Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sztem be kellene látni, hogy Flacco nem franchise/sztár QB, hanem egy jobbféle game manager QB, s ennek megfelelően felépíteni a csapatot, s a gameplaneket. Ugyanis Flaccóval lehet SB-t nyerni, csak ahhoz más szemléletű csapatfelépítés és gameplanek kellenek.

(No offense 😉, de én így látom)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Phoseidon Baltimore Ravens 328 — Ravens fan
én Flacco-t azért még nem váltanám le, de Cameron-t mindenképp el kellene küldenünk most már.....

"Light thinks it travels faster than anything but it is wrong. No matter how fast light travels it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it." Terry Pratchett
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Most tudtam csak megnézni a meccset, sajnos ez az O teljesítmény eléggé 0 volt.
Én nem vagyok benne biztos, hogy Flacco lehetne a jövő, mert nem rossz a mutatói alapján, meg tényleg vannak jó meccsei, de néha meg akkora homály amit csinál, hogy az hihetetlen. Én a következő évre lehet hogy inkább egy új kordinátort keresnék, mert kik jöhetnének szóba a drafton QB közül? Tannehill vagy Griffin, ha kijön egyáltalán?

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
.kátrány
Ennél 'szebben' nem is lehet beszélni a tegnapi/mai meccsről és a csapatnál kialakult helyzetről.
Ráadásul súlyosbító körülmény, hogy a D# öregjei odateszik magukat ,lenne esély egy PO-ra,
titkon még egy gyűrűre is, aztán megint nem csinál semmit az O#, sőt, ha lehet még annál is
kevesebbet.
Mégegyszer mondom, most jobb volt a Jags, a győzelem az ő érdemük, de faszok voltunk rendesen.
Maximálisan egyetértek Veled Kátrány...
Komolyan gondolkozni kellene, hogy Joe-ból ki akarunk-e hozni többet - akkor arra lépni - vagy nem.
Egy évben nagyon nehéz klasszis LB-t, S-t és QB is hozni... hogy több posztról (pl egy elszakadni képes
WR-ről) már ne is beszéljünk. Rice és a D# kiemelhető, mint jópont, de idén sajnos már Cundiff se
rugdos 50 felett pontot, Scobee meg 54-ről különösebb gond és erőlködés nélkül... ez miért van?
Cundiff továbbra is jó, félre ne értsük, de az ellenfél legalább 35yardos vonaláig azért illene elérni...
Komolyan 50%-os "pontosság" van a csapatban passzra, ha meg igen, akkor miért nem futtattjuk Rice-t?

Sok a kérdés, remélem lesz válasz rá... idén a saját dolgunkat nehezítjük, miután 1. héten megvolt a
vasalós gárda... miért jó ez? Ehh... szomorkodás vanik.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Ez az MNF elég szánalmasra sikeredett.Nem akarom dramatizálni,de én még ilyet nem láttam,hogy egy PO aspiráns csapat,bármilyen védelem ellen csak a 3.negyedben legyen meg az első 1st downja.
Ez egy teljesen felkészítetlen csapat volt,felkészületlen edzővel,edzőkkel(?).
Nem az a baj,hogy megleptek minket a védekezésünkkel,hanem,hogy semmilyen választ nem adtunk a fellépő nehézségekre.
Mind az OL,mind az O többi része csak nézett,mint a "szarvas a reflektorba".
Ha Flacco még sokáig a kezdő QB-nk lesz,az a nemértem nézése a kabarékba is bekerül. NFL berkekben már így is élcelődés tárgya,a Ravens szurkolók -eddig!!!-még kicsit röhögtek rajta,de ez a hajnal,ami idő szerint este ez már nem volt vicces.

