Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Ááá élmény nézni ezt a Freeman Coleman párost!
több mint 10 éve
Quinn sokkal többet tett, mint gondoltam volna elsőre. A játékosokba bele verte a győztes mentalitást ami mike smith uccsó két éves ténykedése után nem kis feladat volt. Persze, hogy biztos sokat hozott/tanult carolltól, de ugyanígy sabantól etc. is. Mindig mindenkinek van egy "mestere" aki elindítja az úton, azonban a sikeres edzők azok akik ezekután saját ösvényeket taposnak ki nemcsak követik a terelő táblákat. Továbbá azonnali impactet adtak a személyi változások, gondolok itt mind az ass. coachokra, mind a játékosokra pl. durant v schoefild. Úgy néz ki nagyon jól összetudja válogatni h kikkel akar és tud is eredményesen együtt dolgozni. Gondolom azért is szimpatizált velünk mert itt nem kellett a 0ról építkezni, volt fr qb, jj vagy trufant a védelemben. Nagyon pozitívan látom a jövőt... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Nyilván már önállóan is nagy figura(PC defensive mastermindnak is nevezte anno), és/de pl azt a szemléletet,hogy always compete és ennek megvalósítását szolgalo praktikakat ( kosárlabda pályát tetetett a facilitybe) biztos vagyok benne,hogy PC-tol hozzá.Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )Szerintem Quinn PC-től függetlenül zseniális figura, önálló személyiséggel. Az valószínű, hogy az emberségén, illetve az emberi viszonyok kezelésében sokat kapott PC-től, de a szakmaisága az övé, és el is vitte tőlünk sajnos... most meg hiányzik 😕
www.nfl.com/quinn
undisputedly
Én mindenestre nézem az összes Falcons meccset támaszkodom a bandwagonon.
Helmut Zimmer
Amugy annyira nem volt nehéz dolga,mert ugye Julio és Ryan is itt volt már pl, frencsajz Qb-val és a liga talán legjobb jatekosaval
( na jó,az Watt)kicsit könnyebb.
Én irigylésre méltónak tartom,hogy milyen jól osszeraktak a futojatekot, ha nem jutunk PO-ba, de Quinnek igen, akkor én is nekik drukkolok majd.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )Szerintem Quinn PC-től függetlenül zseniális figura, önálló személyiséggel. Az valószínű, hogy az emberségén, illetve az emberi viszonyok kezelésében sokat kapott PC-től, de a szakmaisága az övé, és el is vitte tőlünk sajnos... most meg hiányzik 😕
www.nfl.com/quinn
undisputedly
Én mindenestre nézem az összes Falcons meccset támaszkodom a bandwagonon.
több mint 10 éve
Az nfl.com kitett magáért. Egy terjedelmes írás arról, hogyan fordította meg a csapat szekerét Quinn. (kb a Pete Carroll filozófia 99%-át áthozta 😛 )több mint 10 éve
sejtettem, hogy Julio-t összedrótozzák. csak ne sérüljön rá. aztán, ha a Saints elleni meccset letudjuk lesz majdnem 1,5 hete rendbe jönni. vagy esetleg a Titans ellen is pihenni.én is azokkal értek egyet, akik szerint nem lesz sétagalopp a Saints elleni meccs. ez RANGADÓ. a rangadókon meg általában nem számít, hogy ki, milyen formában van. A Ryan-érában a Saints ráadásul elég sokszor szopatott minket + 2012-ben, amikor 8-0al kezdtük a szezont, az első vereségünk pont New Orleansban volt...
szóval könnyű meccs tuti nem lesz!!
RISE UP
több mint 10 éve
Ebben a párosításban nem számít a mérleg.Nekik már nem nagyon lehet más céljuk idén,mind minket oda-vissza verni.
több mint 10 éve
a jó futásunk kulcsa Julio (VIDEO):www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap3000000556541/Is-Julio-Jones-a-key-factor-to-Falcons-run-game
több mint 10 éve
Napi stat rovat:Schofield made three stops on Sunday, bringing his season total to seven. So far, he’s executed a stop on 15.9 percent of his snaps against the run, tops in the league among qualifying 4-3 defensive ends.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Egyáltalán nem venném Wre a saintset meg julioval sem. Csak ez most.nem must w szitu, később nagyobb szükség lesz rá. A panthersnek meg sokkal keményebb ellenfelek jönnek mint nekünk így ők kifognak kapni valszeg párszor...Még én sem vettem Wre, csak éppen azon gondolkoztam, hogy idén hol van a csapatnak a 'realitás talaja'. Szerintem a Saints oda-vissza W kellene hogy legyen, a Panthers-szel pedig 1-1. Már ha a playoff a cél... 😊
peach
több mint 10 éve
Egyáltalán nem venném Wre a saintset meg julioval sem. Csak ez most.nem must w szitu, később nagyobb szükség lesz rá. A panthersnek meg sokkal keményebb ellenfelek jönnek mint nekünk így ők kifognak kapni valszeg párszor...
több mint 10 éve
Én az előbbi véleménnyel értek egyet. A Saints-et most meg tudjuk verni Julio nélkül is. A Skins ellen látszott már nagyon, hogy nincs jól, én nem kínoznám tovább.A 11. hétre gyógyuljon meg, onnantól 100%-osan kell majd.Julio továbbra is döglődik...tudom, hogy csopi meccs meg saints, de lehet pihentetni kéne mielőtt még ir lenne belőle...Nem néz ki jól, az már biztos. Volt baja a meccsen is rendesen, vasárnap. Igazából, pont a Skins ellen kellett volna pihentetni szerintem, ott tuti biztos volt egy DEF meccs. De most, ugye divízió a Saints ellen, a Superdome-ban, nem lesz egyszerű. A Saints sosem az. Minden és mindenki kell, aki elérhető. Lehet a Saints ilyen meg olyan, csoportmeccs akkor is. Carolina bitang, amíg ők mennek, nekünk is kell. A 14-ik héten játszunk velük először... Addig mindent nyerni kell.
