Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Flacco5
831
Stílusos visszatérés lesz - az egyszer biztos 😊If Ravens are in the mix in early Feb. you may see Ray Lewis in action. Takes 3-4 months to heal from this type of injury.shawnkaFasza, akkor a Super Bowlon már játszhat. 😀Vrijbloed
Ma viszont zúzzuk be a Tekiket!! (akár egy szívrohamos 1 pontos győzelmet is elfogadok, csak valahogy legyen meeeg) Lehet, hogy benne van a csapatban, hogy az alapszakaszban egészségesebbek már nem leszünk, Suggs visszatérése momentumot is adhat, ezáltan megszerezve az első helyen kiemelést, amivel meg szépen elslattyognánk New Orleansig
több mint 12 éve
If Ravens are in the mix in early Feb. you may see Ray Lewis in action. Takes 3-4 months to heal from this type of injury.shawnkaFasza, akkor a Super Bowlon már játszhat. 😀
több mint 12 éve
If Ravens are in the mix in early Feb. you may see Ray Lewis in action. Takes 3-4 months to heal from this type of injury.
több mint 12 éve
Lehet, hogy csak blöff.. én is inkább erre tippelnék. Azt néztem, hogy picit túlsúlyosnak tűnik még egyelőre.Ha játszik is, sokat nem fog, max pass rush szituban.. de ne felejtsük, hogy run stopban is nagyon erős, úgyhogy a bye után mindenképp számítok a régi formájában futballozó Suggs-ra.
Ball So Hard, Sizzle! 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Suggs will play SundayNem gyenge,úgy emlékszek,áprilisban sérült meg,már játszik.Lehet,még vártak volna,ha Ray és Webb nem egyszerre esik ki.
Ravens All-Pro linebacker Terrell Suggs (Achilles) will play vs. Texans, NFL Network has learned.
OKÉ, de ha elveszítjük........... 😡 Flacco5
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Flacco5
831
Suggs will play SundayRavens All-Pro linebacker Terrell Suggs (Achilles) will play vs. Texans, NFL Network has learned.
OKÉ, de ha elveszítjük........... 😡
több mint 12 éve
Flacco5
831
www.baltimoreravens.com/news/article-1/Terrell-Suggs-I-May-Or-May-Not-Play-Sunday/24e0cfdc-700b-424a-8554-6ccbd7316442Nagy gyökérség lenne játszatni, egyszerűen nem endeghetjük meg magunknak, hogy ilyen súlyos sérülés után rásérüljön az elkapkodott visszatérés miatt - kockáztatva ezzel, hogy kidől az év hátralévő részére... Ha viszont csak arra megy ki a játék, hogy készüljön (feleslegesen) a Houston belőle is, akkor viszont zseniális húzás 😀
Elmondhatatlanul szükség van egy erős és jó formában lévő Sizzlere!
több mint 12 éve
Középen vagyunk nagyon szarok,Kemo,Cody és Art.Jones is nagyon gyenge.Most,hogy Ngata is megsérült még súlytalanabbak leszünk.Tud játszani,csak tavaly is így 8.forduló körül sérült volt.Jó volt,viszont nem volt az a megállíthatatlan vadállat,mint addig.
Most kicsit szerencse,hogy a 2 sérült alapembere nélkül felálló Texansal találkozunk,aztán bye ,sokat erősödhetünk,egészségesebbek lehetünk.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
Baltimore Ravens10/17
Jordan Mabin (CB) Practice Squad.
Nigel Carr (LB) Practice Squad.
Josh Bynes (LB) Free Agent Signing.
Ray Lewis (LB) Injured Reserve
Terrell Suggs (OLB) will begin his practice period
tehát reagáltunk a sérülésekre...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Suggs visszatért edzeni!!Flacco5Csak ne játszon bye előtt...
Na viszont az most már tényleg bebaszna, ha Reed is:Ő szokott sérüléssel játszani, ha most pályán van ezzel, akkor még bírja...
www.nfl.com/news/story/0ap1000000081708/article/ed-reed-says-hes-playing-with-torn-shoulder-labrumFlacco5
(IMO: Desperate for a ring)
Ray-rayFlacco5Kellene vissza Ő is, de nem tudom... szerintem idén nem látjuk, max ha PO lesz.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Flacco5
831
Suggs visszatért edzeni!! 😊 Ray Ray IR-en, de ha úgy gyógyul még visszatérhet idén (de azt mondják nem valószínű).Na viszont az most már tényleg bebaszna, ha Reed is:
több mint 12 éve
Ray sem jött sokkal korábban 😊 Ha nem is húzunk ismét egy Ray Lewist de az már bőven jó ha sikerül olyan embert találni aki képes lehet idővel betölteni azt az űrt amit Ő hagy. Kezdésnek elég lesz ha a pályán aztán majd az öltözőben.Ray-Ray és Ed sem fog örökké játszani, ha ők abbahagyják szinte biztos, hogy visszaesik a D és jobb erre időben rákészülni. Raynek már csak azért is kutya kötelessége lenyomni még egy évet, hogy kinevelje a draftról - szerintem - érkező utódját(?)/ követőjét.Blaise32. helyen húzzuk be Ray utódját? 😀 Az nehéz lesz..
