Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
mivel a Ravenst választotta, így ők most búúús pandák.1 év, 700 000$Ennyiért még a Váci Pandáknak is megérte volna... lassan már tényleg sajnálom a Raiders szurkereket 😕Igor
még az orvosi teszt hátravanHöri
több mint 12 éve
Rohadt olcsó, ha tényleg rendben lesz fejben nagyon-nagy fofgás lesz.
több mint 12 éve
1 év, 700 000$Ennyiért még a Váci Pandáknak is megérte volna... lassan már tényleg sajnálom a Raiders szurkereket 😕
még az orvosi teszt hátravanHöri
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok mennyiért... amiért azt mondom, hogy talán meg lehetett kockáztatni, mert 23 éves. Ilyen fiatal LB-t, ekkora tehetséggel ritkán fogsz FA piacon... és talán fejben rendbe lehet tenni, mert még nagyon kölyök.Majd Sizzle picit helyreteszi 😊 (reméljük.. a fegyveres ügy nekem is picit sok volt.. Ray szelleme kísért)
Elég nagy neveket szedtünk össze, relatíve jó pénzért... remélhetőleg a teljesítmény is jön majd vele.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Na akkor csak bejött az ajánlatom! 😛R. McClain-t ajánlanám az FO-tok figyelmébe 😊BruceMég a college McClain-re emlékezve nagyon szerettem volna,ha szerződtetjük...
Azóta utána olvastam és már nem szeretném. 😊
Ott személyiségbeli problémák is vannak,amit szántszándékkal nem visz be a GM az öltözőbe.Az a fegyveres ügye közelebb van a gengszterhez,mint egy kicsit dilis fiatalemberhez,akit lehet közösségben kezelni.
Tavaly Burfictet is ezért nem húztuk 7.körben vagy UDFA-ként.Pedig neki - még- nincsenek pályán kívüli balhéi,mint Rolando-nak.kátrány
több mint 12 éve
Hmmm. Ha McClain megemberelné magát és a tehetségéhez képest tudná nyomni az faja lenne. Persze nevet így is kellene módosítania mert ugye ez már foglalt nálunk és a McClain McClain ilb kettős amúgy is hülyén venné ki magát.Viszont ha bejönne ez a scenárió akkor egy korai körös needet biztosan kihúzhatunk és akkor marad a D-be a SS ahova jöhet 3 körben is csonttörő. Az első két pick mehet az O-ba (LT/WR). Hopkinst nagyon nézegetjük és Allent is nagyon sokan Boldinhoz hasonlítgatták. Várós már a draft 😊
több mint 12 éve
Sztem McClain jo fogas lehet nektek 3-4be, ha Ozzie es Harb el tudja rendesen kapni a toket es rendbe teszik agyilag
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Róóóland érdekes egy fickó... még be is jöhet, csak kicsit vissza kell vennie a balhékból...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
@AdamSchefter: Former Raiders LB Rolando McClain is nearing deal with Ravens. Two sides scheduled to talk today to see if they iron out unresolved issues.@RavensInsider: Ravens talking with Rolando McCLain about potential deal, sources say t.co/EQPtM4C9np
több mint 12 éve
akkor még arról nem beszéltünk, hogy ki tudhat ott még magyarul, a mostgyöttek közül kell valaki, Elvisz gyanús nekem...Figyizz!Hehh, 😀 😀Collapo
Ayanbadejo=Olyanba de jó
de, eddig tartott míg rájötteksutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Figyizz!Hehh, 😀 😀
Ayanbadejo=Olyanba de jó
de, eddig tartott míg rájötteksutianap

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Figyizz!Ayanbadejo=Olyanba de jó
de, eddig tartott míg rájöttek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
D-be kényszerből került és nem azért, mert olyan jó volt. ST szerelése meg nem is volt a rájátszásban, ha jól emlékszem. De itt van BA reagálása a JJ által linkelt cikkre:Szerintem meg jó döntés volt az Ayanbadejo cut. Öreg (37 lesz a szezonkezdetkor) és még egy kicsit spóroltunk is (327K). A szezon vége felé, amúgy sem volt már meggyőző a teljesítménye.Azért ezt nem teljesen értem... Stabil ST játékos volt, sőt úgy is mondhatjuk, hogy a ST egyik vezére. Mit értesz azon, hogy nem volt meggyőző? Pont szezon vége felé lett D-ben is kezdő, mikor megcsappant a linebacker sorunk. ST-met pedig vezette tackle számban. Nem igazán értem, hogy nem volt meggyőző.
Marad még így is elég jó ST játékos (Ihedigbo, Graham, Mcclellan, Brown, Bynes). Egyébként még nincs kizárva, hogy visszahozzuk Brendon-t.
