Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Ez a Coleman 4 carry 2 yard (long 6) hogy a fenébe jött össze?-2, 3, 6, -5
4-ből három negatív futás?
Bazzani
több mint 10 éve
Ez a Coleman 4 carry 2 yard (long 6) hogy a fenébe jött össze?4-ből három negatív futás?
több mint 10 éve
Sztem ez elég baráti, cca 14 misi/év. Ennyibe kerül egy top3 wr...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Julio Jones and Falcons have agreed to a new 5-year contract worth $71.250 million and $47 million guaranteed. Team about to announce.
több mint 10 éve
Én örülök a Szexlövegnek. Ártani nem árthat, Yates meg egy szar.
több mint 10 éve
biztos vagyok benne, hogy Rexy csak tc veteránnak érkezett.
több mint 10 éve
Osi közben egynapos szerződéssel kékben vonult vissza.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Csak most látom, hogy spruill remült...kár érte, elhittem tavaly smittiéknek, hogy egy jövőbeli allprot találtak a 6.(?) körben...
több mint 10 éve
Nyílván, Dentet sose komáztam csak kiderült, hogy posztjához mértem hoztunk egy rossz helyett egy mégrosszabbat. Most meg rexyvel próbálkozunk, az se kecsegtet semmi jóval ha szerephez kell, hogy jusson...
több mint 10 éve
Roystert tettük ki egyébként, ez mondjuk meglep egy kicsit.Most Akeem Dent se akkora spíler egyébként, szal bár a Yates-trade lett volna Dimmy legnagyobb hülyesége.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nyugi, kellett a merdzsónak egy csapat 😛😀 ( amúgy ez így egy fos bármekkora **** is a saints )ha már a Saints vagy a Falcons nem lesz bajnok, a Mercedes szeretné megnyerné a konstruktőri bajnoki címet.
peach
több mint 10 éve
Már nagyon ránk fért egy dilettáns barom, nem volt elég kereten belőlük... A Yates féle trade végképp sikeresnek mondható (Y)
több mint 10 éve
SexyRexy indahouz.igazából nincs szalonképes véleményem😀
több mint 10 éve
Viszont azt is, hogy Ryanre volt esélyetek neki köszönhetitek 😉 Különben még ma is fr QB után ácsingózhatnátok.
több mint 10 éve
Az tényleg nem szép, amit Vick csinált, de hogy Grossmannél majdnem bárki jobb, az is biztos.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mert az egykori 1/1es fr. irányítónk aki a csapat arca volt, sőt a liga egyik legnagyobb sztárja egy huszáros vágással úgy döntött, hogy kutyákat harcoltak. Ezzel nemcsak magának, de a csapatnak is óriási erkölcsi kárt okozott ráadásul így a 2007es szezonra a pokol bugyraiba juttatott minket ( petrinoval együtt ). Erre nincs bocsánat, legalábbis a kinti gondolkodás, pr szerint. Személyszerint én nem bánnám mert bírom a tagot, miatta is lettem annó falcons fan 😊
több mint 10 éve
Miért nem hoztuk akkor haza Vick-et?!Kutyából nem lesz szalonna.
Buga

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Grossman...édes istenem. Mondjuk ha matty ne adja az ég kiesik tökm1 ki jön, nekünk reszeltek...
több mint 10 éve
Annyira rémesen teljesítenek a backup QB-k, hogy ránézünk sexy rexy-re. Rex Grossman tegnap volt orvosin és próbajátékon, még nincs hír, hogy leigazoltuk volna. Mindenesetre ez se sokat segít majd rajtunk.
több mint 10 éve
Ennyi elővel lehetett volna akkor ugyanúgy SuperDome..De az új stadion nem egy dóm, vagyis nem kupolás tetejű.
Coolearie
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=8qoGP1NNJwY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal