Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyilván azért nyertünk mert én nem néztem. Jövő héten szívunk is a Skinstől 😀Mi játszunk a Skinssel nektek most plusz egy hét pihi aztán tessék őket is megverni 😀
berger90
szerk. Benéztem, játszotok csak a Texansl, aztán a Skinsel
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Amitől tartottunk bekövetkezett,Tamme-t kiütötték 3 meccs alatt.
több mint 10 éve

Nyilván azért nyertünk mert én nem néztem. Jövő héten szívunk is a Skinstől 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nagyon tetszett az O#, főleg a sok fullbackes felállás. Szép győzelem.
több mint 10 éve
Burner 2010-ben futott utoljára 3 TD-t.Kyle Shannyt a meccs után Julio géniusznak nevezte.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Na most értem a végére a gamepass-on csúsztatva...mi van itt emberek ? Freemanra nincsenek szavak..nem is tudom mikor futott utoljára nálunk RB 3 TD-t egy meccsen.... talán Turner fénykorában....az az érzés amikor 3&1-nél tudod, hogy a futód simán hozza a first down-t megfizethetetlen..öröm és boldogság !!! JJ meg no comment...a D második félidőben megint karcolt....jön két hazai meccs ami hozható...alakul.. 😊

több mint 10 éve
szvsz annak köszönhető, hogy az első két meccsel elllentétben, most nem minket szopattak le a harmadik negyedben, hanem quinn és shanny is megtalálta a kulcsot a w-hez a félidőben. mondjuk ezt az atlanta rb 150 yard 3 td dolgot még ízlelgetnem kell...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Coleman kb meddig nem játszhat?4-6 hét
csupi4

Madden hates me.
több mint 10 éve
Coleman kb meddig nem játszhat?
több mint 10 éve
Nincs romo, nincs brayent, nincs mincey. Annyira nekünk áll a zászló, hogy jajj. Sztem kurva nagy szenvedés lesz, de ha weeden üt el minket a 3-0tól eret vágok. Nagyon vigyázni kell a labdára, fussanak meg brandon irányítson csak 80-90 yardos driveokat...
több mint 10 éve
Tényleg a kis izomgolyó....#33 mez kötelez..... remélem Turner legszebb napjait idézi ha pályára lép 😊

több mint 10 éve
Gyanítom Freeman lesz az every down back.ott van Terron, nem kell ember
Mögé lehet jön vmi FA. Pl. Antone Smith, Shonn Greene, Daniel Thomas, Bryce Brown, Montee Ball...
empty
több mint 10 éve
Reed, Hester és Coleman out hétvégén. Freeman a kezdő, mint azt tudni is lehetett.
több mint 10 éve
Gyanítom Freeman lesz az every down back.Mögé lehet jön vmi FA. Pl. Antone Smith, Shonn Greene, Daniel Thomas, Bryce Brown, Montee Ball...
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
Túl szép volt, hogy igaz legyen...
több mint 10 éve
Coleman pótlását hogy oldjuk meg ? Házon belül vagy hozunk a FA piacról valakit ? A hírek szerint 4 - 6 hétre kidőlt...pedig végre újra volt futójátékunk.. 😕

több mint 10 éve
Ezt anno én is olvastam, de akkor azóta semmi infó róla. Szimpatikus csóka, bírtam a játékát.Worrillow-ról van valami hír?Quinn azt mondta hétfőn h day-to-day.
TheBerzerker
empty
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Worrillow-ról van valami hír?Quinn azt mondta hétfőn h day-to-day.
TheBerzerker

Madden hates me.
több mint 10 éve
Worrillow-ról van valami hír?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Zsoca gyere vissza! Jó a csapat! 😀 😀 (legalábbis jobb, mint volt 😀 )Zsoca a divatot, a nőket és a csillogást választotta. Nincs visszaút 😀
Buga