Nálam dramaturgiailag most jött el Cameron felállítása.
Néhány dologra kíváncsi voltam,köztük arra,ha nem egy pedagógus alkat foglalkozik Flacco-val,akkor Joe mire lesz képes?Eddig Hue Jackson és Zorn voltak a QB coachok,akik mögé el lehetett bújni,mint egy engedékeny szülő mögé,aki tompítja a csemetéjére , a világ felől nehezedő nyomást.
Most egy arrogáns f*sz a coacha,van akinek ez bejön,a főnök felől jövő nyomás,hogy a" k*rva anyád akkor is tudom,te f*sz" szemléletből kijön valami,de már kezdek ebben sem igazán hinni.
Az idény során Joe jó volt a Steelers és a Rams ellen,közepes a Texans ellen és kritikán aluli a Titans,Jets és Jags ellen.De ennél talán még a 4 interception is jobb,mint ez a teljes tanácstalanság.
Nem gondoltam,hogy lehozzuk az idényt 15-1-el és mindig 30-kevésre győzünk,de ilyen semmire nem számítottam.
Tényleg úgy tűnt a képernyőről,hogy nem voltak felkészülve és nem tudtak váltani,mikor arra szükség lett volna.Már tavaly is azt gondoltam,hogy jobb lett volna Bulgert megbízni,kezdőként,csak abba nincs beleírva a jövő, hogy még 10 évig itt a QB-nk és,mint egy kertecskét gondozgatjuk,szüretelünk,befőzünk,hogy folyamatosan legyen lekvár a stelázsin.
És megéri dolgozni rajta.
Most,mintha mindenki rálegyintett volna a Jagsre , - a D nem ők odatették magukat,nagyon keményen - hogy úgyis összehozunk 2-3 TD-t és FG-t,hogy aztán egy kontinensnyi ország szeme láttára parádézzunk.
A parádéból égés lett ,ide szaglik a kojt,mint vidéken,ahol minden vackot eltüzelnek ősszel,ami nyáron összegyűlt,a petpalacktól a száradt tehénsz*rig ,annak megfelelő szag bázissal.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Idősebb Colossutianap

szinte
Coll apókishaszi
stimm

nem bonyolult 😀 Eccerűen idősebb és magasabb vagyok azoknál, akiktől kaptam, azt rajtam ragadt...Collapo
végigböngészhetnénk, nekem legszimpatikusabb a Holleanyó férje lenne 😂

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Idősebb Colossutianap

szinte
Coll apókishaszi
stimm

nem bonyolult 😀 Eccerűen idősebb és magasabb vagyok azoknál, akiktől kaptam, azt rajtam ragadt...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nemtom, Collapo egy perui helység, azt vágom, mivel Cuzco,,, (hmm, Kuszkó...)kishaszi
OFF: Nem, akkor Te sem találtad ki, de mindegy is 😀
ON: majd novemberben lerendezzük ezt a tiebreaker dolgot 😊Collapo
Nem, nem is gondolkoztam rajta😀 Nekem elsőre simán Coll apó😊))

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Colonel Lapo?
Idősebb Colos?
Collaporáns?

több mint 13 éve
Nemtom, Collapo egy perui helység, azt vágom, mivel Cuzco,,, (hmm, Kuszkó...)kishaszi
OFF: Nem, akkor Te sem találtad ki, de mindegy is 😀
ON: majd novemberben lerendezzük ezt a tiebreaker dolgot 😊

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
A momentum még mindig nálatok van Coll, mivel rommá vertetek minket az első héten, erre még lehet építeni. A meccselőny tűnt el.kishaszi
Meglátjuk....
OFF: Jéé, azon kevesek közé tartozol, aki "érti" a név megközelítőleges jelentését... legalábbis úgy gondolom 😀
ON: Igen, de csak akkor a mienk a momentum, ha nálatok is nyerünk, különben, ha jól tévedek a körbeverések miatt,
Tintánok és Kiskocsik, a tiebreaker a tietek, nem?Collapo
Jah igen, abban erőnyerők vagyunk-

Nemtom, Collapo egy perui helység, azt vágom, mivel Cuzco,,, (hmm, Kuszkó...)

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
hát egészen konkrétan pont TOP10es rushD, first% ugyanannyi, mint tik, nagyjátékban is TOP5 - mivan?

én nem hiszek ebben a mi vertük meg magunkat márháságban, sorrysutianap
Nem mi vertük meg magunkat... ezt írtam is... mi csak szarok voltunk.
Ez a meccs róluk szólt, még akkor is, ha nem csináltak TD-t. A védelmünk jó, de a támadásunk megölték... a baj az, hogy nem csak ők tudták ezt megtenni.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
hát egészen konkrétan pont TOP10es rushD, first% ugyanannyi, mint tik, nagyjátékban is TOP5 - mivan?

