Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Julionak most lett tele a töke a RZ playcalinggal. Szerintem egész sokáig bírta...www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25404507/julio-jones-is-not-thrilled-with-the-falcons-red-zone-play-calling
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az gáz hogy nekünk kell elvenni a Panthers veretlenségét ? 😀 😀Baszok én rá csak a saintset
Keano
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Az gáz hogy nekünk kell elvenni a Panthers veretlenségét ? 😀 😀

több mint 10 éve
közben beugrott, hogy tavaly is 6-10 volt a vége és 8. draft cetli.. 😊6-10-el kb. hol tudunk draftolni ?Kb 6-10. hely között attól függ, hogy hány csapat végez ugyanolyan mérleggel, illetve ezek a csapatok közül kinek gyengébb a sorsolása, az választhat előrébb.
Keano
kapitnono

több mint 10 éve
6-10-el kb. hol tudunk draftolni ?Kb 6-10. hely között attól függ, hogy hány csapat végez ugyanolyan mérleggel, illetve ezek a csapatok közül kinek gyengébb a sorsolása, az választhat előrébb.
Keano

több mint 10 éve
Itt kérem szépen fejben is szétesett mindenki... Julio kb egész eddigi karrierjében nem ejtett el ennyi labdát mint a szezon második felében. Csak az a kérdés, hogy az edzők miért nem tudnak ezzel mit kezdeni? Még nincs tapasztataluk ebben vagy nem is alkalmasak rá? fene tudja...
több mint 10 éve
Mivel nem baszták ki smithel együtt gondolom még két évig biztos a helye pláne h quinn tud mit kezdeni az fa igazolásokkal amik tavaly szarnak tűntek, soliai és tyjax is rendben van idén + claiborn és durant is okés. Adams meg reed melléfogás volt de evvan ez benne van. Viszont idén is sikerült egy posztot elmanagelnie a wr corpsot. Most roddyn már látták, hogy gáz lesz de bíztak a csodában vagy semmi jelét nem mutatta a visszaesésnek sose tudjuk meg. A draft meg egy ilyen bicikli egy-két szar év mindig benne van, viszont az első öt évvel ellentétben sikerül már a hátsó körökben és udfa piacon is használható embereket pecázni...
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor fogy el a türelem TD-vel szemben, de nem sok időt adok neki már.Még 2-3 évig simán el lehet a Julio deal miatt. Ha meg nem elég, előveszi a két első körös CB picket, és máris ő a legjobb GM a ligában.
deadmike

