Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Huff-t is begyűjtöttük 😊

@RavensInsider: Ravens reach three year deal with michael huff team announces
@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.puffin
Király, alakul a #D! 😊

Olyan felálláshoz mit szóltok, hogy Huff-Omar Brown, csere Ihedigbo? Még a safety draft is elmaradhat idén (Természetesen, ha Brownba látják, hogy fel tud nőni a feladathoz)
több mint 12 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Huff-t is begyűjtöttük 😊

@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.puffin
Szerintem komplett kartonokat vezetnek a megfigyelt játékosokról,mert Huffot is figyeltük 2006-ban,csak aztán Ngatát választottuk.
Most szabad lett és szerződtettük.
Örülök neki,megint nincs olyan poszt,ahová totál needdel érkeznénk a draftnak.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
puffin Baltimore Ravens 175 — Ravens/AFC North/Alabama
Huff-t is begyűjtöttük 😊

@AdamSchefter: Ravens' new deal with former Raiders S Michael Huff will be for three years, $6 million.
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ugye hamár Boulware szóba jött az 58 azért pláne rá emlékeztet 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
 www.baltimoreravens.com/news/article-1/Elvis-Dumervil-Goes-Back-To-College-Number-58/bf39d834-0b87-4312-9ee7-e56bc597ee0f

több mint 12 éve
Brutál OLB duónk lesz,Uphaw rotációban lehet majd.
A Boulware-McCrary páros jut eszembe 😊

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Az 5/35 picit több, mint amennyit én személy szerint adtam volna neki, de a teljesítményfüggő 9 misivel, és az első éves capszámmal igazából végülis kiegyezek, és el tudom fogadni a dolgot.. mondjuk így nem tudom mi lesz az Upshaw gyerekkel..Igor
Szerintem ezt a kérdést akkor kellett volna feltenni, ha pl. Harrisont igazoljátok le. Csodálkoztam is, hogy miért pont őt kerestétek meg, mivel futás ellen ugyan jól teljesített, de pass rush-ban súlytalan volt, miközben Upshaw is pont run defense-ben emelkedett ki, és egyelőre nem erőssége a passzsiettetés. Úgyhogy Upshaw-nak is meglesz a helye, ez a variáció mindenképpen jobb, mintha hoztatok volna még egy run stopper OLB-t. (JH-ra ez kicsit talán erős, de nincs mit szépíteni rajta, pass rush-ban már rég nem az a szörnyeteg, mint volt...)
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Az 5/35 picit több, mint amennyit én személy szerint adtam volna neki, de a teljesítményfüggő 9 misivel, és az első éves capszámmal igazából végülis kiegyezek, és el tudom fogadni a dolgot.. mondjuk így nem tudom mi lesz az Upshaw gyerekkel.. visszamegyünk 4-3-ba, vagy hibridbe?
Hmmm.

Ettől függetlenül nagy fogás, The Wizard of Oz strikes again!

Ed-nek pedig köszönjük az elmúlt évtizedet, kedvenc játékosom volt.. nehéz szavakba önteni, egyelőre nem is tudom igazán. Biztos találkozunk még.. és játszik még egy-két évet (aztán majd visszajöhet hozzánk egy 1-napos kontraktussal visszavonulni), úgyhogy még nem írom meg a HoF beszédét egyelőre.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Sándor Gaál ‏@pfbusiness 3 perc
Ahogy sejthető volt, a 35 millióból, csak 26 millió a valós érték, 9 millió a teljesítményfüggő tétel.

Még egy fontos dolog a Dumervil szerződésről: a Ravens szokványos option bónusz strukturáját követi. Az opció a második év előtt esedékes.

Szivárognak a szerződésről az infók.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 253 — #neverpunt
@AdamSchefter: Ravens are giving former Broncos DE Elvis Dumervil a five-year deal worth up to $35 million, including $8.5 million in year one.

Örülünk 😀puffin
Ebből tud venni ajándékba egy új faxot Elwaynek

több mint 12 éve
Sándor Gaál ‏@pfbusiness 9 perc
Az első év cap száma mindössze 2,5 millió $ állítólag. Ez azt jelenti, hogy alacsony az aláírási bónusz tartalom, Krugeréhez hasonlóan.