én nem hiszek ebben a mi vertük meg magunkat márháságban, sorry

több mint 13 éve
rush
Rk Team G Pts/GTotPtsAtt Att/G Yds Avg Yds/G TD Lng 1st 1st% 20+ 40+ FUM
19 Baltimore 6 25.8 155 156 26.0 642 4.1 107.0 4 53 25 16.0 5 1 4
14 Baltimore 16 22.3 357 487 30.4 1,831 3.8 114.4 11 50 97 19.9 7 1 6
pass
Rk Team GPts/GTotPts Comp Att Pct Att/GYds Avg Yds/G TD Int 1st 1st%Lng 20+ 40+ Sck Rate
17 Baltimore 6 25.8 155 110 211 52.135.2 1,340 6.7 223.3 8 5 70 33.2 74T 17 5 13 76.2
20 Baltimore 16 22.3 357 308 491 62.7 30.7 3,335 7.4 208.4 25 10 175 35.6 67 40 7 40 93.6sutianap
ööö, ez a stat honnan van, mert nekem kicsit kevéssé olvasható.... egyéni szoc, de akkor is 😀
Linket tudsz adni? vagy összevadásztad több táblából?

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Suggs nyilatkozata a meccs után:

"I don't really know what the game plan was but when i have a pro bowl running back and i see that he is not getting his touches, i'm going to feel a certain type of way about it. He wants the ball and i think that we should feed him! Ray Rice is a phenominal player and you gotta use your phenominal players. I gotta question how many catches Q had. We got guys on this team that can do some great things. We gotta use those guys....it's that simple!"

Röviden az iránt érdeklődik, hogy a liga egyik legjobb RB-je vs a liga egyik legrosszabb rush D-je párharcnak miért az lett a vége, hogy 38-szor passzoltunk és csak 12-szer futottunk.

Ugyanő twitteren: Wow.............. FUCKIN WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Its not that we lost,.. its how we lost!!!!!

Jogos.
több mint 13 éve
rush
Rk Team G Pts/GTotPtsAtt Att/G Yds Avg Yds/G TD Lng 1st 1st% 20+ 40+ FUM
19 Baltimore 6 25.8 155 156 26.0 642 4.1 107.0 4 53 25 16.0 5 1 4
14 Baltimore 16 22.3 357 487 30.4 1,831 3.8 114.4 11 50 97 19.9 7 1 6
pass
Rk Team GPts/GTotPts Comp Att Pct Att/GYds Avg Yds/G TD Int 1st 1st%Lng 20+ 40+ Sck Rate
17 Baltimore 6 25.8 155 110 211 52.135.2 1,340 6.7 223.3 8 5 70 33.2 74T 17 5 13 76.2
20 Baltimore 16 22.3 357 308 491 62.7 30.7 3,335 7.4 208.4 25 10 175 35.6 67 40 7 40 93.6

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Már a Titans elleni meccs után sem értettem, hogy miért vagyunk PR-ben másodikok. Szánalom volt tegnap az O sajnos, nem is tudok mit mondani. 😕 Három negyed után 0 pont, elképesztő...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Igen, kicsit túlhype-oltuk önmagunkat (NO MERCY meg hasonló kijelentésekkel), de ez, ha még időben jött a pofon, akkor nem baj... meglátjuk. Nagyon nincs még lefutva a szezon.Collapo
Nincs, de már két pofont is kaptunk, és mégis, harmadjára is előálltunk egy ilyen produkcióval. Felforgatott támadósor ide vagy oda, lassan a szezon felénél járunk, jó lenne már látni egy kis konzisztenciát.
több mint 13 éve
[Egyértelmű, hogy annyi volt az offensive game plan a mai napra, hogy "1-5-ös csapat, úgyis nyerünk". CalasTyphon
Igen, kicsit túlhype-oltuk önmagunkat (NO MERCY meg hasonló kijelentésekkel), de ez, ha még időben jött a pofon, akkor nem baj... meglátjuk. Nagyon nincs még lefutva a szezon.

