NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
SUPER BOWL LX
54
17
20:30, ARENA4
Kickoff: 0:30
Kickoff: 0:30
Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 12 éve
Bajema-t negyedjére vágtuk ki idén 😊
több mint 12 éve
Aaron Wilson @RavensInsider 25 percRavens activate linebacker Jameel McClain from reserve-physically unable to perform list, cut tight end Billy Bajema.
Aaron Wilson @RavensInsider 22 óra
Browns promote Posey, Gurley, cut Rainey: Roster moves executed bit.ly/19QW2wY @footballpost #NFL

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Birk-öt párszor visszasírtuk, de most már nem hiszem, hogy ugyanaz klasszis lenne, mint néhány hónapja 😛 www.baltimoreravens.com/news/article-1/The-Caw-Matt-Birk-Lost-75-Pounds-Trying-To-Model/374a4f02-c374-495d-80e6-c07a6643b332
több mint 12 éve
Ravens Run Scheme Changes May Be ComingÉn is hasonlót olvasok ki belőle, aztán meg húzunk egy ilyet. persze lehet, hogy Miles után Scott is a CicaPlayBook miatt kell 😀
Ha jól olvasok a sorok között, akkor talán végre elfelejtjük Castillo fantasztikus újításait. Helyes. 😀puffin

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
"Frustration is a good motivator"Aha. Rajongóként biztosan nem. Ennél frusztráltabb már nem is lehetnék 😀
John Harbaugh

BALTIAMORE
több mint 12 éve
Ravens Run Scheme Changes May Be ComingHa jól olvasok a sorok között, akkor talán végre elfelejtjük Castillo fantasztikus újításait. Helyes. 😀
több mint 12 éve
Egyébként azokban a futásokban még volt is éppen élet, open-fieldre nem volt esély... hát mindegy, Ők is kihagytak pár helyzetet mi is... így jött össze.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Én már a kísérlet előtt írtam a live topicba, hogy a GB ellen meg kell becsülni a field goalokat is... Én nem mentem volna neki, főleg hogy tudom, milyen szarul futunk...

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 12 éve
Ami biztos, hogy- a fal nem egy hét alatt áll majd helyre. Monró majd belejön, KO egy biztosabb T-vel, mint BigMek jobb lesz, a baj most az volt, hogy Oheren és Gino-n még mindig átfutnak... sanszuk se volt embert fogni és most Yanda se volt annyira penge, bár sztem még mindig Ő volt a legjobb...Futás, ugyanaz, mint fent... új ember, új lehetőségek... eddig viszont tényleg szánalmas, de ezt már lerágtuk.
Passz, sajnos továbbra is csak no1.5 Torrey, mert nem igazi erő-elkapó, JJ dettó... MarlonBrowdó még lehet az, de Ő meg még azért újonc ám... és ráadásul UDFA, bár annak elég jó. TE játék megen nem volt.
A D# remekelt.... meccsben tartott minket a sok baromság ellenére... a goal-line-t én is megcsáltam volna, de nem 4 futással, legalább 1-2 paszt próbáltam volna. A félidő előttit is megpróbáltam volna én is, csak nem ágyút, hanem sok blokkos screent...
Év elején ezt a 19-17-et aláírtam volna, most meccs előtt is, a meccs alatt már kicsit savanyú volt... lesz ez jobb.. PO még összejöhet, de nem lesz egyszerű a sorsolás és van bőven contender. Meglátjuk.

