Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
lucio 329
Meg is érdemli, ezen mehet el a rájátszás,
Norbi180
Te vagy tele vagy most indulattal, vagy pedig nem vagy túl okos. Vagy mindkettő. (Ha a logikádat követem akkor az elmúlt években play-off csapat kellett volna lennünk, mert Tucker nem hibázott. Szép az élet, ha csak azon múlik majd a sikerünk, hogy ő keveset rontson.)
több mint 7 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740
Ezt a nyerjünk akkor jó helyzetbe létünk volna erre ez a balfék el basza az egész csapat munkáját. Viszlát rájátszás, köszi tucker még egyszer.
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 072
Jó kis meccset játszottunk. 😀
Fel a fejjel, mert szerintem ott lesztek a PO-ban. Jó csapatok van.
Legyen még egy meccsünk ebben a szezonban!! 😀

több mint 7 éve
gedam 6 507
Norbi180
ez kicsit túlzás, a rájátszásunk a következő 3 meccsen dől el. és nyerni kell mindhármat.
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Jó meccs volt, szerintem ezt bármelyik, független néző nagyon élvezte, ha én ennyire tudtam élvezni végig. Jó ez a csapat, Flaccot nem láttam játszani kb. a Super Bowl óta (najó persze túlzok, de nem sok AFC meccset nézek), és felülmúlta az elvárásaimat.

Kitartás, köszi srácok a jó eredménykövetőzést.
Gyurma Pappa
jo alacsonyak voltak az elvarasaid. 😊
new orl
Őszintén? Igen 😊
Gyurma Pappa
Hosszu evek ota nezed Brees-t es ki kell ra talalni uj jelzoket, de ugy lehet meg jobban ertekelni ha megnezel 4 Flacco meccset. 😊 | Alkohol legyen eleg a kozeledben |
több mint 7 éve
lucio 329
Jó is volt meg rossz is a mai meccs. Egyrészt jól játszottunk, másrészt kikaptunk. (Most hagyjuk Tuckert. A Ravens legnagyobb baja, hogy a legjobb játékosa a rúgó.)
Egyrészt látszott, tényleg jó a védelmünk. Másrészt az is, nem eléggé. Az utolsó három drive beárazta.
A támadóink jobbak, mint tavaly. Ugyanakkor max. egy közepes védelem ellen hatékonyak.
Ha innen nézem, sokat fejlődtünk, és ott tartunk, hogy a liga topcsapataival is ki-ki meccset tudunk játszani. Van miért izgulni. Nézhető a játékunk. Ha onnan nézem, akkor ez a keret kb. ennyit tud, mint amit ma láttunk, amikor nagyon keveset hibáztunk.
Nincsenek playmakereink. Kevés az igazi nagy játék. Nem tudom, mi a rosszabb, ha van pár baromi jó játékosod, de gond van a keret mélységével (pl. Steelers) vagy ez, hogy „csak” a klasszisok hiányoznak.
Kb. úgy lehet leülni most egy Ravens meccsre, mintha nagyon ügyes fiad játszana a nálánál nagyobbak között. Csinál nagyon szép dolgokat, de ennyi. Hogy csak egyelőre ennyi, vagy ez a max, kérdés, de idén szerintem ennyi. (Mindenesetre pl. 2018-as első körös draftjaink eddigi teljesítménye nem azt mutatja, hogy ők lesznek a playmakereink.)
lucio
nekem is pont ez jutott eszembe. de egy ki-ki meccset, hogy nyersz meg playmakerek nélkül?
gedam
Hát ez az....egy szint fölött már a klasszisok döntenek. Azok nekünk a labda egyik oldalán sincsenek...De az elmúlt évek után a mai vereség sem tud elkeseríteni igazán, mert ha ezzel a top formában lévő Saints-el tudtunk meccselni, akkor mindenkivel tudunk. De hogy ez a keret tud-e ugrani még egy szintet, és mondjuk szar játékkal is megverni közepes csapatokat, vagy kritikus helyzetben kulcsplayeket megcsinálni...
több mint 7 éve
Kösz tucker hogy elment rajtad a mecs, béna balfék hogy a szarba lehet kihagyni egy extra pontot vicc.
Norbi180
Alig néhány meccset nyert meg Tucker az elmúlt években a Ravensnek. Úgy évente 4-5-öt biztos. Kicsit több tiszteletet biztosan megérdemelne. 😉
Klaci79
Lehet abbol indul ki, hogy a fasz akinek nem irjuk le a nevet kihagyot egy fontosat es utana szereztunk egy uberfasza rugot, szoval lehet a Norveg meg nala is sokkal jobb lenne ha lecserelnenk most Tuckert. 😊
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 774 — zászló zászló szív
Jó meccs volt, szerintem ezt bármelyik, független néző nagyon élvezte, ha én ennyire tudtam élvezni végig. Jó ez a csapat, Flaccot nem láttam játszani kb. a Super Bowl óta (najó persze túlzok, de nem sok AFC meccset nézek), és felülmúlta az elvárásaimat.

