Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Pláne franchise QB-ért/a jövő évi classt elnézve.
Igor
Azért nem is lett volna, de Jacksonért?
gabokocka
Nálam

Rosen >>> Darnold = Jackson > Mayfield >>>>> Allen

voltak a szintek.. szóval nálam franchise QB. 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Gondolkodtam h csinálok egy "I love this pick" gif-et a Jackson-pickhez 😊

Hurst C+
Lamar A+++ (józanul, nem homárfejjel nézve A/A-)

A trade downok nagyon jók voltak (bár sajnos mindkettőnél adni kellett egy-egy late picket), de a 3/4. körben lehet húzni még nagyon jó neveket... és a 20 helyes feltrade ugye jövő évi 2-esbe fájt, meg hét helybe a 4. körben, az sem drága.

Igor
Nem vagyok képben Lamarral,ennyire hiszel benne?
kátrány
Rövid válasz - igen.

Hosszabb választ majd -remélhetőleg ma este- egy másik fórumon kifejtem

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 231 — Keep pounding
Igor
Azért nem is lett volna, de Jacksonért?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan

Hurst C+

A trade downok nagyon jók voltak (bár sajnos mindkettőnél adni kellett egy-egy late picket), de a 3/4. körben lehet húzni még nagyon jó neveket... és a 20 helyes feltrade ugye jövő évi 2-esbe fájt, meg hét helybe a 4. körben, az sem drága.

Igor
Nem vagyok képben Lamarral,ennyire hiszel benne?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve

Hurst C+

több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Mondjuk a második körös pickeket mindig bebustoljuk.... szóval annyira nem érdekel, de most Flacconak van nyomás a seggén...
malkav
Nincs, idén Ő kezd, jövőre nem
Collapo
Ha csak annyit érünk vele,h Joe érzi a tarkóján a leheletét és kicsit nagyobb fordulaton hozza le az alapszakaszt,mint szokta már megérte. 😛

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mondjuk a második körös pickeket mindig bebustoljuk.... szóval annyira nem érdekel, de most Flacconak van nyomás a seggén...
malkav
Nincs, idén Ő kezd, jövőre nem

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
gedam 6 478
QB+TE a nyerő páros 😊
ThundersNFL
annyi látszik, hogy a jövőben nagyon nem akarjuk dobálni a labdát. rb fut-rb fut-qb fut-4&8. öröm lesz nézni.

Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 646 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
QB+TE a nyerő páros 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Most akkor örülünk Vincent ?!?!
több mint 7 éve
több mint 7 éve
reggel felkeltem, mondom hörst... akkor irány a meló... erre beérek és bumm... QB is

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Banyek ... ezt átaludtam...
több mint 7 éve

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
kösz a L. Jackson picket örök hála érte, legalább a második körben már nem kell rettegnem nehogy véletlenül kihúzzuk
több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
nálam Ti nyertétek az idei első körös draftot...
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
"A többi néma csönd........" 😉
több mint 7 éve
szerintem trade lesz lefele... és TE
malkav
Mondjuk megint a nyugdíjasok közül draftoltunk...
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztamindenit, na ha Jackson miatt adunk egy 2/11-et, már morcos leszek, de ha még mellé egy 1/31-et is... Remélem, ez véletlenül sem fordul elő 😀

több mint 7 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32
Ha nem csúszik le top10-es tehetség, akkor én is támogatnám a cserét lefelé. Needre nem látom a value picket 16-on. Viszont több olyan lyuk is van, ahova elférne egy fiatal. Ha pl. a New England feljönne Jacksonért (1/31+2/11) vagy a Falcons Payne-ért (1/26+2/26), az tetszene. Az első kör végén vagy a második elején pedig jöhetne TE és OL értékén. Meg egy ILB a harmadikban.
több mint 7 éve
vagy letrade és TE vagy Mcglinchey.... hátsókörökben jön OL, DL, WR, RB, ILB, CB
több mint 7 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Isten adja hogy jó draft lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idén könyörgök legyen előrelépés.
több mint 7 éve
Na mondjuk most, hogy kielégítettük a Need for Snead-et is, ha innentől ha WR-t húzunk 1. körben...

több mint 7 éve
Igor te ismered jobban a prospecteket és tudom neked Sutton az akit a WR1ként el tudsz képzelni, Ridelyben nem látsz egy Boldin típusú WR1.5-et ?
malkav
Nem, messze nincs azon a szinten.. Nem szeretem DJ Moore-t se, de lehet hogy még őt is Ridley elé raknám.

Sok olyan prospect van, akik nagyon jól generálnak separationt (pl. James Washington, Hamilton, Miller, Gallup, Pettis) vagy meg lehet próbálni a magas emberek közül is valakit (Lazard, Fountain, Cobbs, C. Wilson) - úgyhogy nem vagyok feltétlen az 1. körös WR-húzás híve (TE-et meg pláne nem)

Most hajlok arra, hogy ha marad elit DE vagy CB hozzuk őt.. vagy tradeljünk le, ha valaki feljönne Lamarért mondjuk.

több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 611
Elso es harmadik kozott nincs kulonbseg?!?

Ezt most úgy kell érteni, hogy ugye, mint lehetőség, hogy mennyire lehet jó a játékos- (csúnya szóval a plafon) az lehet közel azonos egy harmadik és egy elsőkörös esetében is... hogy ezt, hogy lehet kihozni a játékosból az edzői munka... (finoman megjegyzem, hogy már két éve ki kellett volna baszni a WR edzőket...)
Én mondjuk most még nem látok különbséget Boyle és Williams teljesítménye között pedig az egyik 2. körös a másik meg 5. körös..