Kemény lesz. 14-2 :cool:CalasTyphon
Ámen! 😂

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kell, hogy valaki jól elpicsázza a támadókat, úgy atyailag...Collapo
Nem fogja senki, ahogy tavaly, meg azelőtt sem. Kiábrándító volt nézni, hogy miután másról sem volt szó az offseason-ben, mint hogy így meg úgy jelennek meg a vezéregyéniségek a támadóknál, még a 3. negyedben is ott tartottunk, hogy Rice egymagában a fogvédőjét rágcsálja az oldalvonalnál, Flacco a szokásos "hol vagyok, mi történik" tekintettel bámul maga elé, Boldin meg a bírókkal veszekszik.

Amúgy az O egyik komoly problémája továbbra is Flacco 52.1%-os "pontossága" és 76-os ratingje... a másik a fal... a harmadik a redzone inefficiency...Collapo
Meg a WR-ek, meg az OC, meg a third down efficiency. Egyértelmű, hogy annyi volt az offensive game plan a mai napra, hogy "1-5-ös csapat, úgyis nyerünk". 12 futás a teljes RB gárdától, nevetséges. A WR sor meg hurka, Smith és Laquan Williams kevés, hiába nyomják őket annyira az edzők. De legalább látnám, hogy épül az a chemistry köztük és Flacco között, amiről pár hete beszéltünk...

És én még az egyik Cincy meccset jelöltem be trap game-nek... A Cards-ot ütni kell, utána meg jöhet a Vasas. Kemény lesz. 14-2 :cool:
több mint 13 éve
Amúgy az O egyik komoly problémája továbbra is Flacco 52.1%-os "pontossága" és 76-os ratingje... a másik a fal... a harmadik a redzone inefficiency... jó sokat kellene még fejlődni, közepes O kell legalább a top5 védelem mellé, hogy igazán legyen esély PO-ra, adj-isten SB-re.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Egyértelműen komoly probléma... kirugni nem feltétlenül kell, de ahogy állítólag múlthéten
sikerült "adjust"-álni a futójátékot, most nem???Collapo
Legkésőbb már januárban el kellett volna zavarni. Akkor azt mondták, hogy Harboughval lett beszélve, tartsa rövid pórázon, és HC-ként igenis figyeljen oda jobban az O-ra, hogy minden rendben menjen... itt addig komoly eredmény nem lesz, amíg Cameron az OC. A védelem 3.5 yard/futás és 100 passzolt yard alatt tart egy kilátástalan támadósort, és a támadók nem tudják "megnyerni" a meccset? És egy addig bizonytalan széken ülő OC még nem mondott le? Nah...DoM
Ezt én is nagyon adom, már az idei szezont se vele kelett volna kezdeni, de most feltette az i-re a pontot. :/s.gergo
Idén, a lock-out miatt nem nagyon volt "lehetőség" lecserélni, de azt én is elismerem, hogy az öreg igenis tud töketlenkedni... a kérdés, hogy ki lenne alkalmas erre a posztra...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Ray Rice 8 futás ---> Fire Cam Cameron.DoM
Egyértelműen komoly probléma... kirugni nem feltétlenül kell, de ahogy állítólag múlthéten
Legkésőbb már januárban el kellett volna zavarni. Akkor azt mondták, hogy Harboughval lett beszélve, tartsa rövid pórázon, és HC-ként igenis figyeljen oda jobban az O-ra, hogy minden rendben menjen... itt addig komoly eredmény nem lesz, amíg Cameron az OC. A védelem 3.5 yard/futás és 100 passzolt yard alatt tart egy kilátástalan támadósort, és a támadók nem tudják "megnyerni" a meccset? És egy addig bizonytalan széken ülő OC még nem mondott le? Nah...DoM
Ezt én is nagyon adom, már az idei szezont se vele kelett volna kezdeni, de most feltette az i-re a pontot. :/
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Legkésőbb már januárban el kellett volna zavarni. Akkor azt mondták, hogy Harboughval lett beszélve, tartsa rövid pórázon, és HC-ként igenis figyeljen oda jobban az O-ra, hogy minden rendben menjen... itt addig komoly eredmény nem lesz, amíg Cameron az OC. A védelem 3.5 yard/futás és 100 passzolt yard alatt tart egy kilátástalan támadósort, és a támadók nem tudják "megnyerni" a meccset? És egy addig bizonytalan széken ülő OC még nem mondott le? Nah...
több mint 13 éve
sikerült "adjust"-álni a futójátékot, most nem???

Alissa

NFL - Not For Ladies!