Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Érdekes kérdés ez a javuló tendencia is..ha nem nézzük az első 5 meccset gyak. ugyanazt nyomjuk mint smith uccsó két évében csak fordítva. A defense simán po materia, az offense meg ligaalja úgy h julio meg freeman vezette a meccs előtt a ligát scrimmage yardokban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy év után nem fogják elküldeni. Úgy gondolom egész egyszerű lehet a képlet, a labdaeladásokat kell megszűntetni. Ha nem lett volna ma is a sok ótvar labdavesztés ez a meccs W, mint ahogy egy pár még idén.
több mint 10 éve
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...Hát remélem lecseréljük nagyon gyorsan Shanny-t mert ez így nem igazán működik. Csak azt nem tudom kire tudnánk lecserélni ?? :/ persze messze van még a black monday hogy edzőket rugdosanak ki, de akkor is kiváncsi vagyok kit lehetne ide hozni a helyére? és attól függetlenül hogy most ilyen a szezonunk én akkor is örülök mert az eddig szar védelmünk fel lendült és ha már nem jutunk be a po ba az se baj a lényeg hogy már javuló tendenciát mutat a csapat. Matty ben van még pár év ha össze raknak egy rendes támadó egységet egy normális kordinátorral akkor esélyes lehet a SB win is szerintem
peach
több mint 10 éve
szvsz hivatalos, ennél nincs lejjebb. remélem quinn nem faszkodja el és év végén leírja a veszteséget amit le kell. shanny szvsz elszállt, a futójátékot ugyan beindította, de cserébe a totális nihilbe baszta az offenset. ryan karrier mélyponton, idegbeteg mindenki, totál szétestek. ezt sztem még egy w sem tudja összerakni. mindent elmondott ahogy matty shannyvel ordított, julio meg hesternek magyarázta azt amit és ahogy. ha egy nem működő oc és a fr. qb között kell választani sztem nem kérdés kit kell likvidálni...
több mint 10 éve
jogos a Philly W-t elfelejtettem, csak a Saints és a Colts meccsre emlékeztemaz idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...első hét?
Sugar611
mustaine
több mint 10 éve
az idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...első hét?
Sugar611
több mint 10 éve
az idei sport tv-s közvetítések eddig nem nagyon jöttek be...
több mint 10 éve
Hát, nem is tudom már... Nyilván, egy jó kis hazai győzelmet várok, nagyon kéne már, de ez az 5-ik hét óta tartó rémálom eléggé sötéten telepszik már a derűlátásomra, na. Nem vagyok egy nagy hozzászóló, úgyhogy nem is megyek bele itt nagyon a dolgokba, csak mindenki mást ismételgetnék, tudjuk-látjuk mi a helyzet, mivel állunk ma szemben, és mi lesz még hátra ezután.Mindig várom nagyon a vasárnapokat, örülök, hogy láthatom játszani a kedvenceimet, ha jól-ha rosszul, ha W-ha L, de nyilván élvezetesebb lenne, és boldogabb is lennék, ha kicsit simábban mennének a dolgok. A hiányzók, és az offense töketlenkedés ellenére bízom abban, hogy visszakattan pár dolog a helyére, és rendben leszünk megint.
(Hja, hány hete is mondogatom már ezt magamnak...?? 😀 )
CSAKAFALCONS!!
RiseUp!!
több mint 10 éve
Én a saját magam megnyugtatása érdekében tippelek egy vereséget 3 ponttal, de reménykedem a pozitív csalódásban... 😀
több mint 10 éve
baromira kéne a W, ráadásul a Vikings közvetlen rivális a wild card-ért, szóval ez egy előrehozott PO meccs mind2 csapatnak!
több mint 10 éve
Szerintem is nyerünk xDD
több mint 10 éve
Hetek óta mi adjuk a forduló meglepetését hogy zakózunk...most fordítva jobb lenne 😊

több mint 10 éve
6:5
több mint 10 éve
Ki mire számít holnap?Gondold át mit művelt az O hankerson nélkül, aztán vond ki belőle freemant meg a kickert, majd add hozzá a lentebb írt soraimat... szóval meglepetés győzelemre 😀
Midnight
több mint 10 éve
Ki mire számít holnap?
több mint 10 éve
freeman, bryant és hankerson is out. odát meg a liga egyik legjobb védelme szaladgál. szóval abszolút nem nekünk áll a zászló... -> talán majd most...? 😊
több mint 10 éve
szegény bartu is jobban indult mint ami lett belőle...
több mint 10 éve
Bryant quadsérülése miatt leigazoltuk Shayne Grahamet, Bartut b@sztuk ki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sjax ha free out 😀akkor melyik RB lesz elöreláthatoan a legtöbbet a pályán?Nem, coleman annyira rosszul játszott az indi ellen, hogy elvesztette quinn bizalmát, így vissza igazoltuk stephen jacksont...Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...akkor gondlom a Coleman lesz a kezdö?!
Keano
csupi4
peach
csupi4
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
akkor melyik RB lesz elöreláthatoan a legtöbbet a pályán?Nem, coleman annyira rosszul játszott az indi ellen, hogy elvesztette quinn bizalmát, így vissza igazoltuk stephen jacksont...Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...akkor gondlom a Coleman lesz a kezdö?!
Keano
csupi4
peach
több mint 10 éve
Nem, coleman annyira rosszul játszott az indi ellen, hogy elvesztette quinn bizalmát, így vissza igazoltuk stephen jacksont...Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...akkor gondlom a Coleman lesz a kezdö?!
Keano
csupi4
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...akkor gondlom a Coleman lesz a kezdö?!
Keano
több mint 10 éve
Tegnap sem edzett...hátra van még a szokásos három lépcsős vizsgálat amit agyrázkodás esetén kötelező...szerintem sanszos hogy kihagyja a Vikings meccset...