Mantrázom már egy ideje, hogy nekünk a második körös pickünket el kellene minden évben tradelni... remélem Bowser megcáfol..

Persze jelenleg a win now mód (mármint Haribó szemszögéből) van, de nem hiszem, hogy egy elsőkörös top játékos lendítene át minket a 8-8-on..
Én úgy gondolom, hogy hátsókörökben elég jól szoktunk DL, OL sőt utóbbi időben DB-ket is szerezni.. UDFA-k közül meg LB-ket..
Amiben szarok vagyunk az a WR húzás...sőt szerintem a TE-t is ide lehet hozni... szóval ezen kéne fejlődni..

Ne gondold egyébként, hogy letrade párti vagyok... én simán fel is tradelnék Nelsonért (G) csak 16-ról kb. 5-6 ra tradelni elég meredek lenne... De, ha kijönne egy dzangázos videója és csúszna 10-ig akkor már a tolnám érte a pickeket.

Én továbbra is tartom, hogy letrade után jöhetne a legjobb TE - hogy ez melyik a 3-4 top prospect közül azt az FO-ra bízom (Gesicki, Andrews, Hurst, Goedert).
De ha lecsúszik a top ILB közül valaki akkor sem sírom el magam, vagy ha Mcglinchey jön T-be esetleg Ridley WR-be... (bár nem egy atletikus állat nekem a routerunningja eléggé bejön, és ilyen típusú elkapónk jelenleg nincs, Crabtree 50-50 labdás, Brown mélységi célpont, Snead meg egy biztoskezű slot, emellé jól jönne egy ilyen 3.down-os WR mint Ridley - de ő sosem lesz egy tipikus WR1....)
Most, hogy Snead is jött hozzánk, kíváncsi lennék Perriman fejére... szerintetek nyom egy Nelson Agholor szintet idén, vagy végleg a süllyesztőbe löki magát?
malkav
A plafon rohadt magasan van rengeteg jatekosnal es pont ezert szurik oket fizikai parameter, fHQ, hatter, tanithatosag, technika .......................................PR....es 1000 mas okbol. Es a nagyobb valoszinuseg miatt erteket adnak a legjobbakert. Es rogton ordogi korbe kerul mindegyik szereplo. Mig az 1-3 kor minden eselyt megkap hatha most tor ki a hatrebb huzottaknak tized annyi van. Persze itt a jatekosok szerencsevel megmutathatjak es elnek a lehetoseggel.

Kb egy harmadik koros annyiba kerul mint egy vetmines harcedzett veteran. Nekik mar rovid tavon is fel kell venni a kesztyut es hosszabb tavon itt lehet a legnagyobb haszon a rookie szerzodese idejen. Egy epulo csapatban minel tobb van annal jobb. En nem vagyok ellenere. Ennel lejjebb szinte nem szamitanak, de aki itt talal egy par aranyat az jo esellyel jo csapat.
Az emlitett posztokon jol huzzunk melyseget azon a poszton es az remek mert fontos, de az elejevel (is) epited fel a kezdot es az nem megy annyira.
A lista nem hazudik, a draftjaink borzalmasak 2008-2015-ig vagy Ozzie huz szarokat vagy JH es Co. nem tud veluk mit kezdeni ( persze mindkettore van pelda de ki a fobunos ). A listarol a nagyon jo (vagy irjuk barhogy ) jatekosok kozul 3db 1.koros, 2db 2.koros, 2 db 3.koros es RW 5.koros. A fenti kerdesre akar melyikuk a valasz, akar az hogy kozosen igy egyutt, az latszik hogy egyikuk sem lesz HOF, de ligaszinten nagyon jok az elejerol sikerul vagy az edzoinknek kevesebb input-ot kell belerakni.

Irtam Stanley-Ramsay parost, meg nagyon korai de az egyik HOF kaliber a masik jo stabil kezdo. 2 hely valasztotta oket el. Ettol fuggetlenul Stanley teszi a dolgat de izetlen szagtalan valami, de megold egy fontos posztot es ez lenyeg.
RW aki ezen idoszak legjobb huzasa, 35 hellyel Jensen elott es itt domborodik ki hogy mit varsz egy hatso jatekostol. Cserenek bejon par snap erejere majd megkapja a lehetoseget ahol megmutathatja magat. Kis haszon a Ravens-nek es mehet. Ellenben RW uzletileg magasan a legjobb huzasa volt az idoszaknak.

Egy jo TE jo lenne, ez nem kerdes. De remelem iden bejon ami tavaly nem. Hoztuk az elkapokat, de az OL kritikan aluli teljesitmenye miatt megfejelve Flacco jo eros kozepes teljesitmenyevel gyakorlatilag a tavalyi is beallt a sorba az evek koze amikor a teljes kilatastalansag latszott az O-en. Iden bizunk a falban megint es lecsereljuk a WR-ket. Hiaba ha az OL nem fog tartani. Maradjunk annyiban hogy a teljes kerettel is oriasi kerdojelek vannak a fallal kapcsolatban, ha lesz serules ott leszunk mint tavaly es akkor mindegy milyen es mennyi celpontja lesz F-nak. En nagy kockazatnak latom hogy azt mondjuk az OL rendben van ( es lesz ) szoval johet meg egy fegyver. Ha az OL rendben lesz Crabek is megoldjak. Csak zarojelben a hozott WR-ek is hoztak a maguk kerdojeleit.