Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
a Saints meccs után úgy gondoltam, hogy Titans, Bucs, 49ers, meccsekből ha 2-1-el jövünk ki az jó...így 7-2-el mehetnénk a bye weekre...előzetesen - valahogy a rosszemlékű NFC döntő miatt is - a 49ers ellen zakót vártam,mert szenvedhetnek akárhogyan is valahogy ellenünk majd elő veszik a jobbik formájukat...remélem sikerül rendet tenni a fejekben és valahogyan visszatalálunk az idény eleji formára és ahogy peach irta most a 49ers még ideálisnak is tűnhet...meglátjuk..RISE UP
Szerkesztette: Keano

több mint 10 éve
Régen volt ilyen utoljára, hogy még hétfő reggel is ha belegondolok az esti meccsbe felbaszom magam. Ez egyrészről jó, mert van miért idegeskedni, másrészről rossz mert smith magasságú balfaszkodásokat nyomunk hétről-hétre. Quinn egyik fő erénye a mentalitása - legalábbis ezt mondták róla - mégis megint fejbeli dekoncentráltság miatt kaptunk ki. Zsinórban 4. hete nem talál rá megoldást. Mert oké h k.sok a 4 turnover, de mellette volt még egy int amit visszafújtak meg egy fumbli ami csodák csodájára hozzánk került vissza. Az tuti koncentráció beli hiba, hogy a 4. ryan-freeman fumblinál olyan pánik van, hogy egymásra vár a qb meg az rb melyikük vetődjön rá a labdára aminek az a vége, hogy freeman odaüti ryan elől a bogyót a tampa játékosának. Nemtom mi volt a félidőben az öltözőben de a 2. játékrész nekem tetszett, ebből erőt KELL, hogy merítsenek és visszataláljunk a helyes útra. Nem létezik, hogy ezt a szart végigtoljuk a szezonban. Olyan feelingem van, hogy vki nagyon bele fog szaladni a késbe, a 49ers ideálisnak tűnik ehhez. Unalmas már hétről-hétre ugyanazt várni, de tartom továbbra is az optimista álláspontom, mentális gödör van amiből ki lehet és ki is kell mászni....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Én azt nem látom, hogy Ryan mitől nyeri majd vissza az önbizalmát. Shanny úgy kezeli,mint bármelyik fakezű irányítóját. 10 yardnal hosszabb játékot meg sem próbál. Így nagyon szenvedős éve lesz.
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a félidei feltámadás hosszú távon változást eredményez a gondjaikban vagy csak erre a félidőre szólt...reméjük előbbi, sztem most ez a fontos, az eredmény másodlagos.Én amondó vagyok, hogy hosszútávú javulást ettől ne várjunk. Idén eddig kb minden meccsen egy félidős játékot produkáltunk.
peach
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a félidei feltámadás hosszú távon változást eredményez a gondjaikban vagy csak erre a félidőre szólt...reméjük előbbi, sztem most ez a fontos, az eredmény másodlagos.
több mint 10 éve
124 yard bünti 😀 az szép, a 4 to sok de hogy még így is sikerült meccsben maradni az a D#-t dicséri szerintem
több mint 10 éve
Azért van valami vicces abban, hogy 4 turnoverből, -17ről visszajövünk, és a végén a zebrák lövik le a bulit.....
több mint 10 éve
twitter.com/DOrlandoAJC/status/660856763953102848Kíváncsi vagyok, hogy Hardy-nak lesz-e elkapása
empty taxi
több mint 10 éve
twitter.com/DOrlandoAJC/status/660856763953102848

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mivel maradt össz 4 egészséges wr-ünk akikből az egyik weems nagyon több lovunk nem is indul, mint hardy bevetése 😊
több mint 10 éve
Shanahan szerint Justin Hardy kész az NFL-re..már a hétvégén bizonyíthat 😊

