Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Érdekes kérdés ez a javuló tendencia is..ha nem nézzük az első 5 meccset gyak. ugyanazt nyomjuk mint smith uccsó két évében csak fordítva. A defense simán po materia, az offense meg ligaalja úgy h julio meg freeman vezette a meccs előtt a ligát scrimmage yardokban 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.

több mint 10 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...
peach
Hát remélem lecseréljük nagyon gyorsan Shanny-t mert ez így nem igazán működik. Csak azt nem tudom kire tudnánk lecserélni ?? :/ persze messze van még a black monday hogy edzőket rugdosanak ki, de akkor is kiváncsi vagyok kit lehetne ide hozni a helyére? és attól függetlenül hogy most ilyen a szezonunk én akkor is örülök mert az eddig szar védelmünk fel lendült és ha már nem jutunk be a po ba az se baj a lényeg hogy már javuló tendenciát mutat a csapat. Matty ben van még pár év ha össze raknak egy rendes támadó egységet egy normális kordinátorral akkor esélyes lehet a SB win is szerintem
több mint 10 éve
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
az idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...
Sugar611
első hét?
mustaine
jogos a Philly W-t elfelejtettem, csak a Saints és a Colts meccsre emlékeztem
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Sugar611
első hét?

több mint 10 éve
több mint 10 éve
falconskutya Atlanta Falcons Georgia Tech Yellow Jackets 49
Hát, nem is tudom már... Nyilván, egy jó kis hazai győzelmet várok, nagyon kéne már, de ez az 5-ik hét óta tartó rémálom eléggé sötéten telepszik már a derűlátásomra, na. Nem vagyok egy nagy hozzászóló, úgyhogy nem is megyek bele itt nagyon a dolgokba, csak mindenki mást ismételgetnék, tudjuk-látjuk mi a helyzet, mivel állunk ma szemben, és mi lesz még hátra ezután.
Mindig várom nagyon a vasárnapokat, örülök, hogy láthatom játszani a kedvenceimet, ha jól-ha rosszul, ha W-ha L, de nyilván élvezetesebb lenne, és boldogabb is lennék, ha kicsit simábban mennének a dolgok. A hiányzók, és az offense töketlenkedés ellenére bízom abban, hogy visszakattan pár dolog a helyére, és rendben leszünk megint.
(Hja, hány hete is mondogatom már ezt magamnak...?? 😀 )

CSAKAFALCONS!!

RiseUp!!
több mint 10 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Én a saját magam megnyugtatása érdekében tippelek egy vereséget 3 ponttal, de reménykedem a pozitív csalódásban... 😀
több mint 10 éve
baromira kéne a W, ráadásul a Vikings közvetlen rivális a wild card-ért, szóval ez egy előrehozott PO meccs mind2 csapatnak!
több mint 10 éve
Szerintem is nyerünk xDD
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Hetek óta mi adjuk a forduló meglepetését hogy zakózunk...most fordítva jobb lenne 😊

több mint 10 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
6:5
több mint 10 éve
Ki mire számít holnap?
Midnight
Gondold át mit művelt az O hankerson nélkül, aztán vond ki belőle freemant meg a kickert, majd add hozzá a lentebb írt soraimat... szóval meglepetés győzelemre 😀

több mint 10 éve
Ki mire számít holnap?
több mint 10 éve
freeman, bryant és hankerson is out. odát meg a liga egyik legjobb védelme szaladgál. szóval abszolút nem nekünk áll a zászló... -> talán majd most...? 😊

több mint 10 éve
szegény bartu is jobban indult mint ami lett belőle...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Bryant quadsérülése miatt leigazoltuk Shayne Grahamet, Bartut b@sztuk ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Warrick Dunnt nem akarjátok reaktiválni?

több mint 10 éve
azért én rácsörögnék Turner-re mit csinál vasárnap ? 😀

több mint 10 éve
Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...
Keano
akkor gondlom a Coleman lesz a kezdö?!
csupi4
Nem, coleman annyira rosszul játszott az indi ellen, hogy elvesztette quinn bizalmát, így vissza igazoltuk stephen jacksont...
peach
akkor melyik RB lesz elöreláthatoan a legtöbbet a pályán?
csupi4
Sjax ha free out 😀

Szerkesztette: peach

több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...
Keano
csupi4
Nem, coleman annyira rosszul játszott az indi ellen, hogy elvesztette quinn bizalmát, így vissza igazoltuk stephen jacksont...
peach
akkor melyik RB lesz elöreláthatoan a legtöbbet a pályán?
több mint 10 éve
Keano
csupi4

Szerkesztette: peach

több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Keano
több mint 10 éve