peach
falconskutya
több mint 10 éve
Julio továbbra is döglődik...tudom, hogy csopi meccs meg saints, de lehet pihentetni kéne mielőtt még ir lenne belőle...Nem néz ki jól, az már biztos. Volt baja a meccsen is rendesen, vasárnap. Igazából, pont a Skins ellen kellett volna pihentetni szerintem, ott tuti biztos volt egy DEF meccs. De most, ugye divízió a Saints ellen, a Superdome-ban, nem lesz egyszerű. A Saints sosem az. Minden és mindenki kell, aki elérhető. Lehet a Saints ilyen meg olyan, csoportmeccs akkor is. Carolina bitang, amíg ők mennek, nekünk is kell. A 14-ik héten játszunk velük először... Addig mindent nyerni kell.
peach
RiseUp!!
több mint 10 éve
Julio továbbra is döglődik...tudom, hogy csopi meccs meg saints, de lehet pihentetni kéne mielőtt még ir lenne belőle...
peach
több mint 10 éve
Julio továbbra is döglődik...tudom, hogy csopi meccs meg saints, de lehet pihentetni kéne mielőtt még ir lenne belőle...
több mint 10 éve
Ez is megvan, kiszenvedtük a győzelmet! Remélem Freeman így folytatja tovább (el se hiszem, hogy mindkét fantasy ligámban nálam van 😀 😀 😀 ) Én aminek nagyon örülök, hogy Tamme egész jól illik a csapatba és nem kell a TV-t dobálva néznem, hogy Toi"fos"lolo csinálja a false startokat, holdingokat meg droppol össze-vissza.
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek!Ohh yeah, az első fecske is megjött idén... üdv. 😊Köszönjük, igazán sportszerűek vagytok, mind a négyünket elvertetek 😀Csakúgy, mint 2012-ben. Akkor is ki lett pipálva az egész NFC East... 😀
dande
falconskutya
peach
RiseUp!!
több mint 10 éve
Ohh yeah, az első fecske is megjött idén... üdv. 😊Köszönjük, igazán sportszerűek vagytok, mind a négyünket elvertetek 😀Csakúgy, mint 2012-ben. Akkor is ki lett pipálva az egész NFC East... 😀
dande
falconskutya
több mint 10 éve
Köszönjük, igazán sportszerűek vagytok, mind a négyünket elvertetek 😀Csakúgy, mint 2012-ben. Akkor is ki lett pipálva az egész NFC East... 😀
dande
RiseUp!!
több mint 10 éve
Köszönjük, igazán sportszerűek vagytok, mind a négyünket elvertetek 😀és mindezt úgy, hogy idén kimagaslóan a legerősebb csoport az NFC East...
dande
ohh wait...!
több mint 10 éve
Szar játékkal is sikerült nyerni, ez a jó csapatok ismérve.Pozitív:
- Freeman
- Ajánlom h nézzétek vissza Jake mit művelt run blockban, különösen ha felé ment a stretch.
- Tamme-t belevettük a gameplanbe
- Babineaux az örökifjú, Roddynak javaslom h viselkedjen úgy, mint a másik csávó, aki szintén 2005 óta van itt.
- Worrilownak volt egy hibától eltekintve (diagnosztizálta a screent, csak lecsúszott róla az elkapó) egész jó meccse volt
- Alford pick 6, DPI sem volt az, mondjuk az ilyen meccsei után szoktak 130-as ratinggel dobálni rá legközelebb 😀
- Stupar játszott Durant helyén és meglepően jó volt
- Rush D
Negatív:
- A két Matty Ice, bár Ryan a 4. negyedben, amikor kellett összerakott egy drive-ot
- Ricardo Allen az egész mérkőzésen teljes vakon volt
- Stone-nak egészen kriminális snapjei voltak
- Beasley igen gyenge volt
- Reed egyáltalán játszott?
- Julion látszott h nem 100%-os az a hamstring, rövid hét jön, ez nem sok jót sejtet

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hivatalosan is ki merem jelenteni, hogy végre jó csapatunk van. Merem ezt arra alapozni, hogy az O nyomott egy terített betlit a meccs nagy részében, gyak freeman tolt megint egy kimagaslót amivel hozta a meccset. Ryan remélem idénre le is tudta azt a meccsét amikor vakon van, bár a végén mikor nagyon kellett szépen vitte végig a driveot. Azért azt a 4. & 6ot whitera megdobni elég tökös volt. Ahogy edzői stáb is a 4. kísérletekkel, bár szvsz nem mindegyik volt védhető h miért kellett. Ricardo allen kicsit pihenhetne mert rossz volt nézni tegnap amit művelt. Alford meg a D freemanje volt tegnap. Kellett a skins is a w-hez, de egy jó csapat ismérve, hogy szenvedve, rossz játékkal is képes nyerni, nekünk pedig ez sikerült tegnap ami rohadt jó érzés 😊
több mint 10 éve
Köszönjük, igazán sportszerűek vagytok, mind a négyünket elvertetek 😀