Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Dixon szerintem csak a playbook ismerete miatt jött.. klasszikus húzás, most mi is megcsináltuk 😀IgorMégcsak nemis találkozott Haleyvel! Talentum a gyerek, ne vegyed már el tőle.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Dixon szerintem csak a playbook ismerete miatt jött.. klasszikus húzás, most mi is megcsináltuk 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Gorrert cutolták az edzők,hogy helyet csináljanak Ihedigbo-nak.Kedveltem Gorrert,azt hittem C.Brown előtt van a DC-n,de nem .
Igy a végső(?) PS :
Dennis Dixon, Adrian Hamilton Anthony Levine , Anthony Allen, Omar Brown, Josh Bynes, Jack Cornell , Antoine McClain.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
thxSzabályzati kérdés... mit jelent a cleim-elni? mert elvileg szabadon lehet igazolni játékost PS-ből, nem? vagy ez még a Cut után és PS előtt van?Akinek nincs elegendő éve a ligában (3?-4?), az mindenféleképpen a cut után felkerül a waiver listára, még év közben is. Amelyik csapat felszedi innen, az köteles az 53-as rosterére tenni.
Carrt, Kitchent én is sajnálom - és imádkozom, hogy Brown megmaradjon... Amúgy a Hamilton gyerek szimpit tolt Tehénfik pre meccsén a kékek ellenCollapo
Ha már átcsúszott a listán a játékos, akkor tudja az eredeti csapat a PS-ébe szerződtetni. (De ha felviszik az 53-ba, a PS-ba nem tud visszamenni automatikusan, ugyanúgy végig kell járni ezt a procedúrát. Cut-waiver-PS. A Pats tavaly az egyik S-vel (Ventrone) vagy hatszor játszotta el.)tomi-tomi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Szabályzati kérdés... mit jelent a cleim-elni? mert elvileg szabadon lehet igazolni játékost PS-ből, nem? vagy ez még a Cut után és PS előtt van?Akinek nincs elegendő éve a ligában (3?-4?), az mindenféleképpen a cut után felkerül a waiver listára, még év közben is. Amelyik csapat felszedi innen, az köteles az 53-as rosterére tenni.
Carrt, Kitchent én is sajnálom - és imádkozom, hogy Brown megmaradjon... Amúgy a Hamilton gyerek szimpit tolt Tehénfik pre meccsén a kékek ellenCollapo
Ha már átcsúszott a listán a játékos, akkor tudja az eredeti csapat a PS-ébe szerződtetni. (De ha felviszik az 53-ba, a PS-ba nem tud visszamenni automatikusan, ugyanúgy végig kell járni ezt a procedúrát. Cut-waiver-PS. A Pats tavaly az egyik S-vel (Ventrone) vagy hatszor játszotta el.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Szabályzati kérdés... mit jelent a cleim-elni? mert elvileg szabadon lehet igazolni játékost PS-ből, nem? vagy ez még a Cut után és PS előtt van?Carrt, Kitchent én is sajnálom - és imádkozom, hogy Brown megmaradjon... Amúgy a Hamilton gyerek szimpit tolt Tehénfik pre meccsén a kékek ellen
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ravens' practice squad: Omar Brown, Dennis Dixon, Anthony Levine, Adrian Hamilton, Anthony Allen, Antoine McClain, Jack Cornell, Josh BynesEgy friss PS.Carrt sajnálom,hogy nem jött össze.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Dennis Dixon -> PSDixon nagy fogás. Kérdés hogy hol juthat szóhoz.
Ihedigbo sign... de nem tudni ki helyére...
Csak az a baj, hogy el fogják kapkodni szvsz őketCollapoNekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.IgorVan az az ár 😀
Am eddig: RB Anthony Allen, DB Omar Brown, LB Josh Bynes, OT Jack Cornell, OT Antoine McClain.Wyatt
több mint 12 éve
Dennis Dixon -> PSIhedigbo sign... de nem tudni ki helyére...
Csak az a baj, hogy el fogják kapkodni szvsz őketNekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.IgorVan az az ár 😀
Am eddig: RB Anthony Allen, DB Omar Brown, LB Josh Bynes, OT Jack Cornell, OT Antoine McClain.Wyatt
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Same old clowns.. mindig lopják az embereinket.Nekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.Igorcsak a neve miatt jegyeztem meg, de a Browns claimeltesapka
Ha tudnának értelmesen draftolni, nem a waiveren kéne kukázni ilyen embereket (Cardert is lenyúlták a Billstől, másik nagy kedvencem.)
