Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
szerintem Ryan kalapszar játékában az is közrejátszik, hogy az O fal átjáróház lett!! az első 5 meccsen brillíroztak, Matthews-al az élen, azóta meg rengeteg sack, siettetés, Ryannek egyszerűen semmire nincs ideje.
több mint 10 éve
Őszintén szólva egyébként lehet adnék Shannynek még 1 évet, hogy ki tudja küszöbölni az idei rendszerhibákat. Félek tőle, hogy ha jönne xy OC más rendszerrel az azzal járna, hogy megint szétesik a fal meg a futójáték.Fura lenne, ha nem kapna még egy évet. Itt azért óriási váltás volt az O sémában, ez a WCO, amit KS futtat egyelőre nem ízlik Ryannek, de szerintem érdemesebb bízni abban, hogy beletanul (és miért ne tenné, Shaub szintű irányítóknak is sikerült), plusz a keretet még jobban a rendszerhez igazítani, mint egy újabb OC-val megint sémát váltani. Nyilván ha jövőre se megy a dolog, akkor el kell gondolkozni.
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Freeman játszik a hétvégén!!!
több mint 10 éve
J grahamért meg kell adni a lóvét és lesz elkapás + draftról WR 1-2 körben legalább OT, DE.Egyébként az idény elején a hozzuk le az idényt ez első évben aztán majd a következő év, igaz az idény eleje nagyon elvitte a társaságot.
több mint 10 éve
A bárkiből sztárt csinál dolog nem mítosz szvsz, PM, Rivers vagy McNabb bemutatta h lehetséges, de tény h kevesen képesek rá és aki képes az sem tartósan, csak mikor a legjobb korban vannak (tágan értelmezve ezt vegyük mondjuk 27-32 év közé).Egyébként pl. a GB-nek is offense-ben idén pont a WR-corp gyengesége okozza a legtöbb fejtörést, pedig A-Rodnál jelenleg nem nagyon tudnék 3 jobb irányítót felsorolni jelenleg, de nála a FO pontosan tisztában volt azzal a ténnyel h neki kell a sok minőségi célpont, ha visszanézed sztem mióta kezdő nem volt olyan szezon h a DC első 3-4 helyén ne olyan elkapók sorakozzanak, akiket 1-3. körökben draftoltak.
Bradyt ebből a szemszögből én nem igazán tudom megítélni, mióta elsősorban tőle várják a győzelmet (azaz már nem a védelem/futójáték a legnagyobb erőssége a Patsnek) azóta Randy Moss, Gronkowski meg hasonlók voltak a rosteren. Egyébként Bradyn is megfigyelhető az, ami sok idősődő QB-n (pl. PM, Rivers, Brees) láttam az elmúlt években, hogy pályafutásuk végefelé közeledve egyre nehezebben építik ki az összhangot az új elkapóikkal, a célpontjaiknak csak egy relatíve szűk körében bíznak igazán.
Ez visszaolvasva elég off lett, szal ha folytatni akarjuk ink terelődjünk át az NFL csevegőbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Így leírva jól összefoglaltad, hogy mire gondolok mikor shannyt és a rendszert ekézem. Kavarognak a gondolatok de ez (is) van bennem is. Ill. még az, hogy ezzel a szegényes wr corpsal is az a baj, hogy érzésre a különböző formációk által alkalmazott routok is szarul vannak felrajzolva, rosszkor rossz időben rossz helyen vannak az elkapók, így szabad célpont is alig + ehhez jön a talent level. Jó példa erre roddy is akinél nyílván fogyóban a benya, de konkrétan olyan mintha 60al fékezés nélkül beleállt volna a betonfalba...Azt meg annó kifejtettem asszem vhol, hogy sztem az xy bárkiből elit elkapót csinál egy mítosz, minden sikeres és elit fr. qb-nak mindig is volt legalább egy, de inkább kettő elit közeli, mindenesetre liga meghatározó elkapója. Talán bradynak volt/van egy-két ezt nélkülöző szezonja, de akkor sb papa sem gyütt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mindenki felső potenciálról beszél itt..mi az? Az idei év vagy a korábbiak? Az idei ryannel nem lehet sb-t nyerni, a korábbiakkal lehet. Nem lesz brady v manning ezt évek óta tudjuk de nem is kell szvsz...Az első öt fordulóssal vígan lehet. H azóta enyire legatyásodott az v Shannynek köszönhető v van vmi titkolt sérülése. Btw Mattynek mindig is kellettek a klasszis célpontok (lsd. JJ, White és Gonzo 1xre a pályán), most van 1 szem JJ, ez szintén nem fasza. Bár itt sztem az alapkoncepció az volt, hogy ha van egy jó futójátékod, akkor kevesebb elit célpont is elég Mattynek az eredményességre, erre példa a szezon eleje. Azóta viszont a futásbuzi Shanny kb. nem hajlandó az 1. negyedben futást hívni, aminek az az eredménye, hogy korán hátrányba kerülünk, így a meccs későbbi szakaszában sincs mód arra, hogy fussunk, ezért arra sincs mód, hogy használjuk a szezon elején eléggé látványosan működő play action játékokat.
