Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Húú, a második félidőre fel akartam ébredni.. lehet hogy jobb, hogy nem történt.. szívroham/agyvérzés kerülgetett volna.

Köszi a Pats szurkereknek a szimpatikus nyilatkozatokat.. tartok tőle, hogy a PO-ban is összefutunk még 😊 (vagy 😕)

A FG szerintem egyértelműen bent volt (nem sokkal), de azon speciel nem nagyon lehet vitatkozni.
Igor
Így van, valamint a Ravens-drukkereknek felesleges felhánytorgatni, vélt, vagy valós problémáinkat a játékvezetéssel, ők pont nem tehetnek semmiről 😊
Amúgy az előzményeket ismerve parádés volt a forgatókönyv a semleges/Ravens-szurkolóknak (az már más kérdés, hogy a Pats-fanoknak kevésbé 😀)

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Húú, a második félidőre fel akartam ébredni.. lehet hogy jobb, hogy nem történt.. szívroham/agyvérzés kerülgetett volna.

Köszi a Pats szurkereknek a szimpatikus nyilatkozatokat.. tartok tőle, hogy a PO-ban is összefutunk még 😊 (vagy 😕)

A FG szerintem egyértelműen bent volt (nem sokkal), de azon speciel nem nagyon lehet vitatkozni.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Gratulálok a győzelemhez!
Szinte biztos vagyok, hogy a PO-ban is találkozunk, ahol remélem, majd mi fogunk nyerni.
Torrey Smith előtt pedig maximális tisztelet részemről, hatalmas lelkiereje volt, hogy vállalta a játékot és remekül is játszott!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Klasszikus Pats-Ravens csata volt, méltó az elmúlt évek nagy meccseihez (persze a bírókon kívül). Hihetetlen, hogy a 2010-es PO meccs kivételével, mindig az utolsó percekben dől el győzelem. Máig emélékszem a 2007-es alapszakasz meccsen a két 4th down gyomorszorító izgulására...
Csodálkoznék, ha nem talákoznánk a PO-ban. Már előre félek, mennyi lesz a pulzusom...
több mint 12 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Collapo részemről le van zárva a téma.
ThundersNFL
Detto! 😊

A bíráskodást meg már sokfelé szídtam... itt is, máshol is. Viszlát az AFC döntőben idén is 😊Collapo
Korrekt 😊
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Minek nyírjuk egymást??? fölösleges csak gondolom nektek is hasonló idegállapot lenne ha mi nyertünk volna így.
ThundersNFL
Volt a múlthéten, és nem hinném én se, hogy nyírnunk kellene egymást 😊

ThundersNFL
Detto! 😊

A bíráskodást meg már sokfelé szídtam... itt is, máshol is. Viszlát az AFC döntőben idén is 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Még nem láttam, de:

Bírók: "Oda-vissza, Zsákos Bilbó története" sajnos lehet, hogy tényleg többet tévednek, mint kellene, hazai pálya meg mindenhol van...

O#: Most akkor mit tud a Ravens O?
D#: Legalább a futást már fogtuk... vagy "csak" a Patriarkák ellen?!
ST#: STCollapo
Hazai pálya... jah a Cards ellen rohadtul megkaptuk....ThundersNFL
Talán reklamálj a bírói szövetségnél... amúgy a mondat arra utált, hogy "igen, a bírók tévednek", de te tudod, hogy viselsz-e ellenem keresztesháborút... 😛Collapo
Mi értelme lenne... kb semmi ezeket a fasz zebrákat kellene elzavarni a halál nemesebbik felére és kész.

Minek nyírjuk egymást??? fölösleges csak gondolom nektek is hasonló idegállapot lenne ha mi nyertünk volna így.

Ez van és kész a sors visszaadta az AFC-döntőt. Mondjuk Tuckernek max 2 paraszthajszál hiányzott hozzá, hogy mellé menjen a kick a végén...

Na mindegy ez van.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Még nem láttam, de:

Bírók: "Oda-vissza, Zsákos Bilbó története" sajnos lehet, hogy tényleg többet tévednek, mint kellene, hazai pálya meg mindenhol van...

Hazai pálya... jah a Cards ellen rohadtul megkaptuk....ThundersNFL
Talán reklamálj a bírói szövetségnél... amúgy a mondat arra utált, hogy "igen, a bírók tévednek", de te tudod, hogy viselsz-e ellenem keresztesháborút... 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Még nem láttam, de:

Hazai pálya... jah a Cards ellen rohadtul megkaptuk....

