Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Illetve az Illinois egyetemen is ZBt jatszott igen jol.KC-ben játszot ZB-ben, igen jól.empty taxiSzámomra elég érthetetlen lenne, ha nem lenne kezdő. A tavalyi falból mint kívülállónak nekem ő emelkedett ki pozitív irányba. Bőven átlag feletti Guard.balazs799Nyilván az a fő kérdés, hogy a ZBS mennyire fekszik neki.zom_falcons

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
no, a lényeg megvolt. Ryan-Julio továbbra is állat, az első vonalas OL nagyon szépen tartotta a zsebet, futásblokkolásban még fejlődni kell. a védelem végre nyom, Beasley lelkes, nagyszerű kezdés.shawnkaÉs végül hogy nézett ki a kezdőnek szánhatott OL?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
KC-ben játszot ZB-ben, igen jól.Számomra elég érthetetlen lenne, ha nem lenne kezdő. A tavalyi falból mint kívülállónak nekem ő emelkedett ki pozitív irányba. Bőven átlag feletti Guard.balazs799Nyilván az a fő kérdés, hogy a ZBS mennyire fekszik neki.zom_falcons

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Renfree jóval meggyőzőbbnek tűnik , mint Yates.
több mint 10 éve
ugyanitt, nagyon hülyén néz ki a 44-es egy DE-n.
több mint 10 éve
no, a lényeg megvolt. Ryan-Julio továbbra is állat, az első vonalas OL nagyon szépen tartotta a zsebet, futásblokkolásban még fejlődni kell. a védelem végre nyom, Beasley lelkes, nagyszerű kezdés.
több mint 10 éve
Számomra elég érthetetlen lenne, ha nem lenne kezdő. A tavalyi falból mint kívülállónak nekem ő emelkedett ki pozitív irányba. Bőven átlag feletti Guard.balazs799Nyilván az a fő kérdés, hogy a ZBS mennyire fekszik neki.
több mint 10 éve
Számomra elég érthetetlen lenne, ha nem lenne kezdő. A tavalyi falból mint kívülállónak nekem ő emelkedett ki pozitív irányba. Bőven átlag feletti Guard.balazs799Az egyetlen ember volt aki nem döglött ki IR-re vagy jobb esetben nem sérülten játszott a kezdőből...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Számomra elég érthetetlen lenne, ha nem lenne kezdő. A tavalyi falból mint kívülállónak nekem ő emelkedett ki pozitív irányba. Bőven átlag feletti Guard.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nekem mindegy a fal összetétele,de Brawley Schraeder és Matthews játszanak.
több mint 10 éve
Ha Asamoah nem lesz kezdő az OL-ben azon nagyon meglepődnék.empty taxiAz tény, hogy a liga egyik legdurvábban fizetett OL backup-ja lenne, ha így alakul. 😊
több mint 10 éve
Ha Asamoah nem lesz kezdő az OL-ben azon nagyon meglepődnék.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Vadul keverik a kártyákat az O fal kapcsán, de végül is ez az időszak pont erre való.Állítólag formálódni látszik a végleges felállás: Matthews - Stone - Hawley - Chester - Schraeder
Reméljük idén nem leszünk olyan szerencsések a sérülésekkel, hogy Tolilolonak kelljen tackle-t játszania a második héten... Habár állítólag blokkolásban is sokat fejlődött a srác az offseasonban. 😊
több mint 10 éve
Nem sokat jelent ugyan, de érdekes, hogy a friss dc-on chester mellett mike person a másik kezdő guard...
több mint 10 éve
Arra kérte a stáb Worrilowt h dobjon le pár kilót és gyorsuljon fel a holtszezon alatt, állítólag sikerült is neki, az LB-edző Ulbrich meg is dicsérte h napról napra fejlődik.

Madden hates me.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Egy gyomorfertőzéses betegség vonul végig a stábon és a játékosokon, legszarabbul Beasley és Hardy van, ők nem is edzettek tegnap.empty taxiHúzzák már magasabbra a kerítést Flowery Branch körül!
több mint 10 éve
Eg kis fosás legyen a legnagyobb bajunk idén...
több mint 10 éve
Egy gyomorfertőzéses betegség vonul végig a stábon és a játékosokon, legszarabbul Beasley és Hardy van, ők nem is edzettek tegnap.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Freeman összeszedett egy hamstring sérülést, Rapoport szerint nem komoly, de néhány edzést azért ki fog hagyni.empty taxiMásolja Colemant 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Freeman összeszedett egy hamstring sérülést, Rapoport szerint nem komoly, de néhány edzést azért ki fog hagyni.

Madden hates me.
több mint 10 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Csodás igazolásKözben érkezett az OL DeMarcus Love. Róla valami infó?Buga27 éves és még nem játszott NFL-meccset...empty taxi
több mint 10 éve
Közben érkezett az OL DeMarcus Love. Róla valami infó?Buga27 éves és még nem játszott NFL-meccset...

Madden hates me.