Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
A 4. körös picknél és az egyébként sem fényes caphelyzeteteknél ez azért sanszos volt

több mint 12 éve
Leach helyére visszaigazoltuk Bajema-t. Juice így valszeg főállású FB lesz.
több mint 12 éve
"After failing to find a trade partner, Ravens now have released FB Vonta Leach."Adam Schefter
több mint 12 éve
A csapat átáll a 3 WRes felállásokra, és passzolni fognak elsőre, nem futni. Ergo nem éri meg megfizetni egy drága (és öregedő) FB-t, hacsak nem reális áron aláír. De nem ír alá.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
lucio
329
Igen, nagyon kár. Még akkor is, ha a dolog pénzügyi részét nézve érthető is. Leach nagyon illett a "traddicionális Ravens képbe".Kijelenthető, hogy teljesen új csapatot építünk. A védelem gyakorlatilag kicserélődött. Most már a támadósorból is elment két alapember. Mondjuk könnyebb ezt most, egy bajnoki cím után végrehajtani. Való igaz, a fizetési struktúrát, az életkorokat nézve lépéskényszerben van/volt a vezetőség. Csak ez valahogy tavaly ilyenkor - nekem - nem jött át. Hogy az elmúlt idény volt egy jól felépített, és fura mód játékban az azt megelőző idényben csúcsra járatott nagy team utolsó éve. Akkor nem volt meg az a pici plusz, ami a bajnoki címhez kellett, januárban igen, noha játékban jóval gyengébb volt a csapat. Csak a tartás, meg némi exta motiváció mindent elsöpört. Szerencsére😀
Papíron jól pótoltuk a védelemből távozókat - a legnagyobb kérdés szerintem nem is a puszta játéktudás, hanem az a fajta szellem, ami nem engedte, hogy a csapat (a védelem) bármilyen helyzetben összeomoljon, mindig a következő playre összpontosított, megingás nélkül. Ezért is volt annyira jó pl. a red zone védekezés. Megjósolhatatlan, hogy a távozó vezérek szellemiségét hogyan veszi át a csapat - fizikai paramétereiben nem lesz gyengébb a D. Tán ezért is volt szempont a draftnál, hogy a kiválasztottak vezetői képességeit is nézték.
Az O számomra nagy kérdés - nincs első számú elkapónk, pláne rövid yardos szituációkhoz, aki két védővel a nyakán is lehúzza, és hacsak Leach pénzéből nem szerzünk, nem is lesz. Leach kiválásával Rice futásai is problematikusabbak lesznek. Így a hosszú passzok is nehezebbek lesznek. Míg a D-ben azt mondom, a változások után is (vagy a tavalyi évet nézve éppen azért) megvan a képesség akár a ligaelit szinthez is, az O -ban nekem komoly képességbeli hiányok is látszanak, és a variációs lehetőségeink tavalyhoz képest szűkültek. Remélem valaki baromi nagyot fejlődött, vagy az offense gurunk kitalált valami egyszerű de nagyszerűt.
több mint 12 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Talán majd a jövő évi szebb lesz 😉
több mint 12 éve
Obama elitnek nevezte Flaccot. Szóval ez már hivatalos. 😀 Kíváncsi vagyok, ki hat-e ez Artúr király játékidejére, vagy független tőleWyattDaryl 32, szóval kevesebb snap valószínűleg jót tesz a teljesítményének.
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok, ki hat-e ez Artúr király játékidejére, vagy független tőle

több mint 12 éve
Hivatalos Daryl Smith érkezése. Ha egészséges tud maradni, nyertetek egy rohadt jó játékost.1 évre írt alá.
több mint 12 éve
White House Visit Photo Gallery
www.baltimoreravens.com/photos/photo-gallery/White-House-Visit-Photo-Gallery/972f940d-8263-4a9d-bd72-8348501f6832
Jövőre ugyanitt, csók a családnak 😊
több mint 12 éve
Nem feltétlenül rosszabb, viszont sokkal olcsóbb, ezt is figyelembe kell ám venni 😊

több mint 12 éve
Daryl Smithből nagyon könnyen Holló lehet a nagyon közeli jövőben.Ennek Róóland után még lenne is értelme talán...
www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-mutual-interest-between-ravens-linebacker-daryl-smith-with-talks-ongoing-sources-say-20130604,0,7952320.story
Ha egészséges, és csak 75%át nyújtja amit 2011ben (pl. ellenetek az MNF meccsen) nagyot nyerhet vele a Baltimore.iktriad
Following players didn't get June 1 tender from Ravens as UFAs: Ma'ake Kemoeatu, Billy Bajema, Sean Considine, Ricky Brown and Ryan McBean @ravensinsiderŐszinte leszek, Maki zavar, mert Ő jó runstuffer, de a DL elég tömött... így érthető,
Bajema ezekszerint rosszabb, mint Furstenburg??
De ami a lényeg, nincs Considine!!! 😀 😀 😀 😂 :yuppie: :hiphiphurrá:
JAH, és RAVENS ARE IN DA HOUSE! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
ma benéznek a srácok Obamához, Pollard, Boldin és C-Will kihagyta a kirándulást
több mint 12 éve
Daryl Smithből nagyon könnyen Holló lehet a nagyon közeli jövőben. www.baltimoresun.com/sports/ravens/ravens-insider/bal-mutual-interest-between-ravens-linebacker-daryl-smith-with-talks-ongoing-sources-say-20130604,0,7952320.story
Ha egészséges, és csak 75%át nyújtja amit 2011ben (pl. ellenetek az MNF meccsen) nagyot nyerhet vele a Baltimore.
több mint 12 éve
Rivers, WR, korábbi sajtfejű 90-men roster tag a csapatnál. UDFA volt tavaly, akciót még nem látott... hm... hát nem az a veterán, akit korábban megszellőztettek, hogy kéne. 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Play Like a Raven 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nézzétek el nekem, ha már volt, meg nyilván láttátok már, de én most futottam bele, és kurvára bejöttHááát ha belefutottál, akkor 8 napon túl... 😀 😛
Wyatt
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Nézzétek el nekem, ha már volt, meg nyilván láttátok már, de én most futottam bele, és kurvára bejött

több mint 12 éve
He's not going to make a fantasy impact in 2013.empty taxiEzt elég bátor dolog így kijelenteni.. sztem nagyobb szerepe lesz idén, én 50-60 elkapást várok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ravens re-signed restricted free agent TE Ed Dickson to a one-year, $1.32 million deal.Dickson didn't draw an offer sheet before the April 19 deadline, so signing his tender was his only choice if he wanted to play football this season. The Ravens' No. 2 pass-catching tight end, Dickson slumped to a 21/225/0 line last season after catching 54 passes for 528 yards and five touchdowns in 2011. He's not going to make a fantasy impact in 2013.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
NFL Network analyst Daniel Jeremiah: The @Ravens were 1st team to win SB with a negative sack differential (37 sacks, 38 sacks allowed) since @Patriots in 2001 (41, 46) [Twitter]Hehhe... 😀
baltimoreravens.com

NFL - Not For Ladies!