Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Jerome smith nemtudom milyen, de én vinnék egy drabál nagy dög erőfutót is az 53-ba, mert a 3., 4. & inches v 1 yardoknál coleman és antone nem opció, freeman meg lutri, dimarcoban pedig én nem bíznék...peachJerome Smith a 180 centije mellé 100 kiló, míg Coleman csak 93, szal vmivel erőteljesebb felépítésű back.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jerome smith nemtudom milyen, de én vinnék egy drabál nagy dög erőfutót is az 53-ba, mert a 3., 4. & inches v 1 yardoknál coleman és antone nem opció, freeman meg lutri, dimarcoban pedig én nem bíznék...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Pre-TC 53-as rostertipp:QB: Matt Ryan, TJ Yates, Sean Renfree
RB: Devonta Freeman, Tevin Coleman, Antone Smith
FB: Patrick DiMarco
WR: Roddy White, Julio Jones, Devin Hester, Leonard Hankerson, Justin Hardy, Eric Weems
TE: Jacon Tamme, Levine Toilolo, Tony Moeaki
OL: Jake Matthews, Chris Chester, Joe Hawley, Jon Asamoah, Ryan Schraeder, Lamar Holmes, Tyler Polombus, Mike Person, James Stone
Weems vagy egy OL helyére egy 4. TE (Shuler) vagy egy 4. RB (Jerome Smith) is becsúszhat. Az OL mélyebb (simán benne van h a 9 OL-be Konz, Gunn vagy Rodgers odafér), mint tavaly és a futójátékban is javulást prognosztizálok, ez az offense képes lesz meccsben maradni. Amitől kicsit félek, hogy Matty nem az a joystick QB, amit a kis Shanny szeret, nem nagyon kellene kivenni Ryan játékából az audible-öket és a no huddle-t, mindkettőben jó ő.
DL: Adrian Clayborn, Paul Soliai, Ra'Shede Hageman, Vic Beasley, Kroy Biermann, Grady Jarrett, Jonathan Babineaux, O'Brien Schofield, Tyson Jackson
LB: Brooks Reed, Paul Worrilow, Justin Durant, Stansly Maponga, Nate Stupar, Marquis Spruill, Joplo Bartu
DB: Desmond Trufant, William Moore, Kemal Ishmael, Robert Alford, Jalen Collins, Dezmen Southward, Charles Godfrey, Ricardo Allen, Akeem King
Pletykálnak arról, hogy Beasleyt LB-ként is ki akarják próbálni, mondjuk ránézve a rosterre szerintem hülyeség volna. A védőfalba Goodman, a secondarybe Phillip Adams esetleg beférhet vki helyére. A back7-ben nagyon nem hiányozna egy sérüléshullám. Hogy ki lesz Durant mellett a nickel LB arról fingom sincs (Spoon, hiányzol!). Remélhetőleg visszatérünk a Nolan-éra jobb éveiben látott turnovergyártásra és akkor versenyképes lehet a csapat, a konstans 3 & outokat én nem látom ebben az egységben.
K: Matt Bryant
P: Matt Bosher
LS: Josh Harris
Vetélytársat se kaptak a TC-re, jól végzik a dolgukat.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Jake Long próbálkozik nálunk. Remélem csak depth miatt van itt, nem azért mert matthews szar...
több mint 10 éve
Falcons season preview, a tavalyi év emlékezetes pillanataival.www.atlantafalcons.com/media-lounge/videos/2015-Falcons-Season-Preview/62d064cc-f05f-48b5-bcb8-0de73538a6fb
Kicsit meghozta a kedvem a szezonhoz. 😊
több mint 10 éve
megnézve ezt a videót végig Julio jutott eszembe (magasság, gyorsaság, ruganyosság) jó lenne ha a sérülések elkerülnék és hozna egy konstans elit szintet!több mint 10 éve
evett már valaki Atlanta burgert a Mekiben??😀😀 milyen volt? 😀Sugar611Ettem. Egész jó!
több mint 10 éve
evett már valaki Atlanta burgert a Mekiben??😀😀 milyen volt? 😀
több mint 10 éve
Költői kérdés: Kb már a századik helyen olvasom, hogy matthewsnak mennyire szar idénye volt...( olyat is h egyenesen ő volt a leggyengébb tavalyi első körös ) és az is tény, hogy ezt statok is alá támasztják. Most az én emlékeimet homályosítja el az idő, vagy ez nem fedi a valóságot, mert sztem abszolút vállalható rookie szezont tolt az alapján amit a pályán láttam tőle. Nyílván voltak gyengébb meccsei meg hibái de összességében én átlagosnak véltem a teljesítményét nem olyan holmes féle rémálomnak mint amit a legtöbb helyen írnak róla...
több mint 10 éve
Na, hirtelen csak annyit láttam, hogy Hardy, titkos fegyver, aztán néztem, hogy mégsem négy meccs lesz az az eltiltás akkor 😀Majd konstatáltuk, hogy ez most nem a Cowboys-topic #hétfő 😊