Teo az egyetlen akiből ezt kinézem.. nem rossz a class, elég mély szerintem, de nem tudom mennyi elit LB lesz belőle, inkább sok nagyon jó (Skov, Bostic, Mauti - velük még esetleg kiegyeznék)Igor
Oz elég jól bűvészkedik a pickekkel, szóval az alanyi jogon járó 1/32-n is húzhat valami okosat 😀
több mint 12 éve
Ray-Ray és Ed sem fog örökké játszani, ha ők abbahagyják szinte biztos, hogy visszaesik a D és jobb erre időben rákészülni. Raynek már csak azért is kutya kötelessége lenyomni még egy évet, hogy kinevelje a draftról - szerintem - érkező utódját(?)/ követőjét.Blaise32. helyen húzzuk be Ray utódját? 😀 Az nehéz lesz..
Teo az egyetlen akiből ezt kinézem.. nem rossz a class, elég mély szerintem, de nem tudom mennyi elit LB lesz belőle, inkább sok nagyon jó (Skov, Bostic, Mauti - velük még esetleg kiegyeznék)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
riszpekt a szomszéd stadionból 😉
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
A sérülések soha nem jönnek jól, de legalább-csoport ellenfeleink agonizálnak
-AFC úgy sz-r ahogy van
-a visszalévő komoly meccsek a csoportrangadók kivételével itthon lesznek (bronkók/óriások)
ezért szerintem a PO meglesz sőt akár egy hét szünet is befigyelhet.
Azt pedig adom, hogy az O-nak kell most a csapatot vinni, előbb utóbb ennek is be kellett következnie, szerintem képes is lehet rá, de az O-linenak konzisztensen hoznia kellene a jó meccseket pl Oher és KO is lefagyott a KC ellen, de pl Waretől alig jött nyomás igaz egy sacket azért szedett.
Ray-Ray és Ed sem fog örökké játszani, ha ők abbahagyják szinte biztos, hogy visszaesik a D és jobb erre időben rákészülni. Raynek már csak azért is kutya kötelessége lenyomni még egy évet, hogy kinevelje a draftról - szerintem - érkező utódját(?)/ követőjét.
több mint 12 éve
Tiger86
23
Én nem nagyon szoktam hozzászólni a dolgokhoz inkább csak olvasgatom.Szerintem a def. építése a def.cord.-nál kezdődne.... egy top defből egy ilyen sza.r.l védekező egységet csinálni nagy tudomány... okés h Suggs hiányzik, de rajta kívül mindenki adott volt.
Magát a csapatot nem temetném el hiába Apó kiesett az egész idényre.
több mint 12 éve
Flacco5
831
Jó dolog olvasni ezt a bizalmat, bár jelen pillanatban a dolgok állása miatt egy sima PO hellyel is tökéletesen kiegyeznék. Baromi nagy kérdés, hogy mi lesz ezzel a védelemmel, mert az oké hogy rábízzuk magunkat az O-ra az elkövetkező X meccsen és tudom hogy képesek hozni egy shootoutot is, de lesznek azért fogalmatlan meccsek. Ismerjük magunkat 😊 Alapszakasz már kuka, akármi lesz Houstonban szerintem innentől az az egyetlen feladat, hogy valamilyen szinten rendbe legyen kapva a D PO-ra és akkor fontos hiányzókkal is menetelhetünk.sebaj, akkor 13 meccsünk lesz még...Ha Flacco5 nem szeretne még egy vesztes AFC döntőt, annak a legegyszerűbb módja, ha be sem juttok. 😀 (Viszont vedd észre, hogy egyben meg is szavaztam a Ravens-nek a bye week-et!)
tomi-tomi, nehogy levond ezt már tőlünk 😀
Idén mi nyerjük a párharcunkat, ha lesz 😀Collapo
Ha lesz ... értem én a viccet! Küzdünk, mint disznó a jégen, nem szabad a kicsit bántani ilyenkor. Btw ha lesz PO meccsünk, az nagy valószínűséggel nem a döntő lesz.tomi-tomi
Másik dolog, most komolyan azt mondod a gópeccről, hogy lehet hogy még PO-ba se kerül?! Bele szoktak olvasni a topikotokba és meg is értem, hogy le vagytok törve mint a csacsi füle (...mit mondjunk mi?!...) de azért a 3-3 még nem a világ vége!
