Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondhatnak akarmit, a teljesitmenye is szar volt, nem csak iden.Flaccot kivagta a Broncos... Mar mi is keson szabadultunk tole.Nem ment át a fizikain.
Volt par szep éve nalunk es legalabb annyi kozepszar is.
Voice
empty taxi
Egyebkent ha szarul jatszol es kivagnak sem mutat szepen, de ha mar a fizikai felmerot sem tudod teljesiteni, az mar egy bizonyos ciki szint alatt van..
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
Flaccot kivagta a Broncos... Mar mi is keson szabadultunk tole.Nem ment át a fizikain.
Volt par szep éve nalunk es legalabb annyi kozepszar is.
Voice

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Flaccot kivagta a Broncos... Mar mi is keson szabadultunk tole.Volt par szep éve nalunk es legalabb annyi kozepszar is.

több mint 5 éve
Pierce gyakorlatilag bwilliams klonja volt..ráadásul a súlyára sem tudott ügyelni..Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.O nagy veszteség, szerintem jo jatekot hozott.
iktriad
Voice
több mint 5 éve
Nagyságrendileg hasonló pénzért jött Brockers,aki passrushban jobb Pierce-nél.Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.O nagy veszteség, szerintem jo jatekot hozott.
iktriad
Voice

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.O nagy veszteség, szerintem jo jatekot hozott.
iktriad

több mint 5 éve
Pierce végül maradt északon, de divíziót váltott és a Vikingsba megy.
több mint 5 éve
nagyon jó helyzetbe vagyunk. A támadófalat, elkapósort és az ILB OLB posztokat kellene erősíteni, erre az első 96 választás során lesz 5 alkalommal lehetőség szóval minden adott a hiányposztok megoldásához + esetleg apróért jimmy smith visszaigazolni.most amúgy hogy állunk pickekkel? Gondolom még jön egy Judon trade mert nem fog beférni a sapiba aztán lehet tölteni az LB meg OL sort a pickekkel...9 db pick van, 1 elsö, 2 db második, 2 db harmadik, 2 db negyedik, 1 db ötödik, 1 db hetedik körünk van jelenleg.
malkav
Norbi180
több mint 5 éve
most amúgy hogy állunk pickekkel? Gondolom még jön egy Judon trade mert nem fog beférni a sapiba aztán lehet tölteni az LB meg OL sort a pickekkel...9 db pick van, 1 elsö, 2 db második, 2 db harmadik, 2 db negyedik, 1 db ötödik, 1 db hetedik körünk van jelenleg.
malkav
több mint 5 éve
most amúgy hogy állunk pickekkel? Gondolom még jön egy Judon trade mert nem fog beférni a sapiba aztán lehet tölteni az LB meg OL sort a pickekkel...
több mint 5 éve
Hát az látszik, mi volt a prioritás az FA-n eddig.. védelemben rendbe kell tenni a futás-t és a belső passrush-t (ahogy azt szezon közben is próbáltuk megoldani)igen, ez tűnik az iránynak és eddig merész, de jó húzások jöttek, az idő igazolja vagy rombolja majd ezt a munkát
Egyenlőre jó haladnak a dolgok.
malkav
A Hurst tradet én inkább annak tudom be, hogy engedjünk egy olyan játékost játszani egy másik csaatban aki nálunk csak másodhegedűs lehet... ez inkább PR szempontból lehet előnyös..no meg a pick mozgás terén
malkav
Én örültem volna ha a sec egyben marad, de azért a mélységet meg lehet oldani Averett, Elliott, Marshall hármassal főleg ha idén Young is egészséges marad.utóbbira sajnos nem fogadnék nagyobb összeggel, de ne legyen igazam
malkav
Támadóoldalon szerintem Powers lesz Yanda utódja és a falba inkább későbbi körös emberekkel terveznek. most mindent a következő 2-3 évre tesznek fel...nagy cipőt kell betölteni, illetve igen, ez most egy ilyen időszak Lamarral, | do or die |
malkav
Ozzie se volt rossz, de EDC egyelőre széttrollkodja a ligát...magam se mondhattam volna szebben 😊 azért a mantra nem véletlen volt Ozz-ra
Igor
Szerkesztette: Collapo