peach

Madden hates me.
több mint 10 éve
Mindenki felső potenciálról beszél itt..mi az? Az idei év vagy a korábbiak? Az idei ryannel nem lehet sb-t nyerni, a korábbiakkal lehet. Nem lesz brady v manning ezt évek óta tudjuk de nem is kell szvsz...
több mint 10 éve
Azért lássuk be,Ryan soha nem volt elit,de amit leművel az elmúlt 5 meccsen az már-már tényleg szánalmas kategóriába sorolható.Arra azért képesnek tartom,hogy megint PO-ba vezesse a csapatot,de nem látom értelmét egy újabb első körös kiesésnek.Szintén zenész.
Kenny
Ryan esetében én jó pár éve egy Eli Manning-féle karrierívet láttam/látok megvalósíthatónak. Csak a probléma az, hogy eljutottunk arra a pontra, ahol Ryan már talán elérte a potenciálja csúcsát és ugye Elinak eddigre már meglett a gyűrű...
Őszintén szólva egyébként lehet adnék Shannynek még 1 évet, hogy ki tudja küszöbölni az idei rendszerhibákat. Félek tőle, hogy ha jönne xy OC más rendszerrel az azzal járna, hogy megint szétesik a fal meg a futójáték.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Azért lássuk be,Ryan soha nem volt elit,de amit leművel az elmúlt 5 meccsen az már-már tényleg szánalmas kategóriába sorolható.Arra azért képesnek tartom,hogy megint PO-ba vezesse a csapatot,de nem látom értelmét egy újabb első körös kiesésnek.
több mint 10 éve
Mondjuk azt nekem nem magyarázza meg senki, hogy miért kell háromszor olyan rolloutot hívni Ryanre, hogy balra futásból kelljen jobb kézzel passzolnia. Már a szigetfocin is úgy hívjuk a játékot, hogy olyan irányba forogjon ki a QB, hogy normálisan tudjon passzolni a QB....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
nah igen, ez a tyúk vagy a tojás esete... nem mentem fel ryant mert tényleg szar sajnos,de shannahan a játékhívásokkal sem segíti ( és akkor még finom voltam ). sztem ez (is) szüli az erőlködést aminek ez a vége...csak félszemmel néztem a meccseteket (a sajátunk sem kötött le igazán, valahogy 😕 ), de arról a brain fartról, ami egy RZ INT-hez vezet, nem feltételen az OC tehet, és idén nem ez az első Ryannek... bizonyára vannak bizalmi problémák az elkapókkal, most hogy ez kinek a hibája, azt meg innen Magyarisztánból sosem lehet eldönteni
peach

több mint 10 éve
nah igen, ez a tyúk vagy a tojás esete... nem mentem fel ryant mert tényleg szar sajnos,de shannahan a játékhívásokkal sem segíti ( és akkor még finom voltam ). sztem ez (is) szüli az erőlködést aminek ez a vége...ha rajtam múlna 11-5 lenne innét a vége, de nem hiszem azt, hogy ez a jelenlegi keret ezzel a coachinggal vissza tudna pattanni. Ryan faszságairól nem Shanny tehet, bár hozzátenném, hogy sehol nincsen az a kreatív játékhívás, ami jellemezte a csapatot az első 4-5 héten.nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
peach
de mondom, annyira instabil a mögöttünk levő csapatok nagy része, hogy simán elképzelhető egy 9-7, 8-8-as Wild Card hely.