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Annyi biztos, hogy ebben az offenzben pár felvillanásnál több nincs. Hogy a villanások száma mennyi egy meccsen az csak valami felsőbb hatalmon múlik (legalábbis szerintem). A fal totál homály, már Yandát sem hiszem, hogy ki lehetne emelni...Joe nagyon durva ahogy ilyen nyomás ellenére is állja a sarat, de ezzel a fallal és elkapó állománnyal nem lehet eredményt várni.Furcsa mert az elkapók tekintetében szerintem ezen a meccsen már nem kellett volna hogy gond legyen, így hogy JJ visszatért Smith-szel ketten már kellene elég veszélyt jelentsenek az ellenfélnek és emellett szintén játszott Marlon Brown is aki szerintem hasonlóan veszélyes fegyver kéne hogy legyen. Valahogy mégsem feléjük mentek a labdák (ez nem tiszta hogy a védelem volt erre nagyon felkészülve a Packersnél vagy a playhívásaink nem erre épültek).
A D brutál, de minden hiába, ha az offenz nem tud pontokat felpakolni, hibátlan meccset lehozni pedig még ez a D sem tud. (secondary). A GB ellen azért hiányérzet maradt bennem, hogy Rogers nem volt felfegyverkezve minden szerszámával egész meccs alatt, de akkor is csak egy nagyobb hibát csináltak amit azonnal büntetett a GB--> TD (sec). NEm ezen múlott a meccs hiába jelentette ez a difit.
Harbsra kitérve. Nem tudom ki hogy van vele, de én is nekimentem volna 4.-re. A félidő előtti agresszív hívás már necces, ott inkább hagytam volna lepörögni az órát, de erre sem fognám a vereséget. Sokkal inkább a meccs 3/4-ben fogalmatlan O-ra. Rossz volt nézni őket.
3 csoportmeccs jön egy bájvíkkel, bazi nagy közhely, de itt eldőlhet a szezon. Wild Carda szerintem nem érdemes bazíroni, ahhoz nagyon rossz a csoport (ez alól szerintem a bengálsz sem kivétel, Dalton a liga legjobb olineja mögül hoz flaccoi számokat aki meg a legrosszabbal van megáldva). Szóval ha akarunk PO-t akkor nem ártana hozni a csoportmeccseket. Az már más kérdés, hogy oda valók vagyunk-e, de a ha bejutunk bizonyíthatják a srácok.Blaise
Mondjuk Clarokt se értem... tiszta labdákat eldobál, egy ilyen TD-t meg behúz egy kézzel? O_o
Ami csalódás volt, hogy a nagy igazolás után siralmas futójáték, Ricenak esélyesem volt, és Flacco-n se éreztem kevesebb nyomást mint eddig.
Ennek ellenére inkább a playhívásokban látom a hibát... nincs benne fantázia és nincs benne semmi agresszivitás. Amikor a 4. negyedbe muszáj volt rizikót vállalni érdekes módon azok működtek. Egy ilyen fallal nem értettem a sokadik középrefutást. Mintha Cameron szelleme kisértene a playhívásoknál ami szerintem botrány volt (pezsgőt bontottam mikor elküldték).
D szerintem most relativ rendben volt a végét leszmítva, bár sok volt a szerencsétlenkedés a szereléseknél de azért csak 19ponton tartottuk a GB-t ami szerintem nem egy rossz teljesítmény, főleg ha a ToP is figyelembe vesszük.
több mint 12 éve
Én is imán nekimentem volna 4.re.A 22 futójátékból 5 volt 0 yard-os 5 pedig negatív yard-on lett megfogva, további 14 futás volt, amiből 1 max 2 yard jött össze.A legutóbbi 5 meccsből 1 O# TD-t szereztünk az első félidőkben. Ezen időszak alatt 35 drive volt, amiből 17-nek vagy three-and-out lett a vége vagy TO vagy nem sikerült a 4. kísérlet.
Az meg külön szép, hogy jelenleg utolsóak vagyunk holtversenyben(Jags) 2.7-es futásátlaggal...
A következő meccsek fontosak lesznek, de a többi csoportot elnézve még 1 WC hely összejöhet a North-nak, egyiket elviszi valszeg a West, de a többi csoport nyitott ebből a szempontból.
több mint 12 éve
Annyi biztos, hogy ebben az offenzben pár felvillanásnál több nincs. Hogy a villanások száma mennyi egy meccsen az csak valami felsőbb hatalmon múlik (legalábbis szerintem). A fal totál homály, már Yandát sem hiszem, hogy ki lehetne emelni...Joe nagyon durva ahogy ilyen nyomás ellenére is állja a sarat, de ezzel a fallal és elkapó állománnyal nem lehet eredményt várni.A D brutál, de minden hiába, ha az offenz nem tud pontokat felpakolni, hibátlan meccset lehozni pedig még ez a D sem tud. (secondary). A GB ellen azért hiányérzet maradt bennem, hogy Rogers nem volt felfegyverkezve minden szerszámával egész meccs alatt, de akkor is csak egy nagyobb hibát csináltak amit azonnal büntetett a GB--> TD (sec). NEm ezen múlott a meccs hiába jelentette ez a difit.
Harbsra kitérve. Nem tudom ki hogy van vele, de én is nekimentem volna 4.-re. A félidő előtti agresszív hívás már necces, ott inkább hagytam volna lepörögni az órát, de erre sem fognám a vereséget. Sokkal inkább a meccs 3/4-ben fogalmatlan O-ra. Rossz volt nézni őket.
3 csoportmeccs jön egy bájvíkkel, bazi nagy közhely, de itt eldőlhet a szezon. Wild Carda szerintem nem érdemes bazíroni, ahhoz nagyon rossz a csoport (ez alól szerintem a bengálsz sem kivétel, Dalton a liga legjobb olineja mögül hoz flaccoi számokat aki meg a legrosszabbal van megáldva). Szóval ha akarunk PO-t akkor nem ártana hozni a csoportmeccseket. Az már más kérdés, hogy oda valók vagyunk-e, de a ha bejutunk bizonyíthatják a srácok.
több mint 12 éve
Futó játék nélkül nem megy! Két futó hozott 47 yardot 20 hordásból Vicc! Nagyon kevés sajna. Egyszerűen kevés az O-től egy negyednyi jó játék.
több mint 12 éve
Ez a meccs most megint egyszerűen csak fájt... A fal még most is nehezen tart... ha egyáltalán... pedig a D# hatalmasat játszott - igaz rásegített erre a két GB sérülés is.