több mint 10 éve
Hardy a titkos fegyver: 247sports.com/Bolt/Atlanta-Falcons-Is-Justin-Hardy-the-new-secret-weapon-38115967

Madden hates me.
több mint 10 éve
ámen :cool:Épp itt az ideje 😀Midnight"On June 30, 1965, Atlanta was awarded the NFL's 15th franchise."Pláne sb win nélkül...peach
Egész szép életkor (y)
Coolearie

több mint 10 éve
Épp itt az ideje 😀"On June 30, 1965, Atlanta was awarded the NFL's 15th franchise."Pláne sb win nélkül...peach
Egész szép életkor (y)
Coolearie
több mint 10 éve
"On June 30, 1965, Atlanta was awarded the NFL's 15th franchise."Pláne sb win nélkül...
Egész szép életkor (y)
Coolearie
több mint 10 éve
"On June 30, 1965, Atlanta was awarded the NFL's 15th franchise."Egész szép életkor (y)
több mint 10 éve
Tevin Coleman 1000 yardot és 10 TD-t tűzött ki célul az első szezonjában. Önbizalom level 99, de úgylegyen 😀
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2015/06/24/dan-quinn-says-falcons-have-room-for-herschel-walker/Nap híre. 😀
több mint 10 éve
Egy cikk arról h a szerző szerint elképzelhető, hogy Julio új szerződésével lehet h Roddyn fogunk spórolni: cover32.com/falcons/2015/06/22/will-julio-jones-new-contract-signal-an-end-to-roddy-whites-career/empty taxiSztem ez az év fog dönteni roddy sorsáról. Ha tol megint egy domináns 1000 yard körüli szezont és megmutatja, hogy van még a tankban sztem maradhat. Persze ehhez nem ártana ha egészséges tudna maradni az egész szezonban amivel az elmúlt 2 évben sajnos voltak bajai. Más kérdés, hogy amikor az volt azért bizonyította, hogy mekkora király is ő még mindig. Nagyon remélem, hogy sikerül neki, imádnám ha ki tudná tölteni a szerződését és innen vonulna vissza all time legend falconként 😊
több mint 10 éve
Egy cikk arról h a szerző szerint elképzelhető, hogy Julio új szerződésével lehet h Roddyn fogunk spórolni: cover32.com/falcons/2015/06/22/will-julio-jones-new-contract-signal-an-end-to-roddy-whites-career/

Madden hates me.
több mint 10 éve
Csak most olvasom, hogy holmes eltörte a lábát. Nemtudom, hogy ez nekünk jó vagy rossz 😀
több mint 10 éve
több mint 10 éve
www.thefalcoholic.com/2015/6/15/8785571/partial-playlist-for-falcons-minicamp-tomorrow?_ga=1.194037933.1881034739.1423241262Remélem nagyon nagy pozitív meglepetés készül! 😀
több mint 10 éve
Nah ennyit a falamról 😀