Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
A Kaare Vedvikkért kapott Vikings pick megy hozzánk Calaisért cserébe. Remek vezér lesz az öltözőben, de tavaly az év második felében már nagyon látszottak rajta az öregedés jelei. 1-2 jó meccse biztos lesz azért.Elég öreg, fiatalabbert cseréltem volna. Azt írják ez jo nekünk, kicsit sokat keres, meglatjuk.a fiatalabb sehogy se fért volna be a sapi alá
Voice
gedam
Mellesleg Calais ide akart jönni!
twitter.com/E_Dilla/status/1239237183170543617
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
gedam
6 478
Elég öreg, fiatalabbert cseréltem volna. Azt írják ez jo nekünk, kicsit sokat keres, meglatjuk.a fiatalabb sehogy se fért volna be a sapi alá
Voice
több mint 5 éve
Elég öreg, fiatalabbert cseréltem volna. Azt írják ez jo nekünk, kicsit sokat keres, meglatjuk.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
The #Jaguars have agreed to trade star DE Calais Campbell to the #Ravens for a fifth-round pick, sources tell me and @RapSheet.Nagy nyereség lesz az öltözőben is. Hamarosan lehet új szerződése is itt.
Beki
twitter.com/RapSheet/status/1239229613546577922
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The #Jaguars have agreed to trade star DE Calais Campbell to the #Ravens for a fifth-round pick, sources tell me and @RapSheet.
több mint 5 éve
gedam
6 478
Sajnalom Yandat, erezte o mikor kell vosszavonulni es ugy tett mont a tobbi a legnagyobbak kozul.nem tudom, nem maradt lóvé. 21milla, abból 10 a draft. tartalék is kell pár milla, van 7-8 millió igazolni. max. egy veterán falember belefér még.
Mit szoltok a taghez?
Voice
több mint 5 éve
Sajnalom Yandat, erezte o mikor kell vosszavonulni es ugy tett mont a tobbi a legnagyobbak kozul.Mit szoltok a taghez?

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 5 éve
több mint 5 éve
ezért is írtam, hogy igazad is van 😊Igen, de onnantól kb fix a helyed, ha egyszer ismert lettél 😀Mondjuk a PB-t inkább hagynám és az All-Pro csapatokat (2 első, 5 második) mondanám, az jobban kiadja, mennyire jó volt 😊és még igazad is van benne, mondjuk ami érdekes, hogy a O# falembereket ismerni is kell, ha be akarod szavazni PB-be 😀 😀 😀 😀
| (Pro Bowlból a 26 éves Trai Turnernek is van már egymásután öt, aztán érted 😀 ) |
Wyatt
Collapo
Wyatt

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 5 éve
gedam
6 478
lamarnak nem kell guard. ugrik balra, dzsukel jobbra és már ki is iktatva yanda hiánya. igazából azért vonult vissza, mert érezte, hogy felesleges a posztja.Csak ha futni akarnak, gondolom resze volt a tervnek errefele. Kerdezd Sobri Joskat.Yandával mi a kotta? nem arról volt szó, hogy februárban megszüli mit akar?Megszülte... Visszavonul...
Snagal
Mekkora érvágás?
ThundersNFL
ulpianus
több mint 5 éve
Igen, de onnantól kb fix a helyed, ha egyszer ismert lettél 😀Mondjuk a PB-t inkább hagynám és az All-Pro csapatokat (2 első, 5 második) mondanám, az jobban kiadja, mennyire jó volt 😊és még igazad is van benne, mondjuk ami érdekes, hogy a O# falembereket ismerni is kell, ha be akarod szavazni PB-be 😀 😀 😀 😀
| (Pro Bowlból a 26 éves Trai Turnernek is van már egymásután öt, aztán érted 😀 ) |
Wyatt
Collapo

több mint 5 éve
Mondjuk a PB-t inkább hagynám és az All-Pro csapatokat (2 első, 5 második) mondanám, az jobban kiadja, mennyire jó volt 😊és még igazad is van benne, mondjuk ami érdekes, hogy a O# falembereket ismerni is kell, ha be akarod szavazni PB-be 😀 😀 😀 😀
Wyatt

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 5 éve
Mondjuk a PB-t inkább hagynám és az All-Pro csapatokat (2 első, 5 második) mondanám, az jobban kiadja, mennyire jó volt 😊| (Pro Bowlból a 26 éves Trai Turnernek is van már egymásután öt, aztán érted 😀 ) |

több mint 5 éve
Egy nyolcszoros PB falemberről beszélünk, kiváló munkamorállal és relativ kevés sérüléssel karrierje során. A fal alap embere. Tackle-ként draftoltuk, vol egy rövid időszak amikor azt is játszott... nem csak kezdésnél, jóval később is, de a guard volt az Ő posztja:Yandával mi a kotta? nem arról volt szó, hogy februárban megszüli mit akar?Megszülte... Visszavonul...
Snagal
Mekkora érvágás?
ThundersNFL
"With six consecutive Pro Bowl selections from 2011–16 (the longest active streak amongst guards at the time) Yanda was widely considered to be among the best offensive linemen in football."
A bal oldal állandó problémákkal küzd a falnál, már amióta nézem a focit és a Ravens, a jobb nem.
Hát ennyire volt fontos Ő.
edit: miatta választottam kedvenc NCAA csapatomnak az Iowa-t 😀 nem azért mert ennyire jók lennének 😊
Azt hiszem legyőztem az eddigi önmegtartóztatásom és megveszem az első mezem.
Szerkesztette: Collapo

NFL - Not For Ladies!
több mint 5 éve
😕 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Csak ha futni akarnak, gondolom resze volt a tervnek errefele. Kerdezd Sobri Joskat.Yandával mi a kotta? nem arról volt szó, hogy februárban megszüli mit akar?Megszülte... Visszavonul...
Snagal
Mekkora érvágás?
ThundersNFL

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
twitter.com/PFF_Sam/status/1237362058942984192twitter.com/Ravens/status/1237354092076445702?s=19Marshal Yandanak vagy Marahal Yandanak?
twitter.com/PFF_Sam/status/1237356473635745792?s=19
Nem annyira menő mostanaban az OL HoF, de sztem minden esélye meglesz rá.
Borbinho
Stez
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Fuc***g sh**!Yandával mi a kotta? nem arról volt szó, hogy februárban megszüli mit akar?Megszülte... Visszavonul...
Snagal
Mekkora érvágás?
ThundersNFL
Kb.ekkora

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
twitter.com/Ravens/status/1237354092076445702?s=19Marshal Yandanak vagy Marahal Yandanak?
twitter.com/PFF_Sam/status/1237356473635745792?s=19
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/Ravens/status/1237354092076445702?s=19twitter.com/PFF_Sam/status/1237356473635745792?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Yandával mi a kotta? nem arról volt szó, hogy februárban megszüli mit akar?Megszülte... Visszavonul...
Snagal
Mekkora érvágás?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
RIP. Kivalo ugynok volt. 😕Ez viszont nem kicsit kihathat a tamadofalra, ezaltal Lemarra is.