mi meg rg3al hasítottunk tovább...sok volt a kábszi barátom.
peach
Kenny
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
Nagyon fasza álmom volt, shanny közölte, hogy nem tud ryannel együtt dolgozni így eltradeltük mattyt a ramsbe ahol megint nem ment neki így továbbadták a raidersnek. 😀 mi meg rg3al hasítottunk tovább...sok volt a kábszi barátom.
peach
több mint 10 éve
Nagyon fasza álmom volt, shanny közölte, hogy nem tud ryannel együtt dolgozni így eltradeltük mattyt a ramsbe ahol megint nem ment neki így továbbadták a raidersnek. 😀 mi meg rg3al hasítottunk tovább...
több mint 10 éve
Nem, azt hogy nem is nagyon kísérlünk mást bevonni a játékba, elég könnyen olvasható szerintem ezért is sok azt int. ez mellé társul hogy sokszor Ryant nem képesek egyáltalán megvédeni.Összeszedtem miként próbáltunk ténykedni:Pedig láttam a kódjátszmát, de ez mit is bizonyít...? Azt, hogy jj-n és freemanan kívűl mindenki szar? 😀
I. 11.24.24.42.83.84.16.16.24.24.24.11.24.24.24.24.11.11.11.24.84.11.16.24.83.11.24.42.11.11.84.24.24
II.
11.24.24.24.84.24.83.24.26.26.11.11.11.24.24.11.11.11.24.2.24.84.26.83.15.24.24.24.26.15.11
nem nehéz olvasni a játékunkat az biztos!!!
6atos
peach
több mint 10 éve
Összeszedtem miként próbáltunk ténykedni:Pedig láttam a kódjátszmát, de ez mit is bizonyít...? Azt, hogy jj-n és freemanan kívűl mindenki szar? 😀
I. 11.24.24.42.83.84.16.16.24.24.24.11.24.24.24.24.11.11.11.24.84.11.16.24.83.11.24.42.11.11.84.24.24
II.
11.24.24.24.84.24.83.24.26.26.11.11.11.24.24.11.11.11.24.2.24.84.26.83.15.24.24.24.26.15.11
6atos
több mint 10 éve
Összeszedtem miként próbáltunk ténykedni:I. 11.24.24.42.83.84.16.16.24.24.24.11.24.24.24.24.11.11.11.24.84.11.16.24.83.11.24.42.11.11.84.24.24
II.
több mint 10 éve
www.myajc.com/news/sports/football/falcons-starting-worry-about-ryans-psyche/npdpS/

Madden hates me.