Nem baj, nem ezen fog a szezonunk múlni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.IgorVan az az ár 😀
Am eddig: RB Anthony Allen, DB Omar Brown, LB Josh Bynes, OT Jack Cornell, OT Antoine McClain.
több mint 12 éve
Nekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.Igorcsak a neve miatt jegyeztem meg, de a Browns claimelte
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nekem csak Kitchen, Carr és Brown kell a PS-re.. a többiek mehetnek máshova nyugodtan.
több mint 12 éve
a festőre 😀future MVP cutolvalolPontosan kire is gondolsz? 😀Collapo
több mint 12 éve
SZerintem Kindle-re,de abban az estéhez képest változás történt,mert mégis marad rosteren.Addig legalábbis,amíg Suggs visszatér vagy nem sikerül egy passrushert igazolni ,aki erősítés.Ebben még lehet változás.future MVP cutolvalolPontosan kire is gondolsz? 😀Collapo
több mint 12 éve
QB Curtis PainterJack Cornell,Kitchen ,Ch.Williams ,Omar Brown , Carr ,akiket biztosan próbálunk PS-re szerződtetni.
RB Anthony Allen
WR Dorian Graham, Logan Payne
OL Jack Cornell, Cord Howard, Antoine McClain, Tony Wragge
NT Nicolas Jean-Baptise, Ishmaa'ily Kitchen
DT Terrence Moore
LB Josh Bynes, Nigel Carr, Chavis Williams
DB Omar Brown, Cyhl Quarles
Ez a teljes lista - 6.30-kor.
Akiket sajnálok, mert sztem nem érik meg itt a PS-t:
Omar Brown, Tony Wragge, Nigel Carr, Logan Payne
Jó lenne, ha maradna mind, de nem tudnak majd ellenálni az riválisoknak... néhány helyen simán beférnek az 53-ba, ha nem is a kezdőbe.
IR-en
TE Matt Balasavage
RB Damien Berry
G/C Justin Boren
LB Ricky Brown
TE Bruce Figgins
WR Tommy Streeter
Így pedig kialakult a DepthCollapo
több mint 12 éve
future MVP cutolvalolPontosan kire is gondolsz? 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
QB Curtis PainterRB Anthony Allen
WR Dorian Graham, Logan Payne
OL Jack Cornell, Cord Howard, Antoine McClain, Tony Wragge
NT Nicolas Jean-Baptise, Ishmaa'ily Kitchen
DT Terrence Moore
LB Josh Bynes, Nigel Carr, Chavis Williams
DB Omar Brown, Cyhl Quarles
Ez a teljes lista - 6.30-kor.
Akiket sajnálok, mert sztem nem érik meg itt a PS-t:
Omar Brown, Tony Wragge, Nigel Carr, Logan Payne
Jó lenne, ha maradna mind, de nem tudnak majd ellenálni az riválisoknak... néhány helyen simán beférnek az 53-ba, ha nem is a kezdőbe.
IR-en
TE Matt Balasavage
RB Damien Berry
G/C Justin Boren
LB Ricky Brown
TE Bruce Figgins
WR Tommy Streeter
Így pedig kialakult a Depth
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
future MVP cutolva
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Megkezdődtek a cutok... tracker ittBerakjátok PS-re majd 😊
Eddig:
LB - Nigel Carr 😕
TE - Bruce Figgins
OL - Cordaro Howard
NT - Ishmaa'illy KitchenCollapo
több mint 12 éve
RB Anthony Allen, DB Omar Brown, LB Nigel Carr, OL Jack Cornell, TE Bruce Figgins, WR Dorian Graham, OL Cordaro Howard, NT Nicolas Jean-Baptise, NT Ishmaa'ily Kitchen, DT Terrence Moore, LB Chavis Williams.ezekszerint nem csak szellőzik... de Omar elküldése szvsz baromság... Considine-nál jobb, ps-t nem éli meg nálunk... ejj
Nah én eddig bírtam, majd holnap rálesek... jó8
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Megkezdődtek a cutok... tracker ittOmar Brown cutot is megszellőztették. Streetert pedig IR-re tennénk a hírek szerint.
Eddig:
LB - Nigel Carr 😕
TE - Bruce Figgins
OL - Cordaro Howard
NT - Ishmaa'illy KitchenCollapo
több mint 12 éve
Megkezdődtek a cutok... tracker itt Eddig:
LB - Nigel Carr 😕
TE - Bruce Figgins
OL - Cordaro Howard
NT - Ishmaa'illy Kitchen
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ez egy kicsit módosíthatja az 53-as roster felállást...tudok én szerkeszteni is 😀
szerk:
Ray Rice kihagyhatatlan a capatból 😊 (ki hinné!)
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
ezt a cikket nagyon ajánlom mindenkinek, érdemes elolvasni:Nem semmi az öreg Ray-ray! 😀
www.guardian.co.uk/sport/2012/aug/30/nfl-ray-lewis-baltimore-ravensdeyell
NFL - Not For Ladies!