Oz bevarázsolta a sapi alá 😊

Szerk: Sándor Gaál ‏@pfbusiness 32 mp
Az aláírási bónusz 7,5 millió $ a Dumervil szerződésben. Alacsony, ahogy sejthető volt.Blaise
Szuper, így még Huff is jöhetne 😊
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
az első évben 8,5 misi az azért nem kevés... pláne, hogy ilb,s poszton még mindig vékonyak vagyunk, azért persze nem sírok, jó lesz Ő itt...Collapo
Igen, valakit majd ki is kell rakni, mert csak 7,7M volt a sapi alatt. ILB meg S majd jön a draftról 😊puffin
Az első év cap száma mindössze 2,5 millió $ állítólag. Ez azt jelenti, hogy alacsony az aláírási bónusz tartalom, Krugeréhez hasonlóan.

Az aláírási bónusz 7,5 millió $ a Dumervil szerződésben. Alacsony, ahogy sejthető volt.Blaise
Elvis Dumervil got $1 mil base salary this season, plus $7.5 million signing bonus. He makes $8.5 mil this year, with cap number at $2.5 m.

szép munka!
több mint 12 éve
az első évben 8,5 misi az azért nem kevés... pláne, hogy ilb,s poszton még mindig vékonyak vagyunk, azért persze nem sírok, jó lesz Ő itt...Collapo
Igen, valakit majd ki is kell rakni, mert csak 7,7M volt a sapi alatt. ILB meg S majd jön a draftról 😊puffin

Az aláírási bónusz 7,5 millió $ a Dumervil szerződésben. Alacsony, ahogy sejthető volt.
több mint 12 éve
Igen, valakit majd ki is kell rakni, mert csak 7,7M volt a sapi alatt. ILB meg S majd jön a draftról 😊
több mint 12 éve
@AdamSchefter: Ravens are giving former Broncos DE Elvis Dumervil a five-year deal worth up to $35 million, including $8.5 million in year one.

Örülünk 😀puffin
Sok helyünk akkor nem maradt a sapi alatt. Én sajnálnám ha ennek Leach inná meg a levét :/ De ez nagyon jó ár szerintem. Főleg ha Kruger fizuját nézzük aki közel sem tett le annyit az asztalra mint Doom.
több mint 12 éve

Örülünk 😀puffin
az első évben 8,5 misi az azért nem kevés... pláne, hogy ilb,s poszton még mindig vékonyak vagyunk, azért persze nem sírok, jó lesz Ő itt...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!

Örülünk 😀puffin
Olcsóbb, mint Kruger 😊 Tetszik nagyon ez a deal, Suggs-Dumervil kettős állatkodni fog!
több mint 12 éve

Örülünk 😀
több mint 12 éve
@jeffzrebiecsun: Deal for Dumervil is a five-year deal. He's expected to come in physical on Tuesday.

Örülünk Vincent 😊Blaise
Ha nem volt drága, akkor igen 😊
több mint 12 éve
@MikeKlis Elvis Dumervil has agreed with the Ravens. Details coming on  denverpost.com/broncospuffin
Örülünk Vincent 😊
több mint 12 éve
@MikeKlis Elvis Dumervil has agreed with the Ravens. Details coming on  denverpost.com/broncos
több mint 12 éve
jjncaa
A köszönet tőlünk szurkolóktól is jár, Reméljük majd valahogy megoldjuk, hogy tőlünk vonuljon vissza.
Egyébként tavaly Ő volt a legtöbb pénzbírságot kapott játékos,csak egymaga 126K-t fizetett, amivel a 11. lenne egyedül az összes csapatot figyelembe véve 😀 Ennek tükrében nem meglepő, hogy csapatként mi fizettük a legtöbbet 237K megelőzve 12K-val a Patset. Harmadik messze lemaradva tőlünk a Vikings (180K).
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 207 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Vagy ha már nem otthon, akkor egy gyors schedule módosítás és az Eagles ellen kezdünk idegenben...
több mint 12 éve
😀 a superbowlig a po-ban otthon játszunk és egál 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!