Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
éreztem én hogy nem lesz sima...de a W a lényeg 😊

több mint 10 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Ami ezen a meccsen nincs, az nem létezik...
több mint 10 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
#4thquartercomeback #statpadding
több mint 10 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
White ahogy látom valószínűleg játszani fog. Valaki tud ötletet adni, mire lehet tőle számítani? Az első hét óta 8 elkapott yardja van
alatriste (ex-balazs799)
Hankerson és Julio is kisebb sérüléssel bajlódik, úgyhogy lehet ezen a héten nagyobb lesz a produkciója Whitenak.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 835 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
White ahogy látom valószínűleg játszani fog. Valaki tud ötletet adni, mire lehet tőle számítani? Az első hét óta 8 elkapott yardja van

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000553709/article/three-teams-interested-in-trading-for-roddy-white

remélem nem komoly az ügy.
Kenny
Remélem nem igaz vagy ha még is akkor se sikerül, jó helyen van ő itt 😀
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/aavuyyiyuydkjoqtuvjc
Three teams interested in trading for Roddy White
Roddy White has had a limited impact on the Atlanta Falcons' offense this season. It appears at least three teams are interested in trading for the veteran wide receiver, Ian Rapoport reports.

remélem nem komoly az ügy.

több mint 10 éve
remélem holnap is elbírjuk az esélyesség terhét 😊
Keano
múlt héten egész jól kezeltük.

több mint 10 éve
remélem holnap is elbírjuk az esélyesség terhét 😊

több mint 10 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Shany offense összegzés:

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Adj halat a joistennek, hogy jo csapatnak szurkolsz a csapatnal is jobb topiclakokkal.!
diverdoc
Az utolsó félmondat biztos nem igaz 😁
empty taxi
én sem örülök a teljes nihilnek ami idén jellemzi a bandát, de ezt nem igazán értettem...
peach
Mivel a csapat a legjobb és a legjobbnál nincs jobb így a topiklakók sem lehetnek nála jobbak. Simple.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Adj halat a joistennek, hogy jo csapatnak szurkolsz a csapatnal is jobb topiclakokkal.!
diverdoc
Az utolsó félmondat biztos nem igaz 😁
empty taxi
én sem örülök a teljes nihilnek ami idén jellemzi a bandát, de ezt nem igazán értettem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Sehol máshol nem nézegetném szívesen. Tavaly is egész szezonban félig sérülten csak elkapott 800 yardot. Nem hiszem h ennyire kifogyott volna a tank. Egyszerűen nem használjuk, bár elég fontos kulcs blokkokat oszt ki. Viszont az is igaz, hogy így is megy a szekér elég jól... hátha csak a po-ra tartogatjuk ahol mindenkit leszopat mert már nem készülbek rá 😀

több mint 10 éve
A kicsit csalódott ferdítés, én a " nem egy kibaszott blokkoló vagyok és a kibaszottul nem ezt akarom csinálni, labdákat akarok elkapni" eszmefuttatást olvastam tőle pár napja 😊 ( igaza van! )
peach
Igaza van szerintem is. Kibaszottul labdákat akar, de megérti a helyzetet, teszi a dolgát. A Texans ellen is lett volna több elkapása de az egyik OPI lett a másikat pedig holding miatt fújták vissza. Remélem a Skins ellen megtömik passzokkal és mindenki boldogan élhet tovább. Szar lenne ha addig fajulna, hogy trade után sírjon, nem szívesen nézegetném a szezon további részében mondjuk Dallasban.. (nyilván ez erős véglet)

több mint 10 éve
A kicsit csalódott ferdítés, én a " nem egy kibaszott blokkoló vagyok és a kibaszottul nem ezt akarom csinálni, labdákat akarok elkapni" eszmefuttatást olvastam tőle pár napja 😊 ( igaza van! )

több mint 10 éve
Roddy kicsit csalódott, mert kevés labdát kap. Azt mondja ő teszi a dolgát, hogy, a csapat jobb legyen, blokkol a futóknak, de nem azért van a csapatban, hogy csak blokkoljon meg padozzon. Labdákat akar. Tudja, hogy Ryan minden célpontot figyelembe vesz, nem varrja az ő nyakába.
Julio már sokkal jobb nála, Hankerson meg Shanny embere, szóval lehet Kyle szemében ő van előrébb. Roddy meg sajnos nem lesz már fiatalabb 😕

több mint 10 éve
Moeaki is bírni fogja vagy 3 meccsig aztán megint itt leszünk Toiloloval.Godfrey cutolását nem értettem én örülök hogy visszajött.

több mint 10 éve
Durant könyök sérüléséről van valami hír ?

több mint 10 éve
Godfrey és Moeaki visszahozva, így kiraktuk Shulert és visszatérős IR-re tettük Hestert.
empty taxi
Ez most nekünk jó??
Midnight
Addig amíg weems hord vissza williams helyett annyira nem...

több mint 10 éve
Amúgy a vasárnap egy W-t várok, ha nem is sima győzelmet, de győzelmet. És sok to-t a D#-től
több mint 10 éve
Godfrey és Moeaki visszahozva, így kiraktuk Shulert és visszatérős IR-re tettük Hestert.
empty taxi
Ez most nekünk jó??
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Ti mit vártok a vasárnapi Washington elleni meccstől?

"...és a Falcons egy újabb TD-t visz a Texansnak..."
több mint 10 éve
Szerintem Coleman is hozna hasonló számokat, a fal az ami nagyon jól működok futásnál, meg hát DiMarco letakarít mindenkit.
Buga
Szerintem Coleman is hozna hasonló számokat, a fal az ami nagyon jól működok futásnál, meg hát DiMarco letakarít mindenkit.
Buga
Persze, shanny hihetetlen hogy dobta ezt össze a szezon előtt az utcáról beesett emberekkel. De freeman látszik, hogy kicsattan az önbizalomtól sokszor úgy is megcsinálja a játékot ha A opció bedöglött. Jó fal meg jó ő is.
Csakhogy egy kicsit negatív is legyek, ami nem jó az collins. Konkrétan semmit nem fejledődött a preseason óta, aki arra járt csúnyán megszopatta a garbage timeban.
Viszont úgy tűnik quinn is belátta, hogy ez nem seattle és a szép emlékű alford vs beckham jr. után most true követte hopkinst szinte mindig, így annak rendje és módja szerint le is nullázta 😊

több mint 10 éve