Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Kár ezért a vereségért,sokkal kedvezőbb volt nekünk a Steelers hazai pályán,mint a Manning Brothers lesznek illetve az élethalál harcát vívó Bengals idegenben az utolsó fordulóban.A vereség okait kivesézi a stáb,ebben nagyon jó a Harbs adminisztráció,viszont katonák ,minőségi katonák nélkül nehéz lesz.Ha Suggs nem is megy IR-re,akkor sem lesz ugyanaz a keménység.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
szvsz a gigászok nekünk rosszabb, mint a rezesbanda.... de alapvetúen igazad van. ha a négy meccsből 3-at hozunk, és jól jön ki a többi meccs, meglehet még a seed2. csak már nem fér bele az O# töketlenkedése... tőlük 90-100%, a D#-től 80-100% kell.
A pacikák meg kemény dió de meglehet... most átállok bizakodó üzemmódba.
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Na számolgattam még egy kicsit.. lesz azért itt mindenkinek kemény meccse, és ha van egy kis szerencsénk, bőven meglehet a 2. hely 12-4-gyel is.A WAS+DEN meccseket mindenképp hozni kell, ha ezek megvannak, és a HOU veri a Pats-et, akkor két hét múlva, és két héttel a vége előtt mi 11-3-mal állnánk, a Pats/Broncos pedig egyaránt 10-4-gyel.. és mivel minden tiebreaker nálunk van, a Giants/Bengals meccsek közül elég egyet hozni.
De igazából a WAS "bukható", csak a Denvert muszáj verni, és akkor a NYG/CIN meccseket hozzuk, azzal ugyanott vagyunk... szóval ideális esetben a négyből három is elég.
Ehhez a két kulcsmeccs a HOU def NE, és BAL def DEN.
Szerintem az első helyre ne ácsingúzzunk.. ha a Pats veri a Houstont, és a Colts söpör, elvileg lehet.. de ez azért eléggé irrealisztikus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Hármas holtverseny esetén előbb van a közös ellenfelek elleni mérleg, és aztán a konferencián belüli?dani2594Most még tulajdonképpen nincs klasszikus hármas holtverseny, mert hiányzik a Ravens-Broncos meccs eredménye.
A) Ezeket a lépéseket csak addig alkalmazzák, amíg a hármas holtverseny megszűnik, a maradék két csapat között már a páros tiebraker szabályok döntenek. (Ha körbeverés lenne, akkor jelenlegi állás szerint Pats lenne a legjobb, utána már a Ravens-Broncos között az egymás elleni alapján a Broncos lenne előrébb.)
1. lépés az egymás elleni eredmények. Ha nyer a Broncos, akkor ez nem fog dönteni - körbeverés lenne. (Ha nem is lenne a versenynaptárban ez a meccs, akkor kihagynák az első lépést.)
2. Konferencia mérleg
3. Ha van minimum négy közös ellenfelekkel vívott mérkőzés, azok mérlege
4. Legyőzött csapatok mérlege
5. Menetrend mérlege (SoS)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Múlt héten a Pats-nek sem volt még meg hivatalosan. De mindegy, mert az előbb hülyeséget mondtam, ugyanis megfeledkeztem a Broncosról, akik ugyanúgy állnak mint a másik kettő, és szintén megnyerte már a csoportját, mégis a Ravens mögött van kiemelésben 😊Az a számolgatást nem befolyásolja. Múlt héten miért volt a 2. a Ravens, akkor sem jutott még be.veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐CollapoA No. 2 seed sincs veszve, azonos mérleg esetén ti jöttök ki jobban a Pats elleni szembesítésben, mert legyőztétek őket az egymás elleni meccsen. Jelenleg azért vannak ők a 2. helyen a PO picture-ben, mert ők már megnyerték a csoportjukat, ti pedig hivatalosan még a PO-ba se jutottatok be.
dani2594
Hármas holtverseny esetén nem számít a (páros) egymás elleni eredmény.tomi-tomi
Hármas holtverseny esetén előbb van a közös ellenfelek elleni mérleg, és aztán a konferencián belüli?
