Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 12 éve
Sérültlista:Erre Belichick is csak csettinteni tudna 😊
Cody, Terrence NT arm
Considine, Sean S knee/chest
Ellerbe, Dannell ILB finger
Jones, Jacoby WR/RS ankle
McPhee, Pernell DE thigh
Ngata, Haloti DT shoulder
Pollard, Bernard S chest
Reed, Ed S shoulder/leg/neck
Rice, Ray RB toe
Smith, Torrey WR chest
Smith, Jimmy CB abs
Suggs, Terrell OLB ankle
Thompson, Christian S thigh
Upshaw, Courtney OLB shoulder
Williams, Bobbie G ankle
Yanda, Marshal G/T ankle DNP
IR:
Berry, Damien RB
Brown, Ricky LB
Cook, Emanuel S
McAdoo, Michael OLB
McBean, Ryan DT
Rainey, Bobby RB
Streeter, Tommy WR
Thompson, Christian S
Webb, Lardarius CB/RS
IR/PUP
Reed, David WR/RS
IR/DFR
Lewis, Ray LB
Collapo
több mint 12 éve
Reed fellebbezése sikerrel járt, az eltiltás helyett végül megúszta egy 50 ezer dolláros büntetéssel.vassadiÍgy kevésbé lesz lyukas a védelem...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Reed fellebbezése sikerrel járt, az eltiltás helyett végül megúszta egy 50 ezer dolláros büntetéssel.
több mint 12 éve
Aztakurva 😮azért gondolom itt most játszik, hogy kaptuk a bírságot a múltkor Reed miatt, de jah... nem vagyunk túl egészségesek...
Flacco5
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Flacco5
831
Sérültlista:Aztakurva 😮
Cody, Terrence NT arm
McPhee, Pernell DE thigh
Pollard, Bernard S chest
Rice, Ray RB toe
Smith, Torrey WR chest
Smith, Jimmy CB abs
Suggs, Terrell OLB ankle
Williams, Bobbie G ankle
IR:
Berry, Damien RB
Brown, Ricky LB
Cook, Emanuel S
McAdoo, Michael OLB
McBean, Ryan DT
Rainey, Bobby RB
Streeter, Tommy WR
Thompson, Christian S
Webb, Lardarius CB/RS
IR/PUP
Reed, David WR/RS
IR/DFR
Lewis, Ray LBCollapo
több mint 12 éve
According to the league press release, the specific rule Reed has broken more than once is “hits to the head and neck area of defenseless players.”Végülis... a cikk azt mondja, egy meccs eltiltás, pénz nélkül...
ez volt 3 év alatt a 3. büntetettje, de sebaj...
Nem is kell ő a pályára, akkor se, ha Sanders azonnal felállt, nem volt sérülésre utaló jel... akár csak a korábbi esetekben. Nincs is sok sérültünk amúgy se... viszont így Ő regenerálódhat.
Sérültlista:
Cody, Terrence NT arm
McPhee, Pernell DE thigh
Pollard, Bernard S chest
Rice, Ray RB toe
Smith, Torrey WR chest
Smith, Jimmy CB abs
Suggs, Terrell OLB ankle
Williams, Bobbie G ankle
IR:
Berry, Damien RB
Brown, Ricky LB
Cook, Emanuel S
McAdoo, Michael OLB
McBean, Ryan DT
Rainey, Bobby RB
Streeter, Tommy WR
Thompson, Christian S
Webb, Lardarius CB/RS
IR/PUP
Reed, David WR/RS
IR/DFR
Lewis, Ray LB
A vasalósok elleni meccs kapcsán amúgy tetszett a 3 sack és a secondary teljesítménye, ráadásul nem csak nekem, hanem a szag értőknek is...
Johnson meg csak tartsa ezt a formát, nem tűnt rossznak a srác! 😀
a héten @Chargers... az is érdekes meccs lesz, jó lenne nyerni, de legutóbb csúnyán szenvedtünk ellenük, ha jól emlékszem... ejj.. 9-2 már nagyon fasza lenne 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Reed pihen egy mérkőzéstWyatt+ nem kap fizut arra a fordulóra
400ezer dollár...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Nem játszottunk jól, de nyertünk. Idegenben. Magyarázni a győzelmet nem kell, főleg egy erős D ellen nem (Rice 2yard/carry kb, Torreyt becélozni is alig lehetett). Az volt a döntő, hogy nagyot nem hibázott és tartotta a frontot a D és az O nem adta el a labdát.vagy így, vagy úgy...
Otthon azért teljesen más lesz a leányzó fekvése.