több mint 10 éve
Nem tudom, hogy mindenkinek megvolt/megvan-e az info, de Lamar Holmes is kikerült a csapatból. Ez azért érdekes, mert ezzel gyakorlatilag a komplett 2012-es draft classt lehúztuk a retyón. Sőt, a 2011 és 2012-es draftról mindössze két ember van a csapatnál: Jones és Bosher. Azt hiszem a mélyrepülésünket ez is kiválóan magyarázza, nem csak az edzői bénázások. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor fogy el a türelem TD-vel szemben, de nem sok időt adok neki már.
több mint 10 éve
Lehet kicsit pesszimistán állok hozzá a dolgokhoz. 😊
több mint 10 éve
KenjiSzvsz ez nem így volt, szarabbul nézett ki a redzone játék mint amilyen volt. Ha ryan el tudja találni a tök üres whiteot vagy julio megint olyan napot fog ki h minden mindegy neki mindent elkap akkor hiába a jó védekezés mooretól rajta az is td. És ha ezek közül csak az egyik van meg nincs miről beszélni. Hosszú idő után most néztünk ki messze a legjobban, ez a meccs azon az egy darab undorító 3&19en ment el. Ezért kurva idegesítő, megint magunkat végeztük ki...
több mint 10 éve
ez amúgy sokkal jobban nézett már ki, a Tampának ugyanott van a plafonja idén, ahol nekünk, ennyit tudok elmondani a meccsről.
több mint 10 éve
A turnover problémát leszámítva semmi sem oldódott meg. A meccs végi interception előfordul, és szerintem akkoris Julio felé ment volna a labda, ha mind a 11 ember a nyakán lóg. Freemannel jobban festett a dolog, de ő is csak kozmetikázni tud. A red zoneben semmit sem tudunk kezdeni a labdával. Erre ment rá ez a meccs is. Na meg persze arra, hogy csak mi nem tudunk 3&19nél levédekezni egy meglóduló irányítót...
több mint 10 éve
legalább újabb változatát fejlesztettük ki a hogyan veressük meg magunkat játéknak, ezúttal a defensenek sikerült egy redzone pick six kaliberű játékot engedni ami elhozta a vereség édes ízét. mike smith te vagy az?
am. már csak annyi, hogy a saintset verjük meg a többit leszarom, de ez megint akkor mentális k.o, hogy azon sem lepődnék meg ha 6-10 lenne a vége.
több mint 10 éve
akkor javaslom h ki se álljunk a hátralévő 4 meccsen.Ezt ne!!!! A Derbi kell!! Nekünk célnak már csak ez maradt!! 😀 😛
empty taxi
több mint 10 éve
A Tampa ha minden igaz 2 legjobb pass rushere nélkül lesz kénytelen kiállni, ha így is sikerül impotens passzjátékot kreálni, akkor javaslom h ki se álljunk a hátralévő 4 meccsen.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Sztem tosz m1, hester az uccsó lehetőség h vertikálusan nyújtsa a pályát ( hankerson mióra kinlódik nem tudta hiába játszott ) ha így is szarok leszünk az utolsó kapaszkodó is elveszett és készülhetünk a draftra...
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2015/12/4/9848666/espns-vaughn-mcclure-qb-matt-ryan-concerned-overwhelmed-by-shanahanmocsokjó kapcsolatai lehetnek kis Shanny-nek, hogy még az esetleges HC-k jelöltek között is emlegetik a nevét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Cox 2:31-től PARÁDÉ! 😀www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap3000000593228/Sound-FX-On-the-field
több mint 10 éve
az sem értem amúgy, hogy miért nem játszunk többet no-huddleben, az világéletében ment Ryannek. meg hamár van egy Julionk, aki 4.39et tud 40 yardon, miért nem próbálunk hosszú passzokat?? nem is emlékszem idén mennyit próbáltunk ebből! valaki??Juliora mindig rá van hívva a nagy játék, látszik is, hogy Ryan álltalában fel is néz az irányába, de meg van kettőzve, hosszú játékoknál megy vele a safety is. Ezért kár, hogy nincs olyan WR akivel ezt kitudnánk használni, hogy ő elvisz 2 embert és maradjon üresen valaki..
Sugar611
több mint 10 éve
az sem értem amúgy, hogy miért nem játszunk többet no-huddleben, az világéletében ment Ryannek. meg hamár van egy Julionk, aki 4.39et tud 40 yardon, miért nem próbálunk hosszú passzokat?? nem is emlékszem idén mennyit próbáltunk ebből! valaki??
több mint 10 éve
Shannyvel kapcs valszeg igazatok van, meccs közben még azon gondolkoztam mikor tegyem fel a költőit, higy sztetek jövőre vele vagy nélküle? Csak a meccs végére annyira elvitt a hév, higy írtam amit. De lehiggadva valóban az az ésszerű és reális, hogy a jövő év is az övé. Meg hajlamos vagyok elfeledkezni róla, hogy ez az első éve az új rezsimnek csak az első 5 meccs elvitt a totál belelkesülésbe, remélem nem vok vele egyedül 😊😊
Sugar: ez nyílván így van, valóban zongorázni lehet a különbséget pass protban az 5-0 óta, de az elmúlt 2 évben ryan jóval ótvarabb fal mögött is klasszisokkal jobb volt
empty: ha lesz időm hnap kifejtem amodaát
6os: akármekkora játékos is akkor sem kell ide a szentek kivert kutyája 😀
peach
több mint 10 éve
Shannyvel kapcs valszeg igazatok van, meccs közben még azon gondolkoztam mikor tegyem fel a költőit, higy sztetek jövőre vele vagy nélküle? Csak a meccs végére annyira elvitt a hév, higy írtam amit. De lehiggadva valóban az az ésszerű és reális, hogy a jövő év is az övé. Meg hajlamos vagyok elfeledkezni róla, hogy ez az első éve az új rezsimnek csak az első 5 meccs elvitt a totál belelkesülésbe, remélem nem vok vele egyedül 😊Sugar: ez nyílván így van, valóban zongorázni lehet a különbséget pass protban az 5-0 óta, de az elmúlt 2 évben ryan jóval ótvarabb fal mögött is klasszisokkal jobb volt
empty: ha lesz időm hnap kifejtem amodaát
6os: akármekkora játékos is akkor sem kell ide a szentek kivert kutyája 😀