Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
ÜDV!Freemanel mi a helyzet játszik 7végén?
több mint 10 éve
Ryan szerintem ebben a felállásban ahogy írtátok is nem érzi jól magát.A fal egyáltalán nem tudja 2mp-re sem megvédeni ergo a hosszú passz több célpont kinézése kuka.
1 célpontos a csapat JJ.
Viszont ha azt nézzük hogy ezek ellenére lenne egy épkézláb TE játékunk akkor ezekre a nyomásokra lenne egy 5-10 yrd közötti elkapás válasz ként, mindjárt nem az RB futás aztán a JJ le van védekezve 😊 és megoldott a védekezés az Atlanta ellen sémával állnának fel ellenünk.
több mint 10 éve
Az igazat megvallva kicsit " összemostam " a dolgokat, mert a Falcons FB oldalán is olvastam a hozzászólásokat és olyan vad dolgokat irtak nem egy hanem több hozzászólásban is , hogy egy trade Kaepernickért vagy Tebow a megoldás és Ryan személye a probléma...WTF ? Oké hogy amcsik, de ennyire vakok ?
Szerkesztette: Keano

több mint 10 éve
Sztem szó sem volt arról, hogy ryant kukázni kéne. Csak felbasz, hogy ide írt alá az állítólag egyik legnagyobb O fiatal lángelme oc-nak és ezt sikerül hétről hétre kitenni a pályára. Látszik szvsz kristály tisztán h vmi nagyon nem működik, változtatni kell. Nemtudom mit, nem értek hozzá, nem keresek ezért $ milliókat. Mégis hétről hétre ctrl c - ctrl v amit produkálunk. Ha nem "finomhangolásról" van szó hanem elvi problémáról amit alapjaiban nem tudnak végre hajtani akkor ez a szezon már angolosan távozott a hátsó ajtón. Quinn meg asszisztál ehhez. Az első 5 meccs alatt megint jó volt nézni a csapatot, örömet adtak a vasárnap esték. És nem a W-k miatt, az csak a hab volt a tortán. Ez meg azóta ez megint mike smith....Szóval zsoca jól tette, hogy nem tért vissza és közben shawnkat is elvesztettük... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azért az uccsó drive-ban ha Hankerson nem droppolja Ryan labdáját és ha megadják Julio Jones elkapását akkor mindenki " Matty Ice" -ozna... az tény hogy látszik..valahogy eltűnt a magabiztossága ebben a rendszerben...de azért még nem kukáznám ki....az gáz hogy a by week alatt nem sikerült összerakni brigádot újra...ebből így tényleg lehet még 6-10 is..