Blaise
amúgy idén kb talán 1 nyugodt meccs volt eddig ahol nyertünk... hát idén úgy fest ez a divat...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Nem játszottunk jól, de nyertünk. Idegenben. Magyarázni a győzelmet nem kell, főleg egy erős D ellen nem (Rice 2yard/carry kb, Torreyt becélozni is alig lehetett). Az volt a döntő, hogy nagyot nem hibázott és tartotta a frontot a D és az O nem adta el a labdát. Otthon azért teljesen más lesz a leányzó fekvése.
több mint 12 éve
Slugfest...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Flacco5
831
MEGVAAAAAAAAN!!!!Nem érdekel hogyan, nem érdekel mennyire volt szép/csúnya. Behúztuk. Két meccses előny!!!!! 😊 😊
több mint 12 éve
Ajándék tűllem, szívbűAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Chris Jonshon ex-Raiders váltja a műteni ment JSmith-t... illetve, hát hogy jött, amíg a másik pihi... JSmith szezon végén várható vissza...McPhee közbe aszongya 100%... bevethető, és nincs is más vágya mint szétkapni a Balost (az uccsót csak én hallottam, mikor levegőt vett 😀)
Nosza hát... érdekes ez a szezon...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Weöres Sándor ELSŐ EMBERPÁR
„Kelj fel, Kukszu
kelj, Kukszu, Kukszu, kelj fel,
vessződdel verd meg a fákat!"
„Nem kelek fel, Szibbabi, nem kelek fel,
forró sárban hever a fejem, csukott a szemem,
arcom az égnek fordul,
nem fogok vesszőt kezembe, Szibbabi, nem kelek fel,
küldök rád véresőt,
én itt maradok."
Szibbabi indult,
mikor a tóhoz ért,
felemelte kötényét.
„Tó békája, fogj vesszőt,
verd meg a fákat!"
„Nem verem meg, Szibbabi, nem verem meg,
van nekem hozzám való párom,
elbújunk az éhes madár elől,
nagy szunyogot eszünk naponta."
Szibbabi leeresztette kötényét,
utolérte a véreső.
Szólt a béka szelid mosollyal:
„Tavon túl, hegyen túl
tizenkét nagyköldökü isten
a gyümölcsöt szereti,
a zsírral készült pépet szereti, ölükben csecsemőt tartanak,
medencecsontjukban tartják a világot,
medencecsontjukban felül az eget, alul a földet,
köztük a víz fel-le jár."
Indult Szibbabi
a tó mellett, hogy a hegyhez érne,
a hegyen át, hogy a tizenkét istenhez érne.
Mikor a tavat maga mögött hagyta,
feje levált nyakáról,
hátra-gurult a tóba.
Mikor a hegyet elérte,
derékban levált a törzse,
két karjával együtt ott maradt.
Mikor a tizenkét istenhez jutott,
levált a két lába.
Szólt a tizenkét isten szelid mosollyal:
„Te derékon aluli
te lábon fölüli,
te bőrzacskó, aki Szibbabi voltál,
hagyjon el téged a véreső,
zárulj szorosra,
mint a héj, ha magot érlel,
és mikor a fény újra megtelt,
lapulj össze, vesd ki vemhedet,
legyél száraz repedezett bőr,
a te vemhed Kukszu legyen."
Kukszu fekszik a forró sárban,
feje iszapban, lába sás közt,
arca az égnek fordul,
nem küld többé Szibbabi testére véresőt,
erős hangon sír, mint a csecsemő,
várja a telt fényt, a telt fényt várja,
telt fény nincs soha többé.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Szőke Imre MátyásElőhang
Megyünk egy sötét ligetbe
gyilkolni egymást.
S ha eddig sokan voltunk is
barátaim,
ezután már csak elegen leszünk.
Most úgy zuhognak a betiltott igék
mindenfelől, mint dumdum golyók
a nyári táborokban,
s az ég mint szürke tégla lóg
gyermekarc felett.
A megszentelt fák között kis rét.
Nyelvemet oltárhoz szögezik, s még
van egy-két tervük.
Nyelvem, hazám.
Nem (ezért) akartam meghalni.
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
13 RZ TD-t kaptatok, a Texans ellen az ötből három volt RZ TD, a Raiders nem csinált ilyet; a tizennégyből 11 vagy 12 jött RZ-ból. Tavaly nem értek oda meccsenként háromszor sem az ellenfelek, idén négyszer tehetik meg ugyanezt. Hiába maradtatok liga elsők RZ védekezés százalékban, több TD-t kaptok.Ez nem igaz... a védelem egy arcú... rossz... de RZD# és D# közt van különbség.Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...CollapoTényleg jól mutat a RZD-etek. (Azért még ne lődözzünk örömrakétákat, hogy a Browns és a Raiders nem tudott TD-t csinálni RZ-ból!) De szerintem a védelmetek tavaly óta gyengébb lett. Több TD, több engedett pont.
Két nagyon jól elkülöníthető eredményt tudnak elérni. A gyenge-közepes támadókat elit szinten kordában tartják (Browns, Chiefs, Raiders és az idény eleji formát mutató csoport rivális Bengals), pontátlag: 14, csak 4 TD az öt meccsen. Ez hibátlan.