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
de a pacihák elleni meccsünk eldönti ezt a hármas holtverseny kérdést majd... reméljük a mi javunkra.Az a számolgatást nem befolyásolja. Múlt héten miért volt a 2. a Ravens, akkor sem jutott még be.veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐CollapoA No. 2 seed sincs veszve, azonos mérleg esetén ti jöttök ki jobban a Pats elleni szembesítésben, mert legyőztétek őket az egymás elleni meccsen. Jelenleg azért vannak ők a 2. helyen a PO picture-ben, mert ők már megnyerték a csoportjukat, ti pedig hivatalosan még a PO-ba se jutottatok be.
dani2594
Hármas holtverseny esetén nem számít a (páros) egymás elleni eredmény.tomi-tomi
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Az a számolgatást nem befolyásolja. Múlt héten miért volt a 2. a Ravens, akkor sem jutott még be.veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐CollapoA No. 2 seed sincs veszve, azonos mérleg esetén ti jöttök ki jobban a Pats elleni szembesítésben, mert legyőztétek őket az egymás elleni meccsen. Jelenleg azért vannak ők a 2. helyen a PO picture-ben, mert ők már megnyerték a csoportjukat, ti pedig hivatalosan még a PO-ba se jutottatok be.
dani2594
Hármas holtverseny esetén nem számít a (páros) egymás elleni eredmény.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Igaz, de a mostani játékkal és a sérültlistánkkal sztem no3seed lesz max meg és akkor már boldog leszek... azthiszemveszve nincs semmi, csak a no2seed 😐CollapoA No. 2 seed sincs veszve, azonos mérleg esetén ti jöttök ki jobban a Pats elleni szembesítésben, mert legyőztétek őket az egymás elleni meccsen. Jelenleg azért vannak ők a 2. helyen a PO picture-ben, mert ők már megnyerték a csoportjukat, ti pedig hivatalosan még a PO-ba se jutottatok be.
dani2594
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐CollapoA No. 2 seed sincs veszve, azonos mérleg esetén ti jöttök ki jobban a Pats elleni szembesítésben, mert legyőztétek őket az egymás elleni meccsen. Jelenleg azért vannak ők a 2. helyen a PO picture-ben, mert ők már megnyerték a csoportjukat, ti pedig hivatalosan még a PO-ba se jutottatok be.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Szerintem a meccsben az volt a legrosszabb, hogy nem is igazán éreztem azt az offensen, hogy képes bevinni a végső döfést. Nagyon kár ezért a meccsért, mert segíthettünk volna a Steelers PO álmait távolabbra tolni és egy egy "nagy játéknál" (Wallace/Wallace túldobása/Brownos play/Sanders) ők is partnerek voltak.
A csapat még bizonyíthat, hogy van keresnivalónk a PO-ba (DEN/NYG) de ha azokon a meccseken is ilyen jók lszünk, akkor a hazai pálya sem fog minket megmenteni (ha lesz egyáltalán).
több mint 11 éve
Amúgy kicsit olyan érzésem van, hogy mindenki, a csapat, a szurkolók, én is lesajnáltuk a Köteget, és lám-lám ilyenkor édes a bosszú...13-20nál talán komolyabban kellett volna venni a dolgot...
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Még ha Harrison sackje hatalams D# teljesítmény is, úgy gondolom, hogy elkerülhető lett volna, mondjuk qb scrable-el, mert hogy szvsz el lehetett volna indulni, így buta. Am. JH szépet játszott..Vicc, hogy a saját házunkban leiskoláz a harmadik számú QB. Most nézzük meg ezeket a statokat:Ha Harrison sack fumblejét butának tartod akkor mit mondanál Sandersére?😊Roth
Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1
-----
futásban jobbak voltunk
-----
elkapásban viszont nagyon éltek.
+++ 70 yard büntit szedtünk össze. HAZA PÁLYÁN. Buta fumble, buta INT. Mit hagytam ki? Nem játszottunk kifejezetten jól, de be lehetett volna és be is kellett volna húzni - elég lett volna az amúgy meglévő hibáikat kihasználni... 9-3Flacco5
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Vicc, hogy a saját házunkban leiskoláz a harmadik számú QB. Most nézzük meg ezeket a statokat:Ha Harrison sack fumblejét butának tartod akkor mit mondanál Sandersére?😊
Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1
-----
futásban jobbak voltunk
-----
+++ 70 yard büntit szedtünk össze. HAZA PÁLYÁN. Buta fumble, buta INT. Mit hagytam ki? Nem játszottunk kifejezetten jól, de be lehetett volna és be is kellett volna húzni - elég lett volna az amúgy meglévő hibáikat kihasználni... 9-3Flacco5
több mint 11 éve
Flacco5
831
"csak"Hát ez nagy sz@r volt.. már elnézést.Tipikusan Ravens stílus, valahogy sose húzzuk be azokat a meccseket, amik igazán sokat érnének..