több mint 10 éve
Két TD előnyről ezt a W-t elengedni nagyon nagy luxus volt.Kétszer lesz még Carolina, és a Saints-Tampa kettős is nagyon veszélyes lesz ránk (bár mostanában ki nem....). Benne volt ebben nyakig mindenki. Bryant, Ryan, Hankerson (megint drop király volt),Coleman, és Shannyt se hagyjuk ki. Az viszont számomra talány, hogy miért van az elkönyvelve, hogy Ryan béna, elérte tudása plafonját, stb. Peach véleményével értek egyet. Nem érzi ő jól magát ebben a rendszerben. Kérdés, hogy így ennek mennyi értelme van, és mi lesz a vége? Egy 100 milliós irányítónak ne kelljen már rendszeridegen környezetben dolgoznia. Nagy pazarlás. Szerintem.
több mint 10 éve
Ez Ryan-en ment el most ki kell mondani... Int a redzone-ban, pick six(az mi volt!?), pontatlan volt, szét volt blitzelve nem tudott vele mit kezdeni.tény, hogy nem játszik jól, de pl a mai két int közül is az egyik nem volt int.. a másik az elég nagy homály volt.. de ha Weems nem idétlenkedik viszahordás címszóval, akkor nem az 1 yardosról kell jönni.. és nincs kényszerpassz úgy, hogy az OL kritikán aluli volt ma is... ettől függetlenül kritikán aluli az O, konzisztens teljesítményre Julion kívül senki nem képes... talán még Shanny, de ennek nem biztos hogy annyira örülök...
Buga
több mint 10 éve
Úgy tűnik Ryan elérte a tudása plafonját. Az elmúlt pár évben volt itt mindenféle offense, de már egyikben sem tudott fejlődni. Nem tudom hogy mi lehetne erre a megoldás.
több mint 10 éve
Ez Ryan-en ment el most ki kell mondani... Int a redzone-ban, pick six(az mi volt!?), pontatlan volt, szét volt blitzelve nem tudott vele mit kezdeni.Ez is egy nézőpont. Az enyém az, hogy ez valaminek az eredménye. Valaminek amit kyle shannahan futtatni próbál. Pontosabban passzoltatni. Egy rendszert ami hiába jó a futóknak, hiába jó jj-nek, a legfontosabbnak, a qb-nak nem az. Ez egy szar így. Látszik ryanen h totál meg van zavarodva, fingja nincsen mit és hogy kéne. Konstans ilyen szarul játszani mint az elmúlt meccseken még sosem láttam. Nyílván azért mert nem volt még ilyen. Mint mondtam, szar minden...
Buga
több mint 10 éve
Ez Ryan-en ment el most ki kell mondani... Int a redzone-ban, pick six(az mi volt!?), pontatlan volt, szét volt blitzelve nem tudott vele mit kezdeni.Ryan hetek óta elég homály...
Buga
több mint 10 éve
Ez Ryan-en ment el most ki kell mondani... Int a redzone-ban, pick six(az mi volt!?), pontatlan volt, szét volt blitzelve nem tudott vele mit kezdeni.
több mint 10 éve
Hester nagyon hiányzik... Weemst nézni fájdalmasabb, mint gondoltam.. de az egész spec team is leülhet egy sötét szobába gondolkodni a mai teljesítményén.. amit nem értek, hogy Shanny mégis milyen elvet követ, amikor a playeket hívja??? mert rossz volt nézni némelyik "sikeres" drive-ot... pedig több lenne ebben a csapatban már most is, de sorozatosan szivatjuk meg magunkat és veszítjük el a meccseket... ami okés, ha jó helyen akarunk draftolni, de azt meg nem 5-0 után kéne elkezdeni összehozni..
több mint 10 éve
Nem gondoltam volna, hogy idén ezt mondom, de a védelmünk sokkal jobb,mint az offense. Ryan pocsék. A wr-ek elejtik a könnyű labdákat is. Coleman nem olvassa jól a játékot. Csak Freeman tud megmenteni minket.
több mint 10 éve
(nektek szurkoltam, mert akkor végre eldobhatnánk a szezont, igen elég skizofrén)azért a skinsnél, majd a brownsnál végzett melója után, amit itt produkál ryannel pláne az első négy meccs lelkesítő produktuma után az kurva nagy arcul csapás és csalódás...
Most már értem mi a bajotok Kyle-lal, visszaszívom hogy annyira nem szar.
Gyurma Pappa
több mint 10 éve
(nektek szurkoltam, mert akkor végre eldobhatnánk a szezont, igen elég skizofrén)Most már értem mi a bajotok Kyle-lal, visszaszívom hogy annyira nem szar.

több mint 10 éve
szar minden
több mint 10 éve
én 50-50-re adom.. attól függ mennyire szórjuk el a labdákat. 😊talán ötvenet nem kapunk azért 😊 de az X benne van
Keano
több mint 10 éve
Őszintén...bye weekről jövünk vissza...hazai pálya..elvileg a fejekben minden rendben ...nálatok nincs Luck.... sima hazai lenne.. de mi ezeken a meccseken szoktunk vért izzadni..simán benne van a Colts W.. én 50-50-re adom.. attól függ mennyire szórjuk el a labdákat. 😊

több mint 10 éve
A tervek szerint a Colts és a Vikings meccsünkent is adja a sport tv 😊

több mint 10 éve
Sound FX: Dan Quinn (vs Tampa Bay)www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000573383/Sound-FX-Dan-Quinn
több mint 10 éve
Meglepően jól, csak gabberttől kaptunk ki 😀