Draft

több mint 12 éve
Pfúú pontosan tudjuk milyen 1 ponttal kikapni. De annyira de annyira jó, ha épp mi nyerünk annyival..! 😀 Mehet a köpködés, bírózás, mi is ezt csináltuk múlt héten. De őszintén?! Ki a .... érdekel? NYERTÜNK, revansot vettünk, ennyit megérdemeltünk.

#O egész szépen dolgozgatott:
Flacco 28/39 382YDs 3TDs 1INT
Rice 101YDs
T.Smith 127YDs 2TDs [Le a kalappal előtte, a legnehezebb órákban nyújtott hatalmasat]

#D engem nem nyűgözött le, bár a végén odatették magukat amikor a legjobban kellett 😊 Nagyon sok yardot adunk fel 😐

Ami meg a FG-t illeti... Nagy rendező az élet 😀
Csináltam egy printscreent gyorsba milyen közel volt, sajnos nem sikerült épp a léc mellett lekapnom a labdát, csak egy picivel később:
 urimage.net/images/2012/09/23/gviQH.pngFlacco5
De akkor a bírók egyformán ítéltek nem úgy mint most a bírók nélkül a büdös életbe nem nyertetek volna...

Draft

több mint 12 éve
Még nem láttam, de:

ST#: ST

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Pfúú pontosan tudjuk milyen 1 ponttal kikapni. De annyira de annyira jó, ha épp mi nyerünk annyival..! 😀 Mehet a köpködés, bírózás, mi is ezt csináltuk múlt héten. De őszintén?! Ki a .... érdekel? NYERTÜNK, revansot vettünk, ennyit megérdemeltünk.

#O egész szépen dolgozgatott:
Flacco 28/39 382YDs 3TDs 1INT
Rice 101YDs
T.Smith 127YDs 2TDs [Le a kalappal előtte, a legnehezebb órákban nyújtott hatalmasat]

#D engem nem nyűgözött le, bár a végén odatették magukat amikor a legjobban kellett 😊 Nagyon sok yardot adunk fel 😐

Ami meg a FG-t illeti... Nagy rendező az élet 😀
Csináltam egy printscreent gyorsba milyen közel volt, sajnos nem sikerült épp a léc mellett lekapnom a labdát, csak egy picivel később:
 urimage.net/images/2012/09/23/gviQH.png
több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A Ti csapatotok eredményjelzője fölött villogott a nagyobb szám, így Ti nyertetek!Gratulálok! Komolyan!!! S lehet,hogy ezt megérdemeltük a PO-ban kihagyott FG-otok miatt! DE, szerintem a második félidőben a bírók segítsége nélkül ez nem ment volna nektek, bármennyire is jobban játszottatok akkor! Szerintem bődületes bírói bakik voltak ma! S nálatok lényegesen többször! Ami a meccs végén nagyon befolyásolta a játék menetét..Ne haragudjatok, nem vitát akarok provokálni!Jó csapatotok van,s keményen is játszottatok ma, de a bírói hibák nélkül nem nyertetek volna, hanem "csak" egy szoros meccset hoztatok volna! Bocs..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Szép győzelem.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát most erre mi a faszt lehet mondani... Nektek lett több pontotok a táblán a végén, grat
(mondjuk inkább itt 😛)

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Torrey Smith testvére meghalt egy motorbalesetben, úgyhogy Smith játéka kérdéses lesz. Bár sanszosan játszik majd.

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ez a fickó fantasztikus, Nektek pedig erről a videóról végképp nem szabad lemaradnotok:

www.nfl.com/videos/baltimore-ravens/0ap1000000064032/A-Football-Life-Ray-Lewis-giving-back?module=HP11_content_stream

több mint 12 éve
Did Not Practice
Jameel McClain - ILB - Knee
Pernell McPhee - DE - Knee
Bernard Pollard - S - Chest
Jah Reid - T - Calf
Lardarius Webb - CB/RS - Knee

Limited
Paul Kruger - OLB - Back
Michael Oher - T - Ankle

szerdai állapotok

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
minap megnéztem egy anyagot a Hárbó-edzésrőlsutianap
Link PM pls...
amúgy, igen, mi mindig "dühösen" megyünk ki... a bírók bírók, én meg a játékkal foglalkozom... találok saját magunkál is épp elég hibát 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ti amúgyis felvagytok szívva, mint valami tűzkóros tulok, snem kenném a bírákra, minap megnéztem egy anyagot a Hárbó-edzésről, de nem biztos hogy ezt az agyonlapításos dolgot kéne erőltetni, főleg hosszútávon visszacsaphat.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Jamal Lewis - Baltimore Ravens' Ring of Honor

A meccs után megy a hirig, hogy ki is játszik dörtin... amúgy ez most a ligában több meccsen is felkapott téma és jogos a meglátás, hogy a játékosok talán nem tisztelik eléggé a cserebogarakat a síppal-dobbal-nádihegedűvel, azt megy a csihipuhi...