Gyurma Pappa
new orl
Őszintén? Igen 😊

több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Kösz tucker hogy elment rajtad a mecs, béna balfék hogy a szarba lehet kihagyni egy extra pontot vicc.
Norbi180
Fanként azért Tuckerre dobni egy ilyen hsz-t...Most erre mit mondjak? Inkább semmit
több mint 7 éve

Gyurma Pappa
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 034
Norbi180
Alig néhány meccset nyert meg Tucker az elmúlt években a Ravensnek. Úgy évente 4-5-öt biztos. Kicsit több tiszteletet biztosan megérdemelne. 😉
több mint 7 éve
St-ben tényleg óriási nagy problémák vannak és távolról sem Tuckerre gondolok.Lewis óta a legbiztosabb,legjobb játékosunk...Sima L-ként könyveltem,szal fel sem baszom magam rajta,de kicsit azért dühítő,hogy ezt megnyerhettük volna,relatíve simán is akár..Kár,hogy ezeken a "majdnem" meccseken mennek el a szezonok. Voltak ma edzői hibák is dögivel,az O playhívásokat nem értem,ezek a los előtt induló Collins futások semmit sem érnek.Tömjük Sneadet 5 yardos passzokkal,miközben a legjobb elkapónk ott szotyizik elől,várva a csodát.2 pontosra nem megyünk rá,miközben tudjuk,hogy OT-ban Brees simán hozza a kötelezőt.Vannak bajok továbbra is.
több mint 7 éve
A mecsen a lenyeg a D jo volt Brees ellen is, de az O nem. En nem banom mert NO a szivem csucske.

Mosley nem er nagy penzt, a rookie szerzodese rendben volt ez a 5.eves mar a maximum a teljesitmenyehez hasonlitva. Aki nala is rosszabb az JS. Kb egy jo kozepes CB2, amit az emberere dobtak az elkapas. Evek ota mondom hogy a legtulertekeltebb Raven. Flacco szokasos hol jo hol szar dobasai/dontesei.

4.44 indulunk neki kell egy TD es nem visszaadni a labdat. Erre a hatalmas tudosok nalunk JH-MM nem hiv 20 yardnal kisebb dobast. Annyi idot hagyunk hogy belefert egy Saints mezonygol + egy Ravens TD. Gyalazatos volt. Amugy en ramentem volna a ketpontosra, mert mar a D-ben sem ereztem az erot hogy tudnank nyerni hosszabbitasban, de azt nem gondoltam hogy Tucker kihagyja.

ST tovabbra is szar.

SP edzoi zsenije, vagy Brees-e hianyzott nalunk O oldalrol. De nincs es egyelore nem is lesz.
több mint 7 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 774 — zászló zászló szív

több mint 7 éve
gedam 6 507
Jó is volt meg rossz is a mai meccs. Egyrészt jól játszottunk, másrészt kikaptunk. (Most hagyjuk Tuckert. A Ravens legnagyobb baja, hogy a legjobb játékosa a rúgó.)
Egyrészt látszott, tényleg jó a védelmünk. Másrészt az is, nem eléggé. Az utolsó három drive beárazta.
A támadóink jobbak, mint tavaly. Ugyanakkor max. egy közepes védelem ellen hatékonyak.
Ha innen nézem, sokat fejlődtünk, és ott tartunk, hogy a liga topcsapataival is ki-ki meccset tudunk játszani. Van miért izgulni. Nézhető a játékunk. Ha onnan nézem, akkor ez a keret kb. ennyit tud, mint amit ma láttunk, amikor nagyon keveset hibáztunk.
Nincsenek playmakereink. Kevés az igazi nagy játék. Nem tudom, mi a rosszabb, ha van pár baromi jó játékosod, de gond van a keret mélységével (pl. Steelers) vagy ez, hogy „csak” a klasszisok hiányoznak.
Kb. úgy lehet leülni most egy Ravens meccsre, mintha nagyon ügyes fiad játszana a nálánál nagyobbak között. Csinál nagyon szép dolgokat, de ennyi. Hogy csak egyelőre ennyi, vagy ez a max, kérdés, de idén szerintem ennyi. (Mindenesetre pl. 2018-as első körös draftjaink eddigi teljesítménye nem azt mutatja, hogy ők lesznek a playmakereink.)
lucio
nekem is pont ez jutott eszembe. de egy ki-ki meccset, hogy nyersz meg playmakerek nélkül?
több mint 7 éve
lucio 329
több mint 7 éve
gedam 6 507
Norbi180
az a baj, hogy tépjük itt a szánkat, hogy ilyan a difenz meg olyan az ofenz a meccseink meg kábé a speciális egységen ment el 3-ból 3. bbeszopott fékpánt, kihagyott extrapont, blokkolt fieldgoal kísérletek, béna visszahordások. így minden szoros meccsen szopni fogunk.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 182
Inaktívok:

QB Robert Griffin III
WR Jordan Lasley
CB Anthony Averett
CB Marlon Humphrey
G Alex Lewis
T-G James Hurst
DL Zach Sieler

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Hanykor kezdodik a meccs ma?
Voice
22:05
LeviPoki
Köszi

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Voice
22:05
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 182
Este Raven Time gyerekek. Én már lenyomtam egy Chargers-Titanst, illetve most meglesem a Bears-Patriotsot, a mi meccsünk után meg vagy iszok és bulizok pár órát, vagy Kansas-Cincinnati. Remélem nyerünk. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
gedam 6 507
kivágták pryort. el kéne hozni és akkor lenne egy wr qb-nk is. oszt felraknám undercenterbe egymás mellé tornasorba flekot, 3. griffet, lamart, pryort. a variációs lehetőség végtelen, indulhat a trükközés.