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 5 éve
Hát az látszik, mi volt a prioritás az FA-n eddig.. védelemben rendbe kell tenni a futás-t és a belső passrush-t (ahogy azt szezon közben is próbáltuk megoldani)Egyenlőre jó haladnak a dolgok. A Hurst tradet én inkább annak tudom be, hogy engedjünk egy olyan játékost játszani egy másik csaatban aki nálunk csak másodhegedűs lehet... ez inkább PR szempontból lehet előnyös..
Én örültem volna ha a sec egyben marad, de azért a mélységet meg lehet oldani Averett, Elliott, Marshall hármassal főleg ha idén Young is egészséges marad.
ILB meg OLB draftról fog érkezni, Judont pedig valszeg elcseréljük.
Támadóoldalon szerintem Powers lesz Yanda utódja és a falba inkább későbbi körös emberekkel terveznek. most mindent a következő 2-3 évre tesznek fel...
több mint 5 éve
Mindket szerzodes egy kalap szar volt.Ozzie se volt rossz, de EDC egyelőre széttrollkodja a ligát...Érdekes ezt olvasni azok után, hogy hány évig szidtátok JS és Flacco szerződése miatt.
OL-be kell majd erősítés (gondolom draft), de egyelőre egyetlen move-ra se tudok rosszat mondani.
Igor
Mondjuk én alapból nem osztályoznék igazolást feltételezések alapján.... max majd kb október végén.
gordon
Ozzie felett is eljart az idő.

több mint 5 éve
Ozzie se volt rossz, de EDC egyelőre széttrollkodja a ligát...Érdekes ezt olvasni azok után, hogy hány évig szidtátok JS és Flacco szerződése miatt.
OL-be kell majd erősítés (gondolom draft), de egyelőre egyetlen move-ra se tudok rosszat mondani.
Igor
Mondjuk én alapból nem osztályoznék igazolást feltételezések alapján.... max majd kb október végén.
több mint 5 éve
Ozzie se volt rossz, de EDC egyelőre széttrollkodja a ligát...OL-be kell majd erősítés (gondolom draft), de egyelőre egyetlen move-ra se tudok rosszat mondani.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Újonc QB mellett ez sosem mérvadó.| | Ha marad Judon is akkor a front7 baszo lett, raadasul a sec meg igy is komoly, Carr + J. Smith out, oda draft plusz veteran.nekem ez a bajom. egy veterán sanders féle viszonylag olcsó-hangadó elkapó, aki átlendíti az o-t, ha az megreked.
Draftrol lehet hozni fiatalokat tamadosorba. Gondolom Jackson korabeli tamadosor kialakitasa a cel.
Voice
összességében jól csináljuk, csak akkor innen tényleg most már elvárás, hogy ne az o vigye a csapatot a hátán, hanem a d.
d-re költöttünk 98millát, 4. legtöbb az nfl-ben
o-ra meg 56millát jelenleg 31. az nfl-ben
legyen baszó az a d!
gedam
több mint 5 éve
Elvileg erkezett Campbell es Brockers, ezzel jo par sack es futas megallitas. A tavalyi defense ezzel jol meglett tuningolva. Nagyjabol el is verhettuk az osszes penzunket, gondolom drafton foleg a #Obe fogunk huzni.

több mint 5 éve
gedam
6 478
| | Ha marad Judon is akkor a front7 baszo lett, raadasul a sec meg igy is komoly, Carr + J. Smith out, oda draft plusz veteran.nekem ez a bajom. egy veterán sanders féle viszonylag olcsó-hangadó elkapó, aki átlendíti az o-t, ha az megreked.
Draftrol lehet hozni fiatalokat tamadosorba. Gondolom Jackson korabeli tamadosor kialakitasa a cel.
Voice
összességében jól csináljuk, csak akkor innen tényleg most már elvárás, hogy ne az o vigye a csapatot a hátán, hanem a d.
d-re költöttünk 98millát, 4. legtöbb az nfl-ben
o-ra meg 56millát jelenleg 31. az nfl-ben
legyen baszó az a d!
több mint 5 éve
| | Ha marad Judon is akkor a front7 baszo lett, raadasul a sec meg igy is komoly, Carr + J. Smith out, oda draft plusz veteran.Draftrol lehet hozni fiatalokat tamadosorba. Gondolom Jackson korabeli tamadosor kialakitasa a cel.
Szerkesztette: Voice

több mint 5 éve
Ismetelni tudom magam. EDC kurva jol csinalja. Innentol nalam csak az O fal es LB hiany van. Ezek a draftra maradnak, esetleg kesobb kukazasra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
bowI
143
Újabb erősítés a védelembe.twitter.com/RapSheet/status/1239691457646211074
Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
bowI
143
Egy Hurst távozik, ma már másodjára.twitter.com/Ravens/status/1239654083067330561
Szerkesztette: bowI