több mint 10 éve
Ettől nem kell tartani (nagyon drága lenne, és cap space sincs arra, hogy megtartsuk hosszú távon).érdekes elmélkedés, hogy egy esetleges trade esetén melyik csapaton ki segítene.. Falcons - Tamba Hali...hmmmjöhet!! 😊 viszont ha Megatron menne a Panthersbe, nagyon megszopnánk!!
www.nfl.com/news/story/0ap3000000567542/article/matt-forte-to-broncos-among-trades-that-would-make-sense?campaign=fb-nf-sf14659192-sf14659192
Keano
Sugar611
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
érdekes elmélkedés, hogy egy esetleges trade esetén melyik csapaton ki segítene.. Falcons - Tamba Hali...hmmmjöhet!! 😊 viszont ha Megatron menne a Panthersbe, nagyon megszopnánk!!
www.nfl.com/news/story/0ap3000000567542/article/matt-forte-to-broncos-among-trades-that-would-make-sense?campaign=fb-nf-sf14659192-sf14659192
Keano
több mint 10 éve
Freeman a hónap támadó játékosa az NFC-ben! Julio szeptemberben most meg Free 😀Carolinával visszük az össze eddigi ilyen díjat idén 😀
több mint 10 éve
Hali szvsz már leszálló ágban van nem hiszem, hogy ő olyan hatalmas upgrade lenne már.
több mint 10 éve
érdekes elmélkedés, hogy egy esetleges trade esetén melyik csapaton ki segítene.. Falcons - Tamba Hali...hmmmHalit mondjuk adnám.Bár eddig nagyon jól teljesít az összekukázott LB sorunk.
Keano
több mint 10 éve
Godfreyt visszaigazoltuk (gyanítom WillyMo sérülése miatt), Bradfordot raktuk ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Az a baj hogy mindent Julio-val akarunk megoldani..ami vagy sikerül vagy nem..többet kellene használni Roddy-t és Tamme se egy fakezű TE...Ryan passzjátéka is akkor megy igazán ha több célpontja van...most meg nagyon elmentünk a Julio vagy senki irányba...Én is hasonló véleményen vagyok. A nem 100%os Julio-t próbáljuk tömni labdával, mikor ott van még Roddy, Tamme, és Nick Williams. Hankersont inkább nem mondom. Nem egy 2. számú wr képességű játékos. Williams viszont megbízhatónak tűnik, én többet foglalkoztatnám.
Keano
több mint 10 éve
Az a baj hogy mindent Julio-val akarunk megoldani..ami vagy sikerül vagy nem..többet kellene használni Roddy-t és Tamme se egy fakezű TE...Ryan passzjátéka is akkor megy igazán ha több célpontja van...most meg nagyon elmentünk a Julio vagy senki irányba...

több mint 10 éve
Most olvastam, hogy liga másodikak vagyunk droppokban, szám szerint 21el. Ez nemhogy nem kevés hanem egyenesen k.va sok. Ebből julio 6ot, hankerson 7et! (legtöbb a ligában) vállalt. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy sokszor jöttünk 1&20al ( erre quinn is kitért ) és ryan is messze volt a titans és a saints ellen a legjobbjától ( + a gyengébb pass prot ) meg is van h az első 4 meccsen elit passzjáték miért is döglődik. Aztán ha el is jutunk a red zoneba ott eladjuk a labdát. Ejj de jó volna tampa nem túl veretes pass Dje ellen megint egy domináns o-t, egy hibátlan közeli ryannel az élükön megcsodálni. Jót tenne a srácoknak meg az én lelki világomnak is 😊Az elsők mi vagyunk? 😊 LaFell 1 meccsen droppolt 6-t, hozzá képest Hankerson semmi 😊
peach
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Most olvastam, hogy liga másodikak vagyunk droppokban, szám szerint 21el. Ez nemhogy nem kevés hanem egyenesen k.va sok. Ebből julio 6ot, hankerson 7et! (legtöbb a ligában) vállalt. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy sokszor jöttünk 1&20al ( erre quinn is kitért ) és ryan is messze volt a titans és a saints ellen a legjobbjától ( + a gyengébb pass prot ) meg is van h az első 4 meccsen elit passzjáték miért is döglődik. Aztán ha el is jutunk a red zoneba ott eladjuk a labdát. Ejj de jó volna tampa nem túl veretes pass Dje ellen megint egy domináns o-t, egy hibátlan közeli ryannel az élükön megcsodálni. Jót tenne a srácoknak meg az én lelki világomnak is 😊
több mint 10 éve
Tegnap visszanéztem a carolina meccset, hát egyáltalán nem vagyok szomorú, hogy csak decemberben találkozunk velük...úgy tűnik a kezdeti antifoci után nagyon összeálltak.