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.tomi-tomi
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy a 14TD-ből hány RZTD... de erre most lusta vagyok 😀 (ettől még örülök, h valamiben jók a srácok 😀)
Nem szeretem a statisztikákat, mert magyarázható ígyis-úgyis... a védelem rosszabb, mint 2008 óta bármikor... pont.
Az O# kétarcú, de már kevésbé mint tavaly... pont.
Az ST - Tucker miatt is, de amúgy is - jobb mint tavaly... pont.
😀 😀 😀 Collapo
Akárhogy nézzük, ez a védelem gyengébb a tavalyinál. Kétarcú, de nem rossz. Pont. A statisztika jó. Pont. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ez nem igaz... a védelem egy arcú... rossz... de RZD# és D# közt van különbség.Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...CollapoTényleg jól mutat a RZD-etek. (Azért még ne lődözzünk örömrakétákat, hogy a Browns és a Raiders nem tudott TD-t csinálni RZ-ból!) De szerintem a védelmetek tavaly óta gyengébb lett. Több TD, több engedett pont.
Két nagyon jól elkülöníthető eredményt tudnak elérni. A gyenge-közepes támadókat elit szinten kordában tartják (Browns, Chiefs, Raiders és az idény eleji formát mutató csoport rivális Bengals), pontátlag: 14, csak 4 TD az öt meccsen. Ez hibátlan.
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.tomi-tomi
Azt még érdemes lenne megnézni, hogy a 14TD-ből hány RZTD... de erre most lusta vagyok 😀 (ettől még örülök, h valamiben jók a srácok 😀)
Nem szeretem a statisztikákat, mert magyarázható ígyis-úgyis... a védelem rosszabb, mint 2008 óta bármikor... pont.
Az O# kétarcú, de már kevésbé mint tavaly... pont.
Az ST - Tucker miatt is, de amúgy is - jobb mint tavaly... pont.
😀 😀 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...CollapoTényleg jól mutat a RZD-etek. (Azért még ne lődözzünk örömrakétákat, hogy a Browns és a Raiders nem tudott TD-t csinálni RZ-ból!) De szerintem a védelmetek tavaly óta gyengébb lett. Több TD, több engedett pont.
Közepes-jó támadók ellen megváltoznak a dolgok (Eagles, Pats, Cowboys, Texans), engedett pontátlag: 31,5, 14(!) TD a négy meccsen. Hát, fejvakarós nagyon. Még több mint jó a 2-2-es mérleg. Tavaly még csak Flacco-ékra lehetett mondani, hogy kétarcúak. Idén szerintem csatlakozott ehhez a védelem is.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ez amúgy tényleg érdekes... nyeljük a yardot, mint kacsa a lisztből készült tésztadarabkákat, de az RZD# már nekem is feltűnt...
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Válasz: 1.05-től... 😛You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nem fogok itt vernyákolni, akkor se kapod meg a fekete madarat a tárai bandátúl, inkább nesze:
több mint 12 éve
Bébé nem játszik hétvégén kár
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Én aszontdam kéne egy projektet bevállalni, de Dixivel nem tudtunk egyezni, mert ő kezdeni akart valahol 😀 Aztán próbálkoztunk Jerod Johnsonnal meg Troy Smithssze, de nem nekünk a nyugdíjas klub kórházvonatja kellett. Én szótam mindenkinek akit elértem, de hiába. Ugyanígy szopjuk, hogy négy elkapóval mentünk neki az évnek. De persze lánybekker meg defenzívbekk annyi van, mint égen a csillag, kivéve a Gibbson ügyet, mert...Hát Lefty szerintem, magánvélemény szinténis, egy meccset bír ki. Főleg hogy Valdemort Ravensbe fogjátok nyomni, tehát kukázni fogunk bőven. No mindegy így kellett nekünk a QB spot, mega négy véer a röszteren. S hogy mi az a szívónyíró? Szív és közbe nyír!sutianapEnnyire nem bízik senki a Bébé, a Balos és a Köteg kjúbí hármasban?
Mi elég jól vagyunk idén a Flac/TT duóval... igaz Flacco nem is sérült most meg...Collapo
Az egyetlen reményem, hogy Garcia igent mond majd 😉
több mint 12 éve
Hát Lefty szerintem, magánvélemény szinténis, egy meccset bír ki. Főleg hogy Valdemort Ravensbe fogjátok nyomni, tehát kukázni fogunk bőven. No mindegy így kellett nekünk a QB spot, mega négy véer a röszteren. S hogy mi az a szívónyíró? Szív és közbe nyír!sutianapEnnyire nem bízik senki a Bébé, a Balos és a Köteg kjúbí hármasban?
Mi elég jól vagyunk idén a Flac/TT duóval... igaz Flacco nem is sérült most meg...
NFL - Not For Ladies!