Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
holnap okozhatnánk a forduló meglepetését..... azzal, hogy nyerünk...😊

több mint 11 éve
Srácok ki jön a londoni meccsre? Én 2 baráttal meg menyasszonyommal megyek. Össze futhatnánk meccs előtt/után sörözgetni. Amolyan NFL bandázás 😀 jelezze akit érdekel
több mint 11 éve
Sziasztok!Egy áráért odaadom a kettőt…
Családi okok miatt lett két eladó jegyem a londoni Lions-Falcons meccsre
Ha valakit érdekel akkor az oliver.schottner @ gmail.com-on ér el.oleewear
több mint 11 éve
Nap tweetje:Daniel Jeremiah @MoveTheSticks 1 hr1 hour ago
Catches of 20+ yards:
Saints: 13
Seahawks: 13
Julio Jones: 13
(ATL has played 1 more game)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
D. Orlando Ledbetter @DOrlandoAJC#Falcons coach Mike Smith said there is no timetable for Harry Douglas' return from his foot injury.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Chichago Bears S, Ryan Mundy fined 22 050$ for helmet to helmet on Falcons WR Roddy White
több mint 11 éve
OC Koetter said Falcons had to go with a silent count at home. Too many Bears fansMajd amikor elbocsátják, akkor ezt rá lehet írni bármilyen kirúgási papírra.
xDbaggio

több mint 11 éve
Az új stadion is fasza lesz, legendásan jók vagyunj nyitott pályán...ja nem! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
OC Koetter said Falcons had to go with a silent count at home. Too many Bears fansxD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerintem meg húzza kiva fejét a seggébből...most olvastam az ESPN-en, hogy Arthur Blank optimista, szerinte meg tudja fordítani a szezont a Falcons...Sugar611szegény meghülyült teljesen.Kenny
több mint 11 éve
most olvastam az ESPN-en, hogy Arthur Blank optimista, szerinte meg tudja fordítani a szezont a Falcons...Sugar611szegény meghülyült teljesen.
több mint 11 éve
most olvastam az ESPN-en, hogy Arthur Blank optimista, szerinte meg tudja fordítani a szezont a Falcons...
több mint 11 éve
Sziasztok!Családi okok miatt lett két eladó jegyem a londoni Lions-Falcons meccsre
Ha valakit érdekel akkor az oliver.schottner @ gmail.com-on ér el.
több mint 11 éve
ha reálisan nézzük akkor a 6 forduló után kijelenthető, hogy az idei szezon elment....véleményem szerint a PO-ra csak akkor lett volna esélyünk ha nyerjük a csoportot..de ilyen játékkal ez reménytelen...az elmúlt két meccsen de talán még a Vikings ellen is ha csak átlagosnál picit jobb teljesítményt hozunk állhatnánk 5-1 is....de a realitás nem ez...a sorsolást nézve és ha nem áll be valamilyen drasztikus változás a játékban..ismét jó helyről draftolhatunk...istenem ha arra gondolok hogy 2 éve kb. 10 yardra voltunk a SB-tól....

több mint 11 éve

kb ez a véleményem,edzőstül,csapatostul mindenről.
több mint 11 éve
Én jelenleg még amellett vagyok, hogy Dimmy maradjon, igazából a legutóbbi offszezonja sztem kifejezetten erősre sikeredett, most h Nolan lófaszt se tud kezdeni egy ilyen mély DL-lel, azt én nem feltétlen írom Dimmy számlájára. Persze a 2013-as offszezonja borzalmas volt (bár a két corner sztem jó úton jár, csak a feltrade ne lett volna), az egy csúnya cap management egyes volt, de én úgy látom most nyárra tanult belőle. Én adnék neki még némi időt, minden GM hibázik (elvégre ember), a kérdés az h hányszor és mekkorát, persze ha ragaszkodik Smithhez akk Dimmy is mehet a levesbe.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Elmélkedtünk itt korábban érintőlegesen, hogy a smith bukik akkor viszi e magával dimmyt is, ill. h mi volna nekünk a jó....nos reggelre arra jutottam h dimmy is mehet a búsba a többi hülyével egyetemben. Jól kezdett nagyon, jó gm-nek is tartom, de ő is elfáradt itt, az uccsó két évben főleg borzalmas FA időszakokat zártunk, szarok a draftjain, szarok a scoutjaink, szar a csapat. A srácoknál is van mentális baj bőven, fásultak, belefáradtak szvsz...nagy takarítás kell!
több mint 11 éve
Gyanítom idén is írok majd egy edzőkeringős jósdát néhány hét múlva, most még korai lenne, de a legalja az egészben az, hogy ezt a lépést már vagy 2 éve meg lehetett volna húzni, már akkor látszott, hogy Smith-szel sajna nem lehetünk ennél előrébb.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Az edző stáb szerintem mehetne a fenébe csak nem tudom kit lehetne helyettük hozni?
több mint 11 éve
Egyébként kajak nem baszna fel ennyire az egész, ha 20 meccsen keresztül nem ugyanazt a balfaszkodást kéne nézni. Legalább változatosan lennénk szarok, de nem, menetrendszerűen történik majd minden meccsen ugyanaz...
több mint 11 éve
Kurvára elfogy lassan a türelmem, hogy elbasszam a vasárnap estéimet azzal, ahogyan ezek a túlfizetett szerencsétlenek balfaszkodnak 3 negyeden keresztül.
több mint 11 éve
baszhatjuk ezt az évet is, dárdainak dec. 31-ig van szerződése az mlsz-el....
több mint 11 éve
de most komolyan, kit lehetne hozni Mikey Mike helyére?Dan Quinn? Rexy? Gus Malzahn? Art Briles?
több mint 11 éve
NA az idei szezon is kuka :/