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Kitaláltam egy jó kérdést a tippjátékra :Vajon szerez a Denver annyi pontot a JAC ellen amennyi a fiatalabb Manning Passratingja
több mint 12 éve
CM3 biztos nem lesz a 7végén és erősen kérdéses B. Jones játéka is, így az idén eddig remekelő (legfőképp futás ellen) kezdő LB sorból akár 2en is kieshetnek. És mivel a kezdő ILB cserénk Francois is kidőlt, ráadásul ő a teljes szezonra, kemény menet lesz. Az a Jamari Lattimore lesz a kezdő ILB-nk aki idén alig perceket kapott eddig csak. Minden azon múlik, hogy helyre lehet-e rakni B. Jones térd inát.Várom már a találkozónk! 😊

Liverpool Fc
több mint 12 éve
Hétvégén fekete mezben fognak pályára lépni a srácok (remélem nem fehér nadrággal ez utóbbi még nem eldöntött). Szerintem többször kellene évi 1-2 alkalomnál viselni mert nekem nagyon tetszik 😀. A rózsaszín surranókhoz különösen patentos lesz.
több mint 12 éve
Pitta korabban kb a pora volt mondva vagy alig az ele. H most mi a statusza az passz. De az elmozdult csipot nem eroltetnem.Matthews kiesése könnyebbség, de azért ne kárörvendjünk... a sérülés sose jó látjuk ezt mi is az elkapóinkon... 😊
A D# is egyre stabilabb, Webb mellé kellene valaki, de ez már majd draftról lesz megoldva szerintem..VoiceMagam se mondhattam volna jobban... ebben max. egyetértek 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Igazából én nem vagyok ennyire optimista a jövővel kapcsolatban. A védelem tényleg jól néz ki de még kellenének fiatalok a csapatba. Ha Pitta felépül akkor jó lehet az elkapósor, Brown és Doss is mutatott szép játékot mostanában, de az OL-re sokat kellene költeni. Igazából most hogy bajnok lett a csapat azok kaik gyűrűt viselnek kevésbbé motiváltak a jó teljesítményre.... bár Suggs nem úgy tűnik. Kiváncsi vagyok mi lesz egy erősebb csapat pl a GB ellen.
több mint 12 éve
Na sikerült végignézni a meccset, teljesen.Ami tetszik, hogy javult a futás, bár még így is gyengécske.
Doss elkapásai is tetszettek, szerintem jó lesz ő Pitta, Smith és J.Jones után, mint 4. célpont, csak Pitta hiányzik az O-ból nagyon.
Ha jól vettem észre Elam és A.Brown is egyre többet van pályán, aminek örülök.
A D# is egyre stabilabb, Webb mellé kellene valaki, de ez már majd draftról lesz megoldva szerintem..
Pitta visszatéréséig mennyi időt mondanak még?

több mint 12 éve
A GB-es Clay Matthews eltörte az ujját, így nem játszik ellenünk 😛

több mint 12 éve
Lényeg a lényeg, KO háta javul... bár Sipli se volt rossz mint csere, MarlonBrowndó meg talán szerdán már edz...

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Maj' megszokod.. 😛 😀Collapovagy megszököd, ahogy a költő is mondja: Kocka ez a cukor, kakas mondja kukor 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Maj' megszokod.. 😛 😀

NFL - Not For Ladies!