OL bőven javulhat, DL semmi (Art Jones-t leszámítva), és a LB-k coverage teljesítménye siralmas.
De ami igazán zavar, az az offense megint.. semmi Pitta/Dickson, Rice-t se használtuk sokat (még ha a Leach-féle play ült is) - csalódott vagyok, nagyon a támadószekcióban.
Igazából az a buta personal foul (amit hazai pályán, ugyan már.. be lehet dobni, de ez matchdöntő momentum, na mindegy) csak feltette a koronát, a 4. negyedes 3rd down defense-ünkkel bőven megérdemeltük.
Innen 4. hely lesz a vége, szerintem... hacsak nincs valami katasztrofális leolvadás; remélem az edzői stáb megint helyreteszi a népet, mint a HOU meccs után.Igor
Amúgy ez a meccs borzalom volt, de elsősorban azért, mert mi nem éltünk a lehetőséggel...
Halvány kérdés: mi lett volna, ha nem a #3 QB apó dobál ellenünk? +2-3 TD oda?
veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐Collapo
Bármennyire is imádjuk a Ravenst, azt szerintem egyikünk se gondolja komolyan, hogy képesek lennénk végig idegenben elbotladozni a Super Bowlig. Nem a Texans/GóPecc/Broncos ellen. Idén nem 😕
több mint 11 éve
Hát ez nagy sz@r volt.. már elnézést.Tipikusan Ravens stílus, valahogy sose húzzuk be azokat a meccseket, amik igazán sokat érnének..
OL bőven javulhat, DL semmi (Art Jones-t leszámítva), és a LB-k coverage teljesítménye siralmas.
De ami igazán zavar, az az offense megint.. semmi Pitta/Dickson, Rice-t se használtuk sokat (még ha a Leach-féle play ült is) - csalódott vagyok, nagyon a támadószekcióban.
Igazából az a buta personal foul (amit hazai pályán, ugyan már.. be lehet dobni, de ez matchdöntő momentum, na mindegy) csak feltette a koronát, a 4. negyedes 3rd down defense-ünkkel bőven megérdemeltük.
Innen 4. hely lesz a vége, szerintem... hacsak nincs valami katasztrofális leolvadás; remélem az edzői stáb megint helyreteszi a népet, mint a HOU meccs után.Igor
Amúgy ez a meccs borzalom volt, de elsősorban azért, mert mi nem éltünk a lehetőséggel...
Halvány kérdés: mi lett volna, ha nem a #3 QB apó dobál ellenünk? +2-3 TD oda?
veszve nincs semmi, csak a no2seed 😐
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Hát ez nagy sz@r volt.. már elnézést.OL bőven javulhat, DL semmi (Art Jones-t leszámítva), és a LB-k coverage teljesítménye siralmas.
Innen 4. hely lesz a vége, szerintem... hacsak nincs valami katasztrofális leolvadás; remélem az edzői stáb megint helyreteszi a népet, mint a HOU meccs után.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Flacco5
831
Vicc, hogy a saját házunkban leiskoláz a harmadik számú QB. Most nézzük meg ezeket a statokat:Charlie Batch 25/36 276 1 1
J. Flacco 16/34 188 1 1
-----
futásban jobbak voltunk
-----
+++ 70 yard büntit szedtünk össze. HAZA PÁLYÁN. Buta fumble, buta INT. Mit hagytam ki? Nem játszottunk kifejezetten jól, de be lehetett volna és be is kellett volna húzni - elég lett volna az amúgy meglévő hibáikat kihasználni... 9-3
több mint 11 éve
Flacco5
831
Ez hihetetlen, komolyan hihetetlen.... Ilyen hibákat nem kihasználni, sőőt még részünkről is rápakolni ez lapáttal. ÁáááhSzépen lassan úszik az a viszonylagos biztonságot adó #2 seed is.
több mint 12 éve
azért válasz nélkül se maradjál, találtam egy Csárlibácsis bejegyzést Hélivel.S.T.Colridge -Rege a VT-ről, hetedick
,Gyóntass meg, atyám!' - Az ősz Remete
most keresztet vetett.