shawnka
több mint 10 éve
Én is azt éreztem, hogy zavartalanul játszhatjuk a saját kis gameplan-ünket, kényelmesen és nyugodtan... Ott mehetett el igazán a meccs, mikor Ryan INT-et dobott red zone-ban Newman-nek. Szerintem onnan már nem volt bennük hit, hogy ezt megtudják fordítani, mi meg totál biztonsági játékra mentünk rá onnan.
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.Azért ha nem lett volna a 3 turnover, akkor a Vikes se csak 4 playt váltogat. Ìgy meg se tudtuk, hogy mit tudnak hátrányban.
Buga
Nyilvàn jobb esélyetek lett volna, de nem automata W.
több mint 10 éve
Meg vágjunk vissza a tampának 😀 na jó bili meg a kéz... 😀
több mint 10 éve
érdekes..mert ha nem 5-0-al kezdünk..ez a 6-5 tényleg elfogadható lenne Quinn első évében..de a játékot látva főleg támadó oldalon az tényleg siralmas...Ryan szerintem is szétesett...de az igazat megvallva nem is igazán van célpontja csak Julio...azért ha lenne 3 megbízható célpontja...akkor más lenne a szitu..én ezt az évet elelengedném...nem hiszem hogy a PO-ban nagy reményeink lehetnének idén..csak egy újabb zakó és lehetne hallgatni a " nem képes Ryan a PO-ban meccset nyerni " dumát....én csak annyit szeretnék ha a Saints meccset és az egyik Panthers meccset hoznánk... 😊
Szerkesztette: Keano

több mint 10 éve
Nézzük kicsit pozitívan, Beasley végre mutatott életjeleket 😀
több mint 10 éve
ha rajtam múlna 11-5 lenne innét a vége, de nem hiszem azt, hogy ez a jelenlegi keret ezzel a coachinggal vissza tudna pattanni. Ryan faszságairól nem Shanny tehet, bár hozzátenném, hogy sehol nincsen az a kreatív játékhívás, ami jellemezte a csapatot az első 4-5 héten.nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
peach
de mondom, annyira instabil a mögöttünk levő csapatok nagy része, hogy simán elképzelhető egy 9-7, 8-8-as Wild Card hely.
több mint 10 éve
nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.Üdv újra itt. Szóval szted po lesz a vége? 😀
shawnka
több mint 10 éve
Szia shawnka nekéd múa véleményed a csapatról jelen állás szerint? Bejutunk a po-ba és hogy egyáltalán ha bejutunk jó lesz az e nekünk?
több mint 10 éve
nembaj, annyira rossz az NFC mögöttünk, hogy beleférnek az ilyen balgaságok. persze nem jó nézni, de ez van.
több mint 10 éve
az a lényeg hogy jövőhéten nyerjünk!!!!
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.ezzel csak az a baj, hogy 1. láthatóan nem megy. 2. összképet kell nézni, ez a rahedli int. nem azért van mert egyszerűen gabbert dobál és ennyit tud, hanem mert nem megy a passzjáték, nem érzi hogy kinek mikor hol kéne lennie, az elkapók sem tudják, így erőlködik, rossz döntéseket hoz. nem a talent levellel van a baj... az elmúlt években mikor julio kiesett és maradt white mint legitim 1. opció meg a többiek akkor is megoldották...most meg...
Buga
több mint 10 éve
Érdekes kérdés ez a javuló tendencia is..ha nem nézzük az első 5 meccset gyak. ugyanazt nyomjuk mint smith uccsó két évében csak fordítva. A defense simán po materia, az offense meg ligaalja úgy h julio meg freeman vezette a meccs előtt a ligát scrimmage yardokban 😀jó igaz de én a védelemre gondoltam xD és amúgy a támadó sor se olyan szar csak nem kéne ennyit baszakodni 😀 aztán minde jó lesz xD bejutunk a po-ba aztán ott mindenkit elpicsázunk xDD
peach