Joe is kiakadt a subsporikra, hogy jogosan, vagy se, engem nem érdekel, de többen a ligában már mellé, többen pedig vele szembe álltak....

A főnökség kiemelte a védelem hiányait, meg - nagy bánatomra - hogy milyen jó ötlet volt a 0-6 3rd/4th and shortra...

Készülünk a hazai ecc-Pecc-kimehetszre...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem kell mingyá bezuhanni egy NFCés vereség után, a csoportból kell továbbjutni, tehát a legfontosabbak a csoportmeccsek, mert azok a duplapontosak, s semmilyen előnyt nem adtatok le, a duplapontot behúztátok, s különbem sem egyedül játszátok le az egész szezont. Özémondom lehet laposraverni a szentlajost, de kurvamindegy, nekünk pölö a hatodik héten jön majd a mérkőzés a Bingólszal, addig van ideje összeállni mindennek. Ha van hat pontod nyugodj meg tiéd a csoportelsőség, a többi duma, amúgysem lehet tizenmeccseket agyondominálni, ahhoz is mák kell, különbenis ez a Nort, szarosalsó, szívinfarktus, kikapart fotelbélés, üdv a mocsárban!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Azért a csoportelsőség bőven meglehet, a Bengals finoman szólva sem tűnik erősnek, a Browns szintén, a Steelers ellen kell majd bizonyítani, ha azok a meccsek megvannak, akkor sima. Nagyon szurkolok nektek, a Ravens a no. 2 nálam 😀 A PO-ban persze más, a Texans borzasztóan erősnek tűnik, ott lesz még a Patriots és a Broncos valószínűleg, keménynek tűnik az AFC most...
több mint 12 éve
Másik dolog... Nézzétek meg ezt a gyalázatos elkapó statisztikát:

D. Pitta 8 65 0 16
R. Rice 6 53 0 37
T. Smith 2 51 0 40
E. Dickson 1 23 0 23
J. Jones 1 21 1 21T
A. Boldin 2 7 0 7
T. Doss 1 6 0 6
V. Leach 1 6 0 6

Az a része rendben is van, hogy Pitta, Rice. Még Torreyra is azt mondom oké, dobálgatta a deepeket Flacco de nem érte el őket. Benne van. De Dickson-Jones-Boldin trió 4 elkapás?! Ez a meccs egy állatorvosi ló mind D, mind O részről. Ha nincsenek az endzoneban eladott Philly labdák, akkor ezek széttépnek minket, mint hülyegyerek a meséskönyvet.

Üljön le a coaching staff, találják meg a felelősöket a meccsért. Senkinek nem követelem a fejét, de változtassanak. Ez így nem lesz elég. Megint első hét után megkaptuk a Reményt, hogy na akkor idén SB év. Aztán második héten a "szokásos" vissza a földre játékot. Pats valószínűleg gond nélkül bent lesz PO-ban, Texansnak jelenleg kinéz az első helyen kiemelés. Maradt 4 hely. Chargers erősen kezdett, de szerintem azt a csoportot Broncos nyeri, de talán mehet PO-ba a Chargers is. Tehát csoport elsőnek vagy másodiknak kell lenni a PO-ért. És itt jön amiért ebbe az egészbe belekezdtem: szépen eladtuk a 2 meccses előnyünket.
Végülis a tanulságot levonhatjuk: Ez még mindig ugyanaz a csapat. Megkapjuk évről évre a reményt, aztán az agyvérzést. Talán ezért (is?) szeretjük a csapatot. Talán addig jó, amíg ilyen reakciókat vált ki egy-egy elbaszott meccs, mert ha nem így lenne akkor már nem számítana. Hát akkor marad a nagy álmok szövögetése helyett az eredeti cél: PO-ba kerülni _valahogy_ aztán ott meglátjuk.
több mint 12 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
Igazából összefoglaltátok a véleményemet... Mindent nem lehet Cameron nyakába varni, de a második félidei playcall tényleg érthetetlen volt. Az O teljesen dekoncentrált lett, az O-line/reciverek/Flacco hármasból valaki szinte minden passznál hibázott. A D-re meg tényleg nincsenek szavak... a szokásos nyomás nélkül mind a secondary mind a LB-sor igen sebezhetőnek tűnik a passzoknál, de főleg Cwill és Jimmy (ha bentvan).

Én abban reménykedem, hogy most magunkhoz térünk, kiverjük a fejünkből ezt a médiahype-ot az első meccs után, lehajtjuk a fejünket és tesszük a dolgunkat.Remélem.

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett