Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 10 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Nagyon jó meccs volt. Még van hova fejlődni,de majd csak össze állnak és szerintem ez volt az egyik legnehezebb meccsünk idén. Csak így tovább. Az Eagles nagyon kemény csapat és szerintem simán megnyerik a csoportjukat olyan játékkal amit a 2.dik fél időben mutattak. De szerencsére nyertün volt benne kis hazai pálya is de keményen küzdőtünk 😀
több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Abszolút megérdemeltétek a győzelmet, külön örülök Coleman jó játékának. Gratula!

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 292 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratulálok szép győzelem volt, megérdemeltétek. Ha bírózunk a topicunkban ne vegyétek fel (volt két meccset befolyásoló hibájuk a kárunkra) semmit nem von le a sikeretekből. Sok sikert tessék most már győzni a többi East csapat ellen is!

Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
ez kell a vérnyomásomnak ..már az első fordulóban...

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
mákunk volt, de meg is érdemeltük. remélem mike smith szellemét ezzel elűztük...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Nagyon pörgünk, remélem a messzi földön híres 2. félidős leolvadást is magunk mögött hagyjuk...
peach
Pont beírtam az eredménykövetőbe, hogy ha Smitty lenne még a HC, akkor bizony most félidőben kikapcsolnám a tv-t 😊

több mint 10 éve
Nagyon pörgünk, remélem a messzi földön híres 2. félidős leolvadást is magunk mögött hagyjuk...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Pár gondolat a meccs előtt:
- Sok fog múlni a DT-inken. Az Eagles kezdő offense-ben kb. a 2 guard a 2 legszarabb játékos, Hageman és Babineaux dolga lesz elsősorban a nyomásgenerálás a 2 tackle nagyon jó, a szélről nem lesz sok keresnivalónk.
- Kéne, hogy menjen a futójáték, a Shanny-féle offense alapból nem passzbuzi, nem kéne, hogy az OC-nk már az első meccsen kilépjen a saját komfortzónájából. Másrészt gyors drive-okkal magunkat nyírnánk ki, az Eagles-féle no huddle-nek hála a 4. negyedre a játéktér helyett oxigénsátorban lenne a védőink helye, ráadásul azért az LB-sorunk fürgesége nem kiemelkedő. Az mondjuk nem növeli az esélyeinket, hogy jó az Eagles front7, különösen futás ellen.
- Nyugodtan tömjük a boxot, jobb nekünk ha Bradfordnak kell megnyernie a meccset. A WR-állománnyal szvsz elbír a sec.
- Hester és Hardy is inaktív így a 3H közül egyértelmű h Hankerson lesz ma a WR3.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
A héten állítólag leigazoljuk Jake Longot:  www.thefalcoholic.com/2015/9/14/9322899/espn-falcons-expected-to-sign-ot-jake-long-this-week
empty
Jöjjön de ne kerüljön ki a kezdőből Schraeder .

több mint 10 éve
A héten állítólag leigazoljuk Jake Longot:  www.thefalcoholic.com/2015/9/14/9322899/espn-falcons-expected-to-sign-ot-jake-long-this-week

Madden hates me.
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 292 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó szurkolást, jó meccsnézést Srácok! Pontháborút várok aztán ilyenkor szokott éppen nem az lenni, de majd kiderül 😀
több mint 10 éve
Öregszem basszameg, eddig úgy voltam vele majd hnap du. komótosan kényelmesen megnézem. Erre jön a mai nap és már fel is húztam az órát, nem bírok magammal 😀 amúgy is gyakorolni kell az éjszakázást, mindjárt itt a kis sólyom 😀

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 499 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=cWdLyjOVQLE

Kezdődik!

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Hester és Reed tuti nem játszik!

sérült lista:
 www.atlantafalcons.com/news/injury-report.html
több mint 10 éve
Asamoah miert kerult IR-re?
Janek
Csípősérülése van, de nem véletlen pletykálták h cserepartnert is kerestünk rá, cutolni meg nem érné meg olyan a szerződése.
empty
A csípősérülése egyébként indokolná az IR-t, vagy csak inkább kifogás? Ha meg tényleg létszám feletti fura, hogy nem ment még el. A 4M-os caphit nem olyan vészes, sok csapatban nagy upgrade lenne egy ilyen guard.
balazs799
4,2 a fizetése. 5,2 lenne a cut utáni caphit szal még szarabbul járna a csapat ha cutolja mint ha fizeti.
Jövő szezon előtt már lehetne vele 1,4 misit spórolni bár sztem akkor is első körben cserélni akarja Dimmy.

Szerk. Ha post June 1 cutot választunk akk még jobban járunk, az konkrétan 4 misi spórolás.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 835 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Asamoah miert kerult IR-re?
Janek
Csípősérülése van, de nem véletlen pletykálták h cserepartnert is kerestünk rá, cutolni meg nem érné meg olyan a szerződése.
empty
A csípősérülése egyébként indokolná az IR-t, vagy csak inkább kifogás? Ha meg tényleg létszám feletti fura, hogy nem ment még el. A 4M-os caphit nem olyan vészes, sok csapatban nagy upgrade lenne egy ilyen guard.

Liverpool Fc
több mint 10 éve

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Moore játszani fog első héten? Ahogy emlékszem összeszedett valami sérülést augusztusban.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Ezeket írkáltam eagleséknél össze:

Előszezon alapján! bőven fejlődött a D, rendszeresen oda tudtunk érni az irányítóhoz. A sec.ben van true mint sd corner, felé nem nagyon kell nézni, a kérdés ott, hogy alford a rookie vagy a tavalyi formáját hozza. Sztem a nolan féle védelwmhez hasonlóan sok turnovert fogunk csinálni. Nagyon kiváncsi vagyok én is a Dre, hogy nolanék mit kotyvasztottak. Sztem azon fog múlni, hogy elsimáztok vagy szoros lesz, hogy az OL mivel rukkol elő ott sajnos totál káosz van úgy néz ki... Juliot senkinek nem sikerült tavaly sem megállítani, maxwellnek sem fog ha ryannek lesz ideje 😊 am sztem nyertek, mert mindig nyertek ellenünk. A megszokás meg nagy úr 😀

Nemtudom, ez is a kérdőjelek közé tartozik, hogy a run D milyen lesz. A tavalyi az botrány volt, az az előtti még rosszabb. Idén a preben mikor első csapat volt fent konkrétan nem tudtak futni ellenünk, több 3&out volt mint tavaly összesen. Bevallom idén követtem először az előszezont, szal, hogy ez in real mit fog érni gőzöm sincs... 😊

Mindenki egy kis szezon várós-előrejelzős véleményes játék? 😊

több mint 10 éve
Eszerint a kezdőből kettő nem itt kezdte a tc-t.... fosok.
peach
te vagy ők? 😀
Höri
Ha ők fosok lesznek, akkor nekem meg gyomoridegem....szal lehet mindkettő 😀

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Eszerint a kezdőből kettő nem itt kezdte a tc-t.... fosok.
peach
te vagy ők? 😀

több mint 10 éve
Ugye jött először harris. Aztán gradkowski. Most meg longot futtatjuk. Szóval megy a matek rendesen az OLel. Isten adja, hogy "csak" a depthel nincsenek kibékülve. Isten adja 2, hogy ha így van nem rohad ki zsinórban a harmadik évben a kezdő ötös több mint a fele...
peach
Egyébként állítólag Person lesz a kezdő cenya...
empty
Pont most néztem, elvileg így kezdünk ( jelen állás szerint ) : JM-Levitre-person-chester-schraderer
A komplett interior OL-t kibasztuk/lecseréltük tavalyhoz képest. Eszerint a kezdőből kettő nem itt kezdte a tc-t.... fosok.

több mint 10 éve
Ugye jött először harris. Aztán gradkowski. Most meg longot futtatjuk. Szóval megy a matek rendesen az OLel. Isten adja, hogy "csak" a depthel nincsenek kibékülve. Isten adja 2, hogy ha így van nem rohad ki zsinórban a harmadik évben a kezdő ötös több mint a fele...
peach
Egyébként állítólag Person lesz a kezdő cenya...

Madden hates me.
több mint 10 éve

Szerkesztette: peach

több mint 10 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
jaa és Coleman a kezdő RB-nk!!