«Beszélj, - szólt aztán - mondd: ki vagy
s mi bánt, mi, szörnyű tett?»
Vonagló kín gyötört, tüzes
láz égetett, amely
mikor meggyóntam: testemet
csak akkor hagyta el.
Azóta időnként ez a láz
még vissza-visszatér:
s míg el nem mondom e mesét,
ég bennem a szív, a vér.
A Vén Tengerész komolyan kéri a Remetét, hogy gyóntassa meg őt, és az élet vezeklése hull reá.
Mint éj, futok faluról falura,
szavam bűvös hatalom;
már arcáról megismerem én,
kinek kell meghallgatni mesém,
- és azt rá megtanitom.
Mily víg zene zendül! mennyi hang!
hegedűk édes szava rí:
dalolnak a menyasszony és
leány-barátai;
de halld! amott csendűl az est-
harang: imára hí!
Óh Vendég! voltam én egyedűl
a tenger síkja felett:
oly puszta volt, hogy az Isten is
alig hogy ott lehetett!
Mulatozásnál az imát
azóta jobb szeretem,
édesebb jó lelkek között
templomba menni nekem.
Együtt templomba menni, együtt
imádni az ég Urát,
míg megpihen örök Atyja szivén
a lány, a fiú, a kisded, a vén
s a szerető barát!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az olvastad, hogy a grafiti "sárga-fekete méhecskés" volt? 😛A város és az ott élők szimbóluma az... okés, meghalt a kurátor, ritkábban jártak ki... valaki meg ráfirkált, biztos valami gyári munkás kintiMiskolcról... 😛 😀demost érted, piccboróból kell, nekünk odamenni, hogy rend legyen?sutianap
Iyen vészterhes időkben duplán tudatni kell mindenkivel... Poe nagy ember volt. (könnyen lehet hogy pszichopata is, de sebaj 😀) Zseni a maga módján. A Csapat pedig Ő előtte tiszteleg nevével 😊Collapo
Punishment is on its way!!! 😀 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Ogden és Modell a HoF 27 középdöntőse közt...Bébi nem jön ellnünk, így a Köteg lesz a kjúbi az ellennél, nem játszik náluk még Vugyli sem. Lehet jön viszont Troyka-Polka, BarnaTóni és elég sokszereplős az OL-ük is.
Nálunk Ray-ray JSmith out, Ellerbe GameTimeDecision, CJohnos és MekFigyiszosztó Pernell kérdéses, EDDickson kétséges, Q, aHegy, Graham, JJ, Pitta, Pollard, Ed, TSmith, Sizzle elképzelhető (játszanak)
Ez meg LOL 😀 😀
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A város és az ott élők szimbóluma az... okés, meghalt a kurátor, ritkábban jártak ki... valaki meg ráfirkált, biztos valami gyári munkás kintiMiskolcról... 😛 😀demost érted, piccboróból kell, nekünk odamenni, hogy rend legyen?
Iyen vészterhes időkben duplán tudatni kell mindenkivel... Poe nagy ember volt. (könnyen lehet hogy pszichopata is, de sebaj 😀) Zseni a maga módján. A Csapat pedig Ő előtte tiszteleg nevével 😊Collapo
több mint 12 éve
A város és az ott élők szimbóluma az... okés, meghalt a kurátor, ritkábban jártak ki... valaki meg ráfirkált, biztos valami gyári munkás kintiMiskolcról... 😛 😀Iyen vészterhes időkben duplán tudatni kell mindenkivel... Poe nagy ember volt. (könnyen lehet hogy pszichopata is, de sebaj 😀) Zseni a maga módján. A Csapat pedig Ő előtte tiszteleg nevével 😊
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
no tessön, most szedjük elő Poeapót, mikor egy hete arról megy a rumli, hogy mi lesz a Poe-házzal, mer megrongálták, nincs gazdája....www.theparisreview.org/blog/2012/11/28/poe-house-vandalized/