Div győztesek?
- Broncos (személyes megérzés, meg Chargerst a tavalyi után nem is kedvelem)
- Texans (no brainer)
- Ravens (nyílván nem fogok magunk ellen beszélni)
- Patriots (Jets? Dolphins? Nyílván Div meccseken fog eldőlni, de )
Wild Card:
Jetst soha nem lehet leírni, meg ugye természet feletti erőkkel vannak megáldva 😀 Megérzésem viszont, hogy Dolphins fog bejutni. A fentmaradó helyért meg megküzd a Chargers/Cincy/Steelers trió. 8-8 vagy 9-7 lesz szerintem a bejutás alsó határa (amitől megjegyzem nem is vagyunk messze, szóval tényleg rámehetnénk a D építésre 😊 )
több mint 12 éve
Rainey az 53-ban, Webb IR
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ha Flacco5 nem szeretne még egy vesztes AFC döntőt, annak a legegyszerűbb módja, ha be sem juttok. 😀
tomi-tomi
😛
(Viszont vedd észre, hogy egyben meg is szavaztam a Ravens-nek a bye week-et!)naná, dánke! 😀
tomi-tomi
Ha lesz ... értem én a viccet!Nem vicc...
tomi-tomi
Küzdünk, mint disznó a jégen, nem szabad a kicsit bántani ilyenkor.
tomi-tomi
Ezért nem vicc...
Btw ha lesz PO meccsünk, az nagy valószínűséggel nem a döntő lesz.megy a pm, de sztem bent lesztek... max nem kiemeléssel... de még az is lehet 😊
tomi-tomi
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
sebaj, akkor 13 meccsünk lesz még...Ha Flacco5 nem szeretne még egy vesztes AFC döntőt, annak a legegyszerűbb módja, ha be sem juttok. 😀 (Viszont vedd észre, hogy egyben meg is szavaztam a Ravens-nek a bye week-et!)
Idén mi nyerjük a párharcunkat, ha lesz 😀Collapo
Ha lesz ... értem én a viccet! Küzdünk, mint disznó a jégen, nem szabad a kicsit bántani ilyenkor. Btw ha lesz PO meccsünk, az nagy valószínűséggel nem a döntő lesz.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem volt elit LB az idén, de ennyire gyengének sem kell beállítani.. bőven hozta azt amit egy sima runstuffer tud, néha egy kis plusszal.. ő legalább oda-odaért a futóhoz, ösztönből még mindig jobban megtalálta a playt, mint a fiatalok.IgorEz is igaz 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
divisional round van a konf döntő előtt, az első két kiemelt ott csatlakozik a wild card győzteseihez.gabtsiuhh, ezt benéztem 😀
sebaj, akkor 13 meccsünk lesz még...
Idén mi nyerjük a párharcunkat, ha lesz 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nem jobb csatában elesni mint a harctéren rájönni h alkalmatlan vagy katonának ?Nem volt elit LB az idén, de ennyire gyengének sem kell beállítani.. bőven hozta azt amit egy sima runstuffer tud, néha egy kis plusszal.. ő legalább oda-odaért a futóhoz, ösztönből még mindig jobban megtalálta a playt, mint a fiatalok.
gyenge árnyéka volt már önmagának az ember, Webb 5-10x értékesebb játékos ma, mégse siratja senki.
Lewis a pályán ma már bőven pótolható, motiválni meg tud az oldalvonalról is.gabtsi
Persze itt nincs akkora dropoff mint Webbnél.. de itt is lesz, de a mögötte lévő LB-k bizony zsengék/nem bizonyítottak még, amikor megkapták a lehetőséget.
Legyen ezúttal másképp.
Persze mint motivátor megmarad a pálya körül, és talán PO-ra kis pluszt is hoz.. de nehogy azt mondjuk már, hogy igazából előny a sérülése, hmm.
több mint 12 éve
Flacco5
831
Hm... elszámoltam volna?Van előtte egy Division forduló, ahogy gabtsi már írta, de minden mást nagyon adok a hszben!!! 😊 😊
17 hét az alapszakasz, de van egy bye, vagyis
16 meccs az alapszakasz,
6 már megvolt
10 Maradt az alapszakaszra
1 konferenciadöntő, mert a végén 1-2 seed leszünk
1 SB amit meg behúzunk...
az nem 12? vagy hol a hiba?Collapo
több mint 12 éve
divisional round van a konf döntő előtt, az első két kiemelt ott csatlakozik a wild card győzteseihez.
ami nem hajlik, az törik!