“He became a leader for us, and the door may not be closed to bring him back to help us again,” Newsome said. (innen)puffin
Tudjuk be fiatalításnak, szódával elmegyFlacco5
@brendon310 Just a heads up I did an interview today and no way said I was cut because my views. I said my talk was louder than my production & at 36
@brendon310 When you are not producing it is a fair move. You can find cheaper guys to do what I do. Ravens are the BEST organization in the nfl period!
több mint 12 éve
Az egyetlen valós ok, ami ebből eredhet, max. az lehet szvsz, hogy sb-n ilyet nem "reklámozunk", de tartom, hogy ha így lenne, mehetett volna előbb... itt valami turpisság lesz...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez is benne van a cutolásában. Felesleges médiafigyelemre nincs szükségünk, ahogy az öltözőben sincs helye megosztó témának aminek aztán semmi köze sincs a focihoz.
több mint 12 éve
Nem hinném, ha ez lett volna a baj, már kirakták volna a szűrét korábban is... sanszos, hogy tényleg fiatalítunk/olcsóbban akarjuk visszahozni. Igazi ellenlábasa a témában csak a már visszavonult Birk(a) volt!

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Brendon Ayanbadejo says role in gay rights issue one reason he was cutwww.newsday.com/mobile/sports/football/glauber-s-nfl-hot-reads-1.811959/brendon-ayanbadejo-says-role-in-gay-rights-issue-one-reason-he-was-cut-1.5010373
😀 😂 a rasszista kártya már lejárt, most lehet újabbakat előhúzni a pakliból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem meg jó döntés volt az Ayanbadejo cut. Öreg (37 lesz a szezonkezdetkor) és még egy kicsit spóroltunk is (327K). A szezon vége felé, amúgy sem volt már meggyőző a teljesítménye.Azért ezt nem teljesen értem... Stabil ST játékos volt, sőt úgy is mondhatjuk, hogy a ST egyik vezére. Mit értesz azon, hogy nem volt meggyőző? Pont szezon vége felé lett D-ben is kezdő, mikor megcsappant a linebacker sorunk. ST-met pedig vezette tackle számban. Nem igazán értem, hogy nem volt meggyőző.
Marad még így is elég jó ST játékos (Ihedigbo, Graham, Mcclellan, Brown, Bynes). Egyébként még nincs kizárva, hogy visszahozzuk Brendon-t.
“He became a leader for us, and the door may not be closed to bring him back to help us again,” Newsome said. (innen)puffin
Tudjuk be fiatalításnak, szódával elmegy
több mint 12 éve
Szerintem meg jó döntés volt az Ayanbadejo cut. Öreg (37 lesz a szezonkezdetkor) és még egy kicsit spóroltunk is (327K). A szezon vége felé, amúgy sem volt már meggyőző a teljesítménye. Marad még így is elég jó ST játékos (Ihedigbo, Graham, Mcclellan, Brown, Bynes). Egyébként még nincs kizárva, hogy visszahozzuk Brendon-t.
“He became a leader for us, and the door may not be closed to bring him back to help us again,” Newsome said. (innen)
több mint 12 éve
Baltimore Ravens @Ravens 4 perc#Ravens preseason schedule: Week 1 at Tampa Bay, Week 2 vs. Atlanta, Week 3 vs. Carolina (ESPN), Week 4 at St. Louis
több mint 12 éve
Pár rövid szösszenet:Vizitelt nálunk állítólag: Damonte Moore (OLB), David Bakhtiari (OL)
Helyi Pro-dayen ott lesz Tavon Austin is
Mel Kiper jr. szerint: Minter fog 1/32-re landolni nálunk (Te'o-t előbb kiviszik),
Jelenleg sapi alatt van 5.3 millió + 0,8 millió amint hivatalos lesz az Ajanvadeyo cut. Valamint 2 millió fog felszabadulni junius 1-e után (Pollard cut),
A szezonnyitóra három sansz van. Vasas/Macik/Vadlovak
Szerk: Draftról annyi még, hogy ha ILb-t akarunk akkor a letrade simán játszhat, hiszen a Jagsnek van szerintem annyi needje, hogy ne ILB-t húzzon. Frisco/Philly/Detroit triónak sem hiszem, hogy ILB kellene. A Bengals húzza első körben Teot vagy Ogletreet és akkor nekik sem kell 😀 Így akár a megcsúszó QB-kért (extrém esetben Geno) felmehetne 1/32-re vagy a Jets vagy a Bills (beelőzve egymást és a Jags-t), ha nem akarnak magasan húzni irányítót.
Persze ezt elcseszheti a Bengals, ha nem ILB-t húz első körben, de egy ilyen scenariot szívásán látnék 😊
több mint 12 éve
SZVSZ bár nem jó döntés valószínűleg megágyaz egy LB-nek még FA-ról...Dansbyn kívül nem tudom van-e még kint ILB a piacon aki esetleg upgrade lehet. Egyébként nekem sem tetszik ez a lépés, mert a védelembe már nem volt tényező, tehát a fiatalításra nem lehet ráhúzni a cutolását, a ST-ben viszont csk és top szerelő volt. Talán az egy milliós cap száma lehet az ok. Így lesz 266K dead money. Ha jön valami olyan playa aki a D-ben upgrade akkor okés a cut, de ha csak valami ST embert hozunk akkor már nem annyira szimpi.
AjajajDzsó hasznos ST és jó csere ember volt, de most a poszt lyukas, csere van oda, de kezdő nem igazán... várom Ozz újabb varázslatát.Collapo